Avand in vedere ca am adunat cateva TRuri de ceva vreme, am decis sa le mixez si sa le pun pe toate intr-un singur report, mai ales ca nu sunt lungi separat. Si ca sa luam in ordinea cronologica voi incepe cu un trip spre Bergamo din Timisoara, in data de 9 mai 2009. Pe atunci Wizz era inca la inceput la TSR si preturile erau mici (30 de lei dus-intors), asa ca, observand un detaliu interesant la orarul TSR-BGY am decis sa merg cu doi prieteni dus-intors in aceiasi zi. Plecarea a fost la 12:00 din TSR cu sosire la 12:45 la BGY si retur la ora 17:05 si sosire la Timisoara la 19:40. Deci am avut timp numai bine de stat la centrul comercial de peste drum de aeroport intre zboruri. Acum ma bate gandul sa fac acelasi lucru spre Forli pt ca sunt din nou preturi mici deoarece e cursa noua dar acolo as avea doar 30 de minute…si diferenta e ca acum se poate face online check-in, deci practic as iesi din avion si direct spre boarding inapoi…la wizz miau zis ca nu se poate, dar nu vad de ce nu ar merge. Poate ma voi aventura dar inca nu sunt sigur:D. Pana una alta acestea sunt imaginile de la TSR-BGY-TSR
Classic TSR
Evident a trebuit sa am parte de o trezire la trista realitate romaneasca...cand am coborat din autobuz sa urc in avion am facut 1-2 poze...si vad instant o peroana indreptanduse inversunat spre scara (stiam ca sunt tinta)...si cu un ton specific de mahala, mia zis "in clipa asta sa stergi pozele ce leai facut si se vede motorul si sami arati ca sunt fotograf profesionist deci nu ma prostesti tu" Am inteles ca poate nu e voie sa pozezi motoarele...dar cand am vazut pe ce ton si ce scandal a facut asa sa vada toata lumea ce tare e el in parcare...in fine...am sters cea dorit...pacat ca facusem poze la motor din sala de asteptare si alea nu a apucat sa le vada
). Poftiti dovada INFRACTIUNII! \/\/\/
Calea de rulare, pe atunci inca u/c
Veteranele
Pe vremea cand mai exista MyAir
Unde am stat in asteptare pt retur
Compania
retur
Platforma pe BGY
Extindere terminal
Centura Timisoarei, pe atunci inca santier
Concluzia unei zi petrecute zburand, sunt binevenite asemenea aventuri oricand
Urmatorul zbor e cel spre OTP unde am fost pt interviul la ambasada in vederea obtinerii vizei pt SUA. Despre aceste zboruri nimic special, stafful Tarom a fost ok, nimic de comentat. Doar la retur am avut o peripetie. Luasem autobuzul putin cam tarziu din Victoriei si drumul a durat mai mult decat planuit mai ales ca erau lucrarile in forta pe la baneasa…deci numai bine am sosit in aeroport pe la 21:20…evident check-inul era inchis…dar minunea a dat ca am ajuns exact cand se pregateau sa intre in autobuz, asa ca doamna de la check-in a fost amabila si ne-a luat bagajele si am reusit sa prindem in ultima clipa zborul. Ah, singura mentiune ce la doamna de la check-in a fost “nu am cum sa va dau masa ca am predat deja lista”…masa a constat intr-un bounty si un suc, si ne-au dat pt ca aveau in plus oricum. Deci cam astea ar fi de spus.
Dus 13 iulie 2009
RO 0608 19:05-19:55
Aeronava: 737-38J YR-BGB “Bucuresti”
Intors 15 iulie 2009
RO 0609 21:40-22:30
Aeronava: A318 (nu am observat care)
Asta e facuta cu telefonul
Cam gol la acea ora
Hangarul KRP
Nu foarte aglomerat, cei drept si capacitate mare
Pustiu in jurul meu
Mandra patrie
Autostrada! Raritate pe la noi…
Casa presei in vizor
DN1
OTP
Oboist si asta…
Nu arata rau
De la retur doar 3 poze din cauza lipsei de lumina plus peripetii
Ruta
Cel din urma report e Dortmund-Timisoara (am doar returul deoarece nu am facut poze la dus). Pleacare a fost in 25 iulie iar intoarcerea pe 28 iulie. Inainte de plecarea in SUA am facut o vizita in Germania pe langa Frankfurt si am ales sa mergem prin Dortmund fiind cea mai ok varianta. In drum spre Stuttgart am observat niste pasari interesante, mobilizate intr-o locatie sis a dovedit a fi muzeul Sinsheim. Ne-am decis sa oprim sal vizitam si nu am regretat, frumoase piese au. Pozele de la muzeu le voi posta la sectiunea muzee de aviate cat de curand. Pana una alta cam asta a fost returu din Germania.
Imi displac total
)
Autostrada u/c la unguri
Nasoala priveliste
TSR de suuus
Survoland
un KRP la aterizareeeee, interesanta perspectiva de sus
Charter spre Corfu
Sper ca va placut. Cam asta a fost arihva de anul trecut
revin cu 2 TR din SUA in curand.