ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Emblema Romanian Spotters

In jos 
+69
nicolaemarcu@ymail.com
codrutz
gaudi
bonsai
schumi
DouglasMD11
YR-197
claudiu i
alinteanu
kampfmaschine
Balki
GAC
N3o
Fireteanu Horia
lucian21
Skylink
lrbc
YO4NAT
mouseinhouse
Flori
xpino
duron
Alex_tm
lozlo
ALMI
DIESEL
eugen
Voicu
shouriken
puma330
Griff
RATus
horizob
Messerschmitt
Nic
llobregat
Geo
NATO
Vlad Iosif
V.I.D.
GYN
mihaiatanasie
flaviu
Red13
felix
cipi_TM
YR-DNY
arianne
kill3r999
dragosh54321
YR-SND
46Pilot
Dylan
ela_crux
RoNIN_731
gabi-737
andreos18
vishzu
Capt_Vio
Raduq
Virusu
valavia
Stefan
VIC
Mengelaus
Edi
hayabusa
Lucian
allex
73 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 11 Mar 2009, 17:44

Salut,

Eu m-am inscris deja cu 3 bucati si poate ca sunt putin "mai greu de cap"...Smile..., dar nu prea mai pricep ce se intampla cu aceste embleme:
1. cate variante de embleme sunt pana la ura (militara si civila sau doar civila)?
2. momentan avem doua oferte de pret: 7 lei si 35lei. pentru care varianta? civila sau militara? cu arici sau fara?

Multumesc anticipat pentru lamuriri!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 11 Mar 2009, 18:08

cipi_TM a scris:
Salut,

Eu m-am inscris deja cu 3 bucati si poate ca sunt putin "mai greu de cap"...Smile..., dar nu prea mai pricep ce se intampla cu aceste embleme:
1. cate variante de embleme sunt pana la ura (militara si civila sau doar civila)?
2. momentan avem doua oferte de pret: 7 lei si 35lei. pentru care varianta? civila sau militara? cu arici sau fara?

Multumesc anticipat pentru lamuriri!

Deocamdata in plan e una civila fara arici si pe langa ofertele de 7 si 35 RON oferta care am gasit-o eu in valoare de 3 EURO.
Sus In jos
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Varsta : 41
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 11 Mar 2009, 18:23

Nu este de 7ron, pretul ala e in functie de cate comenzi sunt. Ex daca sunt 300 de comenzi e de 7,66 ron. (costul matritei)

@Octavian, eu daca as stii Corel as face una cum o vad eu, altfel am dat doar un sfat la cum mi-ar place mie, nu da cu parul.

Ultima editare efectuata de catre hayabusa in Mier 11 Mar 2009, 22:25, editata de 1 ori
Sus In jos
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 33
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 11 Mar 2009, 22:21

Vad ca nam scris bine deci 7 lei este pentru cea fara arici/velcro, acelea mi sa zis un pret in jur de 27 lei (un pret apox), cel de 7 lei pe bucata este pret sigur la una din variante, conteaza nr de culori si grafica, daca ajungem la 500 de buc matrita ar fi gratis. Ar fi bun un ajutor din TM daca nu o am pe "mama".Razz
Eu as pute face una de mostra daca vreti si voi posta imagini cu detalii mari, astept raspuns. Very Happy
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyVin 20 Mar 2009, 11:08

salutare oameni buni. In clipa asta sunt in masura sa va prezint o mostra . Inscriptia YR-SPO de pe avion va fi scoasa in cazul in care vrem sa facem dupa aceasta mostra pt ca nu iese bine din cauza caracterelor mici. Pretul pentru o bucata emblema BRODATA fara arici este de 19,8 Ron (inclusiv TVA) pt o comanda intre 200 si 300 bucati

Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 Emblema

Astept pareri!

LE: parerea mea este ca aceasta emblema, asa cum se prezinta, reprezinta atat spotterii militari (cocarda) cat si cei civili (aeronava) pt ca Romanian Spotters este pana la urma un mix de spoteri militari si civili
Sus In jos
V.I.D.
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 39
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 30/08/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyVin 20 Mar 2009, 12:59

Arata super....vreau 3 bucati fara arici
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyVin 20 Mar 2009, 13:06

Ma bucur ca place.....haideti sa stabilim anumite detalii dupa ce ne hotaram asupra ce luam....pana atunci nu mai scrieti cate doriti ca incarcam pagina degeaba. Multumesc!
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyVin 20 Mar 2009, 21:16

Chiar nimeni nu zice nimic? Sa inteleg ca nu va place Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyVin 20 Mar 2009, 23:18

e super frumoasa...
Very Happy
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptySam 21 Mar 2009, 06:20

daca ramane varianta asta ma bag si eu cu 3 bucati.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptySam 21 Mar 2009, 11:40

Nu-i urata emblema.Intr-adevar trebuie scoasa inmatricularea;nu arata nicicum.Dar e destul de scumpa.Eventual sa vedem cum ar arata si varianta propusa de Octavian, mai ales ca a lui ar ajunge la vreo 13 ron.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptySam 21 Mar 2009, 22:45

Emblema lui valavia nu e rea daca stam sa ne gandim ca s-a realizat fara matrita ci direct de pe poza in format jpg/pdf.

Totodata emblema prezentata de valavia ne arata cat de dificil este sa fie transpusa ideea din calculator pe o emblema.

Am sa ma interesez serios de ceea ce imi ofera broderia din Cluj desi azi am primit o oferta / mostra de la cei ce au facut HAWKS of ROMANIA si care va asigur ca e ceva de calitate superioara. Voi pune maine o fotografie.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptySam 21 Mar 2009, 23:08

Octavian, ai pus pe pagina 2 din topicul asta o poza cu emblema Hawks of Romania Extra 300L.Mie mi-a placut foarte mult acea emblema...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptySam 21 Mar 2009, 23:13

Mengelaus a scris:
Octavian, ai pus pe pagina 2 din topicul asta o poza cu emblema Hawks of Romania Extra 300L.Mie mi-a placut foarte mult acea emblema...

Stiu dar poza nu era facuta de mine. Acu pot sa fotografiez si am sa pun poa un pic mai mare (sper sa nu se supere administratorii & moderatorii).

Din pacate conceptul celor de la extra e complet diferit de ceea ce vrem sa facem noi. Daca putem insa obtine acelasi efect asupra ochiului cu emlema noasta ar fi bine.

Am un sfat pentru toti forumistii interesati : nu va asteptati la foarte mult ca poate veti fi dezamagiti eu o sa incerc sa fac tot ce pot pentru a iesi cat mai bine.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptySam 21 Mar 2009, 23:18

Daca ar iesi macar apropiata de cea cu Extra 300L eu as fi super incantat.

p.s Un compromis bun ca sa nu stricam latimea forumului e sa lasi poza cat de mare vrei, chiar si la rezolutia nativa a aparatului si sa o pui thumbnail.Si atunci toata lumea e "happy" Smile
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 01 Apr 2009, 20:04

De maine se incepe realizarea matritei pentru emblema la Cluj. Pe vineri e gata si pana luni cred ca va voi prezenta noutati.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMar 21 Apr 2009, 21:27

Maine dupa pranz (asa cum mi-au promis cei de la broderie) am sa am in mana modelul de emblema comandat de mine. Sper sa ne placa.

Dupa asta tre sa ne organizam (daca va place ) si sa strangem banii. Propun ca din fiecare oras mai rasarit sa se ofere cate un om care sa colecteze banii de la ceilalti si sa mi-i trimita apoi emblemele vor lua calea inversa.
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMar 21 Apr 2009, 22:02

Rosiorii de Vede nu e un oras rasarit, dar e mai (la) rasarit decat Craiova. Stiu ca replica asta trebuia bagata la alt topic (haz de necaz, poate), dar eu sunt singur siunic nebun de genul asta din orasul sotiei mele.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMar 21 Apr 2009, 22:06

Precizare.Rasarit dpdv spotteresc. Rosiorii este inclus in definitie.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 22 Apr 2009, 19:56

A sosit si prototipul de emblema de la Cluj.

Revin cu detalii referitoare la executie etc. in scurt timp.
Pana atunci astept cu nerabdare parerile voastre.
Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 Emblem10

Ultima editare efectuata de catre Octavian in Mier 22 Apr 2009, 22:14, editata de 5 ori
Sus In jos
Geo
Fotograf

Numarul mesajelor : 602
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 22 Apr 2009, 19:59

Mie imi place foarte mult, arata mult mai bine fara textul "YR-SPO" si cu cercul alastru mai proeminent.
E bine s-o pastram totusi simpla, e mai eleganta asa. Cu multe detalii ar parea mai mult un "ghiveci".
Ma trec si eu pe caiet cu 2 exemplare.
Sus In jos
Lucian
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 139
Varsta : 46
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 22 Apr 2009, 20:12

Octavian, felicitari ptr faptul ca ti-ai dat interesul la realizarea efectiva a emblemei...arata foarte bine...eu personal cred ca o masina de brodat nu poate scoate mai mult de atat...astept sa ne dai si costul unei embleme
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 22 Apr 2009, 20:34

Arata bine. Simpla si placuta ochiului... Wink
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 22 Apr 2009, 20:38

Excelenta.A iesit perfect.Ma bucur ca te-ai ocupat de problema Smile Astept si eu pretul final si dupa aia spun cate vreau.
Sus In jos
felix
Fotograf
felix

Numarul mesajelor : 1009
Varsta : 31
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 12/09/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 EmptyMier 22 Apr 2009, 20:48

Super fain Octavian!!!Astept si eu pretul: Very Happy Si iti zic cate vreau mai mult ca sigur ca una ca sunt singurul spotter in familie Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Emblema Romanian Spotters
Sus 
Pagina 6 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» EMBLEMA RoAF SPOTTERS
» Embleme Romanian Air Force Spotters - COMENZI
» Carti de vizita Romanian Spotters
» Imaginea Romanian Spotters
» Intalnire anuala Romanian Spotters

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Proiecte-
Mergi direct la: