| Emblema Romanian Spotters | |
|
+69nicolaemarcu@ymail.com codrutz gaudi bonsai schumi DouglasMD11 YR-197 claudiu i alinteanu kampfmaschine Balki GAC N3o Fireteanu Horia lucian21 Skylink lrbc YO4NAT mouseinhouse Flori xpino duron Alex_tm lozlo ALMI DIESEL eugen Voicu shouriken puma330 Griff RATus horizob Messerschmitt Nic llobregat Geo NATO Vlad Iosif V.I.D. GYN mihaiatanasie flaviu Red13 felix cipi_TM YR-DNY arianne kill3r999 dragosh54321 YR-SND 46Pilot Dylan ela_crux RoNIN_731 gabi-737 andreos18 vishzu Capt_Vio Raduq Virusu valavia Stefan VIC Mengelaus Edi hayabusa Lucian allex 73 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 06 Mai 2009, 23:15 | |
| Ideea e buna ca emblemele pentru Canada sa fie duse acolo de un spotter de-al nostru. Sa facem atunci un nou capitol de comanda pentru canadieni la comenzi (please Dylan!) iar ALMI le va ridica de la valavia. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Joi 07 Mai 2009, 23:09 | |
| Varianta finala a ceea ce ati comandat. Foto a fost facuta de TK . Matrita i-am dat-o lui cand a fost la Cluj ca un gest de ospitalitate. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Dum 10 Mai 2009, 13:15 | |
| Pana la aceasta ora s-au strans comenzi pentru 124 de bucati. In curand veti primi un MP de la administratori in care veti fi anuntati care va fi termenul limita pana la care se mai pot efectua comenzi. Din pacate dupa acest termen nu veti mai putea efectua comenzi intrucat voi solicita broderiei un numar exact al comenzilor pe care le-ati facut pentru ca nu doresc sa raman cu ele pe stoc. Si asa mi-am comandat 10 asa ca nu mai imi trebuie mai mult de atatea.
In viitor alta transa nu se va mai putea face pana nu se vor strange inca cel putin inca 100 de cereri asa ca va trebui sa va hotarati acum. |
|
| |
Messerschmitt Flight Level 100
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 30 Localizare : Satu Mare Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 13 Mai 2009, 20:24 | |
| Sper ca nu e problema ca postez aici:
Cand se incepe distribuirea? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 13 Mai 2009, 23:24 | |
| - Messerschmitt a scris:
- Sper ca nu e problema ca postez aici:
Cand se incepe distribuirea? Distribuirea incepe dupa incheierea termenului de comandare a emblemelor care va fi aproximativ peste o saptamana. Apoi cu numarul final ma voi duce la broderie si le voi comanda. Confectionarea va dura aprox o saptamana si distribuirea pana la ultima emblema va ma dura inca una. Principalul lucru de retinut e ca tre sa platiti emblemele anticipat la reprezentantii zonali cat mai repede ca acestia sa imi trimita banii sa achit emblemele atunci cand le voi ridica de la broderie. Revin maine cu toate precizarile de rigoare. |
|
| |
lozlo Airport Level
Numarul mesajelor : 8 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Lozlo vrea 1 bucata super spotter emblema Sam 16 Mai 2009, 19:09 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Dum 17 Mai 2009, 21:35 | |
| Pana acum am strans in jur de 160 de bucati. Voi comanda 180 buc MAINE.
Dintre cei care mai cocheteaza cu ideea de a comanda faceti-o repede pana nu se finalizeaza tranzactia cu firma de broderie.
In orice caz voi mai avea 20 de embleme in plus fata de comenzile de pana acum. Deci un stoc limitat.
Doresc sa va cautati reprezentantul zonal pentru fiecare oras si sa ii achitati comanda voastra ca acesta sa imi trimita banii intrucat nu posed toti banii pentru a achita transa.
Cand toate comenzile vor fi achitate voi face expeditia emblemelor. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Joi 21 Mai 2009, 13:47 | |
| Azi am fost la broderie si am dat comanda pentru cele aprox 180 de bucati. Vor fi executate in doua transe dupa cum urmeaza : - prima : 100 buc care vor fi gata (dupa spusele angajatilor) in data de 28 mai.
- a doua : 80 bucati peste inca o saptamana.
Daca totul merge bine in data de 29 mai ma voi apuca de trimis celor care deja au platit. Reprezentantii zonali si cei care inca nu au platit si nu se pot deplasa din varii motive la reprezentantii zonali va voi pune la dispozitie un cont la Banca Transilvania. Puteti depune la sucursalele Bancii Transilvania in contul de mai jos contravaloarea emblemelor comandate de voi : Cod IBAN: RO42 BTRL 0130 1201 4652 69XXDupa depunerea banilor in cont va rog sa imi trimiteti un mail ( circaviorel@yahoo.com) care sa contina fotografia recipisei de depunere , numele si nick-ul de pe forum. La fel vor face si reprezentantii zonali aratand pentru cine au depus banii. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 27 Mai 2009, 13:43 | |
| Primele 100 de bucati sunt GATA.
Azi la ora 15.00 ma duc sa le ridic apoi incepe distributia pentru cei care deja au platit.
Cei din Cluj le pot ridica personal de la mine maine la Iulius Mall in intervalul orar 08.00 - 22.00. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 27 Mai 2009, 16:28 | |
| Nu sunt 100 ca sunt 90 pentru prima transa. Restul de 90 ramase vor fi gata pana vinerea viitoare dar poate mai repede. Cei care nu s-au hotarat si vor sa (mai) comande au la dispozitie timp pana in data de 31 mai 2009 ora 23 : 59. |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 27 Mai 2009, 17:52 | |
| Foarte taare Ce fain arata toate acolo. | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 27 Mai 2009, 18:45 | |
| Superrrr abia astept sa o am...am si vazut care o sa fie a mea ) ) . Oricum..multumim Octavian!! | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
| |
| |
duron Airport Level
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 45 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 27/11/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Joi 28 Mai 2009, 20:52 | |
| Numai cuvinte de lauda pentru baietii din Cluj, si mai ales pentru Octavian, cu care m-am intalnit azi si mi-a predat emblema. Adevarul e ca rar gasesti asa organizare ca pe RoSpotters si intotdeauna initiativele acestea sunt de laudat si de apreciat. Keep up the good work! Multumesc! PS: Nu ma asteptam sa arate asa bine. De-abia astept sa o vad pe maneca salopetei! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: EMBLEME Joi 28 Mai 2009, 22:44 | |
| azi am primit si eu emblemele de la Octavian. super operativ si simpatic. multe multumiri |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Joi 28 Mai 2009, 23:11 | |
| Azi am trimis in tara emblemele dupa cum urmeaza :
IASI - mouseinhouse - 5 bucati luni - marti ar trebui sa intre in posesia lor
ROSIORII DE VEDE - mihaiatanasie - 2 bucati luni - marti ar trebui sa intre in posesia lor
CLUJ :
VID - 2 bucati Mengelaus - 2 bucati Ikarus - 1 bucata FULARU - 5 bucati Titus - 4 bucati Duron- 1 bucata Demorra - 1 bucata
Maine vor fi expediate emblemele pentru :
SIBIU - xpino si Lucian unde Lucian se va deplasa la xpino pentru a-si ridica emblemele.
ARAD - Eugen va distribui celor din orasul sau cele 6 embleme.
30. 05.2009
TIMISOARA - Cipi_TM va veni la Cluj in data de 30 si le va ridica personal de la mine asa ca timisorenii vor ridica de la el emblemele.
Ramane ca spotteri din Constanta sa se organizeze si sa imi trimita banii si sa desemneze (mai bine sa se ofere) reprezentantul de ca care le vor ridica. Astept mailul cu adresa unde sa trimit.
Spoterii clujeni sunt asteptati la Iulius Mall sambata de la 08-22 sa isi ridice emblemele. Tel 0745868080
Numai bine. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Vin 29 Mai 2009, 19:04 | |
| Azi am expediat emblemele pentru SIBIU si ARAD.
Din Cluj , RATus a primit emblemele.
Maine : TIMISOARA ! |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Vin 29 Mai 2009, 19:14 | |
| Multumesc pentru embleme si pentru implicare Octavian.A meritat asteptarea | |
|
| |
xpino Fotograf
Numarul mesajelor : 227 Varsta : 60 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 25/01/2009
| Subiect: Emblema Romanian Spotters Lun 01 Iun 2009, 15:39 | |
| Multumesc Octavian! Am intrat in posesia lor. Felicitari pentru rezultat, sper sa fie apreciat de toti.
Pe curand! | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 01 Iun 2009, 15:58 | |
| Eu leam primit, Multumim Octavian. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 01 Iun 2009, 18:24 | |
| Ma bucur ca ati primit emblemele !
Urmeaza sa trimit celor din orasele cu nr mai mic de comenzi cat si Bucurestiului.
De Bucuresti va spun ca intentionez sa le trimit pe data de 10 iunie (fara suparare) pentru ca valavia este plecat in concediu in Lazarote (norocosul !). Va rog sa aveti putzintica rabdare cei de acolo. |
|
| |
Flori Fotograf
Numarul mesajelor : 765 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/01/2009
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Lun 01 Iun 2009, 18:29 | |
| - Octavian a scris:
- Ma bucur ca ati primit emblemele !
Urmeaza sa trimit celor din orasele cu nr mai mic de comenzi cat si Bucurestiului.
De Bucuresti va spun ca intentionez sa le trimit pe data de 10 iunie (fara suparare) pentru ca valavia este plecat in concediu in Lazarote (norocosul !). Va rog sa aveti putzintica rabdare cei de acolo. Sau mi le poti trimite mie pana atunci, si cum vine Vali, le imparte el... Asta ca sa inceapa impartitul imediat dupa 10 iunie.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mar 02 Iun 2009, 16:39 | |
| Astazi au plecat emblemele catre Dylan. |
|
| |
mouseinhouse Airport Level
Numarul mesajelor : 49 Localizare : Tg Frumos Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 03 Iun 2009, 15:32 | |
| Tot azi le-am vazut si am intrat in posesia lor si eu. Ele ce-i drept au ajuns de luni, dar abia azi am ajuns acasa. De maine iau legatura cu baietii sa le inmanez si lor emblemele. Imi plac f mult, multumim frumos Octavian pentru initiativa si sa o tinem tot asa | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 03 Iun 2009, 22:18 | |
| Octavian, le poti trimite la Flori (am incredere ca nu le imparte ea ) si eu le iau cand ma intorc din vacanata.....btw, e superb aici si fff cald dar oceanul te racoreste cum trebuie . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters | |
| |
|
| |
| Emblema Romanian Spotters | |
|