| Sugestii organizare forum | |
|
+29cipi_TM geno alexandrumih babacu Capt_Vio crokodilu RoNIN_731 Balaurul lancer_two_one zapacitu allex Boeing777-300 electric horizob Heaven vishzu arianne Red13 Mengelaus Raduq valavia bobocell hayabusa RATus Dylan eli-arw Virusu Nic ovidiu51 33 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Joi 04 Iun 2009, 22:49 | |
| Ma gadesc ca topicurile fiind similare sa fie puse toate intr-un topic care sa le contina pe toate coresp celor 4 categ gasite de mine. Cele inchise si care si-au pierdut actualitatea (nu se mai posteaza in ele) sa fie trecute la un topic "istoric" unde cine e interesat sa sape cat doreste. |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Joi 01 Dec 2011, 18:01 | |
| Avand in vedere ca dimensiunea pozelor a fost crescuta la 1024, propun ca si bannerul de sus sa fie marit. | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Mar 13 Dec 2011, 10:12 | |
| Frumos bannerul de sărbători, dar ar trebui puţin cosmetizat: pe motorul lui SPO scrie 2 ani de activitate. Nu mai ştiu eu matematică sau se referă la altă activitate? | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Mar 13 Dec 2011, 14:14 | |
| - lrbc a scris:
- Frumos bannerul de sărbători, dar ar trebui puţin cosmetizat: pe motorul lui SPO scrie 2 ani de activitate. Nu mai ştiu eu matematică sau se referă la altă activitate?
.. Da , s-a vazut greseala...urmeaza ca Bogdan sa corecteze problema... | |
|
| |
danip Airport Level
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 42 Localizare : resita Data de inscriere : 03/03/2011
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Mar 13 Dec 2011, 18:40 | |
| Am si eu o sugesie, nu s-ar putea simplifica metoda de a posta poze pe forum? M-i se pare mult mai incomoda decat la alte forum-uri... | |
|
| |
loplo Fotograf
Numarul mesajelor : 911 Varsta : 45 Localizare : EDDK Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Mier 14 Dec 2011, 09:33 | |
| Forumul nu este hostat pe un server propriu, din cauza asta resursele sunt limitate. Am observat ca firma de hosting dupa ce ne-a rupt cu bannere, acum a introdus si adfly pentru linkuri, adica inainte de-a ajunge la linkul din mesaj ne apare o ditamai reclama. Acest lucru va duce la enervarea vizitatorilor si automat mai putini care vor vizita linkurile respective si/sau chiar si forumul.
Eu unul ma voi abtine sa vizitez linkurile externe postate pe forum.
Dupa ce cei de la forumgratuit iau o gramada de bani pe bannere acum au bagat si adfly, ma intreb: ce urmeaza? membership contra cost? | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Mier 28 Dec 2011, 12:08 | |
| - Voicu a scris:
- lrbc a scris:
- Frumos bannerul de sărbători, dar ar trebui puţin cosmetizat: pe motorul lui SPO scrie 2 ani de activitate. Nu mai ştiu eu matematică sau se referă la altă activitate?
..
Da , s-a vazut greseala...urmeaza ca Bogdan sa corecteze problema... Trece si revelionul si noi tot la 2 ani am ramas... | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Sam 31 Dec 2011, 13:57 | |
| Hai ca nu a trecut si revelionul . Au fost ceva probleme cu template-ul si de aceea a durat mai mult. | |
|
| |
lrbc Fotograf
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum Sam 31 Dec 2011, 18:52 | |
| Ok. Un an nou cat mai frumos si mai plin de avioane-n obiectiv! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestii organizare forum | |
| |
|
| |
| Sugestii organizare forum | |
|