| Wizz Air (W6 / WZZ) | |
|
+117LRCV GYN paulmare mchidean silubilu ckristi GAC Andrei bogdan17 petrudimoff bistvan fishbed Dana etravel valir vishzu oldblueeyes allex georges malev2009 maboss mariusoctavian1 vic_atc RwO cavver KOSTYK69 TheAce mihai NATO AlexC mitzaciobanu MRares mistretzu40 strainu fularU Celestin AIR06 filip.serban neagu_laurentiu bumbutza liviu.dnistran fly_emirates lrbc Dan70 Karaya 1 Skylink CDA loplo win_oradea transporter k0b3 valavia robert24 geno VicMures raduvisitor Griff LeCCa radudanutz005 flightfear roger silviubad MrJack ovivi arianne Iulius minny ionut.vasile atr_42_500 alinushi dc9northwest norwegian shouriken Miţă_KRP cipi_TM kampfmaschine Alex_tm Mengelaus Daniel arnold757 nrares cristi_avb felix andreos18 Ciprian wizzair7 Quebec Edi Voicu metalactual eugen lucian21 bgg tudor laurus Thomas Tila RazVanAir nicu1980 CalinCLJ bobocell Capt_Vio Virusu llobregat mario antonio RATus gaudi Dylan Red13 Raduq Lyvyoo VIC ovidiu51 B32fly mihairosioru gabi-737 Nic 121 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| |
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Vin 15 Apr 2011, 19:13 | |
| Cursele afectate de "mutarea" de la Cluj inca sunt disponibile la vanzare :
Pleacă spre Cluj-Napoca (CLJ) >> Roma Fiumicino - Terminal 2 (FCO) 08/16/11 W6 3385 Plecare CLJ 6:50 PM
Soseşte din Roma Fiumicino - Terminal 2 (FCO) >> Cluj-Napoca (CLJ) 08/24/11 W6 3386 Plecare FCO 8:25 PM Rezumat preţ Pleacă spre CLJ >> FCO (Web) 1 Adult @ 160.00 RON 160.00 RON Taxe / Tarife [detalii] 89.00 RON Soseşte din FCO >> CLJ (Web) 1 Adult @ 280.00 RON 280.00 RON Taxe / Tarife [detalii] 59.00 RON Preţul fără taxa de rezervare 588.00 RON
Acuma sa fiu iertat , daca e doar neglijenta si inca nu e adaptat booking engine , e penibil. O sa mi se spuna ca daca cumperi acum , vei primi un email in care se anunta anularea si totodata ce optiuni ai. TOTUSI : Asa se procedeaza? Parca nu era stilul lui Wizz , care erau extrem de promti si eficienti !
| |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Vin 15 Apr 2011, 19:28 | |
| Calin, nu stiu ce sa zic. Nu mai stiu sigur daca data trecuta cand s-a inchis aeroportul sau acum doi ani dar cert este ca ei inca vindeau bilete pentru perioada aia cu vreo 2-3 saptamani inainte. Se poarta. | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Vin 15 Apr 2011, 19:39 | |
| - Mengelaus a scris:
- Calin, nu stiu ce sa zic. Nu mai stiu sigur daca data trecuta cand s-a inchis aeroportul sau acum doi ani dar cert este ca ei inca vindeau bilete pentru perioada aia cu vreo 2-3 saptamani inainte. Se poarta.
Nu e totuna , Wizz NU A ANULAT atunci , ci a mutat operarea timp de 4 zile pe TGM. Am zburat si eu asa , LTN - CLJ in martie 2008 si am aterizat la TGM. Acum vorbim de anulare definitiva , e altceva. | |
|
| |
Thomas Membru activ
Numarul mesajelor : 913 Varsta : 59 Localizare : Göttingen Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Vin 15 Apr 2011, 20:03 | |
| - CalinCLJ a scris:
- Sa fim seriosi ! ...
Adevarul e altul si e unul ff simplu : ... Scuze ca te corectez, dar cred ca adevarul nu e chiar foarte simplu si probabil, citind diversele informatii pe net, ca de obicei probabil undeva la mijloc si ... în ceata Ca de obicei în România mass-media nu ne ajuta pentru ca ziaristii, reporterii etc. nu fac nici un fel de research, nu investigheaza nici cel mai mic amanunt, mai rau, nici nu îi intereseaza, ci doar publica declaratiile partilor. Adica se lasa "prostituati" în a fi megafoanele "oamenilor importanti" Oare nici unui jurnalist care a fost la conferinta de presa a lui Stephenson la Cluj nu i-a trecut prin cap întrebarea: "Am înteles eu bine? Aveti un contract ferm pe o perioada mai lunga decât aprilie/mai 2011 iar Aeroportul CLJ a încercat sa faca o modificare unilaterala a acestui contract înca în derulare?" Cam asta da de înteles Wizz Air, dar nu sunt foarte convins ca e adevarat ... Tise este citat de mass-media "Nu-i adevarat. Le-am cerut doar sa plateasca aceleasi taxe ca la TSR" Nici unui jurnalist nu i-a trecut prin cap sa întrebe: "Deci ei platesc taxe mai mari la TSR si pâna la urma tot le-ati marit taxele, nu?" sau sa întrebe "Nu înteleg domnule Tise, care ar fi legatura aeroportului CLJ cu taxele ce le plateste Wizz Air la TSR, BBU, DTM, BUD, LTN sau oriunde în lume? Exista un contract valabil pentru niste taxe la CLJ, si daca da, pâna când este acesta valabil?" Si aici, sincer, nu m-ar mira o atitudine de politician român de genul "Si ce daca avem contract? Îi anuntam ca-l modificam!" ... Exemple avem destule (Autostrada Transilvania e poate cel mai popular) ... Pâna la urma Calin, sigur ai dreptate cu faptul ca o concurenta crescuta este în principiu benefica si este de evitat o dependenta prea mare a unui aeroport de un singur operator. | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Vin 15 Apr 2011, 20:25 | |
| Thomas , in ce ai spus iti dau dreptate . Totusi :
1. Ramane valabil argumentul meu : 2 euro / pax e diferenta ? Cand au marit taxa de bagaj de la 42 la 63 RON (chiar daca , formal , nagajul e de 32 de kg nu 20 , stiind insa , sa fi sigur de asta , din propriile sheet-uri , ca 80% din bagaje nu depasesc 20 kg) sau cand au introidus taxa de 10 euro la desk check-in (stiind la macar pt inceput 40-50 % nu stiu sa faca web check-in , atunci ce a fost ? 2. Ramane intrebarea : eu daca zbor la MAD raman "lovit" de taxa ? 3. Wizz a beneficiat de reduceri SUBSTANTIALE si stiu din surse sigure ca Apt CLJ incearca o negociere de luni bune . raspunsul continuu al lui Wizz a fost NU. Pana la urma a trecut demult perioada de "luna de miere" in care se acorda , in general , anumite facilitati. Nu doar CLJ a castigat din operarea Wizz , ci si Wizz prin macar 600-700,000 pax transportati doar in 2010. 4. De la un politician nu ma astept la mare lucru , dar de la Mr Stephenson , ditamai vice-president , parca am alte pretentii. Sa arate (presei) documentele demersurilor si a eventualei incalcari de contract din partea administratiei. Nu sa se lanseze in barfe , ca apoi , candid , sa recunoasca ca Weeze si Dortmund au catchement bun la Mures , iar la Roma e o problema de restrictii orare. Asta m-a facut sa ii duc dorul Natashei Kazmer ! 5. Despre pastrarea in booking engine , ce sa mai spun ? Gafa? Intentie? Lipsa de interes? De profesionalism ?
In rest , noi sa fim sanatosi ! Important e , nu-i asa fularU , ca am aratat ieri care e ECHIPA CLUJULUI !
| |
|
| |
Thomas Membru activ
Numarul mesajelor : 913 Varsta : 59 Localizare : Göttingen Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Sam 16 Apr 2011, 12:25 | |
| Vad ca în orarul Wizz Air de pe site "transferul" zborurilor de la CLJ la TGM s-a facut doar pe perioada 05.05.-15.06. Oare aceast anunt public a "convins" autoritatile de la CLJ sa revina asupra deciziei? | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Sam 16 Apr 2011, 21:41 | |
| - Thomas a scris:
- Vad ca în orarul Wizz Air de pe site "transferul" zborurilor de la CLJ la TGM s-a facut doar pe perioada 05.05.-15.06.
Oare aceast anunt public a "convins" autoritatile de la CLJ sa revina asupra deciziei? Se fac de ras ! In booking engine la cautare DTM-CLJ apar atat zborurile pe CLJ (3362) cat si pe TGM (3712) . La fel si daca cauti DTM-TGM . Asta pe toata durata sezonului de vara. Cineva mai intelege ceva? E posibil sa fie primii care sa inventeze dualitatea destiantiei : Cluj (Napoca) si Cluj (TgMures). | |
|
| |
loplo Fotograf
Numarul mesajelor : 911 Varsta : 45 Localizare : EDDK Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Sam 16 Apr 2011, 22:34 | |
| De ce nu le dati un mail daca sunteti totusi atat de deranjati? Imi place cum muresenii se retin de la comentarii. Clar ca cei de la CLJ sunt afectati direct. | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Sam 16 Apr 2011, 23:10 | |
| - loplo a scris:
- De ce nu le dati un mail daca sunteti totusi atat de deranjati? Imi place cum muresenii se retin de la comentarii. Clar ca cei de la CLJ sunt afectati direct.
Loplo draga , daca ma vizai pe mine , ca oi fi eu afectat , te inseli ! Pur si simplu sunt mirat , pentru ca obiceiul celor de la Wizz era sa fie extrem de exacti in corelarea miscarilor. Nu incerca tu sa bagi "zazanie" intre clujeni si mureseni , ca nu are rost ! Cat despre emailuri la Wizz , iti doresc succes in a primi raspuns de la ei pe asemenea probleme ! Niciodata , la acest gen de probleme , Wizz pur si simplu NU RASPUNDE ! | |
|
| |
loplo Fotograf
Numarul mesajelor : 911 Varsta : 45 Localizare : EDDK Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Dum 17 Apr 2011, 00:23 | |
| Nu incerc sa bag nicio "zazanie" intre clujeni si mureseni, doar observam si eu un lucru. Nu a fost nimic personal, doar general. Sunt curios daca lui Thomas i-ar raspunde. El are un fel de`a comunica cu companiile . PS sunt Sighisorean de origine | |
|
| |
Thomas Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Dum 17 Apr 2011, 01:35 | |
| - loplo a scris:
- Nu incerc sa bag nicio "zazanie" intre clujeni si mureseni, doar observam si eu un lucru. Nu a fost nimic personal, doar general. Sunt curios daca lui Thomas i-ar raspunde. El are un fel de`a comunica cu companiile .
PS sunt Sighisorean de origine Mersi de aprecieri ... e o comunicare normala zic eu, nu? Dar este adevarat, mie mi-au raspuns cam toti ... Si tu tot Sighisorean? Ce-i drept, eu sunt doar nascut acolo dar am crescut în Brasov | |
|
| |
loplo Fotograf
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Dum 17 Apr 2011, 01:41 | |
| Sighisorean pana in 2006 | |
|
| |
Miţă_KRP Flight Level 200
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 29 Localizare : Timisoara - LRTR - TSR Data de inscriere : 12/02/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 19 Apr 2011, 19:05 | |
| Am facut o simulare pentru luna Iulie pe ruta CLJ - DTM. Nimic nu s-a schimbat cu ecxeptia faptului ca la final, dupa ce alegi zborurile apare o mentniune: ''Va informam ca incepand cu data de 5 mai 2011, zborurile din Cluj Napoca spre Dortmund, Roma si Duseldorf Weeze vor fi operate de pe aeroportul Targu Mures (TGM)." Nu inteleg de ce complica atat lucrurile cand putea sa scoata destinatiile din sistemele de rezervari si gata! | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 19 Apr 2011, 19:19 | |
| - Miţă_KRP a scris:
- Am facut o simulare pentru luna Iulie pe ruta CLJ - DTM. Nimic nu s-a schimbat cu ecxeptia faptului ca la final, dupa ce alegi zborurile apare o mentniune: ''Va informam ca incepand cu data de 5 mai 2011, zborurile din Cluj Napoca spre Dortmund, Roma si Duseldorf Weeze vor fi operate de pe aeroportul Targu Mures (TGM)."
Nu inteleg de ce complica atat lucrurile cand putea sa scoata destinatiile din sistemele de rezervari si gata! Mitza , ba s-a modificat : daca simulezi CLJ-DTM , apar (la optiunea pe 7 zile) atat cursele de CLJ cat si cele de la TGM - fiecare cu numerele sale si orarele sale. Eu recunosc ca nu mai inteleg nimic si , oricat se mira loplo , n-am mai intalnit o asemenea harababura ! | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Lun 25 Apr 2011, 15:50 | |
| Asteptam de ceva vreme reactia OFICIALA a aeroportului Cluj referitor la disputa cu Wizz. Alta decat asa-zise declaratii luate oficialilor si care pot suferi distorsiuni din cauza "profesionalismului" din presa romana. Aceasta reactie a venit in 21 04 2011 :
http://www.airportcluj.ro/index.php?news=66
Se pare ca e asa cum am "speculat" . Intrucat Wizz nu a negat acest comunicat , ba chiar apare aproape obsesiv acei 2 euro / pax si in discursurile lui Stephenson , se pare ca Wizz a profitat doar de neintelegerile din aceste negocieri pt a-si vedea sacii in caruta . respectiv a iesi ei in fata ca sunt "nedreptatiti" E evident ca s-a cautat un pretext din partea Wizz iar acesta a venit cu "ocazia" acestei taxe. Fara nici un fel de discutie ca asertiunea Wizz conform careia "noi avem grija de pasagerii nostri" e o gargara de doi lei . Di comunicat inteleg ca taxa s-ar regasi doar pt cei care au bagaj de cala deci NU TOTI pasagerii sunt afectati. Si daca imi amintesc bine , cresterea de la 42 la 63 RON / bagaj nu a "starnit" aceeasi reactie . Ca doar si acolo , unii pasageri ramaneau cu bagaj de pana la 20 de kg , nu 32 kg ca si in noile conditii Wizz.
Chiar daca par subiectiv , eu SALUT pozitia aeroportului de a nu se lasa santajati. La urma urmei Wizz nu e decat un operator aerian , sunt convins ca altii "asteapta la colt".
| |
|
| |
bumbutza Airport Level
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 64 Localizare : Acasa Data de inscriere : 06/02/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Lun 25 Apr 2011, 23:07 | |
| Atata timp cat nu se cheama RyanAir, EasyJet sau alt lowcost, pot sa "astepte la colt" cat or vrea. Eu unul sunt satul pana peste cap de tarifele aberante ale Tarom. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 28 Apr 2011, 10:06 | |
| Promoţie senzaţională valabilă o singură zi!
Astazi, 28 aprilie 2011 - reduceri de 20% pentru toate zborurile.
Reducerea se aplică costului zborului, inclusiv taxele şi se aplică doar biletelor nou achiziţionate. Reducerea nu se aplică taxelor opţionale (precum taxa de bagaj) şi taxei de rezervare. | |
|
| |
MrJack Airport Level
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 42 Localizare : Bucureşti Data de inscriere : 11/04/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Vin 29 Apr 2011, 10:51 | |
| S-a modificat tariful pentru plata prin transfer bancar.
Începând de ieri este de 21 ron / segment / persoană.
| |
|
| |
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 03 Mai 2011, 12:27 | |
| Ciao tuturor,
O noua jucarie intra in flota baietilor: Airbus A320 -232 4683 HA-LWJ Wizz delivery 29apr11 TLS-BUD ex F-WWIF. | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 04 Mai 2011, 22:48 | |
| Am fost de multe ori aparatorul Wizz . Au creat un trend , au deschis piete , au ridicat CLJ la un aeroport de 1,000,000 de pax. Ce au facut insa in seara asta intrece gradul meu de intelegere :
Cursa WZZ 3386 FCO - CLJ de asta seara , sosire 23,30 , apare ca "diverted to Targu Mures".
Din cate stiu , anuntul lor spune ca incep din 5 mai cu aeronava mutata la TGM . Ce mare lucru era sa aterizeze "as scheduled" la CLJ si apoi sa faca un ferry la TGM , pentru a fi acolo dimineata pentru cursa WZZ 3701 TGM - LTN . Oare cat respect mai au pentru pasagerii care le platesc business-ul ?
La ora 23,30 oamenii aia cu ce sa ajunga la CLJ ? Mi se pare o schimbare in rau accentuata in comportamentul Wizz !
| |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 04 Mai 2011, 23:31 | |
| Daca pe bilete scria FCO-CLJ, oare ce explicatie le-au dat pasagerilor? | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 04 Mai 2011, 23:48 | |
| - Raduq a scris:
- Daca pe bilete scria FCO-CLJ, oare ce explicatie le-au dat pasagerilor?
Crezi ca asta e o problema? Se gaseste .....ceata , tehnic..... Problema e ca si acum poti cumpara zboruri la Dortmund sau Weeze in iulie , pe care scrie Cluj. | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 05 Mai 2011, 09:51 | |
| Eu zilele trecute am primit acest mail.. chiar nu mai inteleg nimic. | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Sam 07 Mai 2011, 20:17 | |
| "Telenovela" Wizz la CLJ continua ! Sa imi explice cineva urmatoarele "ciudatenii" : 1. Maine dimineata , WZZ are trei plecari : LTN si BGY la 6,00 , BVA la 6,05. Trei zboruri , doua aeronave ( ). 2. Inclusiv pe site-ul FCO , cursa de Roma apare valida de la CLJ incepand din 18 iunie. 3. Aceeasi "vraiste" pe site si booking engine la WZZ Intrebare "ajutatoare" : ce se intampla la TGM in perioada 22-28 mai ? E inchis si acolo ? Zborurile din perioada aia sunt iar pe CLJ. PS : Azi Wizz a apelat iar la AirVia (vezi topicul aeroport CLJ) dupa ce cursa de PMI nu a decolat din motive tehnice. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) | |
| |
|
| |
| Wizz Air (W6 / WZZ) | |
|