| Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) | |
|
+70claudiu_ne2000 shouriken Balki Rafale VicMures flight norwegian floyd Aviatia-Romaneasca petrudimoff GAC alexxxxx loplo gmc_extreme lrbc nicolaemarcu@ymail.com danutz ytsirc DouglasMD11 win_oradea kampfmaschine silviubad atr_42_500 Raduq razvangugila malev2009 drabant Goraknath felix delu dragsolux mario antonio ALMI arnold757 cipi_TM Skylink Red13 andreos18 tudor Alex_tm TK tataie2010 mouseinhouse valavia Virusu Edi Mengelaus arianne VIC allex serbanb llobregat eugen geno Dylan Maverick Capt_Vio Tila gizmo flaviu eli-arw hayabusa RATus crisvsv CDA naiba Nic crizatu gabi-737 Voicu 74 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Mier 06 Aug 2008, 08:49 | |
| Oare cand o sa fie si la Cj un trafic de genu? |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Mier 06 Aug 2008, 09:06 | |
| Faine pozele Voicu! Da, ala e un TU-154 de la Malev, da' ii lipseste tricolorul de pe deriva. Imi place mult Embraerul de la K2 SmartJets - kkk a scris:
- Oare cand o sa fie si la Cj un trafic de genu?
...iar la SCV cand oare va fi trafic ca la CLJ ? La noi pana nu se rezolvaa problema pistei, slabe sanse la low-cost-uri....si pasageri sunt ...buluc!
Ultima editare efectuata de catre dylan in Mier 06 Aug 2008, 09:12, editata de 1 ori | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Joi 07 Aug 2008, 01:18 | |
| - Maverick a scris:
- Super imaginile! din toate punctele de vedere...
Se pare ca Budapesta este o destinatie buna pentru spotting. Sper ca pina voi ajunge pe acolo sa ramina la fel.
Bafta! Mersi de aprecieri.... Asa este ...au trafic mult, si la terminalul 2 e si mai mult si mult mai multe companii. dar din cite stiu eu , acolo intrarea pe terasa e 300 forinti ...oricum nu e o suma mare ...merita - Capt_Vio a scris:
- Voicu,
SUPER SUPER imaginile. Mama ce trafic au Maghiarii!!! Beton! Ceva probleme de la baietii cu chipiu? Imi place foarte mult Norwegian 737. Are paint misto...
Thanks for sharing Mersi de aprecieri....eu mi-am dus fiica la Budapesta ptr. ca pleca in Germania ...si am zis ca daca tot sint pe acolo ...sa nu scap momentul...si sa fac si ceva poze . Referitor la " baietii cu chipiu...nici un fel de probleme... intrare libera pe terasa de la terminalul 1 ( mai erau citeva persoane care faceau poze si citeva care si filmau decolarile si aterizarile. In schimb..." a costat parcarea ptr. perioada cit am stat ( cam 3 ore ) ...... 2400 forinti ( aprox. 10 euro ) - dylan a scris:
- Faine pozele Voicu! Da, ala e un TU-154 de la Malev, da' ii lipseste tricolorul de pe deriva. Imi place mult Embraerul de la K2 SmartJets
mersi de aprecieri...am zburat si eu cu TU 154 , in 1984 de la LRCK la LRTR ( am fost detasat o luna pe Kogalniceanu in acel an...era trafic atunci acolo...nu gluma) | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Joi 07 Aug 2008, 16:42 | |
| - Voicu a scris:
mersi de aprecieri...am zburat si eu cu TU 154 , in 1984 de la LRCK la LRTR ( am fost detasat o luna pe Kogalniceanu in acel an...era trafic atunci acolo...nu gluma) Frumosi ani! Am stat si eu cu tata pe la CND fo 2 ani cand se faceau detasari din tara, numai ca pe atunci zburam cu BAC-ul sau cu AN-ul 24, Tupolevul nu "incapea" la SCV (atunci ca si acum)si pasageri erau gramada mai ales pe cursele de Constanta.Era cursa in fiecare zi la amiaza, toata vara, iar dupa cate mi-aduc aminte platforma de acolo era plina ochi, zi si noapte! | |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Joi 07 Aug 2008, 17:46 | |
| Siper poze, pe platforma din spate unde se vad avioanele private este stationar si un G-V niami | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Vin 08 Aug 2008, 01:00 | |
| - dylan a scris:
- Voicu a scris:
mersi de aprecieri...am zburat si eu cu TU 154 , in 1984 de la LRCK la LRTR ( am fost detasat o luna pe Kogalniceanu in acel an...era trafic atunci acolo...nu gluma) Frumosi ani! Am stat si eu cu tata pe la CND fo 2 ani cand se faceau detasari din tara, numai ca pe atunci zburam cu BAC-ul sau cu AN-ul 24, Tupolevul nu "incapea" la SCV (atunci ca si acum)si pasageri erau gramada mai ales pe cursele de Constanta.Era cursa in fiecare zi la amiaza, toata vara, iar dupa cate mi-aduc aminte platforma de acolo era plina ochi, zi si noapte! Asa este ...frumosi ani....tin minte ca intruna din turele de noapte ...19.30 - 07.30.....au fost 84 miscari !! ( 42 aterizari si 42 decolari ) ..... ala da trafic... | |
|
| |
geno Airport Level
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 41 Localizare : CLJ/LYS(pentru o vreme) Data de inscriere : 27/01/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Mar 12 Aug 2008, 13:24 | |
| - Voicu a scris:
- dylan a scris:
- Voicu a scris:
mersi de aprecieri...am zburat si eu cu TU 154 , in 1984 de la LRCK la LRTR ( am fost detasat o luna pe Kogalniceanu in acel an...era trafic atunci acolo...nu gluma) Frumosi ani! Am stat si eu cu tata pe la CND fo 2 ani cand se faceau detasari din tara, numai ca pe atunci zburam cu BAC-ul sau cu AN-ul 24, Tupolevul nu "incapea" la SCV (atunci ca si acum)si pasageri erau gramada mai ales pe cursele de Constanta.Era cursa in fiecare zi la amiaza, toata vara, iar dupa cate mi-aduc aminte platforma de acolo era plina ochi, zi si noapte!
Asa este ...frumosi ani....tin minte ca intruna din turele de noapte ...19.30 - 07.30.....au fost 84 miscari !! ( 42 aterizari si 42 decolari ) ..... ala da trafic... Cu riscul de a mari offtopicul trebuie sa remarc si eu ce povestiti voi de acele vremuri si ce e acuma.Proaspat intors de la mare (dupa o lipsa de 8ani ) mi-am dat seama ce inseamna lipsa curselor interne spre litoral, si mai ales a charterelor externe. Foarte putini starini pe litoral (inafara de masini de Bulgaria) si mai ales foarte putini din ardeal .Efectiv era un eveniment vederea unei masini de CJ (exagerez un pic), sa nu mai vorbesc de SM (eu fiind intr-un astfel de specimen se uitau oamenii la noi ca la de aia "verzi"). Trenurile am inteles ca sunt pline ochi , dar un amic a facut de la baia mare 18 ore!!!!!!Introducerea unor curse sezoniere , macar din TM , Iasi si CJ eu zic ca e necesara si chiar aducatoare de profit.Nu stiu in ce masura Tarom are aceasta capacitate.Daca nu , sa vina Wizz, pt ca eu ca si altii suntem nostalgici dupa Litoral , dar chair nu poti face tot timpul 2 zile pe drum! | |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Budapesta - Ferihegy 1 Septembrie 2008 Vin 05 Sept 2008, 02:58 | |
| | |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Vin 05 Sept 2008, 07:13 | |
| salut, VOICU si bine ai revenit (cu poze)! namila ruseasca este un AN-124 Ruslan, denumirea NATO Condor. | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Vin 05 Sept 2008, 15:06 | |
| Excelente poze, se pare ca esti sortit sa ai bafta la pozat...iar ai luat o raritate...da, AN124 ala e de la Volga Dnepr, eu inca nu am ajuns la Ferihegy 1 , si tot ma miram de ce de la F2 nu vedeam nici un privat bizz-jet , Acolo e Baneasa lor, cu low-costuri, cargo si private. Mi-au placut namilele de A300 DHL, ex World cu DC-10 si Hainan 763, oricum ai privi, LHBP e o destinatie buna si prietenoasa fata de spotteri, merita mers acolo. | |
|
| |
eli-arw Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 46 Localizare : ARAD ARW LRAR Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Vin 05 Sept 2008, 22:56 | |
| Superbe poze, Voicu. Multumesc. Despre Antonov am prins o emisiune faina pe Discovery Channel (sau pe National Geographic Channel) , merita cautat pe internet. | |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Sam 06 Sept 2008, 00:54 | |
| - dylan a scris:
- salut, VOICU si bine ai revenit (cu poze)! namila ruseasca este un AN-124 Ruslan, denumirea NATO Condor.
- gabi-737 a scris:
- Excelente poze, se pare ca esti sortit sa ai bafta la pozat...iar ai luat o raritate...da, AN124 ala e de la Volga Dnepr, eu inca nu am ajuns la Ferihegy 1 , si tot ma miram de ce de la F2 nu vedeam nici un privat bizz-jet ,
Acolo e Baneasa lor, cu low-costuri, cargo si private.
Mi-au placut namilele de A300 DHL, ex World cu DC-10 si Hainan 763, oricum ai privi, LHBP e o destinatie buna si prietenoasa fata de spotteri, merita mers acolo. - eli-arw a scris:
- Superbe poze, Voicu. Multumesc.
Despre Antonov am prins o emisiune faina pe Discovery Channel (sau pe National Geographic Channel) , merita cautat pe internet. Multumesc de aprecieri... da...se pare ca am bafta sa prind " raritati " ...dar din pacate nu in cele mai bune conditii de fotografiere... sa stii ca ca low-costuri au si pe F2...cel putin eu anul trecut in 2 rinduri am plecat si revenit cu Click air de pe F2 . | |
|
| |
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Mar 30 Sept 2008, 23:51 | |
| | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Mier 12 Noi 2008, 16:02 | |
| | |
|
| |
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Mier 12 Noi 2008, 20:18 | |
| Interesant, oare ce faceau Carpatairurile alea p-acolo? | |
|
| |
CDA Flight Level 300
Numarul mesajelor : 387 Varsta : 49 Localizare : Copenhaga Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Mier 12 Noi 2008, 20:23 | |
| - llobregat a scris:
- Interesant, oare ce faceau Carpatairurile alea p-acolo?
Unul zboara Cluj-Budapesta in c/s cu Malev. Altul face Chisinau-Budapesta tot in c/s cu Malev. Carpatair mai zboara pt. Malev din Budapesta spre Stuttgart, Venetia, Zagreb, Ljubliana etc. pentru ca CLJ-BUD aterizeaza la 06:30. Inapoi inspre Cluj decoleaza pe la 13:30 parca. De la 06:30 pana la 13:30 nu sta degeaba pe platforma la BUD ci zboara pt. Malev. | |
|
| |
serbanb Airport Level
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 53 Localizare : Oradea Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Echipa de interventie Ferihegy Sam 15 Noi 2008, 12:40 | |
| Postez aici acesta poza pt ca este de la Budapesta, dar poate ca este subiectul unui nou topic! Moderatorii o pot muta dacă consideră potrivit. Am surprins incalzirea de dimineata a echipelor de interventie la Budapesta! Sunt doar curios care este starea echipelor de interventie pe aeroporturile romanesti? Din cate stiu eu la Oradea este o singura masina (poate Gabi737 ştie mai multe), la Arad la fel. Care este situaţia la Otopeni? Unde este baza lor? Ştie cineva cum au intervenit , de exemplu la incidentul aeronavei Boeing care a lovit maşina de întreţinere a balizajului de pistă? La noi informaţii oficiale nu am gasit pe nici un site de aeroport de parcă ar fi mare secret de stat! PS Nu sunt pompier | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Sam 15 Noi 2008, 22:30 | |
| O singura masina are aerop OMR, doar cand vin avioane mai importante cu oficiali sau mai mari sosesc si una sau mai multe de la pompierii orasului.
Pentru discutia asta este topicul "dotari din aeroporturi" daca e cazul a fi dezbatuta mai pe larg. | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Dum 16 Noi 2008, 15:47 | |
| Da, si la Arad sunt doua, din care una este functionala, iar cand a fost A320 a mai venit una de la pompierii militari. | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Lun 17 Noi 2008, 20:37 | |
| | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Lun 17 Noi 2008, 22:25 | |
| ce vreumuri...757-300 de la ATA ..... | |
|
| |
eugen Membru activ
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Mar 18 Noi 2008, 08:32 | |
| Da, sigur era un zbor RCH (Reach)... adica USAF Military Airlift Command. | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Lun 05 Ian 2009, 22:37 | |
| Poze din 19 decembrie de pe terasa de spotting. Mi s-a parut foarte civilizat, control riguros la intrare si suma simbolica platita (aprox 1€). Din pacate era innorat. HA-LOJ HB-JVE UR-VVM LN-KKD OO-SSM, cu care am venit Intalnire de gradul III HA-LPB Low-cost paintwork Reg unknown Si 2 poze cu terasa. Acum de la intoarcere. Am avut norocul sa prind retrojet-ul celor de la Finnair, care personal mi se pare ca arata mult, mult mai bine ca BGG. Vreo 2 isi vor incerca norocul pe a.net. OH-LVE Poate am exagerat, dar mi s-a parut iesit din comun HA-LOS SP-LFH Mii de laude pt aeroportul Ferihegy care nici nu s-a sinchisit de faptul ca eu ma perindam prin terminal cu un trepied imens si aparatu cu obiectiv 70-300 In schimb m-am chinuit sa acopar reflexele in geam cu puloverul meu negru... | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Lun 05 Ian 2009, 23:08 | |
| Faina treaba , cum de a tras WZZul acolo??? Terasa cred ca era inchisa seara, habar n-am de program, stiam ca iarna nici nu e deschisa. Anul trecut cand a venit AN225ul au deschis terasa cica special pentru eveniment si....avionul nu a venit in ziua aia, a iesit scandal cu spotterii era si ceata serioasa, a venit cu o zi mai tarziu, sau mai devreme | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) Lun 05 Ian 2009, 23:09 | |
| Super pozele. N-am mai trecut prin Ferihegy de cand am plecat in Canada in 1993. Imi plac pozele cu Finnair. Super avionul si super compania. Am zburat de multe ori cu ei, prin Helsinki, Turku, Tampere, Copenhaga, etc. Sunt o companie foarte buna. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) | |
| |
|
| |
| Budapesta - Ferenc Liszt (BUD / LHBP) | |
|