| Emblema Romanian Spotters | |
|
+69nicolaemarcu@ymail.com codrutz gaudi bonsai schumi DouglasMD11 YR-197 claudiu i alinteanu kampfmaschine Balki GAC N3o Fireteanu Horia lucian21 Skylink lrbc YO4NAT mouseinhouse Flori xpino duron Alex_tm lozlo ALMI DIESEL eugen Voicu shouriken puma330 Griff RATus horizob Messerschmitt Nic llobregat Geo NATO Vlad Iosif V.I.D. GYN mihaiatanasie flaviu Red13 felix cipi_TM YR-DNY arianne kill3r999 dragosh54321 YR-SND 46Pilot Dylan ela_crux RoNIN_731 gabi-737 andreos18 vishzu Capt_Vio Raduq Virusu valavia Stefan VIC Mengelaus Edi hayabusa Lucian allex 73 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 11 Mar 2009, 17:44 | |
| Salut, Eu m-am inscris deja cu 3 bucati si poate ca sunt putin "mai greu de cap"... ..., dar nu prea mai pricep ce se intampla cu aceste embleme: 1. cate variante de embleme sunt pana la ura (militara si civila sau doar civila)? 2. momentan avem doua oferte de pret: 7 lei si 35lei. pentru care varianta? civila sau militara? cu arici sau fara? Multumesc anticipat pentru lamuriri! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 11 Mar 2009, 18:08 | |
| - cipi_TM a scris:
- Salut,
Eu m-am inscris deja cu 3 bucati si poate ca sunt putin "mai greu de cap"......, dar nu prea mai pricep ce se intampla cu aceste embleme: 1. cate variante de embleme sunt pana la ura (militara si civila sau doar civila)? 2. momentan avem doua oferte de pret: 7 lei si 35lei. pentru care varianta? civila sau militara? cu arici sau fara?
Multumesc anticipat pentru lamuriri! Deocamdata in plan e una civila fara arici si pe langa ofertele de 7 si 35 RON oferta care am gasit-o eu in valoare de 3 EURO. |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 11 Mar 2009, 18:23 | |
| Nu este de 7ron, pretul ala e in functie de cate comenzi sunt. Ex daca sunt 300 de comenzi e de 7,66 ron. (costul matritei)
@Octavian, eu daca as stii Corel as face una cum o vad eu, altfel am dat doar un sfat la cum mi-ar place mie, nu da cu parul.
Ultima editare efectuata de catre hayabusa in Mier 11 Mar 2009, 22:25, editata de 1 ori | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 11 Mar 2009, 22:21 | |
| Vad ca nam scris bine deci 7 lei este pentru cea fara arici/velcro, acelea mi sa zis un pret in jur de 27 lei (un pret apox), cel de 7 lei pe bucata este pret sigur la una din variante, conteaza nr de culori si grafica, daca ajungem la 500 de buc matrita ar fi gratis. Ar fi bun un ajutor din TM daca nu o am pe "mama". Eu as pute face una de mostra daca vreti si voi posta imagini cu detalii mari, astept raspuns. | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Vin 20 Mar 2009, 11:08 | |
| salutare oameni buni. In clipa asta sunt in masura sa va prezint o mostra . Inscriptia YR-SPO de pe avion va fi scoasa in cazul in care vrem sa facem dupa aceasta mostra pt ca nu iese bine din cauza caracterelor mici. Pretul pentru o bucata emblema BRODATA fara arici este de 19,8 Ron (inclusiv TVA) pt o comanda intre 200 si 300 bucati Astept pareri! LE: parerea mea este ca aceasta emblema, asa cum se prezinta, reprezinta atat spotterii militari (cocarda) cat si cei civili (aeronava) pt ca Romanian Spotters este pana la urma un mix de spoteri militari si civili | |
|
| |
V.I.D. Airport Level
Numarul mesajelor : 39 Localizare : cluj napoca Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Vin 20 Mar 2009, 12:59 | |
| Arata super....vreau 3 bucati fara arici | |
|
| |
valavia Administrator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Vin 20 Mar 2009, 13:06 | |
| Ma bucur ca place.....haideti sa stabilim anumite detalii dupa ce ne hotaram asupra ce luam....pana atunci nu mai scrieti cate doriti ca incarcam pagina degeaba. Multumesc! | |
|
| |
valavia Administrator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Vin 20 Mar 2009, 21:16 | |
| Chiar nimeni nu zice nimic? Sa inteleg ca nu va place | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Vin 20 Mar 2009, 23:18 | |
| e super frumoasa... |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Sam 21 Mar 2009, 06:20 | |
| daca ramane varianta asta ma bag si eu cu 3 bucati. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Sam 21 Mar 2009, 11:40 | |
| Nu-i urata emblema.Intr-adevar trebuie scoasa inmatricularea;nu arata nicicum.Dar e destul de scumpa.Eventual sa vedem cum ar arata si varianta propusa de Octavian, mai ales ca a lui ar ajunge la vreo 13 ron. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Sam 21 Mar 2009, 22:45 | |
| Emblema lui valavia nu e rea daca stam sa ne gandim ca s-a realizat fara matrita ci direct de pe poza in format jpg/pdf.
Totodata emblema prezentata de valavia ne arata cat de dificil este sa fie transpusa ideea din calculator pe o emblema.
Am sa ma interesez serios de ceea ce imi ofera broderia din Cluj desi azi am primit o oferta / mostra de la cei ce au facut HAWKS of ROMANIA si care va asigur ca e ceva de calitate superioara. Voi pune maine o fotografie. |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Sam 21 Mar 2009, 23:08 | |
| Octavian, ai pus pe pagina 2 din topicul asta o poza cu emblema Hawks of Romania Extra 300L.Mie mi-a placut foarte mult acea emblema... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Sam 21 Mar 2009, 23:13 | |
| - Mengelaus a scris:
- Octavian, ai pus pe pagina 2 din topicul asta o poza cu emblema Hawks of Romania Extra 300L.Mie mi-a placut foarte mult acea emblema...
Stiu dar poza nu era facuta de mine. Acu pot sa fotografiez si am sa pun poa un pic mai mare (sper sa nu se supere administratorii & moderatorii). Din pacate conceptul celor de la extra e complet diferit de ceea ce vrem sa facem noi. Daca putem insa obtine acelasi efect asupra ochiului cu emlema noasta ar fi bine. Am un sfat pentru toti forumistii interesati : nu va asteptati la foarte mult ca poate veti fi dezamagiti eu o sa incerc sa fac tot ce pot pentru a iesi cat mai bine. |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Sam 21 Mar 2009, 23:18 | |
| Daca ar iesi macar apropiata de cea cu Extra 300L eu as fi super incantat. p.s Un compromis bun ca sa nu stricam latimea forumului e sa lasi poza cat de mare vrei, chiar si la rezolutia nativa a aparatului si sa o pui thumbnail.Si atunci toata lumea e "happy" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 01 Apr 2009, 20:04 | |
| De maine se incepe realizarea matritei pentru emblema la Cluj. Pe vineri e gata si pana luni cred ca va voi prezenta noutati. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mar 21 Apr 2009, 21:27 | |
| Maine dupa pranz (asa cum mi-au promis cei de la broderie) am sa am in mana modelul de emblema comandat de mine. Sper sa ne placa.
Dupa asta tre sa ne organizam (daca va place ) si sa strangem banii. Propun ca din fiecare oras mai rasarit sa se ofere cate un om care sa colecteze banii de la ceilalti si sa mi-i trimita apoi emblemele vor lua calea inversa. |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mar 21 Apr 2009, 22:02 | |
| Rosiorii de Vede nu e un oras rasarit, dar e mai (la) rasarit decat Craiova. Stiu ca replica asta trebuia bagata la alt topic (haz de necaz, poate), dar eu sunt singur siunic nebun de genul asta din orasul sotiei mele. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mar 21 Apr 2009, 22:06 | |
| Precizare.Rasarit dpdv spotteresc. Rosiorii este inclus in definitie. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 22 Apr 2009, 19:59 | |
| Mie imi place foarte mult, arata mult mai bine fara textul "YR-SPO" si cu cercul alastru mai proeminent. E bine s-o pastram totusi simpla, e mai eleganta asa. Cu multe detalii ar parea mai mult un "ghiveci". Ma trec si eu pe caiet cu 2 exemplare. | |
|
| |
Lucian Flight Level 100
Numarul mesajelor : 139 Varsta : 46 Localizare : sibiu Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 22 Apr 2009, 20:12 | |
| Octavian, felicitari ptr faptul ca ti-ai dat interesul la realizarea efectiva a emblemei...arata foarte bine...eu personal cred ca o masina de brodat nu poate scoate mai mult de atat...astept sa ne dai si costul unei embleme | |
|
| |
cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 22 Apr 2009, 20:34 | |
| Arata bine. Simpla si placuta ochiului... | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 22 Apr 2009, 20:38 | |
| Excelenta.A iesit perfect.Ma bucur ca te-ai ocupat de problema Astept si eu pretul final si dupa aia spun cate vreau. | |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters Mier 22 Apr 2009, 20:48 | |
| Super fain Octavian!!!Astept si eu pretul: Si iti zic cate vreau mai mult ca sigur ca una ca sunt singurul spotter in familie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Emblema Romanian Spotters | |
| |
|
| |
| Emblema Romanian Spotters | |
|