| Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS | |
|
+55ness yo3hjv nrares NATO DrakulaBV gmc_extreme Vipero deltadagger silviubad flysebi mihaiatanasie mihairosioru DIESEL babacu bogdan81 lucian21 vasi claudiup fularU xpino arnold757 tudor Skylink electric flaviu Voicu shouriken Alex_tm Messerschmitt manu_21skw YR-DNY crokodilu eugen felix horizob Mengelaus allex VIC delu valavia Boeing777-300 Edi Dylan hayabusa RATus demorra Virusu kill3r999 RwO RoNIN_731 aegean Capt_Vio eddyz airbusA380 Nic 59 participanți |
|
Cum ai devenit membru? | Recomandare din partea unui administrator | | 13% | [ 22 ] | Recomandare din partea unui membru | | 15% | [ 26 ] | Motoare de cautare | | 33% | [ 57 ] | Forumuri de aviatie dar nu numai | | 26% | [ 44 ] | Alta sursa (trebuie specificata) | | 13% | [ 23 ] |
| Total voturi : 172 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 29 Mai 2008, 08:50 | |
| M-am gandit ca n-ar fi rau sa stim cum s-a ajuns la numarul de peste 100 de membrii ai forumului, practic modul prin care fiecare membru a "auzit" de forumului ROMANIAN SPOTTERS. Asa o sa stim cum s-a creat aceasta comunitate de spotteri, e drept inca mica, dar care are reale oportunitati de crestere.
La inceputuri, eu (fondatorul, pentru cei care nu stiu inca) am dat cateva mesaje/emailuri catre unii membri ai altor forumuri sau catre cei care au pus poze pe net, pe siteuri gen airliners.net, myaviation.net etc. Asa s-au adunat vreo 20-30 de membrii, dupa care forumul a crescut "din vorba in vorba". Interesant este ce s-a intamplat dupa aceea.
Daca aveti si alte comentarii legate de modul in care ati devenit membru pe forum, va rog... | |
|
| |
airbusA380 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 215 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/03/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 29 Mai 2008, 19:56 | |
| Eu am aflat de forum de pe forum`ul aviatia.freeforums.org care e forum`ul aviatia.ro. Am vazut un mesaj acolo care anunta deschiderea acestui forum. Cateva saptamani am urmarit discutiile de aici dupa care m`am si inregistrat, am inceput sa postez si mesaje si dupa si niste poze(toate de la LRBS, momentan ) | |
|
| |
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 29 Mai 2008, 19:58 | |
| Eu am ajuns pe acest forum datorita unui post de pe softpedia . Era vorba de un Trip report publicat de nic . Dupa cateva ore in care am studiat o mare parte din forum m-am si inregstrat.
Ultima editare efectuata de catre eddyz in Vin 30 Mai 2008, 00:35, editata de 1 ori | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 29 Mai 2008, 20:31 | |
| Eu am citit mai multe trip reports de lui nic pe Airliners.net, unde sunt membru si am scris multe trip reports acolo. El mi-a zis de site-ul asta. E foarte misto! | |
|
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 29 Mai 2008, 21:46 | |
| Si eu, ca si airbusA380, tot de pe forumul aviatia.ro am aflat;diferenta a fost ca m-am inscris in secunda urmatoare | |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 29 Mai 2008, 22:54 | |
| Si eu! | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 29 Mai 2008, 23:01 | |
| Am vazut un post de al lui Nic pe alt forum.
Ultima editare efectuata de catre RwO in Joi 29 Mai 2008, 23:03, editata de 1 ori | |
|
| |
kill3r999 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 44 Localizare : Constanta - LRCK(CND), Romania Data de inscriere : 28/03/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 29 Mai 2008, 23:02 | |
| Eu, datorita "marelui" coleg de serviciu RwO (Bogdan), care mi-a aratat cu ce se mananca acest forum, devenind pe loc membru; la fel caruia ii mai datorez si cunostintele mele si ii multumesc si de extraordinarul ajutor de a ma face sa realizez cat de pasionat sunt de aviatie (simulata si reala)-poate prea putin in comparatie cu atatia membri din aceasta minunata comunitate | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Vin 30 Mai 2008, 00:16 | |
| aviatia.ro si la fel si eu, inscris imediat dupa | |
|
| |
demorra Flight Level 100
Numarul mesajelor : 196 Varsta : 43 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Vin 30 Mai 2008, 19:05 | |
| eu de pe ratca.ro siteul Asociatiei Profesionale a Controlorilor de Trafic Aerian din Romania | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Vin 30 Mai 2008, 19:19 | |
| @demorra hmm cine a vorbit de noi pe acolo? | |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Vin 30 Mai 2008, 19:35 | |
| Eu prima data am primit un link de la Gabi pe mes, si apoi mai tarziu cand deja era in mare gata formulul, de la Nic | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Dum 01 Iun 2008, 09:11 | |
| Eu am primit un mesaj pe mail de la NIC pe 28.12.2007 si m-am conformat pe 31 decembrie. Vizitatorul cu "In sfarsit o chestie faina !!!! " eu eram. Din pacate n-am mai avut timp sa intru pe forum si cand OVIDIU51 mi-a cerut ceva poze de la SCV pentru forum m-am hotarat sa postez si eu. De aceea abia pe 15 aprilie apar ca inscris in "comunitate" si asta doar cu ajutorul lui NIC. | |
|
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 03 Iun 2008, 15:47 | |
| Am găsit la lucru forumul salvat în "Favorites" de cineva (nu ştiu cine) şi m-am uitat prin forum. Am realizat că aş avea şi eu de spus una-alta pe aici, chiar dacă nu sunt spotter, şi m-am înscris în aceeaşi zi. - demorra a scris:
- eu de pe ratca.ro siteul Asociatiei Profesionale a Controlorilor de Trafic Aerian din Romania
- RATus a scris:
- hmm cine a vorbit de noi pe acolo?
În data de 5 ianuarie 2008 a apărut un post pe ratca.ro (singurul de până acum) al utilizatorului "romanian_spotter" din Bucureşti care zice cam aşa: - romanian_spotter a scris:
- Salut!
Sper ca nu va suparati daca o sa promovez aici un forum recent lansat, specializat pe spotting in Romania: Romanian Spotters Forum
Se pare ca pana acum spottingul este destul de putin dezvoltat fata de celelalte tari din UE, dar lucrurile au inceput totusi sa se miste in ultima perioada, concomitent cu cresterea traficului de pasageri in Romania.
Cum o astfel de initiativa, de a crea un forum pentru cei pasionati de fotografierea avioanelor, nu a avut-o nimeni pana acum, am decis ca n-ar fi rau sa se puna bazele unei comunitati a spotterilor... care desi sunt destui de putini in tara noastra, isi fac simtita prezenta pe alte siteuri sau forumuri straine. Si cu siguranta sunt inca destui spotteri nedescoperiti in Romania, astfel ca un forum specializat le-ar da ocazia sa se afirme si eventual chiar sa stabileasca legaturi cu alti pasionati pentru a merge la sedinte de spotting impreuna, sau pur si simplu sa schimbe pareri despre acest domeniu.
Forumul e inca la inceput, cu putini useri, dar... totul are un inceput! Cei care doresc sa se inregistreze pe forum sunt bineveniti si evident, sa posteze fotografii realizate de ei. Intrucat forumul e creat fara cumpararea domeniului, spatiul disponibil fiind destul de mic, astfel ca userii sunt rugati sa uploadeze pozele pe siteuri specializate de upload, urmand ca ei sa posteze linkul pe forum.
Orice critici, comentarii si sugestii sunt sincer apreciate.
Un an nou cat mai bun, zboruri multe si fotografii cat mai reusite! Cred că e vorba de Nic... Edi . | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| |
| |
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 15:44 | |
| link de la alt membru: claudiup | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 17:08 | |
| Nu vreau sa divulg exact de unde stiu de Romanian Spotters dar va spun ca este vorba de tipul "bine, in uniforma, cu pantofi de lac" de care vorbea Gabi-737 AICI in data de 28 mai 2008....de cand am aflat si pana m-am inscris nu au trecut decat cateva zile, pana am ajuns acasa am intrat, mi-a placut, m-am inscris si iata-ma cu cateva sute de mesaje trimise......la mai multe si cer senin | |
|
| |
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 17:11 | |
| Eu v-am intalnit la BSDA!!! Il cunosc pe valvia, l-am vazut acolo si uite asa am aflat si eu de voi! Cum am ajuns acasa, hop top m-am facut membru | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 17:44 | |
| RATus mi-a dat link la forum si mi-a zis sa devin membru | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 17:53 | |
| Un link dat de ELECTRIC de pe cartula.ro.... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 17:57 | |
| M-am intalnit in vara cu RATUS la aeroport cand ma duceam prima data sa imi testez pe atunci nou noutul Nikon D40. El tocmai ca pleca de acolo dar la vederea mea a mai stat si a intrat in vorba cu mine vazandu-ma cu aparatul in mana. |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 19:59 | |
| Mie mi-a spus o prietena si colega de servici despre forum.Si ea la randul ei a aflat de la cineva de la ATC Cluj Ea nu si-a facut cont, but here i am | |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 20:08 | |
| După ce am încercat să pun nişte poze pe A.net am primit o invitaţie de la Nic să mă alătur acestei comunităţi. Poze tot nu am reuşit să pun pe A.net de atunci, dar nici nu mai am de ce, pentru că am descoperit ceva mai bun. Am crescut împreună cu forumul, am legat prietenii şi am comunicat cu oameni extraordinari. Tot înainte Romanian Spotters! | |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mar 02 Dec 2008, 20:50 | |
| Eu m-am intalnit cu Gabi si cu Haya la Cluj!!Gabi avea un tricou cu romanian-spotters:d El mi-a spus despre forum!!si cum am ajuns acasa m-am si inregistrat!! | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 03 Dec 2008, 08:29 | |
| Mie mi-a trimis Nic o invitatie, via e-mail, ca urmare a unor poze postate pe myaviation.ro. La inceput am fost doar vizitator, iar mai apoi am prins curaj si m-am inscris ca membru postand, in premiera aici, pe YR-DEA. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS | |
| |
|
| |
| Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS | |
|