| Emblema Romanian Spotters | |
|
+69nicolaemarcu@ymail.com codrutz gaudi bonsai schumi DouglasMD11 YR-197 claudiu i alinteanu kampfmaschine Balki GAC N3o Fireteanu Horia lucian21 Skylink lrbc YO4NAT mouseinhouse Flori xpino duron Alex_tm lozlo ALMI DIESEL eugen Voicu shouriken puma330 Griff RATus horizob Messerschmitt Nic llobregat Geo NATO Vlad Iosif V.I.D. GYN mihaiatanasie flaviu Red13 felix cipi_TM YR-DNY arianne kill3r999 dragosh54321 YR-SND 46Pilot Dylan ela_crux RoNIN_731 gabi-737 andreos18 vishzu Capt_Vio Raduq Virusu valavia Stefan VIC Mengelaus Edi hayabusa Lucian allex 73 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 27 Apr 2009, 00:15 | |
| Vali strange banii! Frumos gest Octavian, cred ca au ramas cu o impresie placuta strainii cand le-ai oferit emblema. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 29 Apr 2009, 20:39 | |
| - Geo a scris:
- Vali strange banii! Frumos gest Octavian, cred ca au ramas cu o impresie placuta strainii cand le-ai oferit emblema.
Multumesc. TK a fost la Cluj in data de 25 apilie si l-am insotit la aeroport. I-am dat emblema master (primul model produs) dar am uitat sa o fotografiez inainte de a o oferi. |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Dum 03 Mai 2009, 19:15 | |
| le-am vazut si sunt de calitate f buna primele 3 exemplare realizate ! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Dum 03 Mai 2009, 21:29 | |
| Mda, pacat ca nu se inghesuie lumea.Parca mult mai multi se aratasera interesati de ele. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 11:30 | |
| - Mengelaus a scris:
- Mda, pacat ca nu se inghesuie lumea.Parca mult mai multi se aratasera interesati de ele.
Eu trebuia sa fiu cap de lista dar si asa e bine. 10 bucati voi lua. Pana acum am numarat aprox 88 de bucati. Pana la 200 mai este. Doar ca o data data comanda se vor face atatea exemplare cate le veti comanda. Inca nu am stabilit un termen limita dar nu va fi unul foarte lung. Azi ma duc sa dau un avans astfel incat sa nu par neserios in ochii celor de la broderie. Dupa ce se vor incheia comenzile nu voi mai putea face o alta faza decat daca voi avea suficiente cereri , aprox 100. Nu ne aflam in aceeasi situatie cu cea a calendarelor deoarece RATUS le-a facut din banii personali. Eu pun la bataie niste fonduri si nu sunt dispus sa astept foarte mult timp deoarece acesti bani imi erau destinati achizitionarii unui Nikon D80 pentru Zeltweg. Timpul mic de returnare a banilor este si garantia ca le veti primi foarte repede. Asa ca daca va ganditi sa comandati faceti-o cat mai repede. Nu in ultimul rand vreau sa multumesc lui dylan pentru centralizarea comenzilor si lui Mengelaus pentru ajutorul dar prin semnatura care si-a adaugat-o care directioneaza spre acest topic. Sa nu uitam de Lucian care a facut designul emblemelor si caruia ii multumesc si pe aceasta cale. |
|
| |
Geo Fotograf
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 16:08 | |
| Dylan te rog corecteaza, comandasem 2 bucati. Daca totusi nu se mai poate modifica, iau 5. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 16:10 | |
| Cum sa nu se poata modifica Doar nu te obliga nimeni la o anumita cantitate.Deci raman 2? Corectez? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 16:22 | |
| - Geo a scris:
- Dylan te rog corecteaza, comandasem 2 bucati. Daca totusi nu se mai poate modifica, iau 5.
Pana la urma oare cate vrei _ eu unu sunt tolomac si nu pricep la ora asta |
|
| |
Geo Fotograf
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 17:58 | |
| Comandasem 2 si abia azi am vazut ca scrie '5' in dreptul meu. Deci raman la 2 bucati. @kkk - M-am gandit ca s-au facut comenzile deja si nu se mai poate 'da inapoi'. De aceea am zis ca sunt dispus sa cumpar 5. | |
|
| |
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 18:19 | |
| Mai adaugati una si la mine.
1x emblema la Griff Bucuresti | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 18:21 | |
| Azi am dat avansul pentru confectionarea emblemelor in suma de 800 RON.
Avand in vedere faptul ca deja mi-am calculat numarul de embleme comandate pana acum si mi-am facut o estimare cat mai realista aprox 150 de bucati va solicit ca o data data comanda sa nu va retrageti / micsorati numarul de embleme comandate.
Va readuc aminte ca fac asta din banii personali si singurul lucru pe care il urmaresc este sa mi-i vad inapoi in portofel.
Pretul unei bucati este de 18.55 RON pe care cred ca e bine sa il rotunjesc la 19 RON + 1 RON / emblema costul transportului = 20 RON cost final / emblema .
Cei din Bucuresti pot deja plati lui valavia. |
|
| |
puma330 Fotograf
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 46 Localizare : STR/EDDS Data de inscriere : 03/05/2009
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 19:36 | |
| Dragilor, pentru TIMISOARA cine se ocupa de aceste embleme? As dori si eu una (cu arici). multumesc | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 19:37 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 20:05 | |
| Daca Alba Iulia Oradea si Sibiul au legaturi puternice cu Clujul cine se ofera de la Timisoara si Arad sa colecteze banii ? |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 20:33 | |
| Vreau si eu 2:
Shouriken ( Liviu) - Bucuresti 2 | |
|
| |
cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 22:24 | |
| Pentru Timisoara ma ofer eu. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 22:35 | |
| - cipi_TM a scris:
- Pentru Timisoara ma ofer eu.
Spotteri bucuresteni pot plati la valavia iar cei timisoreni la cipi_TM . De la ei isi vor ridica emblemele atunci cand vor plati toti spotteri din aria lor de actiune. Cei care v-ati definitivat comenzile va rog sa incepeti plata emblemelor la 20 RON / bucata. La scurt timp dupa strangerea banilor si confirmarea din partea celor 2 reprezentanti voi si da comanda iar in cel mai scurt timp (aici nu mai depinde de mine) se vor realiza si le voi trimite cat mai repede posibil. |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 04 Mai 2009, 23:07 | |
| - Octavian a scris:
- Daca Alba Iulia Oradea si Sibiul au legaturi puternice cu Clujul cine se ofera de la Timisoara si Arad sa colecteze banii ?
am sa vb cu Eugen sa vedem daca poate el ...deoarece eu voi fi in perioada 11-15 Mai la un curs de ILS la SIBIU ...si din 18 pina in 26 in concediu si voi fi plecat din Arad . | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mar 05 Mai 2009, 08:11 | |
| Pentru Timisoara si Arad pot sa ma ocup eu, in sensul ca pot sa le aduc de la Cluj si sa le distribui in Arad, iar daca este cineva in Timisoara care poate sa le distribuie (cipi_TM), sa ma contacteze. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mar 05 Mai 2009, 22:53 | |
| Am completat lista reprezentantilor zonali dupa cum urmeaza : Va solicit sa luati legatura cu ei (si cu mine clujenii) si sa le achitati lor cat mai repede numarul de embleme salicitate, pentru a le putea comanda la broderie in timpul cel mai scurt. nr. meu de telefon e 0745 / 868080 |
|
| |
DIESEL Flight Level 100
Numarul mesajelor : 131 Varsta : 32 Localizare : Calgary, Canada Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 06 Mai 2009, 02:00 | |
| Puteti sa il trimiteti in Calgary,Canada? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 06 Mai 2009, 06:52 | |
| - DIESEL a scris:
- Puteti sa il trimiteti in Calgary,Canada?
Deocamdata nu am mai avut comenzi pentru strainatate dar daca ai o comanda serioasa ma voi stradui sa iti trimit si tie. |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 06 Mai 2009, 08:23 | |
| - Octavian a scris:
- DIESEL a scris:
Deocamdata nu am mai avut comenzi pentru strainatate dar daca ai o comanda serioasa ma voi stradui sa iti trimit si tie. Daca se poate trimite, as fi interesat si eu. | |
|
| |
NATO Flight Level 400
Numarul mesajelor : 764 Varsta : 57 Localizare : bucuresti-nord Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: embleme Mier 06 Mai 2009, 08:36 | |
| vreau si eu 4. bravo , Octavian,pt. tot ce te-ai straduit. sa inteleg ca tb sa-l contactez pe Vali? o fac cu placere. cristian | |
|
| |
ALMI Flight Level 200
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 51 Localizare : Vancouver, Canada Data de inscriere : 16/09/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 06 Mai 2009, 18:32 | |
| - Capt_Vio a scris:
- Octavian a scris:
- DIESEL a scris:
Deocamdata nu am mai avut comenzi pentru strainatate dar daca ai o comanda serioasa ma voi stradui sa iti trimit si tie. Daca se poate trimite, as fi interesat si eu. "Frati" Canadieni, eu merg in Romania in iulie asa daca vreti, vorbiti cu valavia in Bucuresti si eu vi le aduc inapoi. Pentru Diesel, folosim posta Canadiana dupa ce ma intorc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters | |
| |
|
| |
| Emblema Romanian Spotters | |
|