Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 19 Sept 2011, 09:52 | |
| Ideea 'stelutzelor' era sa inlocuiasca eventual cifra 5 care parea cam mare si s-ar fi evitat si o forma complicata a emblemei care inseamna timp si bani mai multi la productie. Era o propunere. Buna sau proasta. Partea cu 'coniacul'... |
|
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 19 Sept 2011, 10:36 | |
| - alexcoman a scris:
- Ideea 'stelutzelor' era sa inlocuiasca eventual cifra 5 care parea cam mare si s-ar fi evitat si o forma complicata a emblemei care inseamna timp si bani mai multi la productie. Era o propunere. Buna sau proasta. Partea cu 'coniacul'...
Am inteles foarte bine care e rolul stelutelor, dar asta nu inseamna ca remarca prietenului nostru de la Cluj e mai putin amuzanta. Cu atat mai mult cu cat bautura cea mai prezenta pe forumul asta e berea, nu coniacul. Pe de alta parte, fara sa ma pricep nici un pic la heraldica, dar cu oarecare cunostinte de comunicare, cred ca exprimarea varstei este redundanta, avand si cifra si stelutele. | |
|
Vizitato Vizitator
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 19 Sept 2011, 14:03 | |
| Sau la cifra? Spatiul ala ar putea fi umplut cu altceva, sau, pur si simplu nu ar mai fi atat de incarcata imaginea. | |
|
nbk!ll3r Airport Level
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 41 Localizare : South-west UK Data de inscriere : 22/08/2011
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Dum 25 Sept 2011, 23:01 | |
| Vreau si eu 2 cu 2..mersi
daca as putea sa adaug ceva in ceea ce priveste designul as spune sa se adauge lanaga % ce reprezinta de fapt...adica 5th aniversary sau 5 years sau ceva...adik sa reiasa clar ce reprezinta. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters | |
| |
|