ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Bucuresti - Aerodromul Clinceni

In jos 
+51
denebra
Voicu
YR-SND
retro
Aviatia-Romaneasca
yr_malex
amigo
Alex_tm
shouriken
mariusrex72
Tryby
YR-197
malev2009
soimar
alexconu
b707nicolae
Skywalker
CalinCLJ
Madone
Boeing777-300
ionut.vasile
YR-BGP
arianne
propellerdream
D13-th_TakeOff
gogu
Jidi
DrakulaBV
B32fly
byteworks
mihaiatanasie
flysebi
crisvsv
mack
Mengelaus
Stefan
Vladut
valavia
46Pilot
gaudi
claudiup
Virusu
gabi-737
VIC
eugen
Dylan
Eurofighter
Capt_Vio
pilotanda
RATus
electric
55 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 10:22

propellerdream a scris:

Am mai postat si eu pe forumul asta puncte de vedere legate de relaxarea cu care sunt privite abaterile si nerespectarea regulilor in zona ULM si am primit replici dure si chiar mesaje jenante pe privat de la moderatori. Asa ca n-o sa mai comentez in chestiunea asta pentru ca n-are sens. Mai ales ca se vad foarte clar "cercuri de interese" pe forum...

Daca ai vreo problema cu moderatorii sau cu nu stiu ce cercuri de interese vezi tu pe forum adreseaza-te administratorilor si nu te apuca sa scrii aiurea balarii pe forum. Pe mine unul ma deranjeaza remarcile astea avand in vedere ca sunt moderator si ca alti useri ar putea crede ca "ma apuc sa-ti scriu mesaje jenante pe privat" si ca "fac parte din niscaiva "cercuri de interese" de pe forum. Asa ca parerea mea e sa fii un pic mai atent cand aduci acuze, nu de alta dar jignesti degeaba oameni nevinovati.

ON TOPIC Sunt total de acord si cu Capt_Vio si cu tine asupra celor spuse...si dupa mine tipul cu pricina ar trebui reclamat la autoritate sau unde stiti voi mai bine( nu vreau sa zic vreo prostie).
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 10:56

Iar se incepe toata povestea asta cu tenta de justitiari... nu-i mai bine totusi sa ne vedem de spotting si gata?

ganditi-va cum ar fi sa se apuce de maine sa comenteze unii despre voi ca nu aveti licente la software-ul pe care-l folositi... sa vedem cati dintre voi comiteti ilegalitati...? Unii o sa se agite din cauza la mesajul asta si o sa se bata cu caramida in piept ca ei nu tolereaza asa ceva etc.. si ca-s vieti in joc si alte lucruri grandioase...

dar hei, trebuie sa srieti pe un forum toate astea? mergeti si fiti indignati la poarta la autoritati, forumul asta ,asa cum e el, nu promite niciunde sa se comporte ca un intermediar pentru lucruri de genu asta... ocupatia noastra este fotografia si tot ce promite si incearca forumul prin liderii lui si membri, este acceptarea spotterilor de catre autoritati si facilitarea si promovarea fotografiei de aviatie.

Cine are chef sa-si faca forum de "porcarii legale in aviatia din romania" sau "salvati copiii care nu au ce cauta in ULM-uri" sau alte lucruri demne de lacrimi, n-au decat sa-i dea drumul....

Colegilor, cand aveti frustrari, aruncati-le unde trebuie, sunt autoritati si alte locuri unde va puteti manifesta ofurile de genul asta...
Sus In jos
ionut.vasile
Flight Level 300
Flight Level 300
ionut.vasile

Numarul mesajelor : 379
Varsta : 43
Localizare : London, UK
Data de inscriere : 06/10/2009

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 12:07

ptr cei ce nu au vazut de toate.... poate ar trebui sa caute mai bine... si poate cei ce au starnit discutia la nr de persoane in aeronava... numara si parasutisti din motodelta asta

http://www.airtrikes.net/photos/de1.jpg

si rog ca data viitoare sa nu mai intereseze nr de pers. din aeronava... indiferent de categoria in care se afla
Sus In jos
claudiup
Membru activ
claudiup

Numarul mesajelor : 973
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 22/10/2008

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 13:53

hai sa nu cautam motive de a justifica inconstienta unora sau altora... cu grupuri de interese sau fara, tipul ala a gresit. Vio are perfecta dreptate si ca pilot era normal sa observe si sa faca o remarca asupra aspectului ilegal.
sincer, cui i-ar conveni sa mearga linstit pe strada sau sa stea la spotting si sa se trezeasca cu un avion scapat de sub control peste el. poate ma considerati exagerat, insa asta e un scenariu aplicabil in realitate in cazul respectiv

Ultima editare efectuata de catre claudiup in Mier 02 Dec 2009, 13:55, editata de 1 ori
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 13:55

Mie mi se pare foooooaaarte interesant postul lui Ratus de mai sus.....si cred ca ar trebui sa-l afisam pe prima pagina a forumului...scris mare, cu litere bolduite...
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

Numarul mesajelor : 857
Localizare : Macondo
Data de inscriere : 02/12/2008

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 14:15

de cate ori se comenteaza ceva care nu are legatura cu aviatia se spune ca e offtopic si se inchide. asta pot sa inteleg.
acum cand are legatura, mai mult decat atat e vb de siguranta zborului, nici acu nu e de comentat dupa pararea unora.

am mai zis-o si o mai zic. lasati discutiile libere chiar daca aveti prietenii cu cei in cauza/sau alt interes conex. (ceea ce ce e ok sa se intample. toti avem prieteni si interese). e totusi jenant sa le luam apararea unora care gresesc flagrant.

in aviatie se respecta regulile caci altfel mai devreme sau mai tarziu platesti pretul ptr nerespectarea lor.
sper sa nu o dau in diverse, insa extrapoland, in general, in viata ar fi bine sa se respecte regulile. vad ca la noi, in Romania, asta se intelege mai greu.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 15:10

si totusi, chiar nu intelegeti ca sunt institutii la care puteti sa plangeti despre neregulile care le vedeti? si mai mult, va faceti ca ploua de fiecare data cand va reamintesc ca sunteti pe un forum si intr-o comunitate care a fost facuta pentru fotografie. Suntem la un pas f mic sa ajungem ca si pe alt forum romanesc de aviatie unde si femeia de servici de la aerodrom intra sa se injure cu unii si cu altii ...

aveti mijloace gramada ca sa va umflati in pene despre cunostintele grase de aviatie, dar se pare ca va place sa plangeti pe forum unde din 3 clickuri deveniti Robin Hood.

Pentru cei care cred ca apar prieteni sau alte aberatii de genul asta, va spun ca nu activez cu licenta ULM, nu sunt implicat in actiuni de zbor altele decat cele de planorist si inca astept licenta ca sa zbor cu aeronava mea. Si chiar daca de peste 3 luni astept acest lucru si procesul este super greoi, nu poluez forumul cu subiectul asta ca sa vanam vrajitoare care nu au nici o legatura cu scopul pentru care a fost creata aceasta comunitate.
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 15:24

RATus a scris:
si totusi, chiar nu intelegeti ca sunt institutii la care puteti sa plangeti despre neregulile care le vedeti? si mai mult, va faceti ca ploua de fiecare data cand va reamintesc ca sunteti pe un forum si intr-o comunitate care a fost facuta pentru fotografie. Suntem la un pas f mic sa ajungem ca si pe alt forum romanesc de aviatie unde si femeia de servici de la aerodrom intra sa se injure cu unii si cu altii ...

aveti mijloace gramada ca sa va umflati in pene despre cunostintele grase de aviatie, dar se pare ca va place sa plangeti pe forum unde din 3 clickuri deveniti Robin Hood.

daca e forum de spotting de ce nu ai pus poze cu avionu ala de la parada de pe care a zburat tabla? ca doar la spotting s-a mers acolo.
nu o mai intoarce ca la ploiesti invocand mereu chestia asta cu spottingul. faci spotting de avioane si e normal sa se vb despre avioane si ce se intampla in aviatie.
de fapt, propellerdream tot la spotting a prins poza cu aia trei in trabantul ala zburator asa ca nu vad care e problema ca se discuta.

nu a injurat nimeni pe nimeni aici, ba din contra s-a postat politicos si in cunostinta de cauza. Vio e explicat clar care e neregula. ar trebui sa te simti onorat ca pe forumul infiintat de tine, sunt oameni care au habar despre ce vb si gasesc timp si pasiune sa-si impartaseasca cunostintele cu ceilalti membrii.

in acelasi timp lasati analogiile jignitoare si ironiile ca nu ne tragem toti de sireturi pe aici.
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 15:32

Boeing777-300 a scris:
...lasati analogiile jignitoare si ironiile ca nu ne tragem toti de sireturi pe aici.
vrei sa fii mai explicit? cine cu cine sa se traga de sireturi?!?

O luam razna cu discutiile pe aici...eu zic sa ne vedem de facut poze in continuare ca de aia suntem aici...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 15:40

Fratilor forumul asta a devenit talcioc pentru babe, atat de mult se discuta diverse incat mie personal imi este scarba sa ma identific cu el, sunteti mai rai ca inchizitia..... La ce ajuta atat bataie din gura? La ce ajuta sa va plangeti atat? Sunteti BABE sau spotteri ( experti in aviatie si nu se vrea o ironie)....... De unde dracu izvoraste atat de multa frustrare? Cati dintre noi sun in stare sa faca POZE cati dintre noi stiu sa faca FOTOGRAFII? mult prea putini...... Cati dintre noi sunt in stare sa bata din clanta mai rau ca niste babe? MAJORITATEA Dezamagitor si scarbos......
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 15:44

777, as vrea sa fii langa mine cand ma prezint la aeroportul X sau Y si cer aprobare foto, si dansii tocmai au citit aberatiile membrilor frustrati de la noi de pe forum, si as vrea sa-i vad si pe dansii cum ne obtin aceste lucruri dupa ce arunca cu noroi aici in toate directiile ca si cum noi am fi autoritatea de aviatie...

spune-mi, ce credibilitate mai avem in directia in care ne intereseaza, la autoritati dupa ce imaginea clara care o afisam spre exterior e una de interesati de "senzational" ? ne afisam in general ca o gasca care n-a pus veci piciorul intr-o cabina si abia asteapta sa zboare cu orice si cu orice pret, ca sa nu zic de faptul ca mi-e mie greata de cum te bucuri si tu si altii de fiecare incident is abia asteptati poze si sa incepeti cu povestile despre tehnica si legalitate...

tu crezi ca cu discutiile astea ne tragem de sireturi si ne facem rau? gandeste-te bine cum e pentru mine sa merg la Campia Turzii sau la Aeroportul Cluj si sa vorbesc cu oficialii cand ei tocmai au citit aberatiile de pe aici?

mi s-a zis clar si anul trecut si anul asta de la mai multi oficiali, si au fost si alti spotteri langa mine ca sa va confirme, ca suntem priviti ca o gradinita de amatori si de fiecare data cand cerem aprobari pentru ceva toata lumea o da la intors...

acuma cand in sfarsit, dupa luni intregi de umblat am reusit sa deschidem niste porti, toata munca asta o sa se dovedeasca a fi degeaba pentru ca de fiecare data cand intru sa vorbesc cu cineva ma identifica cu gunoiul pe care-l creaza aici zi de zi unii membri.

Deci da, e personala treaba , dar nu asa cum credeti voi, si daca tu 777 sau altii ati pune efortul care l-am depus eu sa construiesc un pic de imagine la comunitatea asta, v-ati da seama de ce ma agit.

Tot ce cer este sa va comportati profesional si in limitele in care ne-am propus sa ne miscam. inca o data ,e spotting nu criminalistica aviatica.

Va rog sa scuzati tonul, dar chiar as vrea sa intelegeti si pozitia in care ma aflu eu, si toata comunitatea
Sus In jos
ionut.vasile
Flight Level 300
Flight Level 300
ionut.vasile

Numarul mesajelor : 379
Varsta : 43
Localizare : London, UK
Data de inscriere : 06/10/2009

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 17:38

rog moderatorii sa ia atitudine...
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 18:08

RATus a scris:
777, as vrea sa fii langa mine cand ma prezint la aeroportul X sau Y si cer aprobare foto, si dansii tocmai au citit aberatiile membrilor frustrati de la noi de pe forum, si as vrea sa-i vad si pe dansii cum ne obtin aceste lucruri dupa ce arunca cu noroi aici in toate directiile ca si cum noi am fi autoritatea de aviatie...

spune-mi, ce credibilitate mai avem in directia in care ne intereseaza, la autoritati dupa ce imaginea clara care o afisam spre exterior e una de interesati de "senzational" ? ne afisam in general ca o gasca care n-a pus veci piciorul intr-o cabina si abia asteapta sa zboare cu orice si cu orice pret, ca sa nu zic de faptul ca mi-e mie greata de cum te bucuri si tu si altii de fiecare incident is abia asteptati poze si sa incepeti cu povestile despre tehnica si legalitate...

tu crezi ca cu discutiile astea ne tragem de sireturi si ne facem rau? gandeste-te bine cum e pentru mine sa merg la Campia Turzii sau la Aeroportul Cluj si sa vorbesc cu oficialii cand ei tocmai au citit aberatiile de pe aici?

mi s-a zis clar si anul trecut si anul asta de la mai multi oficiali, si au fost si alti spotteri langa mine ca sa va confirme, ca suntem priviti ca o gradinita de amatori si de fiecare data cand cerem aprobari pentru ceva toata lumea o da la intors...

acuma cand in sfarsit, dupa luni intregi de umblat am reusit sa deschidem niste porti, toata munca asta o sa se dovedeasca a fi degeaba pentru ca de fiecare data cand intru sa vorbesc cu cineva ma identifica cu gunoiul pe care-l creaza aici zi de zi unii membri.

Deci da, e personala treaba , dar nu asa cum credeti voi, si daca tu 777 sau altii ati pune efortul care l-am depus eu sa construiesc un pic de imagine la comunitatea asta, v-ati da seama de ce ma agit.

Tot ce cer este sa va comportati profesional si in limitele in care ne-am propus sa ne miscam. inca o data ,e spotting nu criminalistica aviatica.

Va rog sa scuzati tonul, dar chiar as vrea sa intelegeti si pozitia in care ma aflu eu, si toata comunitatea

mai Ratus,

in primul rand de unde ai scos-o tu ca eu ma bucur de cate ori e un incident aviatic? cum poti sa spui aberatia asta?

cum sa ma bucur eu de asa ceva cand eu lucrez in aviatie si mai tot timpul sunt la bordul unui avion calatorind de colo-colo. vad ca nu ai inteles nimic. eu comentez si condamn greselile care duc la astfel de incidente caci ma intristeaza sa vad ca se intampla. as vrea ca nici un incident aviatic sa aiba loc vreodata cat or mai exista avioane si alte aparate de zbor pe lumea asta.
insa cand se intampla vreau sa stiu despre ele, sa vad de ce s-au intamplat. imi place sa aflu adevarul si de aia vreau sa vad poze si sa aflu detalii. stii ca mojaritatea procedurilor de zbor au suferit schimbari majore in urma diferitelor incidente aviatice? in urma anchetelor s-a stabilit ce anume era gresit si ce se poate imbunatati ca unele incidente sa nu se mai intample.
de aia, nu o sa fiu de acord cu acoperirea lor chiar daca sunt implicati amici de-ai mei.

eu acum am inteles cum sta treaba ptr ca ai explicat. tu, de fapt, nu vrei sa mai comenteze nimeni incidentele aici ptr ca tu si comunitatea asta sa fie in relatii bune cu ei si sa aiba anumite facilitati la actiunile aviatice pe care le organizeaza diferite cluburi/scoli de aviatie.
iti inteleg pozitia insa nu sunt de acord cu ea. si asta tre sa inveti tu si altii, adica sa accepti si pareri cu care nu esti de acord.

aberatii o sa se tot spuna pe forum atat timp cat voi nu lasati discutiile libere. din discutii, membrii care posteaza aberatii or sa invete si or sa se maturizeze. e un proces mai lung insa este unul sanatos. cenzura nu merge la nesfarsit.

in acelasi timp, felicitarile mele sincere ptr eforturile tale. sunt demne de apreciat si eu le apreciez.

@KKK de cate ori se discuta in contradictoriu trantesti cate un post de toata frumusetea in care ii faci pe toti frustrati si ne spui ca ti-e scarba. las-o mai moale.

repet. nu mai luati parerile contra ca pe un atac personal. nu va cunosc pe nici unul dintre voi dar cred ca mai toti sunteti niste parteneri de spritz excelenti, adica baieti faini.
ideile si parerile se combat, nu persoanele. asa ca take it easy si lasati sentimentele de scarba si greata deoparte.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 02 Dec 2009, 18:49

multumesc 777 pentru un raspuns calm si obiectiv.

Intradevar este cum spui tu, doresc o temperare a reactiilor si a atitudinii cu privire la situatiile mai delicate din aviatia romaneasca, dar cred ca sunt in pozitia in care pot cere lucrul asta de la membri comunitatii.In acelasi timp doresc sa se transmita efortul spre fotografie macar in aceeasi masura in care este orientat spre vorbe.

Asta nu inseamna ca sunt insensibil la romanismele astea ce se intampla pe la zbor... dar nu inseamna nici ca parerea noastra (nu am ea si a ta, ci a comunitatii in general ) este una profesionala si pentru care sa merite sa ne luptam. Consider ca trebuie sa ne maturizam ca sa ajungem la asa situatie si sa merite sa ne punem munca si imaginea in joc pentru aceste lucruri.

Despre incidente si foamea unora pentru imagini si comentarii se stie exact care e situatia, si faza de la Satu Mare a fost o decizie de comun acord care o pot explica oricui e dispus sa ma caute prin PM sau la tel. A fost o situatie delicata si o pozitie in care nu doresc la nimeni de pe forum sa se afle.

In prezent lucrez de 2 luni eu si o echipa de colegi de-ai nostri de pe forum sa dezvoltam un site nou care sa raspunda la nevoia de a ridica profesionalismul rezultatele si conditiile de afisare a pasionatilor de fotografie de aviatie si aviatie in general. In situatia prezenta, forumul pe care il avem nu ne permite structurarea si discutarea in aceasi oala a tuturor subiectelor de catre toti membri fara sa avem rezultate si cu o tenta de amatorism. Pana acum tot acest efort m-a costat multe nopti nedormite in acest an si mai ales in ultimele 2 luni si vreau sa nu fie in zadar aceasta munca + toate intalnirile cu oficiali de pana acum care ne asigura o colaborare buna de ambele parti.
Sus In jos
pilotanda
Airport Level
Airport Level
pilotanda

Numarul mesajelor : 87
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyJoi 10 Dec 2009, 19:31

Nu am mai postat de ceva timp fotografii pe forum.M-am gandit sa revin cu cateva realizate in aceasta vara. Smile

Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 DSCN4443

Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 DSCN5123

Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 DSCN4676

Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 DSCN4718

Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 DSCN4426

Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 DSCN4908
Sus In jos
Madone
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor : 426
Varsta : 35
Data de inscriere : 03/08/2009

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 30 Dec 2009, 20:45

are careva idee cand incep inscrierile pentru cursurile de pilotaj la aeroclub? bounce
Sus In jos
http://magdalenarasnoveanu.blogspot.com
46Pilot
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 234
Data de inscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 30 Dec 2009, 20:53

In principiu acum in ianuarie.
Sus In jos
Madone
Flight Level 400
Flight Level 400

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMier 30 Dec 2009, 23:06

principiul asta il cunoasteam si eu Razz Laughing
Sus In jos
Madone
Flight Level 400
Flight Level 400

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyDum 10 Ian 2010, 00:07

incep sa bat din picior ca Happy Feet. nicio veste despre cursurile de pilotaj pe 2010. nu cunoaste nimeni vreun inside ? Suspect
Sus In jos
Madone
Flight Level 400
Flight Level 400

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyLun 11 Ian 2010, 17:01

oficial, astazi au inceput inscrierile pentru cursuri la Clinceni. m-am numarat printre primele 30 de persoane inscrise in prima zi. Basketball am aflat cu uimire, insa, ca vom da la mijlocul lui februarie cateva teste banale de matematica si fizica Cool . Detaliile astea sunt nesemnificative, dar poate intereseaza pe careva. cheers
Sus In jos
flysebi
Flight Level 400
Flight Level 400
flysebi

Numarul mesajelor : 437
Varsta : 34
Localizare : bucharest
Data de inscriere : 07/03/2009

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMar 12 Ian 2010, 10:08

Succes!
Sus In jos
http://pilotmagazin.ro/
Madone
Flight Level 400
Flight Level 400

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMar 12 Ian 2010, 21:12

Multumesc! Sa fie! cheers
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMar 12 Ian 2010, 21:32

A trebuit sa vina pilotanda , sa posteze niste fotografii foarte frumoase , ca sa se linisteasca atmosfera ! Vedeti ce face o fata ? Bravo , ai stiut cu adevarat cum sa linistesti o atmosfera mult prea tensionata !
Sus In jos
pilotanda
Airport Level
Airport Level
pilotanda

Numarul mesajelor : 87
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyMar 12 Ian 2010, 22:06

Recunosc ca acesta a fost scopul...se cam deviase de la subiectul topicului. Mad Sad
Sus In jos
claudiup
Membru activ
claudiup

Numarul mesajelor : 973
Data de inscriere : 22/10/2008

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 EmptyLun 25 Ian 2010, 13:42

Poate ar fi bine sa verificati si acest link inainte

http://beheader69.wordpress.com/2010/01/17/inscrieri-aeroclubul-romaniei/#comment-1791
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Aerodromul Clinceni   Bucuresti - Aerodromul Clinceni - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Bucuresti - Aerodromul Clinceni
Sus 
Pagina 8 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Focsani - fostul aerodrom
» Bucuresti - Cluj - Bucuresti / Wizz / 12 lei
» Bucuresti-Paris-Milano-Bucuresti
» TG. Jiu - Aerodromul Preajba
» Bucuresti-Viena-Kaprun-Viena-Bucuresti (avioane doar)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aerodromuri din Romania - Romanian Aerodromes-
Mergi direct la: