| Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) | |
|
+68Voicu ALEKS aeroemerich MateiSidon adiuss Alex_tm Doru Negru ela_crux danutvlad stefanu1 JAMS mckingtom strainu YR-197 razvangugila Vici claudiu_ne2000 ionut.vasile horia mig29ovt ROT_046 Karaya 1 fularU JAVIER Antoniu Kamob 50 sergiu felix NATO eugen deltadagger mihai Valy Griff crokodilu C_man marius codrutz valavia gaudi arianne Quebec SNA 46Pilot Mengelaus manu_21skw electric babacu CDA claudiup V.I.D. E-one vishzu Geo GYN grek horizob propellerdream hayabusa RATus Boeing777-300 allex mihaiatanasie ovidiu51 Virusu Eurofighter RoNIN_731 Dylan 72 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Quebec Flight Level 200
Numarul mesajelor : 232 Varsta : 51 Localizare : LROP Data de inscriere : 11/02/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Dum 12 Iul 2009, 21:52 | |
| Bucureşti, str. Fabrica de Glucoză nr. 2-4, sector 2.
cred ca tramvaiul 5 trece pe acolo. | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Dum 12 Iul 2009, 21:59 | |
| - ManuelGorban a scris:
- Poate sunt putin off topic ... dar unde se afla amplasat acest muzeu in Bucuresti? Cu ce mijloace de transport se poate ajunge la el? Sincer dupa ce am vazut aceste poze imi doresc sa il vizitez.
Cum a zis si Quebec, nu stiu de unde vii, dar poti lua tramvaiul 5 de la Stadionul Dinamo (Sos. Stefan cel Mare) si cobori la Hotelul Caro (posibil sa se fi schimbat numele), imediat dupa podul peste Lacul Tei. Stada Fabrica de Glucoza e imediat pe dreapta si Muzeul e la 400 de metri pe stanga. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Dum 12 Iul 2009, 22:54 | |
| 1. Metrou Statia Aurel Vlaicu (M2) - apoi pe jos in directia Stefan cel Mare, pe linia tramvaiului 5 sau 1 statie cu acelasi tramvai nr.5.
2. Metrou Statia Stefan cel Mare (M1) - apoi tramvaiul 5 catre Baneasa - cam 4-5 statii. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 23 Iul 2009, 14:30 | |
| Am facut astazi o scurta vizita la Muzeul Aviatiei pentru a vedea expozitia Fotoavia. Fata de precedenta mea vizita din martie s-au schimbat unele lucruri - acum cateva exponate de afara au si placute cu scurte prezentari/date tehnice, este expus un radar mobil nou (RL-35M Landis), a aparut un mic monument/troita care parca nu era, desigur placuta comemorativa Doru Doru Davidovici din fata dublei 1120... Ce m-a suprins insa este disparitia lui IAR-93A, indicativ 114 din expozitia statica de afara (era pozitionat langa BN-2A Islander). Ce s-a intamplat cu el? (nu am mai vizitat muzeul in interior, doar expozitia foto - posibil sa fie inauntru?). De asemeni am observat intr-un intrand langa o cladire adicenta muzeului o epava de MiG-15bis (indicativ 727). Va fi casat/dezmembrat pentru piese (tinand seama ca muzeul mai are cateva MiG-15) sau se va incerca restaurarea sa? Pozele din expozitia Fotoavia sunt superbe, de asemeni prezentarea e deosebita. Felicitari celor implicati! | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 23 Iul 2009, 15:10 | |
| Mi-am adus aminte: luni am fost si eu acolo si m-am gandit la Dylan: | |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 23 Iul 2009, 23:42 | |
| - RoNIN_731 a scris:
- @gaudi: data viitoare cand mai treci pe la MAv incearca sa dai de mine - cu un simplu mesaj pe privat se rezolva. Asa vei beneficia de un ghid personal si partener de discutii. La fel, cand mai mergi pe la mitinguri aeriene, incearca sa te intalnesti si cu alti membri de pe forum. Nu cred ca te va musca nimeni...
Iar remarca de mai sus este valabila pentru toti: este benefic sa strangem randurile, sa ne cunoastem, nu sa fim fiecare cu... treaba lui. Schimbul de idei si pareri din spatele monitorului nu este de ajuns, mai trebuie si sa vedem ce hram poarta fiecare. Nu de-altceva, dar am observat ca atunci cand cunosti un om personal il ataci mult mai greu pe forum, sau deloc. KKK poate sa confirme! Chiar daca este of-topic si imi asum raspunderea trebuie sa spun ca, cunoasterea a fost deosebita si ajuta mult sa stii cu cine ai de a face si atunci se va pune altfel problema, intr-un mod extrem de pozitiv. Si la subiect, ma tot uit la pozele de la Muzeu si jur ca desi ma terorizeaza aglomeratia de Bucuresti muzeul ma atrage ca un magnet Sper sa pot sa bantui si eu pe acolo cat mai curand |
|
| |
gaudi Membru activ
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 24 Iul 2009, 13:40 | |
| @RoNIN_731: Ok. Deal. Data viitoare, dau de stire inainte. Oricum ieri m-am hotarat intr-un impuls de moment - eram prin zona... si da recunosc nici daca as fi planuit-o din timp nu cred ca as fi indraznit sa te contactez, gandindu-ma ca ai treburile tale si poate nu esti deschis la solicitari de genu asta. Legat de socializare pe la mitinguri si alte intalniri, nu am absolut nici un complex pur si simplu pana acum nu a fost sa fie... dar asta se va schimba pe viitor... daca in discutie intra si niscaiva beri... atunci sigur v-ati gasit omu' | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 29 Iul 2009, 20:06 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 29 Iul 2009, 20:21 | |
| Faina trebsoara la muzeu imi place ca in poza ta in prin plan sunt doua poze facute de mine |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 29 Iul 2009, 21:35 | |
| Fratilor, iar nu inteleg: veniti la MAv, dar nu suflati o vorbulita, drace fereste sa ne intalnim!...
arianne: de la tine chiar ca ma asteptam la mai multa initiativa, dat fiind faptul ca esti si moderator, iar "cei cu functii" pe un forum se considera a priori ca fiind niste modele de urmat... Iarasi, dezamagitor comportamentul unor membri ai comunitatii RoSpott, care prefara sa faca anumite lucruri pe cont propriu evitand contactul cu alti membri de pe forum... Nu va inteleg optica...
Poate ca cineva are dreptate: mai trebuie sa treaca ceva timp pentru ca acest forum sa se maturizeze... | |
|
| |
gaudi Membru activ
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 29 Iul 2009, 22:00 | |
| - arianne a scris:
Opaaa... Cand si de unde a aparut cel de-al doilea IAR-28MA? Achizitie noua? | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 29 Iul 2009, 22:09 | |
| - RoNIN_731 a scris:
Iarasi, dezamagitor comportamentul unor membri ai comunitatii RoSpott, care prefara sa faca anumite lucruri pe cont propriu evitand contactul cu alti membri de pe forum... Nu va inteleg optica...... Putem sa ii stim si noi daca nu e cu suparare!? - arianne a scris:
- Cu toate ca au incurcat o poza a lui Horatiu cu una de-a mea si au inversat etichetele.
Imi cer sincer scuze daca s-au incurcat etichete. au fost puse (din lipse de timp si ALTELE) cu jumatate de ora inainte de vernisaj si apoi nici ca a mai apucat cineva sa le verifice din pacate. Cu prima ocazie cand ajung la MAV o sa inversez etichetele. | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 30 Iul 2009, 15:28 | |
| - RoNIN_731 a scris:
- Fratilor, iar nu inteleg: veniti la MAv, dar nu suflati o vorbulita, drace fereste sa ne intalnim!...
arianne: de la tine chiar ca ma asteptam la mai multa initiativa, dat fiind faptul ca esti si moderator, iar "cei cu functii" pe un forum se considera a priori ca fiind niste modele de urmat... Iarasi, dezamagitor comportamentul unor membri ai comunitatii RoSpott, care prefara sa faca anumite lucruri pe cont propriu evitand contactul cu alti membri de pe forum... Nu va inteleg optica... Ce pot sa zic...pe data viitoare, insa (fara suparare) nu stiu cu ce ati fi putut contribui in plus la vizita mea. Baieti, de-acum cand mergeti la MAv raportati! Vali, va inteleg, am si zambit cand am vazut, nu-i nicio problema. | |
|
| |
codrutz Fotograf
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 30 Iul 2009, 21:48 | |
| - arianne a scris:
- Cu toate ca au incurcat o poza a lui Horatiu cu una de-a mea si au inversat etichetele.
de fapt... stii... io-s de vina, dar s-a grabit altruistu' asta de Valone sa o ia pe umerii lui. Cred ca vrea o statuie. Cu scuzele de rigoare... cele doua fotografii (a ta si a lui Horatiu) au fost ultimile la care au ajuns etichetele, exact in ultimile secunde inainte de inceperea conferintei de presa, moment in care se striga frenetic p-acolo haide-haide ca incepe. Cu proxima ocazie cand ajung se va rectifica. Si ca sa mai indulcim acest moment cam umilitor pentru subsemnat, va ofer o Doamna Batrana pe lumina sobra: | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 30 Iul 2009, 23:27 | |
| ce faina poza, doamna aia a intinerit vizibil! | |
|
| |
marius Airport Level
Numarul mesajelor : 96 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/05/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 31 Iul 2009, 09:08 | |
| maine fac o vizita pe la muzeu...mai vine cineva | |
|
| |
valavia Administrator
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 31 Iul 2009, 10:58 | |
| Eu o sa trec pe acolo in jur de ora 12 sper asa ca poate iti sunt ghid la expo ) | |
|
| |
marius Airport Level
Numarul mesajelor : 96 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/05/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 31 Iul 2009, 13:09 | |
| pai da....asta vroiam sa vad....da' ma gandeam sa ajung mai tarzior.... eventual pe la vreo 3 ce zici? e ok asa? | |
|
| |
valavia Administrator
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Sam 01 Aug 2009, 11:03 | |
| In jurul orei 13 aztazi voi fi la muzeu. Daca mai vrea cineva sa vina just whistle | |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Lun 03 Aug 2009, 18:12 | |
| Nicio problemă băieţi! E doar o etichetă. Şi eu fac apel la membri forumului să îl contacteze pe Ronin înainte de vizită, că e bine să ne cunoaştem şi în carne şi oase, nu doar în pixeli. Felicitări încă odată instigatorilor şi organizatorilor expoziţiei! | |
|
| |
C_man Flight Level 100
Numarul mesajelor : 171 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti, Romania Data de inscriere : 26/07/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mar 04 Aug 2009, 15:13 | |
| Domnii mei, vad ca nu a zis nimeni de avionul expus la intrarea in muzeu! Ce aparat este? | |
|
| |
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mar 04 Aug 2009, 15:20 | |
| E un avion extraordinar care i-a format, in anii 80, pe majoritatea pilotilor militari de la noi: IAR 823. Interesele oculte si prostia romaneasca au facut ca toate aceste avioane sa fie vandute in USA dupa lovilutie, pe nimic. Singurul exemplar ramas e cel de la muzeu. | |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mar 04 Aug 2009, 22:47 | |
| Corectie: la MAv sunt 2 IAR-823! | |
|
| |
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 05 Aug 2009, 00:06 | |
| Pai il tineti ascuns? Nu l-am vazut... Nu stiu cata lume stie ca aveti doua la Muzeu... Pentru mine e o veste foarte buna. Imi place foarte mult acest avion. Mi-as dori sa zbor unul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) | |
| |
|
| |
| Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) | |
|