ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII

In jos 
+34
zachs
shouriken
arianne
liviu.dnistran
Aviatia-Romaneasca
mihaiatanasie
ovidiu51
abotusan
dc9northwest
BUKOV
coti
claudiup
kampfmaschine
cipi_TM
gabi-737
Griff
silviubad
neagu_laurentiu
nrares
Edi
Stefan Lavric
vasi
laurus
Virusu
llobregat
Thomas
lrbc
RwO
CalinCLJ
arnold757
fularU
electric
Dylan
adic
38 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Edi
Membru activ
Edi

Numarul mesajelor : 712
Varsta : 54
Localizare : Ilfov
Data de inscriere : 26/02/2008

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptySam 20 Iun 2009, 09:23

Stefan Lavric a scris:
Dar ma asteptam sa lege mai degraba Suceava de Arad in loc de Cluj.
Thomas a scris:
"baza" acestor operatiuni este un contract cargo de pe CLJ

Cheers,
Edi
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Ieseni, poftiti in avioane la Suceava...   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyLun 27 Iul 2009, 10:43

Titlu: Ieseni, poftiti in avioane la Suceava!
Sursa: Ziarul de Iasi
Autor: Silviu BORDEIANU
Data: 25.07.2009

Citat :

Incredibil cit de greu ne miscam! Dupa ce am pierdut "lupta" cu Bacaul, acum sintem pe cale s-o pierdem si cu Suceava. Edilii de aici sint la un pas de a cistiga cursa pentru un aeroport modernizat. Consiliul Judetean Suceava, condus de fostul ministru Gheroghe Flutur, a alocat acum o saptamina bani pentru cumpararea de teren, lucru pe care edilii ieseni se chinuiesc sa-l faca de ani. Sucevenii au pregatite deja si proiectele tehnice pentru prelungirea cu 650 de metri a pistei. Ieri a avut loc o runda de negocieri ...
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Suceava - Traficul de pasageri pe aeroport a crescut cu 80% intr-o luna   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyJoi 20 Aug 2009, 12:44

Titlu: Traficul de pasageri pe aeroport a crescut cu 80% intr-o luna
Sursa: www.ziaruldeiasi.ro
Autor: Dan PRICOPE
Data: 18.08.2009

Citat :
[...]De la data inceperii operarii de compania Blue Air a curselor spre Venetia si Viena si pana ieri, numarul pasagerilor care s-au imbarcat de pe Aeroportul "Stefan cel Mare" a crescut vertiginos in comparatie cu perioada similara a anului trecut. Cei de la Blue Air nu sunt insa multumiti de faptul ca spre si dinspre Cluj au calatorit foarte putine persoane desi pretul unui bilet de avion dus este similar cu cel de la clasa I a unui tren accelerat.[...]
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyJoi 20 Aug 2009, 13:47

Frumos sa aflam ceva cifre Wink

Deci, factor de mediu încarcare pe rute (dus-întors):

SCV - VCE: 57%
SCV - VIE: 33%
SCV - CLJ: 12% (medie de 6 pax/zbor)

Deci cu estimarea mea de "5-10 pax pe SCV-CLJ" am fost destul de aproape de adevar ... Crying or Very sad

În mod normal n-au cum sa mentina cursa asta ... Rolling Eyes ... dar si pentru VIE factorul este destul de prost. Cum o fi prin noiembrie?
Sus In jos
nrares
Flight Level 100
Flight Level 100
nrares

Numarul mesajelor : 102
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca RO, Crema IT
Data de inscriere : 11/08/2008

MesajSubiect: Blue Air întrerupe din 16 septembrie cursele din Suceava din cauza numărului mic de pasageri   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyVin 11 Sept 2009, 19:44

Titlu: Blue Air întrerupe din 16 septembrie cursele din Suceava din cauza numărului mic de pasageri
Sursa: http://www.cotidianul.ro/
Autor: ...
Data: 11/09/2009

Citat :
Blue Air întrerupe din 16 septembrie cursele de pe Aeroportul din Suceava din cauza numărului mic de pasageri, invocând şi imposibilitatea de a opera cu aeronave de tip Boeing 737 pe pista aeroportului, a declarat vineri pentru NewsIn directorul de comunicare, Florentina Ivan.

"Pe o piaţă foarte dinamică, suntem de multe ori obligaţi să exploatăm oportunităţile atunci când apar, dar şi să renunţăm la unele dintre ele atunci când raţiunile comerciale o impun. Suceava este o prioritate în planurile pe termen lung ale Blue Air, însă având în vedere gradul mic de încărcare, precum şi imposibilitatea de a opera cu aeronave de tip Boeing 737 şi lipsa cisternei pentru alimentare cu combustibil în cadrul aeroportului, Blue Air a decis să întrerupă zborurile din Suceava începând cu data de 16 septembrie 2009.
Sus In jos
neagu_laurentiu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 342
Data de inscriere : 25/03/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyVin 11 Sept 2009, 21:07

Cum vine asta "imposibilitatea de a opera cu aeronave de tip Boeing 737 pe pista aeroportului" cand Iasi-ul are tot 1800 x 30 m si unde B-737 (chiar si Blue Air) nu a avut probleme ?
Sus In jos
silviubad
Flight Level 100
Flight Level 100
silviubad

Numarul mesajelor : 145
Varsta : 29
Localizare : Iasi, Ivrea(Italia)
Data de inscriere : 18/08/2009

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyVin 11 Sept 2009, 21:27

Cred ca motivul cel mai bun este ca nu exista cisterna pentru alimentarea cu combustibil.
Sus In jos
http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=1291
Griff
Moderator
Griff

Numarul mesajelor : 1400
Varsta : 41
Localizare : two steps from Hell
Data de inscriere : 27/09/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyVin 11 Sept 2009, 22:04

neagu_laurentiu a scris:
Cum vine asta "imposibilitatea de a opera cu aeronave de tip Boeing 737 pe pista aeroportului" cand Iasi-ul are tot 1800 x 30 m si unde B-737 (chiar si Blue Air) nu a avut probleme ?

Nu numai dimensiunea pistei conteaza cand vrei sa operezi pe un aeroport. Mai conteaza si PCN si Fire Category.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptySam 12 Sept 2009, 11:25

fulcrum a scris:
Pentru Dylan e trist...inca o aeronava lipsa la pozat Smile

Pierderea lui Dylan nu cred ca e asa de mare pt ca el are destule poze bune cu YR-SBM pe site-urile de profil si evident pe forum.
Personal cred ca inscriptia companiei e nefericit amplasata ,din profil motorul avionului obstructionand vizualizarea ei.
Din pacate toate lucrurile bune (inclusiv din spotting) au un sfarsit.
Sus In jos
Thomas
Membru activ

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptySam 12 Sept 2009, 15:38

fulcrum a scris:
...nu imi place deloc livery-ul Blue Air de la SAAB 2000, pare a fi vopsit in graba ....

Logic pe undeva, contractul de wet-lease era pe perioada 10.07-15.09, n-avea rost sa bage o groaza de bani ...
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptySam 12 Sept 2009, 17:51

Daca contractul era valabil pana la 15.09, undeva era clar ca acel SAAB nu va mai opera pentru JOR dupa acea data...Tot nu inteleg, sa fie doar o incercare de a testa piata, o perioada asa scurta? Dupa spusele lui dylan, cursa era plina mai tot timpul, cred ca imi lipseste un amanunt ca sa inteleg logica miscarii...
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptySam 12 Sept 2009, 19:30

Mi se pare ceva neclar la mijloc...de confirmat poate confirma si Griff ca Venetia era plina mai tot timpul, Viena mergea cum mergea si probabil in cazul in cazul in care era doar o cursa sau doua pe saptamana era mai bine. Personal sunt sigur ca inca o cursa de Italia, dar pe alta destinatie ar fi mers ca unsa... In Spania nu aveau cum sa ajunga cu Saab-ul deci mai ramanea o Grecia pentru ca sunt la fel de multi plecati si acolo + turismul de ambele parti. Zic si eu. Vom vedea ce se mai intampla.
Ma gandesc ca ar fi frumos sa le haleasca Petrov & Comp. ruta de Venetia. In ceea ce priveste pista, asa e, necesita "ceva" reparatii dar oricum nu difera foarte multe de altele din tara care au aceleasi dimensiuni. Si acum luand-o pe partea cealalta...Tarom-ul si Carpatul de ce nu renunta si ei la cursele de SCV?!? Intrebare retorica.....
Inclusiv formularea anuntului in multe din ziare apare ca "suspenda" sau "intrerupe" si nu "anuleaza", "renunta" sau alte sinonime, lasa loc de interpretari.
Iar acum, vorba lui Octavian si eu ca vulpea cu strugurii (asa intr-un fel): L-am pozat pe Marinica in haine alb-albastre? Da! Smile Am reusit sa-l infiletez pe Airliners si pe JetPhotos? Da! Mie deocamdata mi-e de ajuns!...N-o luati la modul serios! Fac si eu haz de necaz Smile
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptySam 12 Sept 2009, 22:34

dylan a scris:
Iar acum, vorba lui Octavian si eu ca vulpea cu strugurii (asa intr-un fel): L-am pozat pe Marinica in haine alb-albastre? Da! Smile Am reusit sa-l infiletez pe Airliners si pe JetPhotos? Da! Mie deocamdata mi-e de ajuns!...N-o luati la modul serios! Fac si eu haz de necaz Smile

Si eu am facut haz de necaz. Daca mergea cursa nu vad de ceva fi scoasa. Cu toate astea livery-ul mai bine zis inscriptia cu numele companiei e nefericit amplasata.

Vor ramane fotografiile cu valoare istorica.
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Nori de indecizie la Blue Air: Dupa doar doua saptamani de suspendare, reintroduce cursele din Sucea   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyMar 22 Sept 2009, 08:32

Titlu: Nori de indecizie la Blue Air: Dupa doar doua saptamani de suspendare, reintroduce cursele din Suceava
Sursa: http://www.wall-street.ro/articol/Turism/71903/Nori-de-indecizie-la-Blue-Air-Dupa-doar-doua-saptamani-de-suspendare-reintroduce-cursele-din-Suceava.html
Autor: Roxana Grosu
Data: 22.09.2009

Citat :
Nori de indecizie la Blue Air: Dupa doar doua saptamani de suspendare, reintroduce cursele din Suceava

Dupa ce pe 16 septembrie anunta intreruperea curselor de pe Aeroportul din Suceava din cauza numarului redus de pasageri si a incompatibilitatii dintre pista aeroportului si aeronavele Boeing 737, Blue Air revine asupra deciziei si reintroduce, incepand din 1 octombrie, cursele de pe aeroportul sucevean.
“Incepand din 1 octombrie cursele vor fi operate cu o aeronava mai mica, un Saab, care este mult mai potrivita pentru conditiile pistei aeroportului sucevean”, a declarat, pentru Wall-Street, Gheorghe Racaru (foto), fostul sef al Blue Air si actualul director de strategie al grupului de firme detinut de omul de afaceri Nelu Iordache, din care face parte si compania low-cost.
Operatorul aerian a inaugurat la 15 iulie 2009, primele zboruri tur-retur de pe Aeroportul International "Stefan cel Mare" din Suceava catre Viena si Venetia, precum si spre Cluj-Napoca. “Datorita numarului mari de romani aflati in Italia si a investitorilor italieni din acea parte a tarii, pe ruta Venetia-Suceava si retur avem o cerere sporita , in timp ce numarul de pasageri pe cursa spre Viena este redus”, a mai declarat fostul sef Blue Air.
Blue Air este o companie cu capital 100% privat romanesc, fiind autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.
Operatorul a inregistrat o cifra de afaceri de 124,1 milioane euro in 2008 si estimeaza 170 de milioane euro pentru 2009.
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Aeroportul din Suceava a fost cu 45% mai aglomerat în 2009   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyLun 25 Ian 2010, 08:03

Titlu: Aeroportul din Suceava a fost cu 45% mai aglomerat în 2009
Sursa: curierulnational.ro
Autor: ***
Data: 06 Ianuarie 2010

Citat :
[...]dacă în 2005 şi 2006, când de pe Aeroportul din Suceava funcţiona o singură rută, spre Bucureşti, numărul de pasageri a fost de 7.700, respectiv de 12.700, din 2007, când numărul rutelor a crescut, s-a constatat o creştere a numărului de pasageri. Astfel, în 2007 şi 2008, când au fost două rute, spre Bucureşti şi Timişoara, numărul de pasageri a fost de 20.800 şi, respectiv, 22.7000, iar în 2009, când au fost introduse trei rute externe, Viena, Veneţia şi Roma şi trei interne, Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca, numărul de pasageri a ajuns la 32.600.[...]

Articolul intreg in link-ul de mai sus
Sus In jos
kampfmaschine
Moderator
kampfmaschine

Numarul mesajelor : 1927
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/01/2010

MesajSubiect: Blue Air: zborul Suceava-Viena nu este profitabil   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyJoi 11 Mar 2010, 12:55

Titlu: Blue Air: zborul Suceava-Viena nu este profitabil
Sursa: http://www.capital.ro/articol/blue-air-zborul-suceava-viena-nu-este-profitabil-132780.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss
Autor: CAPITAL Online
Data: 10/03/2010

Citat :
Blue Air nu va mai opera, din 28 martie, zborul pe ruta Suceava-Viena, lansat în iunie 2009, întrucât acesta nu este profitabil, şi va creşte frecvenţa curselor Suceava-Roma, de la două la patru zboruri pe săptămână, a declarat directorul de PR al companiei aeriene, Florentina Ivan.

"Am decis să renunţăm la cursa Suceava-Viena pentru că nu a fost o destinaţie profitabilă. Pasagerii care au cumpărat deja bilete pentru zborurile spre Viena vor primi banii înapoi. În schimb, din 28 martie vom adăuga încă două curse pe ruta Suceava-Roma, pe lângă cele două deja existente. Totodată, analizăm posibilitatea de a introduce noi destinaţii din Suceava", a afirmat Ivan.

Cursele spre Roma, cu retur, vor fi operate în zilele de luni, marţi, vineri şi sâmbătă.

Din Suceava, operatorul low-cost are zboruri şi spre Veneţia.

De pe aeroportul din Suceava mai operează companiile Tarom şi Carpatair.

SURSA: Mediafax
Sus In jos
claudiup
Membru activ
claudiup

Numarul mesajelor : 973
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 22/10/2008

MesajSubiect: Aeroportul Ştefan cel Mare - Suceava a obţinut din nou certificarea pentru trafic international   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyMar 18 Ian 2011, 17:19

Titlu: Aeroportul Ştefan cel Mare - Suceava a obţinut din nou certificarea ca aeroport deschis traficului international
Sursa: Comunicat de presa
Data: 18-1-2011

Citat :
Aeroportul Ştefan cel Mare - Suceava a obţinut din nou certificarea ca aeroport deschis traficului international

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii a semnat ordinul privind aprobarea certificării ca aeroport deschis traficului internaţional a aeroportului Suceava, având în vedere Raportul nr. 38/3205/10.12.2010 privind îndeplinirea condiţiilor de certificare ca aeroport deschis traficului internaţional a Aeroportului Ştefan cel Mare - Suceava, întocmit de comisia de evaluare numită prin Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii.

Şedinţa de încheiere a activităţii de evaluare a aeroportului a avut loc în data de 26.11.2010 la R.A. Aeroportul Ştefan cel Mare.

În urma analizei efectuate, comisia de evaluare numită prin OMTI nr. 808/11.10.2010 si modificat prin OMT nr. 909/12.11.2010 privind îndeplinirea condiţiilor de certificare ca aeroport deschis traficului internaţional a Aeroportului Suceava, a constatat că Aeroportului Ştefan cel Mare - Suceava îndeplineşte condiţiile de certificare ca aeroport deshis traficului internaţional, prevăzute in Anexa nr.2 la H.G. nr.791/2009 şi a propus demararea procedurilor legale de certificare, conform raportului întocmit cu numarul de inregistrare 38/3205/ 10.12.2010.

Din comisie au făcut parte reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Ministerului Administraţiei si Internelor, Ministerului Agriculturii si Dezvoltării Rurale, Ministerului Finanţelor Publice şi ai Ministerului Sănătăţii, iar criteriile urmărite au fost legate de fluxurile de sosiri şi plecari, interne si internaţionale, de facilităţile de sănătate publică, asistenţă medicală, control veterinar si fitosanitar şi de facilităţile pentru controlul trecerii frontierei de stat şi controlul vamal.
Sus In jos
Thomas
Membru activ

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyLun 07 Feb 2011, 00:25

Carpatair renunta definitiv la SCV, nu va mai relua zborurile în orarul de vara.
Sus In jos
coti
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: mutat   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyMier 21 Sept 2011, 15:11

Scuze pt. off-topic, dylan, in jur de ora 15 ora locala am vazut un avion cargo cu 4 motoare lasand o dara subtire alba de la aripa stanga. Dara disparea uneori si reaparea (erau intreruperi). Au facut cale intoarsa spre Ucraina. M-am uitat si prin binoclu. Pare AN-12 ucrainean care trece mereu prin zona. Stii ceva, au avut probleme, poate pierdeau combustibil? Acum cateva minute au disparut din raza mea vizuala... Am ascultat si 118.300 si 127.075 dar degeaba, nu m-am lamurit...

Ultima editare efectuata de catre coti in Mier 21 Sept 2011, 15:16, editata de 1 ori
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyMier 21 Sept 2011, 17:17

Nu mai e cazul de off topic... am mutat postul dincoace la Discutii... Very Happy

N-am auzit nimic pana acum! Oricum nu ia legatura cu Suceava in radio ci e deasupra cu ACC-ul. Daca zici ca s-a intors spre Ucraina o fi aterizat undeva la ei. Cernautiul e cam la 40 de mile de noi deci nu a fost o problema prea mare, daca a fost.
Compania respectiva are doar doua An-uri 12: UR-CBU si UR-CGX. Care din ele a fost? Se pot deosebi usor pentru ca unul e vopsit jumi-juma bleu-marin/alb iar celalalt e albastru/verzui pe burta...
Sus In jos
coti
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyMier 21 Sept 2011, 20:51

Am crezut ca, fiind f. aproape de aeroport a trebuit sa ceara ceva aprobari. Eu locuiesc in Tisauti si am vazut mare parte din viraj. Era si o pacla subtire catre nord insa nu parea CGX-ul (cel care in ianuarie a iesit de pe pista in Cernauti). Oricum, peste vreo ora si cateva zeci de minute (nu m-am mai uitat pe ceas) a trecut catre turci cel cu burta albastru verzui. Sa fi fost un incident minor pe care l-au rezolvat si sa fi reluat zborul? Cine stie... ideea e ca am avut oaresice emotii, ma asteptam sa faca bum... dara aceea nu se dispersa la fel cu darele lasate de avioanele de la altitudine mare. Scuza-mi limbajul dar nu prea le am cu termenii specifici aviatiei Smile Si nu parea sa fie de la varful aripii, cauzata de turbulente, parea mai aproape de motorul din extrema aripii dar poate a fost o iluzie datorata unghiului din care priveam... Asta e. No news, good news Smile
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Proiectul de modernizare a aeroportului Suceava a fost aprobat   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyJoi 20 Oct 2011, 21:35

Titlu: Proiectul de modernizare a aeroportului, în valoare de 39 de milioane de euro, a fost aprobat
Sursa: MONITORUL DE SUCEAVA
Data: Joi, 20 Octombrie 2011

Citat :
Comisia de evaluare din Ministerul Transporturilor a aprobat proiectul de modernizare a aeroportului de la Salcea promovat de Consiliul Judeţean Suceava, proiect în valoare de 39 de milioane de euro. Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat ieri că proiectul a întrunit 67,75 de puncte, fiind admis pentru a fi finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial- Transporturi.

Restul articolului in link-ul de mai sus.
Sus In jos
BUKOV
Airport Level
Airport Level
BUKOV

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 39
Data de inscriere : 11/10/2011

MesajSubiect: Aeroportul Suceava îşi schimbă faţa cu fonduri europene. S-a semnat contractul de finanţare.   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyVin 28 Oct 2011, 15:33

Intai de toate vreau sa va salut! cheers
Este primul meu post pe RoSpotters, cu toate ca urmaresc indeaproape activitatea de aici de la inceputuri!
Incep cu inca o veste buna pentru zona asta in care traim.

Titlu: Aeroportul de la Suceava îşi schimbă faţa cu fonduri europene. Edilii au semnat contractul de finanţare
Sursa: ADEVARUL.RO
Autor: Georgeta Cîrstean
Data: 28 octombrie 2011, 10:35

Citat :
"Sperăm să demarăm lucrările cât mai repede. Proiectul tehnic de execuţie sperăm să fie gata în martie anul viitor, iar din septembrie 2012 să se poată începe lucrările de modernizare pe timp de un an şi jumătate. O finanţare de aproape 40 de milioane de euro, din care peste 20 milioane de euro dă UE, aproape 9 milioane de euro confinanţare de la Bugetul de Stat şi o parte importantă de la Consiliul Judeţean", a spus Gheorghe Flutur.
Sus In jos
dc9northwest
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 90
Varsta : 33
Localizare : Geneva
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyDum 05 Feb 2012, 20:13

Buna ziua (seara)

Intreb aici, ca prin ziare n-am vazut... Cati pasageri au trecut prin SCV in 2011? Exista vreo cifra oficiala?

Mersi in avans pentru orice informatie.
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 EmptyMar 13 Mar 2012, 09:06

Articol Monitorul de Suceava, 27.02.2012
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII - Pagina 2 Empty

Sus In jos

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - STIRI - DISCUTII
Sus 
Pagina 2 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» AEROPORTUL BAIA MARE - STIRI - DISCUTII
» AEROPORTUL SATU-MARE - STIRI - DISCUTII
»  AEROPORTUL BRASOV - STIRI - DISCUTII
» AEROPORTUL ARAD - STIRI - DISCUTII
» AEROPORTUL BACAU - STIRI - DISCUTII

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din Romania - Romanian Airports :: Suceava - Stefan cel Mare (SCV / LRSV)-
Mergi direct la: