Am pus la punct pretul final care este de 4,5 euro/bucata aprox 18,55 RON la diametrul de 10 cm brodata full , fara velcro (arici).
Pe langa pretul emblemelor as dori sa mai adaugati cel putin 1 RON de emblema petru transport in orasele de unde le veti ridica . Daca doriti sa oferiti mai mult nu am nici o obiectiune.
Asadar, pretul unei bucati este de 18.55 RON pe care cred ca e bine sa il rotunjesc la 19 RON + 1 RON / emblema costul transportului = 20 RON cost final / emblema
Din data de 4 mai se vor apuca de treaba comanda pe care am facut-o fiind de 200 de bucati.
Veti plati si veti primi emblemele de la reprezentantii din tara pana acum oferindu-se valavia pentru Bucuresti si allex (SM).
Astept din partea voastra seriozitate si rapiditate in plata intrucat imi investesc banii personali in acest proiect.
Doar cererile din acest topic vor fi onorate.
Va rog postati comenzile in format:
Nickname - Oras
Nr embleme
Asadar sa curga cererile !
PS Comenzile din orasele cu numar mic de spotteri (sub 4) trebuie insotite si de un MP catre mine cu numarul emblemelor , numele real / nick-ul de forum, adresa reala si de mail cat si un numar de telefon.