ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Sondaj despre calitatea forumului

In jos 
+10
mckingtom
GAC
MRares
shouriken
mihaiatanasie
YR-197
Virusu
kampfmaschine
liviu.dnistran
Boeing777-300
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Cum credeti ca a evoluat forumul in ultimii doi ani?
A evoluat f bine
Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 Vote_lcap7%Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 Vote_rcap
 7% [ 2 ]
A stagnat
Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 Vote_lcap39%Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 Vote_rcap
 39% [ 11 ]
Forumul a involuat
Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 Vote_lcap54%Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 Vote_rcap
 54% [ 15 ]
Total voturi : 28

Sondaj inchis

AutorMesaj
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sondaj despre calitatea forumului   Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 EmptyMar 12 Aug 2014, 09:58

ideea e ca mai exista si viata in afara forumului. Eu de ex, am scris apoi nu am mai avut timp sa revin. la fel si cu altii, e vara, sunt concedii, etc.

S-a inteles clar mesajul, si pe masura ce oamenii au idei si timp sunt convins ca si le vor exprima. nu are rost sa scriem doar sa scriem sa fie scris.
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf
liviu.dnistran

Numarul mesajelor : 1216
Varsta : 38
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 22/07/2010

MesajSubiect: Re: Sondaj despre calitatea forumului   Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 EmptyMar 12 Aug 2014, 10:23

Exact ce scrie si Virusu. Faptul ca nu am scris nu inseamna ca nu am luat la cunostinta.

La fel cum ne poate ajuta mckington asa am si eu server unde sa hostez. Chestia asta nu se poate face asa doar ca ne-am trezit 2-3 oameni ca vrem alt forum... O initiativa similara a dus la "marea schisma" a forumurilor de aviatie. Nu vreau sa ne impuscam singuri in picior.

Da pot sa fac chestia asta si da vreau sa o fac. Din pacate nu am destul timp acum sa ma ocup de asta. Inca mai sunt activitati unde vreau sa ajung vara asta si nu vreau sa ma apuc si sa lucrez cateva ore pe saptamana la asa ceva. Din acelasi motiv sufera si progresul la photoavia.

Nu sunt singurul care poate sa faca chestia asta si nici nu vreau sa fiu vazut asa. E binevenit oricine care are experienta in domeniul informatic. Sa vina si sa spuna pentru ca il primim cu mare placere.
Sus In jos
DrakulaBV
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 164
Varsta : 33
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 28/12/2008

MesajSubiect: Re: Sondaj despre calitatea forumului   Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 EmptyDum 17 Aug 2014, 08:41

Si eu sunt programator , din pacate fac Java EE si nu PHP. Dar pe partea de configurat un forum , instalat plugin-uri , etc. ma descurc si eu. So count me in  bounce 
Sus In jos
MrRzv
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 34
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 15/04/2014

MesajSubiect: Re: Sondaj despre calitatea forumului   Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 EmptyMier 08 Oct 2014, 12:14

Dupa parerea mea ar trebui luat un domeniu .ro/com/net/info pentru ca totusi e un forum serios cu materiale bune, si asa cand vezi ca e pe platforma gratuita nu prea da bine.

Pentru fotografii ar trebui ca toata lumea sa folosesca skydrive/500px/flickr etc, deoarece in majoritatea topicurilor care au postari de peste 2 ani imaginile nu mai apar pentru ca serviciile de hosting le sterg periodic.

Cand despre interfata forumului este foarte ok nu trebuie sa fie una incarcata, doar ca daca s-ar face pe domeniu platit atunci ar disparea reclame de genul joaca gratuit jocul x, eventual moderatorii ar putea pune 2-3 bannere platite, din care sa asigurile cheltuielile de hosting + domeniu.
Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

Numarul mesajelor : 758
Varsta : 46
Localizare : Hell
Data de inscriere : 27/08/2011

MesajSubiect: Re: Sondaj despre calitatea forumului   Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 EmptyJoi 09 Oct 2014, 11:39

Este pacat ca ne-am certat, ne-am batut cu bolovanul in piept ca pe urma sa o lasam sa moara..... din pacate totul nu a fost nimic altceva decat o furtuna intr-un pahar cu apa......
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

Numarul mesajelor : 857
Localizare : Macondo
Data de inscriere : 02/12/2008

MesajSubiect: Re: Sondaj despre calitatea forumului   Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 EmptyVin 12 Dec 2014, 09:11

Am inceput discutia in iulie......acum e decembrie. Din pacate, nici o schimbare notabila. Desi au fost facute propuneri, s-au oferit solutii....

Eu nu o sa mai particip atat timp cat nu vad niste imbunatatiri. Numai bine!
Sus In jos
YR-197
Flight Level 400
Flight Level 400
YR-197

Numarul mesajelor : 799
Varsta : 62
Localizare : Arad
Data de inscriere : 08/10/2009

MesajSubiect: Re: Sondaj despre calitatea forumului   Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 EmptyLun 15 Dec 2014, 09:09

lol! si tie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sondaj despre calitatea forumului   Sondaj despre calitatea forumului - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Sondaj despre calitatea forumului
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Mesaj de "la revedere" de la fondatorul forumului
» In Atentia Tuturor Membrilor Forumului
» Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS
» Date statistice - traficul forumului Romanian Spotters
» Monografia Henri COANDA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Diverse-
Mergi direct la: