ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Emblema Romanian Spotters

In jos 
+69
nicolaemarcu@ymail.com
codrutz
gaudi
bonsai
schumi
DouglasMD11
YR-197
claudiu i
alinteanu
kampfmaschine
Balki
GAC
N3o
Fireteanu Horia
lucian21
Skylink
lrbc
YO4NAT
mouseinhouse
Flori
xpino
duron
Alex_tm
lozlo
ALMI
DIESEL
eugen
Voicu
shouriken
puma330
Griff
RATus
horizob
Messerschmitt
Nic
llobregat
Geo
NATO
Vlad Iosif
V.I.D.
GYN
mihaiatanasie
flaviu
Red13
felix
cipi_TM
YR-DNY
arianne
kill3r999
dragosh54321
YR-SND
46Pilot
Dylan
ela_crux
RoNIN_731
gabi-737
andreos18
vishzu
Capt_Vio
Raduq
Virusu
valavia
Stefan
VIC
Mengelaus
Edi
hayabusa
Lucian
allex
73 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 04 Mar 2009, 23:24

....korect dai la schimb pe unde ajungi la vara ! Very Happy
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyJoi 05 Mar 2009, 08:56

Eu cumpar 3 (trei) bucati.
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyJoi 05 Mar 2009, 10:03

Si eu vreau vreo 3 (poate chiar mai multe, dar depinde cati bani imi lasa copiii in momentul realizarii comenzii lol! ). Intrebare pt Lucian: imi dai voie sa incerc sa imprim un tricou cu imaginea realizata de tine? Am auzit ca exista in capitala ateliere care fac chestia asta.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyJoi 05 Mar 2009, 17:02

servus la toti.

vreau si eu vre-o 5 bucati daca se poate pana in 25-29 martie ca merg la expoaero in germania si sa am la mine. expozitia e in 2-5 aprilie,dar vreau sa o cos pe geaca si sa mai fac cadouri. la expoaero in 2007 era o firma cu stand unde-ti broda pe sapca orice vroiai,tot ce trebuia era sa-i dai stiku cu ce sa-ti brodeze. daca poate cineva sa-mi trimita modelul sa fac si cateva sepci.
mersi mult si CER SENIN
Sus In jos
GYN
Flight Level 400
Flight Level 400
GYN

Numarul mesajelor : 1026
Varsta : 61
Localizare : Cluj-EREDI
Data de inscriere : 09/02/2009

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyJoi 05 Mar 2009, 21:15

1. Eu ma inscriu cu 2+2.

2. Rog autorii emblemelor sa confirme sau nu permisiunea utilizarii celor 2 embleme.(pe masini de ex.)
Sus In jos
http://gyxtremespotting.time2forum.com/
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyJoi 05 Mar 2009, 22:59

titus a scris:

Titus, de abia sunt in plan sa fie facute.Nu cred ca vor fi gata pana ai tu nevoie.Oricum eu voi purta cu mandrie emblema Romanian Spotters Smile
Sus In jos
Lucian
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 139
Varsta : 46
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyVin 06 Mar 2009, 18:51

Very Happy normal ca iti dau permisiunea sa folosesti grafica la embleme...ptr masini etc...eu le-am facut ptr un grup de oameni care iubesc aviatia si fotografia...nu ma deranjeaza cu nimic si chiar ma bucur ca va plac Very Happy
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMar 10 Mar 2009, 22:59

Oameni buni daca nu scrieti fiecare cate vreti proiectul nu o sa decoleze. Mai vreti emblema ? Tre sa avem 300.
Sus In jos
dragosh54321
Airport Level
Airport Level
dragosh54321

Numarul mesajelor : 26
Varsta : 31
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 21/01/2009

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMar 10 Mar 2009, 23:03

Eu ma abonez la 3 cu arici si 2 fara Basketball in caz ca sunt de doua feluri... acuma sa vedem cum se va hotara Very Happy

Cert e ca eu vreau 5!! Very Happy

Numa bine!
Sus In jos
46Pilot
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 234
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMar 10 Mar 2009, 23:09

Eu doar una singura, din pacate, dar sigur una!

Sunt de parere ca ar trebui sa se faca o lista, unde fiecare sa se treaca scurt. Numele si numarul emblemelor comandate. Asa se stie exact cum sta treaba...

Stiu ca am mai zis-o o data, dar vreau sa fiu sigur ca nu ma uita lumea Embarassed Rolling Eyes
Sus In jos
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Varsta : 41
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMar 10 Mar 2009, 23:13

Pana la urma ramane modelul propus de Lucian? Care din ele?

Ar fi fost ok ca emblema sa ne reprezinte pe noi ca si spotteri, si asta prin afisarea unei siluete cu un spoter, cum e ceea de sus. Asa cu un simplu avion e ca si o reclama la o companie de avioane Razz my 2centi.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMar 10 Mar 2009, 23:26

In principiu ramane modelul propus de Lucian. Lucram , mai bine zis Lucian lucreaza , la unele aspecte tehnice si de dimensionare.

Daca altii cred ca emblema nu e reprezentativa sau ca ar fi bine sa fie figurat un spotter (ideea nu e rea dar greu de realizat) sa puna mana pe COREL si sa faca una. Ideea cu avionul are avantajele urmatoare :

1. Putem sa fim identificati mai usor ca pasionati de aviatie si dee ne-profesionisti (din cauza avionului). Si daca avem aparatul de fotografiat in mana nu ar fi nici o indoiala cu ce ne ocupam. Cui nu ii trece prin cap avand un avion pe maneca si un ap. foto in mana ca am putea face si poze la avioane e prea redus sa se intereseze de noi.

2. Avionul e simbolul legaturii noastre cu aviatia.

3. Emblema e mai simplu de realizat tehnic\design. Simplu vorba vine pt ca pana acuma am numarat peste 10 varinate ale emblemei in discutie.

Simtiti-va liberi sa faceti o emblema in format COREL si vom face un concurs de embleme. Nu vrem sa va impunem ceva.
Sus In jos
V.I.D.
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 39
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 30/08/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMar 10 Mar 2009, 23:46

Vreau si eu 3.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMar 10 Mar 2009, 23:51

Subscriu cu 2 fara arici sau 1 cu arici si 1 fara, sau daca este prea complicat simplu 2 fara arici

LE: Ce mai la deal la vale, 2 fara arici
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 00:58

Eu o sa vreau 3 cu arici, varianta militara.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 08:01

Pai problema e ca unii vor varianta militara altii pe cea civila, cu arici, fara arici...Pana acum avem 4 variante.Sigur nu se vor face 1200 de embleme, cate 300 pentru fiecare varianta.Teebuie intai sa vedem varianta finala a lui Lucian si probabil dupa aia sa deschidem un poll sa votam sa vedem care din astea 4 versiuni se vor face.Banuiesc ca vor creste semnificativ costurile de productie pentru mai multe variante si nu le vom putea acoperi.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 08:21

Mengelaus a scris:
Pai problema e ca unii vor varianta militara altii pe cea civila, cu arici, fara arici...Pana acum avem 4 variante.Sigur nu se vor face 1200 de embleme, cate 300 pentru fiecare varianta.Teebuie intai sa vedem varianta finala a lui Lucian si probabil dupa aia sa deschidem un poll sa votam sa vedem care din astea 4 versiuni se vor face.Banuiesc ca vor creste semnificativ costurile de productie pentru mai multe variante si nu le vom putea acoperi.

Ai dreptate Mengelaus. Doar ca nu vom putea face decat o varianta deocamdata (cea civila) si studiem posibilitatea de a avea sau nu arici (eu sunt pentru arici).Trebuie sa admit ca tinta de 300 e ca greu de atins dar doar la acest numar putem obtine un pret bun.Daca tirajul e mai mic pretul pe bucata creste seminificativ si ar putea ajunge (nu doresc asta) la oferta de 35 RON/buc prezenta mai sus pe forum. Asa ca ori comandati multe ori putine cam tot atatia bani cheltuiti singura diferenta ar fi ca aveti mai multe bucati pt tirajul de 300. Am sa trec impreuna cu RATUS pe la firma de brodat sa stabilim detaliile. Sa vedem cat si cum se comanda pana atunci.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 08:30

In regula.Pentru mine era clar ca nu se pot face multe variante si sa se pastreze si un pret mic.Ce am inteles eu e ca in momentul asta avem pretul pentru varianta cu avion de linie fara arici la pretul de 3 euro(aprox 13 ron) .Am subliniat asta pentru ca multi spuneau ca vor 2 cu arici si 1 fara sau 2 cu avion militar si nu se vor face astea.
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 10:36

Momentan astept si eu raspunsul de la cei de la Condor (poate ati auzit de ei). Sa vedem cu ce oferat vin si ei. Cand primesc ceva va anunt
Sus In jos
Vlad Iosif
Fotograf
Vlad Iosif

Numarul mesajelor : 347
Varsta : 53
Localizare : Snagov - Ilfov
Data de inscriere : 10/02/2009

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 12:28

Revin legat de stickere, ca sa fiu bine inteles. Le fac gratuit - donatie pentru comunitate.

Pot sa fac si ceva veste din material portocaliu sau galben "fosforescent", si cu sigla printata, pentru a fi purtate in zona aeroporturilor, ca sa fim mai usor identificati. Poate chiar cu un nr de inregistrare (o lista postata pe site) printat mare pe spate.
Sus In jos
NATO
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor : 764
Varsta : 57
Localizare : bucuresti-nord
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: embleme   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 14:19

iau si eu vreo4-5.nu conteaza ca-i civil sau militar
iar pt. varianta cu velcro,oricum mai trebuie o fata(hook)care trebuie cumva aplicata pe imbracaminte sau pe ce o pune omul.
Sus In jos
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 33
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 14:34

Salut cum vam zis mam interesat, umpic cam tarziu, dar nah.
Deci pretul matritei pt o emblema de 9cm diametru este de 200 lei iar pretul unei embleme este de 7 lei.
Va las sa va hotarati, daca se doreste, eu va pot ajuta.
Si la randul meu vreau 5 buc Very Happy bounce
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 15:05

Vad ca ofertele se inmultesc si asta e foarte bine. Trebuie sa vedem insa calitatea pe care o are oferta lui YR-SND. Si daca se ocupa el sau altcineva de strangerea banilor si trimiterea coletelor. E si aceea o munca.

Presupun ca la 7 RON bucata nu se ofera si arici.

E de dorit sa se ocupe cineva din acelasi oras cu broderia pentru a superviza calitatea lucrarilor. Cei de la Cluj au zis ca o vor reface pana cand suntem multumiti de calitate. Pentru multi conteaza pretul asa ca el va dicta in privinta comenzilor.

In ceea ce priveste matrita , LUCIAN are mare parte din proiect facut asa ca nu ar fi o problema. La Cluj matrita costa cam 60-80 euro deci cu ceva mai mult si doar in cazul in care se comanda multe bucati matrita e gratis.

S-ar putea ca azi sa am noi info cu privire la oferta pe care o propun eu.

@ Vlad Iosif. iti admir initiativa dar cred ca o vesta fosforescenta nu e cea mai buna idee (am zis nu am dat cu paru`). Eu o consider ca ar fi un lucru anormal un fel de umilinta in fata autoritatilor sa ne declaram prin portul ei apartenenta la o comunitate atata vreme cat suntem pe domeniul public. Vesta poate mari gradul de suspiciune al unor nulitati care si asa nu prea ne inghit daramite sa mai aparem in material fosforescent mi se pare ca e ca si cum am fi niste toreadori in fata taurului cu deosebirea ca am fi fara sabie. In alte tari nu am vazut ca spotteri sa poarte asa ceva in afara gardurilor aeroporturilor. Vesta, ma repet e o solutie anormala dar cum traim intr-o tara anormala ..........
Sus In jos
Vlad Iosif
Fotograf
Vlad Iosif

Numarul mesajelor : 347
Varsta : 53
Localizare : Snagov - Ilfov
Data de inscriere : 10/02/2009

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 15:43

@Octavian

Salut

La Cluj am vazut ca e o situatie normala. Ma gandesc mai mult la problemele din Bucuresti. Daca o sa citesti despre incidentele de aici o sa vezi ca nu au nici o legatura cu normalitatea.

Vestele purtate in absenta unui demers pe langa conducerea aeroporturilor ne-ar putea aduce cel mult simpatia celor de la drumuri si poduri.
Sus In jos
Lucian
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 139
Varsta : 46
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 EmptyMier 11 Mar 2009, 17:36

salut...am vazut ca am fost gresit inteles...eu am facut doar o singura varianta ptr emblema brodata...avionul Boeing 737 a fost stilizat in asa masura incat sa poata fi brodat ...spre exemplu, conturul negru din jurul avionului are sub 1mm daca diametrul emblemei este de 90mm...in urma consultarii cu Octavian si cu cei de la firma de brodaj din cluj am constatat ca hublourile de la avion sunt prea multe si o trebuit sa mai reduc din ele......restul de embleme pe care le-am postet pe forum...ex.cele cu mig-uri...sunt facute doar ptr a fi printate pe hartie termo-adeziva...
Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 Emblemavectorialbunanjp
daca veti descarca poza pe desktop si o veti micsora pana cand va ajunge la dimensiunea reala de 9cm, o sa observati ca multe detalii nu se mai observa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Emblema Romanian Spotters
Sus 
Pagina 5 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» EMBLEMA RoAF SPOTTERS
» Embleme Romanian Air Force Spotters - COMENZI
» Carti de vizita Romanian Spotters
» Imaginea Romanian Spotters
» Intalnire anuala Romanian Spotters

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Proiecte-
Mergi direct la: