ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Emblema Romanian Spotters

In jos 
+69
nicolaemarcu@ymail.com
codrutz
gaudi
bonsai
schumi
DouglasMD11
YR-197
claudiu i
alinteanu
kampfmaschine
Balki
GAC
N3o
Fireteanu Horia
lucian21
Skylink
lrbc
YO4NAT
mouseinhouse
Flori
xpino
duron
Alex_tm
lozlo
ALMI
DIESEL
eugen
Voicu
shouriken
puma330
Griff
RATus
horizob
Messerschmitt
Nic
llobregat
Geo
NATO
Vlad Iosif
V.I.D.
GYN
mihaiatanasie
flaviu
Red13
felix
cipi_TM
YR-DNY
arianne
kill3r999
dragosh54321
YR-SND
46Pilot
Dylan
ela_crux
RoNIN_731
gabi-737
andreos18
vishzu
Capt_Vio
Raduq
Virusu
valavia
Stefan
VIC
Mengelaus
Edi
hayabusa
Lucian
allex
73 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyMier 22 Apr 2009, 21:22

The making of.

Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 Dsc00397y

Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 Dsc00398q

Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 Dsc00399m
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyMier 22 Apr 2009, 21:25

Super Octavian, chiar nu e departe de cea realizata de mine la Bucuresti care e, zic eu, putin mai detaliata in ceea ce priveste hublourile dar si costul pe masura, aproape prohibitiv. Asteptam cu interes pretul Wink
Sus In jos
GYN
Flight Level 400
Flight Level 400
GYN

Numarul mesajelor : 1026
Varsta : 61
Localizare : Cluj-EREDI
Data de inscriere : 09/02/2009

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 00:51

E ok,place Smile
Sus In jos
http://gyxtremespotting.time2forum.com/
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Varsta : 41
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 02:33

Cat costa? E cu velcro?
Sus In jos
llobregat
Membru activ
llobregat

Numarul mesajelor : 756
Varsta : 33
Localizare : Bucharestork
Data de inscriere : 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 10:38

E misto emblema, sa speram ca e si un pret digerabil.
Sus In jos
http://www.airbuzz.ro
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 33
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 15:38

Foarte faina emblema Ocatvian cheers Laughing asteptam si un pret de la tine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 22:45

Inca nu am un pret final , initial era vorba de 3 euro acum e mai mult. Nu spun nici un pret deocamdata intrucat nu vreau sa descurajez si vreau sa negociez. Daca nu lasa din pret ma las pagubas.

Nu vad un interes crescut pentru embleme. Asta ma intristeaza. Daca vad ca va convine pretul si purced la comanda am sa imi risc propii bani sa cumpar 200 poate 300.

@ hayabusa .Nu e cu velcro.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 22:54

eu vreau 4 Very Happy
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 22:55

Octaviane, nu te intrista. Pretul initial nu e mare, eu cred ca va fi ceva asemanator cu calendarele. S-a facut un tiraj si apoi comenzile au depasit destul de mult oferta. Gandeste-te la un nucleu de baza cu membrii activi care sigur vor dori sa aiba minim una bucata emblema. Dupa ce unii o vor purta, sigur vor dori si altii sa o aiba.

Depinde cat de mult a depasit cei 3 euro, poate ne zici un pret exact in urma negocierii si asa ne facem o idee.
Sus In jos
Nic
Administrator
Nic

Numarul mesajelor : 750
Varsta : 41
Localizare : München
Data de inscriere : 24/12/2007

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 22:58

Octavian, nu te descuraja.
Treburile stau asa: tu vii cu emblema, poze etc., spui pretul (x - pentru y comenzi, m pentru n comenzi) si apoi lumea incepe sa zica cate vrea. Dai un termen de 2 saptamani, sa fie timp de adunat comenzi, si apoi calculul final.

Ce recomand eu in chestia asta, avand experienta cu calendarele in spate, sa primesti banii mai intai si de-abia dupa aia sa platesti emblemele. In principiu nu cred sa fie membri care sa faca comenzi si sa fie neseriosi. A fost doar o singura exceptie in cazul calendarelor.

Cat despre logistica distriburii emblemelor, aici va trebui sa fii ajutat, in astfel de momente se vede cat de implicati sunt unii membri in chestia asta. Ca la vorbe stim cu totii cat de buni sunt unii.
Sus In jos
GYN
Flight Level 400
Flight Level 400
GYN

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 23:10

Desi pot sa afirm ca ma numar printre saraci,eu o sa cumpar 4 embleme chiar si la 4 euro/buc afro
Daca vreau velcro,pun eu ca nu e mare lucru se gaseste la metru.

LE: chiar daca ar costa 10eur/buc tot cumpar 2 buc ce pana mea Very Happy

Cine nu cumpara emblema sau nu are minim o emblema sa nu mai spuna ca e spotter Embarassed
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyJoi 23 Apr 2009, 23:28

Startul la embleme cu numar ......etc va fi dat intr-un topic separat.
Maine la ora 7 si ceva ma duc din nou la broderie sa iau varianta finala, treaba e ca lucrez pana la ora 22 si nu pot pune nimic pe net.
Responsabilul cu care am vorbit a avut un accident si e cu piciorul in ghips. Cei care mi-au comunicat noile preturi sunt executantii. Vreau sa vorbesc cu cel care mi-a facut oferta de pret (accidentatul) si sa vad ce se mai poate scadea de acolo. Pretul nu e mult mai mare dar nu mi se pare corect ca o data cand vezi designul (avand o experienta in spate) sa spui un pret ca mai apoi sa revii asupra lui. Nici mie nu imi convine sa transmit un pret si apoi sa apar cu altul sau cu unul modificat intr-o oarecare masura.

As vrea sa fac comanda pentru 200 de bucati in prima faza si pe masura ce le trimit sa mai se faca o transa.
Depinde si de reactia voastra. Pareri referitoare la calitate numar etc.
Cererile ferme le-as inregistra intr-un topic nou.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyVin 24 Apr 2009, 10:04

Si eu zic ca e o idee buna sa faci un topic separat in care fiecare user sa spuna ce numar de embleme doreste, fara alte cuvinte ca sa fie mai usor de contabilizat.Sfatul meu e sa nu faci comanda pana nu vezi cati doritori sunt, sa nu ramai cu embleme nedate.Si dupa ce faci topicul nou, vorbim cu Nic sa puna linkul in bara aia de pe prima pagina(nu stiu cum se cheama) ca poate sunt forumisti care nu intra pe aici.
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyVin 24 Apr 2009, 17:03

...ma abonez si eu la 3....4!
Sus In jos
Messerschmitt
Flight Level 100
Flight Level 100
Messerschmitt

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Satu Mare
Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyVin 24 Apr 2009, 17:25

Pana la urma sa inteleg ca ramane in tema doar varianta civila?
Daca da, vreau si eu 2 sau 3 embleme, indiferent de pret.
Sus In jos
http://www.bolbarazvan.blogspot.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyVin 24 Apr 2009, 22:39

Messerschmitt a scris:
Pana la urma sa inteleg ca ramane in tema doar varianta civila?
Daca da, vreau si eu 2 sau 3 embleme, indiferent de pret.

Ramane varianta civila. Daca cumva in viitor se va cere si o varianta militara vom apela la Lucian sa faca una.

Intre timp , azi dimineata la ora 07.20 , m-am prezentat la broderie pentru a lua varianta finala.

Am sa postez poza cand ajung acasa (ca inca nu am ajuns).

Oricum e imbunatatita iar hublourile au iesit la fel de bune ca la mostra lui valavia.
Sus In jos
Messerschmitt
Flight Level 100
Flight Level 100
Messerschmitt

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptySam 25 Apr 2009, 21:46

Banuies ca ar fi mai bine ca, la meeting-uri sa se contacteze organizatorii si spotterii ( a se citi persoanele care afiseaza aceasta emblema) sa aiba "privilegii speciale" . Astfel ne-am deosebi de multime, zic eu...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyDum 26 Apr 2009, 20:18

Cine se ofera sa colecteze banii pentru embleme ?
Propun ca din fiecare oras important (cu spotteri activi) sa se ofere cate unul care sa stranga banii de la ceilalti concitadini si sa mi-i trimita.
Deocamdata pretul final nu il stiu dar sper ca va fi cat mai apropiat de cel din oferta initiala a broderiei.
Va sigur de calitatea oferita. Ratus a vazut-o. Mostra finala nu o mai am sa o postez intrucat am dat-o spotterului polonez TK care a fost in vizita la Cluj.
Dupa ce voi avea colaboratori din fiecare oras si pretul va fi stabilit voi deschide un nou topic in care voi oferi toate detaliile cui sa ii platiti emblemele si evident de la cine le veti ridica.
Ofertele imi vor fi facute mie prin mesagerie si/sau prin email.
Sper intr-o colaborare stransa si in rapiditatea cu care vor fi distribuite.
Am sa dau un avans broderiei asa ca va cer seriozitate.
Astept vesti de la voi.
Pe curand.

Ultima editare efectuata de catre Octavian in Dum 26 Apr 2009, 21:49, editata de 1 ori
Sus In jos
Messerschmitt
Flight Level 100
Flight Level 100
Messerschmitt

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyDum 26 Apr 2009, 20:21

Celula Satu Mare la datorie cu 7 embleme (pana acum)

Reprezentant: Allex

Cu noi scapati mai usor, nu trebuie sa le trimiteti prin posta, prietenii stiu de ce Razz
Sus In jos
flaviu
Membru activ
flaviu

Numarul mesajelor : 600
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 24/05/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyDum 26 Apr 2009, 21:06

ma abonez si eu pentru 3 bucati Very Happy
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyDum 26 Apr 2009, 21:52

flaviu a scris:
ma abonez si eu pentru 3 bucati Very Happy

Anunturile cu solicitari le veti putea da pe noul topic atunci cand el va aparea si voi lua in considerare doar acele solicitari , altfel facem totul varza si nu e de dorit.
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyDum 26 Apr 2009, 22:04

Pt Bucuresti ma ofer eu sa ajut la stransul banilor de la doritori
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyDum 26 Apr 2009, 22:05

Vali, eu tot de la tine le iau...daca tot is atatea zile pe acolo.
Sus In jos
GYN
Flight Level 400
Flight Level 400
GYN

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyDum 26 Apr 2009, 23:59

Eu pot sa trimit la Medias pe la sfarsitul sapt viitoare.
Sus In jos
horizob
Fotograf
horizob

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 36
Localizare : Hamburg
Data de inscriere : 05/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 EmptyLun 27 Apr 2009, 00:10

Eu o sa iau de la Vali din Bucureşti. Mulţumesc pentru bunăvoinţă, GYN!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Emblema Romanian Spotters
Sus 
Pagina 7 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» EMBLEMA RoAF SPOTTERS
» Embleme Romanian Air Force Spotters - COMENZI
» Carti de vizita Romanian Spotters
» Imaginea Romanian Spotters
» Intalnire anuala Romanian Spotters

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Proiecte-
Mergi direct la: