ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Emblema Romanian Spotters

In jos 
+69
nicolaemarcu@ymail.com
codrutz
gaudi
bonsai
schumi
DouglasMD11
YR-197
claudiu i
alinteanu
kampfmaschine
Balki
GAC
N3o
Fireteanu Horia
lucian21
Skylink
lrbc
YO4NAT
mouseinhouse
Flori
xpino
duron
Alex_tm
lozlo
ALMI
DIESEL
eugen
Voicu
shouriken
puma330
Griff
RATus
horizob
Messerschmitt
Nic
llobregat
Geo
NATO
Vlad Iosif
V.I.D.
GYN
mihaiatanasie
flaviu
Red13
felix
cipi_TM
YR-DNY
arianne
kill3r999
dragosh54321
YR-SND
46Pilot
Dylan
ela_crux
RoNIN_731
gabi-737
andreos18
vishzu
Capt_Vio
Raduq
Virusu
valavia
Stefan
VIC
Mengelaus
Edi
hayabusa
Lucian
allex
73 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Lucian
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 139
Varsta : 46
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 07/12/2008

Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyLun 02 Mar 2009, 19:42

Very Happy albastrul o fost facut mai inchis la initiativa lui YR-SND Very Happy ...
Sus In jos
dragosh54321
Airport Level
Airport Level
dragosh54321

Numarul mesajelor : 26
Varsta : 31
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 21/01/2009

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyLun 02 Mar 2009, 19:49

Putin mai deschisa ar merge... dar nu foarte mult.. Very Happy si ar merge doua modele: cu arici si fara arici... cel putin eu vreu sa imi pun pe sapca o emblema si ar arata mult mai bine cusuta... Oricum nu eu decid... doar imi dau cu parerea Razz
Sus In jos
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 33
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyLun 02 Mar 2009, 19:57

Eu daca vreti le pot face, dar voi astepta un raspuns de cate bucati si ce dimensiuni si ce material vreti eu o sa aduc "mostre" de materiale. Albastrul poate fi si cel deschis dar sa fie aceleasi si pe coada si pe emblema. INTELEGETI??? cheers. Si daca s-ar putea callsign mai mic, este doar o parere. bounce Very Happy
Sus In jos
Lucian
Flight Level 100
Flight Level 100

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyLun 02 Mar 2009, 20:15

Very Happy ...o sigla ptr "spoterii militari"...o puteti da jos foarte simplu si sa mergeti cu ea la o firma de grafica si sa o printati pe ce vreti voi Very Happy pe hartie termo-adeziva
Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 Emblemacorelmigjpg
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyLun 02 Mar 2009, 20:43

Lucian a scris:
Very Happy ...o sigla ptr "spoterii militari"...

Faci te rog un efort si mai realizezi o varianta al siglei pentru "spoterii militari", cu dubla 9526 ?...plsssss
Sus In jos
Lucian
Flight Level 100
Flight Level 100

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMar 03 Mar 2009, 17:02

Very Happy cam slabuta calitatea la imaginea cu mig-ul 9526, dar asta e
Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 Emblemacorelmig9526jpg
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMar 03 Mar 2009, 21:26

Lucian a scris:
Very Happy cam slabuta calitatea la imaginea cu mig-ul 9526, dar asta e...

Multumesc!
Mare om, mare caracter!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 14:01

Am luat legatura cu o firma de broderie si uitati ce raspuns am primit :

Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 Untitl10

Doar ca astea nu sunt disponibile cu arici / velcro.

Am inteles de pe forumul nostru cum ca o alta oferta ar fi de 35 de RON cu arici. Trebuie sa ne hotaram.

Dar nu mi se pare ca 35 RON-i ar fi pretul corect.

La Kecskemet o emblema costa cam 15-20 si maxim 30 RON (convertire din HUF)

Eu as opta pentru cea mai buna oferta calitativa dar care sa aiba si arici.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 14:19

Pretul este agreabil, deci agreez in prealabil. Eu care spottez cu sapuniera vreau o emblema, sa vedem calitatea, si trebuie pusa pe sepcute.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 14:29

Rog si ceilalti membrii ai forumului intersati de embleme sa caute si ei oferte care sa intre in competitie cu oferta gasita de mine.
Cei care poseda sau au vazut emblema "HAWKS OF ROMANIA" sunt rugati sa isi exprime opinia cu privire la calitatea acesteia deoarece aceeasi firma care mi-a facut oferta a realizat si emblema susmentinata. Cine nu stie cum arata acea emblema va reamintesc :

Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 9cm10

Totodata as vrea sa stiu cam pe cate comenzi (deocamdata virtuale) am avea.

Eu imi propun sa comand cam 7 . Voi ?
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 15:11

...cate 2x din fiecare ...daca faceti si militare...daca nu tot asa cate 2 bucati indiferent de pret.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 15:14

Eu as zice sa facem si militare pentru ca e o idee buna. Dar asta presupune 2 matrite care costa si ele. Si se aduna la costul final al emblemelor.

Oricum discutia ramane in picioare.

O sa il rog pe LUCIAN sa faca si o varianta militara sa vadem daca cu MIG 21, 29 sau IAR-93, 99.
Voi ce parare aveti ?
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 15:16

Eu as comanda 3 poate 4 embleme.Imi place cum arata cea cu The Hawks of Romania.Pare facuta cum trebuie.Dar eu vreau cu arici.Eventual sa se faca si cu si fara.

Sincer comanda estimata mi se pare cam mare, dar sa vedem.Nu cred ca vor fi la fel de multe comenzi ca si cu calendarele.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 15:22

Eu contez ca vom avea pana la urma 200-300 de exemplare comandate. Pentu mai putine nici nu cred ca merita efortul. Doar suntem peste 200 de membrii in forum. Fiecare ar trebui sa comande una cel putin.

NU e numai o emblema ci e semnul de apartenenta la un grup de care sa fii mandru.

Am sa cer o mostra de la cei care mi-au trimis oferta si am sa vi-o arat si celor din Cluj interesati astfel incat sa certificati si voi calitatea sau lipsa calitatii acesteia.

Chiar acu le voi scrie un mail de solicitare.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 15:26

Sper sa ai dreptate Octavian.Si eu o vedeam ca pe semnul de apartenenta la Romanian Spotters Smile Una o voi purta, una o voi pastra bine.Si sa vedem ce "contracte" mai gasesc pe langa.
Sus In jos
felix
Fotograf
felix

Numarul mesajelor : 1009
Varsta : 31
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 12/09/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 15:34

Eu as comanda 2!! Very Happy
Sus In jos
Red13
Moderator
Red13

Numarul mesajelor : 715
Localizare : De Ronde Venen
Data de inscriere : 12/06/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 15:39

4-5 bucati
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 18:18

Dragi colegi spotteri : acu vin de la o firma de broderie cu care m-am inteles ca pot face emblemele la pretul de 3 EURO in cazul in care facem 300 de bucati.

Calitatea emblemelor facute de aceasta firma e foarte buna. Am vazut mostre si nu sunt la primele embleme de gen.

La acest pret matrita este gratuita. In mod normal pentru aceasta percep suma de 60-80 de euro.

Noi cei ce ne vom ocupa de ele vom putea face obiectii daca nu crespunde asteptarilor (nu va fi cazul ) iar firma va face corecturile astfel incat sa fim multumiti.

Nu am discutat insa despre aplicarea de arici dar nu cred ca ar fi o mare diferenta de pret. vom gasi solutii.

Emblemele pot fi gata minim intr-o luna.
Sus In jos
46Pilot
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 234
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 20:50

Eu voi comanda doar una singura, daca e cu velcro/arici, ca sincer nu am ce sa fac cu mai multe... Rolling Eyes
Daca nu se poate pana la urma sa aiba si velcro, asta e, dar tot voi da comanda pentru una! Laughing
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 21:06

Pai daca stai sa te gandesti poti strange o comanda mare la cati santem si sa tii cont ca fiecare vrea vreo 2-3-4.... iasa spre 400 !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 21:11

allex a scris:
Pai daca stai sa te gandesti poti strange o comanda mare la cati santem si sa tii cont ca fiecare vrea vreo 2-3-4.... iasa spre 400 !

Allex ma faci sa rad. De exemplu 46Pilot a comandat una. Noroc ca e din Bucuresti si vom expedia emblemele toate unui spotter care sa le imprastie la ceilalti din respectivul oras.

Dar multi ditre noi sunt doar cu numele aici. Azi de exemlu suntem 400 de forumisti dar cati dintre noi suntem dedicati ? Daca zic ca vreo 50 spun mult.

Bine unii nu au bani , inteleg asta , dar daca nu se strang 300 nu facem nimic.
Sus In jos
flaviu
Membru activ
flaviu

Numarul mesajelor : 600
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 24/05/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 21:26

as comanda si eu 5 bucati Smile
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 22:20

La pretul de 3 euro bucata (aprox 13 RON) eu ma bag la 7 bucati ca sa avem o cifra cat de cat rotunda ca suma Razz
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 23:13

Pai asta era la 3 eu.comand si eu mai multe.....se fak vreo 300 sigur .
Sus In jos
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Varsta : 41
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 EmptyMier 04 Mar 2009, 23:18

Pai in cazul in care sunt cu 3e/bucata ,eu vreau 15-20 vreo 5 imi pastrez mie, iar restul le voi schimba cu pilotii pe la mitinguri ! Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Emblema Romanian Spotters   Emblema Romanian Spotters - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Emblema Romanian Spotters
Sus 
Pagina 4 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» EMBLEMA RoAF SPOTTERS
» Embleme Romanian Air Force Spotters - COMENZI
» Carti de vizita Romanian Spotters
» Imaginea Romanian Spotters
» Intalnire anuala Romanian Spotters

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Proiecte-
Mergi direct la: