ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)

In jos 
+68
Voicu
ALEKS
aeroemerich
MateiSidon
adiuss
Alex_tm
Doru Negru
ela_crux
danutvlad
stefanu1
JAMS
mckingtom
strainu
YR-197
razvangugila
Vici
claudiu_ne2000
ionut.vasile
horia
mig29ovt
ROT_046
Karaya 1
fularU
JAVIER
Antoniu
Kamob 50
sergiu
felix
NATO
eugen
deltadagger
mihai
Valy
Griff
crokodilu
C_man
marius
codrutz
valavia
gaudi
arianne
Quebec
SNA
46Pilot
Mengelaus
manu_21skw
electric
babacu
CDA
claudiup
V.I.D.
E-one
vishzu
Geo
GYN
grek
horizob
propellerdream
hayabusa
RATus
Boeing777-300
allex
mihaiatanasie
ovidiu51
Virusu
Eurofighter
RoNIN_731
Dylan
72 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Quebec
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 232
Varsta : 51
Localizare : LROP
Data de inscriere : 11/02/2008

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyDum 12 Iul 2009, 21:52

Bucureşti, str. Fabrica de Glucoză nr. 2-4, sector 2.

cred ca tramvaiul 5 trece pe acolo.
Sus In jos
http://www.greencats.ro
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyDum 12 Iul 2009, 21:59

ManuelGorban a scris:
Poate sunt putin off topic ... dar unde se afla amplasat acest muzeu in Bucuresti? Cu ce mijloace de transport se poate ajunge la el? Sincer dupa ce am vazut aceste poze imi doresc sa il vizitez.

Cum a zis si Quebec, nu stiu de unde vii, dar poti lua tramvaiul 5 de la Stadionul Dinamo (Sos. Stefan cel Mare) si cobori la Hotelul Caro (posibil sa se fi schimbat numele), imediat dupa podul peste Lacul Tei. Stada Fabrica de Glucoza e imediat pe dreapta si Muzeul e la 400 de metri pe stanga.
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

Numarul mesajelor : 1152
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti / Bucuresti
Data de inscriere : 17/07/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyDum 12 Iul 2009, 22:54

1. Metrou Statia Aurel Vlaicu (M2) - apoi pe jos in directia Stefan cel Mare, pe linia tramvaiului 5 sau 1 statie cu acelasi tramvai nr.5.

2. Metrou Statia Stefan cel Mare (M1) - apoi tramvaiul 5 catre Baneasa - cam 4-5 statii.
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyJoi 23 Iul 2009, 14:30

Am facut astazi o scurta vizita la Muzeul Aviatiei pentru a vedea expozitia Fotoavia. Fata de precedenta mea vizita din martie s-au schimbat unele lucruri - acum cateva exponate de afara au si placute cu scurte prezentari/date tehnice, este expus un radar mobil nou (RL-35M Landis), a aparut un mic monument/troita care parca nu era, desigur placuta comemorativa Doru Doru Davidovici din fata dublei 1120...

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 Radar01

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 Radar02

Ce m-a suprins insa este disparitia lui IAR-93A, indicativ 114 din expozitia statica de afara (era pozitionat langa BN-2A Islander). Ce s-a intamplat cu el? (nu am mai vizitat muzeul in interior, doar expozitia foto - posibil sa fie inauntru?).

De asemeni am observat intr-un intrand langa o cladire adicenta muzeului o epava de MiG-15bis (indicativ 727). Va fi casat/dezmembrat pentru piese (tinand seama ca muzeul mai are cateva MiG-15) sau se va incerca restaurarea sa?

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 Epava01

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 Epava02

Pozele din expozitia Fotoavia sunt superbe, de asemeni prezentarea e deosebita. Felicitari celor implicati!
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyJoi 23 Iul 2009, 15:10

Mi-am adus aminte: luni am fost si eu acolo si m-am gandit la Dylan:

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 Coada
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
RoNIN_731
Membru activ
RoNIN_731

Numarul mesajelor : 449
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyJoi 23 Iul 2009, 23:22

@gaudi: data viitoare cand mai treci pe la MAv incearca sa dai de mine - cu un simplu mesaj pe privat se rezolva. Asa vei beneficia de un ghid personal si partener de discutii. La fel, cand mai mergi pe la mitinguri aeriene, incearca sa te intalnesti si cu alti membri de pe forum. Nu cred ca te va musca nimeni... Wink

Iar remarca de mai sus este valabila pentru toti: este benefic sa strangem randurile, sa ne cunoastem, nu sa fim fiecare cu... treaba lui. Schimbul de idei si pareri din spatele monitorului nu este de ajuns, mai trebuie si sa vedem ce hram poarta fiecare. Nu de-altceva, dar am observat ca atunci cand cunosti un om personal il ataci mult mai greu pe forum, sau deloc. KKK poate sa confirme! Very Happy Razz
Sus In jos
http://www.aripi-argintii.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyJoi 23 Iul 2009, 23:42

RoNIN_731 a scris:
@gaudi: data viitoare cand mai treci pe la MAv incearca sa dai de mine - cu un simplu mesaj pe privat se rezolva. Asa vei beneficia de un ghid personal si partener de discutii. La fel, cand mai mergi pe la mitinguri aeriene, incearca sa te intalnesti si cu alti membri de pe forum. Nu cred ca te va musca nimeni... Wink

Iar remarca de mai sus este valabila pentru toti: este benefic sa strangem randurile, sa ne cunoastem, nu sa fim fiecare cu... treaba lui. Schimbul de idei si pareri din spatele monitorului nu este de ajuns, mai trebuie si sa vedem ce hram poarta fiecare. Nu de-altceva, dar am observat ca atunci cand cunosti un om personal il ataci mult mai greu pe forum, sau deloc. KKK poate sa confirme! Very Happy Razz

Chiar daca este of-topic si imi asum raspunderea trebuie sa spun ca, cunoasterea a fost deosebita si ajuta mult sa stii cu cine ai de a face si atunci se va pune altfel problema, intr-un mod extrem de pozitiv. Si la subiect, ma tot uit la pozele de la Muzeu si jur ca desi ma terorizeaza aglomeratia de Bucuresti muzeul ma atrage ca un magnet Razz Sper sa pot sa bantui si eu pe acolo cat mai curand
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyVin 24 Iul 2009, 13:40

@RoNIN_731: Ok. Deal. Data viitoare, dau de stire inainte. Oricum ieri m-am hotarat intr-un impuls de moment - eram prin zona... si da recunosc nici daca as fi planuit-o din timp nu cred ca as fi indraznit sa te contactez, gandindu-ma ca ai treburile tale si poate nu esti deschis la solicitari de genu asta. Legat de socializare pe la mitinguri si alte intalniri, nu am absolut nici un complex tongue pur si simplu pana acum nu a fost sa fie... dar asta se va schimba pe viitor... daca in discutie intra si niscaiva beri... atunci sigur v-ati gasit omu' bounce
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMier 29 Iul 2009, 20:06

Am fost si eu sa vad FotoAvia. In primul rand doresc sa-i felicit pe toti cei care au contribuit si ne-au adus unde suntem. Cu toate ca au incurcat o poza a lui Horatiu cu una de-a mea si au inversat etichetele. Si cu toate ca nu-i usor sa ajungi la ea, trebuie sa aprinda lumina "fata" care se afla pe cine stie unde... Wink Oricum, bravos baieti!
Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 DSC_0529-1

Si 5-6 poze din muzeu.
Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 DSC_0526-1

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 DSC_0530-1

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 DSC_0532-1

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 DSC_0533-1

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 DSC_0545-1

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 DSC_0546-1
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMier 29 Iul 2009, 20:21

Faina trebsoara la muzeu Smile imi place ca in poza ta in prin plan sunt doua poze facute de mine cheers
Sus In jos
RoNIN_731
Membru activ
RoNIN_731

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMier 29 Iul 2009, 21:35

Fratilor, iar nu inteleg: veniti la MAv, dar nu suflati o vorbulita, drace fereste sa ne intalnim!...

arianne: de la tine chiar ca ma asteptam la mai multa initiativa, dat fiind faptul ca esti si moderator, iar "cei cu functii" pe un forum se considera a priori ca fiind niste modele de urmat...
Iarasi, dezamagitor comportamentul unor membri ai comunitatii RoSpott, care prefara sa faca anumite lucruri pe cont propriu evitand contactul cu alti membri de pe forum... Nu va inteleg optica...

Poate ca cineva are dreptate: mai trebuie sa treaca ceva timp pentru ca acest forum sa se maturizeze...
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:00

arianne a scris:

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 DSC_0533-1

Opaaa... Cand si de unde a aparut cel de-al doilea IAR-28MA? Achizitie noua?
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:09

RoNIN_731 a scris:

Iarasi, dezamagitor comportamentul unor membri ai comunitatii RoSpott, care prefara sa faca anumite lucruri pe cont propriu evitand contactul cu alti membri de pe forum... Nu va inteleg optica......

Putem sa ii stim si noi daca nu e cu suparare!?

arianne a scris:
Cu toate ca au incurcat o poza a lui Horatiu cu una de-a mea si au inversat etichetele.

Imi cer sincer scuze daca s-au incurcat etichete. au fost puse (din lipse de timp si ALTELE) cu jumatate de ora inainte de vernisaj si apoi nici ca a mai apucat cineva sa le verifice din pacate. Cu prima ocazie cand ajung la MAV o sa inversez etichetele.
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyJoi 30 Iul 2009, 15:28

RoNIN_731 a scris:
Fratilor, iar nu inteleg: veniti la MAv, dar nu suflati o vorbulita, drace fereste sa ne intalnim!...

arianne: de la tine chiar ca ma asteptam la mai multa initiativa, dat fiind faptul ca esti si moderator, iar "cei cu functii" pe un forum se considera a priori ca fiind niste modele de urmat...
Iarasi, dezamagitor comportamentul unor membri ai comunitatii RoSpott, care prefara sa faca anumite lucruri pe cont propriu evitand contactul cu alti membri de pe forum... Nu va inteleg optica...

Ce pot sa zic...pe data viitoare, insa (fara suparare) nu stiu cu ce ati fi putut contribui in plus la vizita mea. Baieti, de-acum cand mergeti la MAv raportati!

Vali, va inteleg, am si zambit cand am vazut, nu-i nicio problema.
Sus In jos
codrutz
Fotograf
codrutz

Numarul mesajelor : 447
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/08/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyJoi 30 Iul 2009, 21:48

arianne a scris:
Cu toate ca au incurcat o poza a lui Horatiu cu una de-a mea si au inversat etichetele.

Embarassed

de fapt... stii...

Embarassed

io-s de vina, dar s-a grabit altruistu' asta de Valone sa o ia pe umerii lui. Cred ca vrea o statuie.

Cu scuzele de rigoare... cele doua fotografii (a ta si a lui Horatiu) au fost ultimile la care au ajuns etichetele, exact in ultimile secunde inainte de inceperea conferintei de presa, moment in care se striga frenetic p-acolo haide-haide ca incepe.

Cu proxima ocazie cand ajung se va rectifica.

Si ca sa mai indulcim acest moment cam umilitor pentru subsemnat, va ofer o Doamna Batrana pe lumina sobra:

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 Expo1
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyJoi 30 Iul 2009, 23:27

ce faina poza, doamna aia a intinerit vizibil!
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
marius
Airport Level
Airport Level
marius

Numarul mesajelor : 96
Varsta : 43
Data de inscriere : 07/05/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyVin 31 Iul 2009, 09:08

maine fac o vizita pe la muzeu...mai vine cineva Question
Sus In jos
http://www.resboiu.ro
valavia
Administrator
valavia

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyVin 31 Iul 2009, 10:58

Eu o sa trec pe acolo in jur de ora 12 sper asa ca poate iti sunt ghid la expo Wink)
Sus In jos
marius
Airport Level
Airport Level
marius

Numarul mesajelor : 96
Data de inscriere : 07/05/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyVin 31 Iul 2009, 13:09

pai da....asta vroiam sa vad....da' ma gandeam sa ajung mai tarzior....
eventual pe la vreo 3 Smile ce zici?
e ok asa?
Sus In jos
http://www.resboiu.ro
valavia
Administrator
valavia

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptySam 01 Aug 2009, 11:03

In jurul orei 13 aztazi voi fi la muzeu. Daca mai vrea cineva sa vina just whistle Very Happy
Sus In jos
horizob
Fotograf
horizob

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 36
Localizare : Hamburg
Data de inscriere : 05/06/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyLun 03 Aug 2009, 18:12

Nicio problemă băieţi! E doar o etichetă. Şi eu fac apel la membri forumului să îl contacteze pe Ronin înainte de vizită, că e bine să ne cunoaştem şi în carne şi oase, nu doar în pixeli. Felicitări încă odată instigatorilor şi organizatorilor expoziţiei!
Sus In jos
C_man
Flight Level 100
Flight Level 100
C_man

Numarul mesajelor : 171
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 26/07/2009

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMar 04 Aug 2009, 15:13

Domnii mei, vad ca nu a zis nimeni de avionul expus la intrarea in muzeu! Ce aparat este?
Sus In jos
propellerdream
Flight Level 400
Flight Level 400
propellerdream

Numarul mesajelor : 622
Varsta : 50
Data de inscriere : 19/07/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMar 04 Aug 2009, 15:20

E un avion extraordinar care i-a format, in anii 80, pe majoritatea pilotilor militari de la noi: IAR 823. Interesele oculte si prostia romaneasca au facut ca toate aceste avioane sa fie vandute in USA dupa lovilutie, pe nimic. Singurul exemplar ramas e cel de la muzeu.
Sus In jos
http://www.propellerdream.ro
RoNIN_731
Membru activ
RoNIN_731

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMar 04 Aug 2009, 22:47

Corectie: la MAv sunt 2 IAR-823! Wink
Sus In jos
propellerdream
Flight Level 400
Flight Level 400
propellerdream

Numarul mesajelor : 622
Varsta : 50
Data de inscriere : 19/07/2008

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 EmptyMier 05 Aug 2009, 00:06

Pai il tineti ascuns? Nu l-am vazut... Nu stiu cata lume stie ca aveti doua la Muzeu... Pentru mine e o veste foarte buna. Imi place foarte mult acest avion. Mi-as dori sa zbor unul Smile
Sus In jos
http://www.propellerdream.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)   Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera)
Sus 
Pagina 4 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Atentat la cultura adica la Muzeul Aviatiei Bucuresti
» Actiune la Muzeul Aviatiei din Bucuresti
» Noaptea Muzeelor la Muzeul Aviaţiei din Bucureşti
» Eveniment soul-jazz caritabil la Muzeul Aviatiei din Bucuresti
» Manifestări organizate de Muzeul Aviaţiei cu prilejul Zilei Forţelor Aeriene şi a Aviaţiei Române

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Muzee de aviatie - Aviation Museums-
Mergi direct la: