Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: Umor aviatic Mar 13 Oct 2009, 23:22
Desi ar trebui sa plangem pe mine ma pufneste rasul cand imi aduc aminte de singura mea experienta pe acest aeroport. Plec eu anul trecut de Craciun la Vienna cu Sky Europe, cursa de dimineata. Ma lasa cineva la aeroport asa ca problema parcarii nu mi-am pus-o. Intru si ochii mi se fac cat cepele mai sa-mi iasa pe orbita de ce vad inauntru (primul contact cu BBU dimineata).......plin ochi de manelaro-gitano-zingaro-pitzi-cocalo viitori pasageri si ale lor "geamantane" de rafie. Imi zic in barba "ai de nasul meu ce o sa suport eu doua ore aici" si inaintez incercand sa gasesc biroul de check-in de care am fost bucuros sa dau dupa un colt intr-o "vale" si sa constat ca voi avea colegi de zbor oameni normali, lucru care s-a si intamplat cu mici, chiar foarte mici, exceptii....exceptie care evident era o familie din categoria sus numita. Fac eu check-in-ul si ma duc sa trec de filtrul de securitate. Trec cu bine dupa lungi asteptari (aveam in fata cateva exemplare care au dat jos la metale de pe ei de am zis ca astia fac trafic cu fier vechi auzi) si dau in sala de asteptare unde ca prin minune, nu mai era aglomerat. Dar asta pentru scurt timp va dati seama. Vine si ora imbarcarii si cand se deschide usa ce da spre appron hop si lumea buluc de parca se dadea ceva gratis. Ma asez linistit la coada printre ultimii si astept....ma sui in autobuz.....ajung la avion si intru primul. Ma asez pe locul meu si astept sa se imbarce toata lumea. Se suie lumea in avion si din spatele meu numai ce aud de la unul din cei ce se buluceau primii sa se suie in autobuz : "ti-am zis fa sa nu ne luam dupa tine, ne-am suit ultimii in avion"....cred ca asa se explica de ce romanii se bulucesc la imbarcare...ei vor primii in avion.
Eurofighter Membru activ
Numarul mesajelor : 738 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 15/03/2008
Subiect: Re: Umor aviatic Mier 14 Oct 2009, 02:19
asa ca tine?
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Umor aviatic Mier 14 Oct 2009, 05:43
Eurofighter a scris:
asa ca tine?
E stiut faptul ca romanului ii place sa stea la coada, si daca n-are coada sa o faca...si in orice caz sa fie primul la ea, ca nu se stie niciodata.
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
Subiect: Re: Umor aviatic Joi 15 Oct 2009, 18:37
Cu intentia de a face curat prin arhiva mea cu poze de la Baneasa tocmai am dat peste o imagine foarte foarte funny. Poza este facta de mine (din pacate cu telefonu) in data de 26/04/2007 in parcarea de la Baneasa. Foarte ciudat insa deabia acum am depistat anomalia. Enjoy
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
Subiect: Re: Umor aviatic Joi 15 Oct 2009, 19:01
Cuvintele sunt de prisos
silver Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Localizare : What`s worse than Baneasa? Data de inscriere : 02/03/2009
...eu am prins doar scena clasica pe scara avionului cu tigara gata aprinsa la debarcare. (exhales). Scena s-a repetat odata cu o echipa de handbal; antrenorul striga la mine in engleza sa trimit magarii la inchisoare .
dan guina Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Localizare : ierusalim israel Data de inscriere : 03/05/2009
Subiect: Germana pt. pilotzi Sam 24 Oct 2009, 01:00
AIRCRAFT---Der Fliegenwagen
JET TRANSPORT---Der Muchen Overgrossen Biggenmother Das Ist Fliegen Highenfaster Mit All Der Mach Und Flightenlevels.
PROPELLER---Der Airfloggen Pushenthruster
ENGINE---Der Noisenmaken Pistonpusher Das Turnens Der Airfloggenfan Pushenthruster
JET ENGINE---Der Schreemen Skullschplitten Firespitten Smokenmaken Airpushenbacken Thrustermaker Mit Compressorsqueezen Und Turbinespinnen Bladenrotors. (Made by Pratt & Whitney)
CONTROL COLUMN---Der Pushenpullen Bankenyanken Schtick
PASSENGER---Der Dumbkopf Das Est Strappened En Der Baacken Mit Der Other Dumbkopfs Das Est Expecten To Leave Undgo On Scheduledtimen Und Arriven mit Der Luggagebags Somplaceneisen
STUDENT PILOT---Der Dumbkopf Das Learnen Fliegen Un Hopen To Jobenfinden Mit Der Airlinens
FLIGHT INSTRUCTOR---Der Timenbuilder Mit Less Den 1000 Hrs Multienginefliegen. Teachen Dumbkopfs To Fliegen Vile Waitenwatchen Fer Der Letter Mit Der Joboffering Frum United
AIRLINE TRANSPORT PILOT---Das Grosse Overpaiden Und Under Werken Whinencomplainer Biggen Schmuck Dat Fliegen Mit Das Big Airlinen
PARACHUTE---Der Stringencotten Das Est Usen To Floaten Der Tailschwingen Pushenpullen Bankenyanken WerkerDown To Earthen Ven Der Fliegenwagen Est Kaputen
FAA---Der Friggenfliegen Dumbkopf Schmucks Das Maken Alder Rulens Und Regulations
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: Umor aviatic Sam 24 Oct 2009, 01:06
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
DAS IS VIER GUT! VHER FHUNY.... JA!
mcraffael Fotograf
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 32 Localizare : Tuzla Data de inscriere : 14/05/2009
Subiect: Re: Umor aviatic Dum 01 Noi 2009, 12:45
Banuiesc ca ati vazut seriile 2 Fast 2 Furious. Acesta este noul film dar cu doua Boeing-uri 747:
C_man Flight Level 100
Numarul mesajelor : 171 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti, Romania Data de inscriere : 26/07/2009
Subiect: Re: Umor aviatic Mar 03 Noi 2009, 08:48
mouseinhouse Airport Level
Numarul mesajelor : 49 Localizare : Tg Frumos Data de inscriere : 17/11/2008
Subiect: Re: Umor aviatic Mier 04 Noi 2009, 00:02
Episodul 4 Foarte "inspirat" numele autoarei jurnalului. Oricum nota 10 pentru stilul ei de-a spune lucrurilor pe nume. http://www.catavencu.ro/ep_4_amintiri_din_copilotarie-10912.html
D.Olaru Airport Level
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 32 Localizare : Bacau Data de inscriere : 21/11/2008
Subiect: Re: Umor aviatic Vin 13 Noi 2009, 22:07
http://grinnn.com/?p=74
mcraffael Fotograf
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 32 Localizare : Tuzla Data de inscriere : 14/05/2009
Subiect: Re: Umor aviatic Vin 20 Noi 2009, 18:14
Contrail,nu gluma:
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
Subiect: Re: Umor aviatic Vin 20 Noi 2009, 18:18
mcraffael a scris:
Contrail,nu gluma
HAHA
FOARTE TARE!!!!!!!!!
Alex
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
Subiect: Re: Umor aviatic Vin 20 Noi 2009, 18:41
Episoadele 5 si 6: http://www.catavencu.ro/ep_5_avion_cu_motor_ia_ma_nsotitor_de_zbor-11042.html http://www.catavencu.ro/ep_6_atentie_i_baby_on_board_i-11171.html
mcraffael Fotograf