ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi

In jos 
+62
Messerschmitt
YR-SND
CalinCLJ
gizmo
llobregat
VIC
hayabusa
felix
alexandrumih
ela_crux
andreius
crisvsv
fly_emirates
Voicu
lecar
mckingtom
vishzu
Radu
Red13
Quebec
electric
free_flow77
crissl
horizob
gabi-737
ranajume
duron
YR-DNY
Dylan
coropijnita
alexandru
arianne
grek
Balaurul
eugen
flaviu
tudor
andi28
Edi
Mengelaus
nicolaemarcu@ymail.com
eddyz
cipi_TM
lyonezul
allex
valavia
mouseinhouse
Raduq
bobocell
RwO
Stefan
Thomas
retro
Nic
mack
gaudi
CDA
dragsolux
mihaiatanasie
Flyboy
kill3r999
RATus
66 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyLun 15 Dec 2008, 20:09

valavia a scris:
Din partea mea unul va ajunge la directorul Romavia...sa vedem cum facem si cu aeroporturile

Eu am comandat 2 calendare unu pentru mine si unul pentru un paznic de la aeroport Very Happy unu dintre cei care stau si ne supravegheaza Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyJoi 18 Dec 2008, 07:50

ce se mai aude cu calendarele ??... le astept cu nerabdare Smile
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyJoi 18 Dec 2008, 18:07

Calendarul iese maine ( Vineri ) din tipar.

In final au fost comandate 170 de bucati de perete si 140 de birou.

Am facut un tabel cu toti care au facut comenzi si il gasiti in 2 formate mai jos.

Membri al caror nume este trecut cu rosu in lista nu au trimis adresa pentru livrare ( sau nu am primit-o noi ). Va rog cei cu pricina sa trimiteti adresele pe mesaj privat mie si lui Nic, care se va ocupa de celula din Bucuresti.

Am aprecia foarte mult daca pe langa bucuresti si Cluj, in alte locatii unde este mai mult de un membru sa se numeasca o persoana care va administra celula respectiva, adica va primi / plati calendarele si le va imparti la toti din orasul sau.

In momentul acesta aproape am ajuns la solutia platii prin paypal pentru cei interesati si maine afisez si datele de cont bancar sau alte solutii de plata /livrare . Celul din bucuresti va face plata la NIC. El va gestiona intalniri etc. Va rog sa-i faceti treaba cat mai usoara.

Lista in ordine alfabetica o gasiti aici : http://www.activdesign.ro/calendar/comenzi-forum.pdf

Lista cu comenzile grupate pe localitati o gasiti aici: http://www.activdesign.ro/calendar/comenzi-forum-orase.pdf

trebuie sa imi cer scuze pentru intarzierea afisarii acestor liste. Din pacate am avut niste probleme neasteptate care au trebuit rezolvate.

Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsuri sau observatii cu referire la comenzile voastre.

Bogdan
Sus In jos
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 33
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyVin 19 Dec 2008, 11:38

as dori si eu un calendar de perete, daca se mai poate
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyVin 19 Dec 2008, 19:02

CALENDARELE AU SOSIT

urmeaza poze cu imensa cutie, azi seara sau maine.

va anunt ca au iesit atat de bine incat vom suplimenta comanda ca sa ajunga si pentru comenzile in plus si ale scopuri de viitor, aeroporturi etc .

revin curand
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

Numarul mesajelor : 1152
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti / Bucuresti
Data de inscriere : 17/07/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMar 23 Dec 2008, 02:37

RATus, omule, please da-ne ceva poze sa vedem cum au iesit, nu ne mai fierbe la foc mic. bounce

Cum si cand putem incepe sa facem plata? Banuiesc ca anul acesta nu prea mai au cum sa ajunga, chiar daca reusiti sa incepeti livrarile. Nu ma intelegeti gresit, stiu ca este foarte, foarte multa munca si alergatura la mijloc... mesajul meu nu vreau sa para deplasat... sunt doar extrem de nerabdator sa-l atarn de perete. bounce

Eu din ianuarie o sa fiu zilnic in Bucuresti ... daca este nevoie pot ajuta cu livrarile pentru comenzile din Bucuresti.
Sus In jos
Nic
Administrator
Nic

Numarul mesajelor : 750
Varsta : 41
Localizare : München
Data de inscriere : 24/12/2007

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMar 23 Dec 2008, 08:52

gaudi, azi sosesc calendarele pentru cei din Bucuresti. Intalnirea pentru distribuire este programata duminica, 28 dec., ora 15:00, in parcul Izvor. Insa pentru cei care nu vor putea sa vina, i-am rugat sa-mi comunice o alta data si ora la care sunt disponibili. Astfel am putea sa ne vedem in ianuarie. Desi tu nu erai pe lista la Bucuresti, am comandat 1,2 in plus din fiecare de rezerva. Si tu, din cate stiu, ai 1 si 1.
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

Numarul mesajelor : 1152
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti / Bucuresti
Data de inscriere : 17/07/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMar 23 Dec 2008, 09:53

Nic, pana la anul nu mai ajung in Bucuresti. Ti-am trimis un mesaj pe privat. Multumesc.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMar 23 Dec 2008, 18:12

din pacate am avut un sfarsit de an foarte agitat la munca , si asta m-a impiedicat sa ma ocup cum ar fi trebuit de calendare. Situatia s-a cuplat si cu intarzierea celor de la tipar, dar sa stiti ca pe moment avem toate calendarele tiparite si in sfarsit gata de livrat la toata lumea. Imi cer scuze tuturor pentru intarzierile aparute. Aceasta este si pentru mine o noua experienta si am sa cer intelegere din partea voastra, cu promisiunea ca nu veti fi dezamagiti deloc de calendare care au iesit SUPERB. Culorile, hartia, totot a iesit perfect, si asta este rezultatul a 5 nopti de munca , si inca cateva de discutii si palnificari cu Nic care a contribuit si el cu nervi si ore multe pe messenger in care am planuit totul.

Din pacate la asa nivel am fost prins de proiectele de la munca ( a trebuie sa termin aproximativ 10 site-uri intr-o saptamana ) incat nici pe acasa nu am stat prea mult si prin urmare doar acum pot pune pozele cu calendarele cum au iesit din tipar :

eu zic ca arata f bine:

CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 Calend12

CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 Calend13
Sus In jos
Nic
Administrator
Nic

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMar 23 Dec 2008, 18:53

Mos Craciun a venit mai repede anul asta! cheers cheers cheers

CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 Cutie_10

CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 Cutie_11

Calendarele trimise de la Cluj la Bucuresti au ajuns la mine, cu ajutorul lui D13-th_electric, care s-a oferit sa primeasca calendarele la el ca apoi ulterior sa mi le aduca personal acasa. Ii multumesc mult pentru sprijinul acordat distribuirii calendarelor catre cei care au comandat. Cutia cu calendare este criminal de grea, am carat impreuna, de unu singur fiind aproape imposibil.

Bogdan, esti de toata lauda, calendarele sunt superbe. Chiar nu ma asteptam sa fie asa de tari.

In seara aceasta urmeaza sa plec din Bucuresti, astfel ca eu ma voi intalni cu cei din Bucuresti dupa cum am stabilit.
Sus In jos
Messerschmitt
Flight Level 100
Flight Level 100
Messerschmitt

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Satu Mare
Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMar 23 Dec 2008, 19:32

Scuze, de-abia am observat topicul, se mai pot comanda? Eventual daca mai raman...
Sus In jos
http://www.bolbarazvan.blogspot.com
electric
Membru activ
electric

Numarul mesajelor : 1166
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMar 23 Dec 2008, 19:51

felicitari pentru o realizare superba, aka "calendare rospotters 2009"! ma bucur ca am putut ajuta cu transport si ceva comenzi la aceasta realizare a voastra!

nu e cazul de multumiri pentru mine ci pentru prietenul si colegul ranajume si Asociatia "Aripi Romanesti" (care a agreat sa sprijine cum poate mai bine initiativele Romanian Spotters)!
Sus In jos
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMar 23 Dec 2008, 22:56

Ce mandru sunt de poza cu Extra care apare in calendar. Embarassed Very Happy Razz Abia astept sa ajunga si ale mele.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMier 24 Dec 2008, 13:16

Sunt exceptionale calendarele, din toate punctele de vedere, realizare de exceptie si profesionist prelucrate. Asa cum am promis unul dintre calendare a ajuns din partea comunitatii noastre si a lui Bogdan la prietenul nostru, paznicul de la aeroport care a fost super incantat de gestul nostru, oricum merita omul pentru ca probabil are o mare parte din merit pentru tot mai putinele clinciuri cu firma de paza. Cred ca ar trebuii sa gasim solutii pentru a trimite si altele la aeroport sau mai bine zis celor din conducerea aeroportului Cluj, daca are cineva ceva idee este foarte bine venita.

Sunt exceptionale ( trebuie sa ma repet ) si merita sa fie prezente in aeroporturi, nu sunt facute la metru patrat, sunt facute ca sa placa si ca sa poti fii mandru de elel.
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMier 24 Dec 2008, 13:56

Vad si eu pozele astea, par extraordinare, de abia astept sa pun calindarul pe perete si pe catedra. O sa fie inflatie de iubitori de aviatie cand le-o vedea lumea expuse!
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
naiba
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 59
Localizare : CLJ
Data de inscriere : 13/01/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMier 24 Dec 2008, 15:04

Sunt EXCELENTE !
Multumiri, RATus si echipei care a colaborat !
Sus In jos
Messerschmitt
Flight Level 100
Flight Level 100
Messerschmitt

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Satu Mare
Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyMier 24 Dec 2008, 16:26

Celula Satu Mare a primit calendarele! Sunt extraordinare! Merci mult RATus and co. !

CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 Abc003ca7
CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 W800

P.S Saptamana viitoare vom merge sa-i dam un calendar si directorului de la aeroport, poate ne putem intelege cu el... Smile
Sus In jos
http://www.bolbarazvan.blogspot.com
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyDum 28 Dec 2008, 12:01

Salut din nou la toata lumea,

din pacate nu reusesc sa livrez calendarele pana dupa revelion din cauza unei probleme neasteptate, nu gasesc niciunde cartoane pt impachetat, e gol peste tot , am ajuns sa caut si la piete la gunoi etc Smile... azi mai dau o tura cu octavian prin oras sa vedem cum rezolvam.

Intre timp sper sa nu va suparati pe mine si sa mai aveti un pic de rabdare, calendarele sigur vor fi trmise, ele sunt deja tiparite si pana la urma e si in interesul meu sa-mi recuperea banii (f multi de altfel ) cheltuiti pe tipar.

Va multumesc,
Bogdan

Ultima editare efectuata de catre RATus in Dum 28 Dec 2008, 13:30, editata de 1 ori
Sus In jos
gizmo
Airport Level
Airport Level
gizmo

Numarul mesajelor : 19
Varsta : 38
Localizare : Cluj - Napoca
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyDum 28 Dec 2008, 12:50

RATus sper ca ti-ai inclus intr-un comision minutele consumate Laughing O cunostinta lucreaza la firma unde s-au tiparit calendarele si mi-a spus ca erai foarte agitat sa iasa toate bine (mai ales dupa micile incidente Razz ce sa-i faci, sunt si ei stresati fiind sub o noua conducere de 2 luni, firma salvata de la faliment).
Mare responsabiliatete ti-ai luat, putini ar fi facut asta, mai ales atat de bine.

Spor la schi si toate urarile de bine forumistilor pentru anul care vine.
Sus In jos
Nic
Administrator
Nic

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyDum 28 Dec 2008, 16:49

La Bucuresti a avut loc intalnirea pentru distribuirea calendarelor. In afara de mine, au mai fost prezenti inca 11 membri, dintr-un total de 25. Deci nici macar jumatate, dar sa zicem ca se intelege tinand cont de perioada sarbatorilor.

Toti cei din Bucuresti (deocamdata doar cei prezenti) am contribuit cu sume pentru ca 4 calendare de perete si 4 de birou sa se indrepte spre BBU, OTP, ROT si JOR. Deci contributiile vor acoperi strict cheltuielile cu producerea calendarelor (le stiti deja) si cheltuielile cu posta (destule de mici).

Contributiile au fost dupa cum urmeaza (sunt mai toate cu virgula, deoarece pe langa sumele fixe pentru calendare, au mai fost si cele cu posta intre Cluj si Bucuresti - 0.33 lei / calendar perete si 0.14 / calendar birou - membrii adaugand o anumita suma de bani pentru a rotunji suma):

arianne: 2,53 lei
crisvsv: 5,53
Eich: 7,34
NATO: 5,06 lei
Nic: 6,39 lei
Quebec: 15,06 lei !!!
sihaya_c9: 6,20 lei
Stefan: 5,53 lei
Tommy: 6,20 lei
valavia: 6,26 lei
vishzu: 5,06 lei
Total: 71,16 lei (care reprezinta cam jumatate din suma necesara pentru trimiterea calendarelor).

Le multumesc tutoror celor prezenti la intalnire si mai ales pentru contributiile acestora si ii astept pe ceilalti sa ma contacteze.
Sus In jos
Stefan
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 178
Varsta : 42
Data de inscriere : 25/04/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyDum 28 Dec 2008, 17:14

Au iesit super. Multumesc. cheers
Sus In jos
Nic
Administrator
Nic

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyDum 28 Dec 2008, 18:02

Si ceilalti care nu au comandat calendare sunt invitati sa contribuie cu orice suma, pentru a duce la implinire acest proiect al calendarelor, si anume de a ne face cunoscuti nu numai pe Internet ci si printr-o realizare asa de reusita.

Daca mai sunt si altii dispusi sa contribuie concret la acest proiect si nu doar prin cuvinte scrise pe forum (e drept, conteaza si acelea), va rog contactati-ne.
Dupa cum ati vazut, totul se face transparent.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyDum 28 Dec 2008, 18:12

Am primit calendareleee.Au iesit super, multumesc baieti penru proiect si multumesc RAtus ca ti-ai facut timp astazi.

Andrei.
Sus In jos
Raduq
Fotograf

Numarul mesajelor : 1764
Varsta : 33
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 06/05/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyDum 28 Dec 2008, 18:59

Si eu am primit calendarele. Vreau sa spun ca sunt exceptionale.
Sus In jos
vishzu
Moderator
vishzu

Numarul mesajelor : 1036
Data de inscriere : 24/04/2008

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 EmptyDum 28 Dec 2008, 22:40

M-am uitat si eu pe calendare si am fost extraordinar de multumit. Cel mai mult m-a incantat faptul ca am demonstrat ca sunte un grup unit si ca avem acelasi interese. Vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au ocupat de acest proiect!!! Sunt sigur ca si la anu o sa feam un astfel de calendar. Felicitari !!!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi   CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi - Pagina 5 Empty

Sus In jos

CALENDAR 2009 - prezentare si comenzi
Sus 
Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Calendar 2010 - Prezentare
» Pre-comenzi Calendar Romanian Spotters 2010
» Calendar Romanian Spotters 2009
» Embleme Romanian Spotters - COMENZI
» Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Proiecte-
Mergi direct la: