|
| Wizz Air (W6 / WZZ) | |
|
+117LRCV GYN paulmare mchidean silubilu ckristi GAC Andrei bogdan17 petrudimoff bistvan fishbed Dana etravel valir vishzu oldblueeyes allex georges malev2009 maboss mariusoctavian1 vic_atc RwO cavver KOSTYK69 TheAce mihai NATO AlexC mitzaciobanu MRares mistretzu40 strainu fularU Celestin AIR06 filip.serban neagu_laurentiu bumbutza liviu.dnistran fly_emirates lrbc Dan70 Karaya 1 Skylink CDA loplo win_oradea transporter k0b3 valavia robert24 geno VicMures raduvisitor Griff LeCCa radudanutz005 flightfear roger silviubad MrJack ovivi arianne Iulius minny ionut.vasile atr_42_500 alinushi dc9northwest norwegian shouriken Miţă_KRP cipi_TM kampfmaschine Alex_tm Mengelaus Daniel arnold757 nrares cristi_avb felix andreos18 Ciprian wizzair7 Quebec Edi Voicu metalactual eugen lucian21 bgg tudor laurus Thomas Tila RazVanAir nicu1980 CalinCLJ bobocell Capt_Vio Virusu llobregat mario antonio RATus gaudi Dylan Red13 Raduq Lyvyoo VIC ovidiu51 B32fly mihairosioru gabi-737 Nic 121 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
neagu_laurentiu Flight Level 300
Numarul mesajelor : 342 Data de inscriere : 25/03/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Sam 07 Mai 2011, 21:50 | |
| Cred ca pui prea multa pasiune in poveste. Lasa-i ca isi strica singuri firma... | |
| | | CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Sam 07 Mai 2011, 22:43 | |
| - neagu_laurentiu a scris:
- Cred ca pui prea multa pasiune in poveste. Lasa-i ca isi strica singuri firma...
Nu e vorba de "pasiune" , asa sunt eu , mai carcotas si mai iscoditor | |
| | | filip.serban Airport Level
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 43 Localizare : Brasov Data de inscriere : 12/06/2010
| Subiect: Anulare plata Sam 07 Mai 2011, 23:56 | |
| Salut tuturor. Am facut din o rezervare la Wizz, online. Am platit biletul cu cardul iar tranzactia apare ca reusita. Din pacate am gresit data. Ca sa anulez cursa , ma costa cam cat valoarea biletului (250 din 270). Ca sa modific data, ma mai costa cam jumatate de bilet (130 din 270). Daca luni dimineata la prima ora sun la banca si cer anularea platii, am sanse sa-mi recuperez banii? Ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat! | |
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Dum 08 Mai 2011, 00:51 | |
| - filip.serban a scris:
- Salut tuturor. Am facut din o rezervare la Wizz, online. Am platit biletul cu cardul iar tranzactia apare ca reusita. Din pacate am gresit data. Ca sa anulez cursa , ma costa cam cat valoarea biletului (250 din 270). Ca sa modific data, ma mai costa cam jumatate de bilet (130 din 270). Daca luni dimineata la prima ora sun la banca si cer anularea platii, am sanse sa-mi recuperez banii? Ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat! Cand ai facut rezervarea? Daca azi , cand e zi nebancara , ai avea o sansa luni la banca . dar depinde de politica bancii . Pana la urma ar merita totusi sa aplici varianta de modificare a zborului , 126RON /segment / pax. Daca ai gresit doar data de plecare (sa spunem) , creste pretul cu aceasta taxa . | |
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 43 Localizare : Brasov Data de inscriere : 12/06/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Dum 08 Mai 2011, 00:53 | |
| Acum 2 ore am facut rezervarea. Ideea ca imi trebuie fix cu o luna mai tarziu, iar rezervarea pentru ziua aia costa mai putin decat modificarea rezervarii de azi. Cineva care lucreaza la respectiva banca mi-a confirmat faptul ca pot sa anulez plata. Multumesc pentru raspuns. | |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Dum 08 Mai 2011, 00:57 | |
| - filip.serban a scris:
- Acum 2 ore am facut rezervarea. Ideea ca imi trebuie fix cu o luna mai tarziu, iar rezervarea pentru ziua aia costa mai putin decat modificarea rezervarii de azi. Cineva care lucreaza la respectiva banca mi-a confirmat faptul ca pot sa anulez plata. Multumesc pentru raspuns.
Atunci incearca luni la banca. Daca nu , nu mai plati nimic , apari ca "no show" la zborul gresit si platesti mai putin decat taxa de 126 RON la noul zbor. Daca reusesti cu banca , ai castigat tot , daca nu macar platesti mai putin ! Succes ! | |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Dum 08 Mai 2011, 00:58 | |
| | |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Lun 09 Mai 2011, 08:45 | |
| Nu am reusit sa fac nimic cu banca. Asa ca biletul ramane valabil pentru data de 12 mai, ora 7 AM. Daca doreste cineva sa pleca la Roma peste trei zile, sa-mi spuna, ii dau codul, achita taxa de schimbare de nume (168RON) si poate sa zboare pana la Roma. zborul este doar dus. Oricine e interesat, poate sa ma contacteze aici sau la tel 0771724267. | |
| | | roger Airport Level
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti/Toulouse Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 10 Mai 2011, 13:06 | |
| Ce zboruri din Romania opereaza Wizz in W ? Intreb pentru ca doua saptamani la rand am observat urmatoarele: - Vineri, pe 29 aprilie, Baneasa - Bergamo, zborul de dimineata, am zburat cu LPV. Peste 3 zile, am avut un zbor Beauvais - Timisoara, unde am zburat cu acelasi LPV. - Vineri, 6 mai, Baneasa - Bergamo, am zburat cu LWD, iar pe 9 mai, Beauvais - Timisoara, am zburat tot cu LWD. Cum este posibil ca un avion alocat la Bucuresti sa opereze, regulat, peste doar 3 zile, cursele de la Timisoara. Nu au fost defectiuni, avionul nu a fost relocat. Singura explicatie ar fi ca sunt zboruri in W intre Bucuresti - destinatie externa - Timisoara. Inainte de schimbarea din martie, aceeasi schema era valabila pentru zborul Baneasa - Bergamo de seara ( avionul facea luni Paris - Timisoara ). | |
| | | transporter Airport Level
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 44 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 17/04/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 10 Mai 2011, 13:08 | |
| Interesant! Pentru ca saptamana trecuta in 3 mai LPV a facut zborul Weeze - Cluj Napoca cu care am zburat si eu! | |
| | | Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 10 Mai 2011, 13:46 | |
| - roger a scris:
- Ce zboruri din Romania opereaza Wizz in W ? Intreb pentru ca doua saptamani la rand am observat urmatoarele:
- Vineri, pe 29 aprilie, Baneasa - Bergamo, zborul de dimineata, am zburat cu LPV. Peste 3 zile, am avut un zbor Beauvais - Timisoara, unde am zburat cu acelasi LPV. - Vineri, 6 mai, Baneasa - Bergamo, am zburat cu LWD, iar pe 9 mai, Beauvais - Timisoara, am zburat tot cu LWD. Cum este posibil ca un avion alocat la Bucuresti sa opereze, regulat, peste doar 3 zile, cursele de la Timisoara. Nu au fost defectiuni, avionul nu a fost relocat. Singura explicatie ar fi ca sunt zboruri in W intre Bucuresti - destinatie externa - Timisoara. Inainte de schimbarea din martie, aceeasi schema era valabila pentru zborul Baneasa - Bergamo de seara ( avionul facea luni Paris - Timisoara ). Aceseaza urmatorul link: http://data.flight24.com/airplanes/ha-lpv/ In partea de jos a paginii ai sa vezi pentru data de 29.04.2011 toate zborurile lui LPV La fel si LWD : http://data.flight24.com/airplanes/ha-lwd/ | |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mar 10 Mai 2011, 20:25 | |
| - roger a scris:
- Ce zboruri din Romania opereaza Wizz in W ? Intreb pentru ca doua saptamani la rand am observat urmatoarele:
- Vineri, pe 29 aprilie, Baneasa - Bergamo, zborul de dimineata, am zburat cu LPV. Peste 3 zile, am avut un zbor Beauvais - Timisoara, unde am zburat cu acelasi LPV. - Vineri, 6 mai, Baneasa - Bergamo, am zburat cu LWD, iar pe 9 mai, Beauvais - Timisoara, am zburat tot cu LWD. Cum este posibil ca un avion alocat la Bucuresti sa opereze, regulat, peste doar 3 zile, cursele de la Timisoara. Nu au fost defectiuni, avionul nu a fost relocat. Singura explicatie ar fi ca sunt zboruri in W intre Bucuresti - destinatie externa - Timisoara. Inainte de schimbarea din martie, aceeasi schema era valabila pentru zborul Baneasa - Bergamo de seara ( avionul facea luni Paris - Timisoara ). E impropriu sa vorbesti de zboruri in W . Trebuie sa stiti ca aeronavele nu sunt alocate "definitiv" pe baze. Ele se rotesc intre bazele Wizz dupa multe criterii , unele fiind legate de mentenananta. Este foarte posibil ca un zbor W6 3301 CLJ-LTN sa fie facut cu o aeronava , sa spunem , HA-LWA , zbor ce ajunge la LTN la 7,00 , iar cursa inapoi W6 3302 LTN-CLJ sa fie facuta cu HA-LPB care a sosit la 7,15 de la Gdansk ca W6 1601 , iar aeronava de a ajuns de la Cluj sa plece spre Gdansk. Sa ramana la Gdansk 3 zile (si sa faca zboruri de acolo) , apoi sa "schimbe" pe FCO cu alta aeronava venita de la BUD. Si tot asa. Pentru completa informare , exista si curse in W (vezi cursa TGM-DTM-TGM , care , intre dus si intors , in zilele de luni si vineri , face si DTM-TSR-DTM) | |
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 44 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 17/04/2010
| Subiect: Wizz Air la Weeze Mier 18 Mai 2011, 16:40 | |
| Stie cineva pana la urma ce se intampla cu zborul de Weeze/Dusseldorf - ex Cluj/actual Targu Mures al Wizz Air ?
Am incercat sa fac o simulare a unui return flight cu plecare din 4 iunie si intoarcere in 18 iunie folosind Transylvania (all airports) TRA ca punct de plecare si dupa data de 15 iunie nu exista nici macar din Targu Mures. De fapt sunt dar apar toate sold out pana pe la sfarsitul lui Octombrie , ceea ce este neverosimil din experienta mea.
| |
| | | Thomas Membru activ
Numarul mesajelor : 913 Varsta : 59 Localizare : Göttingen Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Mier 18 Mai 2011, 17:31 | |
| - transporter a scris:
- Stie cineva pana la urma ce se intampla cu zborul de Weeze/Dusseldorf - ex Cluj/actual Targu Mures al Wizz Air ?
Am incercat sa fac o simulare a unui return flight cu plecare din 4 iunie si intoarcere in 18 iunie folosind Transylvania (all airports) TRA ca punct de plecare si dupa data de 15 iunie nu exista nici macar din Targu Mures. De fapt sunt dar apar toate sold out pana pe la sfarsitul lui Octombrie , ceea ce este neverosimil din experienta mea.
Sunt si alte rute în aceeasi situatie: ALC, LCA, CUF. Cred ca sistemul se afla în actualizare în ceea ce priveste mutarea zborurilor CLJ->DTM dupa 19.06, ca pâna acum ele erau în paralel în orar. | |
| | | gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 06:55 | |
| Reduceri de 20% pentru toate zborurile - Ofertă aniversară excepţională, valabilă doar astazi 19 mai 2011.
Reducerea se aplică costului zborului, inclusiv taxele şi se aplică doar biletelor nou achiziţionate. Reducerea nu se aplică taxelor opţionale (precum taxa de bagaj) şi taxei de rezervare. | |
Numarul mesajelor : 913 Varsta : 59 Localizare : Göttingen Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 16:21 | |
| Se pare ca Wizz Air schimba strategia la CLJ ... o fi având legatura cu decizia Blue Air ... Dupa cum arata orarul actualizat, din data de 18 iunie Wizz Air pare ca reia operarea DTM si FCO de la CLJ (pe care le opereaza însa si de la TGM) în schimb renuntând operarea la ALC, CUF, LCA pe care însa nu le opereaza nici de la TGM. Cam brambureala ... mai ales ca daca se simuleaza un booking în continuare apare textul - Citat :
- Va informam ca incepand cu data de 5 mai 2011, zborurile din Cluj Napoca spre Dortmund, Roma si Duseldorf Weeze vor fi operate de pe aeroportul Targu Mures (TGM).
În germana la asa ceva se zice "klassisches Eigentor" (~ "autogol veritabil") | |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 16:34 | |
| Pe langa acest lucru in continuare apare acest text la efectuarea unei rezervari: - Citat :
- Cluj-Napoca Airport will be closed between 12th May 8:00 am. and 16th May 8:00 am. During this period Wizz Air flights will operate to and from Tirgu Mures Airport.
If you see your flight in the list below your flight will depart or arrive to Tirgu Mures Airport. Please plan your trip accordingly.
Please find the complete list of affected flights here. Desi azi suntem deja in 19. E o mare varza in sistemul lor si tind sa cred ca ceva este foarte in neregula la ei. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 16:46 | |
| Alc ultimul zbor in 15 Iunie, Cuf ultimul zbor in 15 Iunie iar LCA este in oferta intre 4 si 14 Iunie pentru nici mai mult nici mai putin decat 4 curse..... Parca debandada este generala si nu mai stie nici stangu ce face dreptu da nici dreptu ce face stangu... Roma si Dortmund practic revin dar mentiunea cu TGM este prezenta in continuare..... Sunt curios ce o sa se intample cu Larnaca pentru ca stiu sigur ca au vandut bilete atat ei direct cat si prin agentii pentru perioada ce vine dupa 15 Iunie 2011 A.D. Ori au probleme mari de logistica, ori probleme web groaznice, ori marketing defectuos ori ei urmeaza sa apara pe un Ryan Air sub forma de Bye, Bye Wizzair!!! Oricum debandada asta generalizata sigur nu duce la obtinerea de noi clienti ....... |
| | | AIR06 Airport Level
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 56 Localizare : Constanta Data de inscriere : 24/03/2011
| | | | Celestin Airport Level
Numarul mesajelor : 99 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/09/2009
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 18:26 | |
| - mra a scris:
- urmeaza sa apara pe un Ryan Air sub forma de Bye, Bye Wizzair!!!
Ar aparea, daca ar veni Ryanair-ul pe CLJ | |
| | | VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 18:31 | |
| A fost un interviu acu 5 min la Realitatea TV cu David Ciceo in care a afirmat ca e in discutie cu RyanAir ))) Deci tot ce-i posibil.... | |
| | | Miţă_KRP Flight Level 200
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 29 Localizare : Timisoara - LRTR - TSR Data de inscriere : 12/02/2010
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 18:49 | |
| Un scurt sumar al modificarilor survenite: DTM si FCO revin in orar cu frecventa de 3/7. ALC, LCA, CUF dispar din 14.06 si NRN deja din 28.05 Pe langa asta am observat in orarul Wizz scaderi masive la frecvente pe mai multe rute incepand cu 20.06: BCN 5/7->4/7 BVA 6/7->4/7 LTN 7/7->5/7 BGY 5/7->3/7 Si ca sa nu termin intr-o nota trista: VLC 2/7->3/7 P.S.: Daca am gresit sau omis ceva, va rog sa ma corectati!
Ultima editare efectuata de catre Miţă_KRP in Joi 19 Mai 2011, 18:51, editata de 2 ori | |
| | | | CalinCLJ Membru activ
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 19:17 | |
| Thomas , nu stiu daca a fost o neglijenta a mea , dar vad ca sunt incarcate si zborurile pt programul de iarna , pana in martie 2012 . Oricum , in ceea ce priveste CLJ , situatia (acum , ca peste o ora nu se stie) , sta asa :
Alicante ALC - se opereaza doar pina in 18 iunie , 2/7 (2,6) Dortmund DTM - revine din 18 iunie , 3/7 (3,5,7) - pana in martie 2012 Weeze (NRN) - nu se reia , ramane la TGM Larnaca (LCA) - incepe in 4 iunie , se termina in 14 iunie (!!!!!) - doar 4 zboruri , 2/7 (2,6) Barcelona (BCN) - pana in 18 iunie 5/7 (1,3,4,5,7) , din 18 iunie 4/7 (1,3,5,7) - pana in martie 2012 Madrid-Barajas (MAD) - constant , 4/7 (1,3,5,7) - pana in martie 2012 Palma de Mallorca (PMI) - 1/7 (6) pana la 14 iunie , 2/7 (2,6) pana la 17 sept , 1/7 (6) - pana la 29 oct 2011 Valencia (VLC) - 2/7 (2,6) pana la 14 iunie , 3/7 (2,4,6) pana la 17 sept , 2/7 (2,6) - pana in martie 2012 Zaragoza (ZAZ) - 3/7 (2,4,6) pana la 30 oct , 2/7 (2,6) - pana in martie 2012 Paris Beauvais (BVA) - 3/7 (2,4,7) pana in 18 iunie , 4/7 (1,3,5,7) pana in 31 oct , 3/7 (1,3,5) - pana in martie 2012 Londra Luton (LTN) - 6/7 (1,2,3,4,5,6) pana in 18 iunie , 5/7 (1,3,4,5,7) pana in 18 sept , 6/7 (1,2,3,4,5,7) pana la 29 oct , 6/7 (1,3,4,5,6,7) - pana in martie 2012 Milano Bergamo (BGY) - 5/7 (1.3.4.5.7) pana in 18 iunie , 3/7 (2,4,6) - pana in martie 2012 Torino Cuneo (CUF) - 2/7 (3,7) - se incheie la 18 iunie Roma Fiumicino (FCO) - revine pe 18 iunie , 3/7 (2,4,6) - pana in martie 2012 Forli (FRL) - ramane neschimbata , 4/7 (1,3,5,7) - pana in martie 2012 Pisa (PSA) - 2/7 (1,5) pana in 18 iunie , apoi 2/7 (2,6) - pana in martie 2012 Venetia (TSF) + Venetia Marco Polo (VCE) - 2/7 (2,6 resp 1,4) - in perioada 1.06 - 30.09 pe VCE , in rest TSF - pana in martie 2012
Din ce vad , de asemenea , in orarele de la TGM , cursele ce "dispar" ALC sau CUF nu se opereaza de acolo , singura e NRN care ramane pe TGM. De asemenea "suma" frecventelor pe rutele comune de pe cele doua aeroporturi , deduc CLAR ca e vorba doar de impartirea acestora intre cele doua apt. Cu alte cuvinte , nici vorba de "grija fata de pasager fata de taxele de la CLJ" , ci doar o fortare a operarii pe TGM . Exemplu : din 18 iunie , BCN se opereaza 3/7 din TGM si 4/7 din CLJ . Rezulta 7/7 , cum era initial in orarul de vara.
Aiureala maxima e disparitia ALC , CUF si LCA , daca nu e doar o eroare de sistem sau o incarcare incompleta. Suntem in 19 mai , la o luna inaintea asa-zisei "incetari" de zbor , UNDE e anuntul? In fine , INCA O DATA , unde esti tu Natasha K ???
| |
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) Joi 19 Mai 2011, 19:45 | |
| Cred ca am gasit si explicatia orarelor descrise mai sus :
Incepand cu 18 iunie , numarul zborurilor RT de pe cele doua aeroporturi se prezinta dupa cum urmeaza :
- CLJ : 42 fpw = medie de 6/zi , doua aeronave fiecare cu 3 fpd - TGM : 21 fpw = medie de 3/zi , o aeronava cu 3 fpd.
Baza de la TGM avea nevoie de o aeronava , au luat-o de la CLJ , au splituit putin frecventele pe rutele comune , si ei cred ca au rezolvat problema. Din ce se vede , nici vorba de frecvente "adaugate" celor anuntate initial , asa cum declara Runcanu (nu stiu de ce nu ma mir !) . Sunt curios ce explicatie vor da despre reaparitia DTM si FCO (daca o vor da) .
Nu am vazut emisiunea de la Realitatea TV Cluj , dar daca Ciceo a pomenit public Ryanair , fiti siguri ca are si acordul lor tacit , stiind cum lucreaza astia si cat e de scrupulos Ciceo. DA , e una din cele doua MARI de care spuneam ieri parca. Ce trebuie stiut e ca , daca va veni RYR , va aduce destinatii noi pe apt CLJ ( poate HHN , poate EIN , poate LPL ) acolo unde RYR are o groaza de aeronave bazate. Fiind destinatii noi , RYR va beneficia de regula admisa de EU de reduceri substantiale pt "destinatie noua" , pentru primele 12 luni , mergand pana la taxe zero. Asa beneficiaza si JOR pentru DUB , asa va beneficia (de vazut de cand) pentru STR . | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ) | |
| |
| | | | Wizz Air (W6 / WZZ) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |