| Umor aviatic | |
|
+131MRares allex Boeing777-300 CalinCLJ Dumitru Fabian Vlad danip mihail Tryby danutz loplo yr_malex GAC MrJack liviu.dnistran ALEKS Men In Black neagu_laurentiu Madone propellerdream Noel atr_42_500 LeCCa ytsirc Rafale sergiu JAMS k0b3 schumi Karaya 1 flightfear vba DouglasMD11 mihairosioru horia mesterul manolescu neobluenet petrudimoff codrutz Skywalker bumbutza mig29ovt Radu_is mariusoctavian1 YR-197 N3o malev2009 gmc_extreme vasi ionut.vasile Adrian Nicula kayala kampfmaschine B32fly Vipero lrbc mouseinhouse dan guina silver mihai Vreauinaer soimar vishzu GYN mcraffael C_man Alex_tm Daniel arnold757 lucian21 Flori flysebi Flanker stendec Stefan YR-SND mihaiatanasie cipi_TM Gabinho crokodilu retro Geo nicu1980 DrakulaBV D.Olaru coropijnita bobocell Griff metalactual pilotanda zapacitu crizatu RwO Mengelaus eugen Edi Balki electric arianne felix delu hayabusa CDA nicolaemarcu@ymail.com valavia YR-DNY nrares gaudi airbusA380 Cayenne aegean Capt_Vio Heaven llobregat VIC Voicu horizob Raduq flaviu Red13 Dylan Quebec craft737 Virusu Eurofighter ela_crux Nic rudolfdiesel ovidiu51 RATus gabi-737 135 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Umor aviatic Sam 20 Dec 2008, 00:00 | |
| Si mai recent in Control |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Umor aviatic Dum 21 Dec 2008, 04:37 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=qe2ncZ1ObIw |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Dum 21 Dec 2008, 05:15 | |
| - AndreiC a scris:
- https://www.youtube.com/watch?v=qe2ncZ1ObIw
dementiala | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Umor aviatic Dum 21 Dec 2008, 17:07 | |
| Alt avion la sol: in gara, nu la aeroport (D-ALTC) | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| |
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Umor aviatic Lun 22 Dec 2008, 09:07 | |
| BALADA
*"Mama lui Emil cel Mic"*
Pe o stâncă neagră, într-un vechi sătuc,
Chiar într-o căsuţă, lângă un pătuc,
Plânge şi suspină o bătrână mică,
Care are fiul cât un puştiulică.
Căci la guvernare fiul ei iubit
A plecat aseară şi n-a mai venit.
Celularul sună noaptea jumătate.
Nu-i semnal, şi totuşi:
– Oare cine-i, frate?
– Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit,
N-a mai mers Taromu' şi n-am mai venit.
Sun din Capitală, voi fi premier.
M-a numit chiar Zeus, sunt timonier!
Căpitan e dânsu', e ca la armată.
Mica mea oştire fuge sfărâmată.
Vine criza, foamea, oamenii mă-njur.
L-am servit pe dânsu', m-a mâncat în cur.
– Ce spui tu, străine? Emil e departe,
Cică de Băsescu nu se mai desparte.
Am crezut că-i glumă, dar era să mor.
L-am văzut aseară la televizor.
Emil e cuminte, nu e derbedeu.
De eşti tu acela, nu-ţi sunt mamă eu!
Lasă-mă cu Zeus, fincă omul chel
Se joacă cu tine cum doreşte el.
Te-a numit pe tine după Stolojan.
Crezi că e pe bune? Te-a luat de fazan.
Am vorbit cu tac-tu, ascultă-l pe moş:
După tine vine Leana lu' Cocoş.
Du-te la Băsescu, fă-i un ultim sluj,
Apoi ia Taromu', să te-ntorci la Cluj!" | |
|
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Umor aviatic Mar 23 Dec 2008, 00:37 | |
| .Multam bobocell...am ras de nu s-a mai putut comunica cu mine 5 minutele. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Mar 23 Dec 2008, 02:39 | |
| Romanul s-a nascut poet... No doubt about La alte capitole stam putin mai prost, da cu rimele sigur le avem | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Umor aviatic Mar 23 Dec 2008, 12:05 | |
| | |
|
| |
coropijnita Flight Level 100
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti/Craiova Data de inscriere : 16/09/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Mier 24 Dec 2008, 13:16 | |
| | |
|
| |
D.Olaru Airport Level
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 32 Localizare : Bacau Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Dum 28 Dec 2008, 12:37 | |
| Romani construiesc cel mai performant avion din lume.Americani dau toti banii din tara si reusesc sa cumpere avionul si trimit pe cei mai experimentati piloti sa-l piloteze.
Se urca pilotii in avion si decoleaza. Dupa 5 min cade aripa stanga.
Pilotii se uita in manualul de instructiuni si acolo scrie:’daca va cazut aripa stanga apasati butonul verde’.
Pilotii apasa butonul verde si aripa zzzzz creste la loc.Dupa 15 min cade aripa dreapta.
Pilotii se uita in manualul de instructiuni si acolo scrie:’daca va cazut aripa dreapta apasati butonul albastru’.Pilotii apasa butonul albastru si aripa zzzzz creste la loc.Dupa 30 min cade coada avionului.Pilotii se uita in manualul de instructiuni si acolo scrie:’daca va cazut coada apasati butonul galben’.Pilotii apasa butonul galben si se aude in casti:daca va cazut coada si ati apasat butonul galben repetati dupa noi:Tatal nostru care esti in ceruri…..
Elicea e doar un ventilator mare, montat in fata avionului ca sa il racoreasca pe pilot. Cand se opreste, se poate vedea cum pilotul incepe sa transpire. | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Dum 28 Dec 2008, 22:35 | |
| O glumita pe care am primit-o si eu in seara asta...parca am mai auzit-o dar nu cu o chestie legata de aviatie la sfarsit: A Mother had 3 virgin daughters. They were all getting married within a short time period. Because Mom was a bit worried about how their sex life would get started, she made them all promise to send a postcard from the honeymoon with a few words on how marital sex felt. The first girl sent a card from Hawaii two days after the wedding. The card said nothing but: "Nescafe"! Mom was puzzled at first, but then went to her kitchen and got out the Nescafe jar. It said: "Good till the last drop". Mom blushed, but was pleased for her daughter. The second girl sent the card from Vermont a week after the wedding, and the card read: "Rothmans" . Mom now knew to go straight to her husband's cigarettes, and she read from the pack: "Extra Long. King Size" She was again slightly embarrassed but still happy for her daughter. The third girl left for her honeymoon in Cape Town. Mom waited for a week, nothing. Another week went by and still nothing. Then after a whole month, a card finally arrived. Written on it with shaky handwriting were the words "South African Airways" Mom took out her latest YOU magazine, flipped through the pages fearing the worst, and finally found the ad for SAA. The ad said: "Ten times a day, seven days a week, both ways."Mom fainted! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Dum 28 Dec 2008, 23:43 | |
| Hahaha, criminal bancul, am ras de era sa ma lesin si eu )) | |
|
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Umor aviatic Lun 29 Dec 2008, 00:38 | |
| mortal! | |
|
| |
gaudi Membru activ
| Subiect: Re: Umor aviatic Lun 29 Dec 2008, 00:50 | |
| Old but gold | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Lun 29 Dec 2008, 10:37 | |
| Super tare bancul. | |
|
| |
airbusA380 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 215 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/03/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Lun 29 Dec 2008, 22:43 | |
| - wizz air captain a scris:
- https://www.youtube.com/watch?v=GEAHxmSGgVA
Uitati-va ii mortal filmul o sa vedeti
Filmuletul respectiv a fost pus acum cateva luni in direct la televiziunea lu` peste OTV ca stire de ultima ora... | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Umor aviatic Mar 30 Dec 2008, 17:20 | |
| o femeie terorista https://www.youtube.com/watch?v=6WcgAkK2LTo&feature=channel | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
| Subiect: Re: Umor aviatic Mar 30 Dec 2008, 18:46 | |
| Ha ha tare, o fi singura ei placere sper ca osama & co. nu se uita pe youtube | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Mar 30 Dec 2008, 18:50 | |
| Foarte tare, tot la scenarii de astea ma gandeam si eu dupa 10 ore de nefumat ) | |
|
| |
Virusu Moderator
| Subiect: Re: Umor aviatic Vin 02 Ian 2009, 01:01 | |
| The Question | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Vin 02 Ian 2009, 11:26 | |
| | |
|
| |
DrakulaBV Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 33 Localizare : Brasov Data de inscriere : 28/12/2008
| |
| |
nicu1980 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 132 Varsta : 44 Localizare : ARGES Data de inscriere : 22/12/2008
| Subiect: Re: Umor aviatic Mar 06 Ian 2009, 01:10 | |
| Dupa decolarea unui avion intra un tip turbat in cabiana pilotilor: - "Din momentul asta, daca vreti sa scapati cu viata, faceti exact ce va spun eu. Deviati cursul si aterizati la Bagdad". -Incearca altadata, azi nu se poate; vine un raspuns plictisit de la un pilot. - Voi doi sunteti tampiti? Asta-i un pistol adevarat, cu gloante dum-dum! zice brunetul si trage un glont in tavan. - Bine te credem, dar tot nu te putem ajuta azi. - Bre! Allah o sa va trimita in iad, nu pricepeti? Nu aveti familii care va asteapta acasa? intreba individul turbat de furie. - Avem si familii, dar tot nu mergem la Bagdad, raspunde celalalt pilot. Exasperat, cu pistolul indreptat spre piloti, arabul intreaba: - De ce nu vreti !!??!! - Mai e' unul in spate cu bomba, si ala vrea la Kabul... | |
|
| |
gaudi Membru activ
| Subiect: Re: Umor aviatic Mar 06 Ian 2009, 10:20 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Umor aviatic | |
| |
|
| |
| Umor aviatic | |
|