ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Wizz Air (W6 / WZZ)

In jos 
+117
LRCV
GYN
paulmare
mchidean
silubilu
ckristi
GAC
Andrei
bogdan17
petrudimoff
bistvan
fishbed
Dana
etravel
valir
vishzu
oldblueeyes
allex
georges
malev2009
maboss
mariusoctavian1
vic_atc
RwO
cavver
KOSTYK69
TheAce
mihai
NATO
AlexC
mitzaciobanu
MRares
mistretzu40
strainu
fularU
Celestin
AIR06
filip.serban
neagu_laurentiu
bumbutza
liviu.dnistran
fly_emirates
lrbc
Dan70
Karaya 1
Skylink
CDA
loplo
win_oradea
transporter
k0b3
valavia
robert24
geno
VicMures
raduvisitor
Griff
LeCCa
radudanutz005
flightfear
roger
silviubad
MrJack
ovivi
arianne
Iulius
minny
ionut.vasile
atr_42_500
alinushi
dc9northwest
norwegian
shouriken
Miţă_KRP
cipi_TM
kampfmaschine
Alex_tm
Mengelaus
Daniel
arnold757
nrares
cristi_avb
felix
andreos18
Ciprian
wizzair7
Quebec
Edi
Voicu
metalactual
eugen
lucian21
bgg
tudor
laurus
Thomas
Tila
RazVanAir
nicu1980
CalinCLJ
bobocell
Capt_Vio
Virusu
llobregat
mario antonio
RATus
gaudi
Dylan
Red13
Raduq
Lyvyoo
VIC
ovidiu51
B32fly
mihairosioru
gabi-737
Nic
121 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Urmatorul
AutorMesaj
kampfmaschine
Moderator
kampfmaschine

Numarul mesajelor : 1927
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/01/2010

Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 26 Iun 2012, 23:04

Titlu: Wizz Air are un nou site
Sursa: http://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/wizz-air-are-un-nou-site-77918/
Autor: ***
Data: 26 iunie 2012

Citat :
Linia aeriana low-cost Wizz Air a lansat marti noul website si noul sistem de rezervari.

Wizz Air a relansat website-ul si sistemul de rezervari in urma unei investitii „fara precedent” pentru actualizarea wizzair.com, potrivit reprezentantilor companiei.

Peste 50 de oameni au lucrat timp de sase luni pentru a crea noul site si pentru a pregati 150 de aeroporturi si agenti de relatii cu clientii in a folosi noul sistem de rezervari.

„Cresterea de doua cifre anuntata a impus actualizarea wizzair.com”, a declarat Daniel De Carvalho, corporate communications manager Wizz Air.

Potrivit acestuia, 50 de milioane de pasageri au efectuat rezervari prin intermediul site-ului, din 2004, de cand a fost lansat initial site-ul si pana in prezent.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyVin 29 Iun 2012, 18:23

Ciao tuturor,

Inca o jucarie pentru baietii:
Airbus A320 -232 5196 HA-LWQ Wizz Air delivery 29jun12 TLS-BUD ex F-WWIP.

Succes la prins in obiectiv!
Sus In jos
kampfmaschine
Moderator
kampfmaschine

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyLun 02 Iul 2012, 20:24

Titlu: Wizz Air a inceput operarea a 4 rute noi
Sursa: wall-street.ro
Autor: Cristian Gubandru
Data: 2 iulie 2012

Citat :
Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low-fare, low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, a inceput operarea a 4 rute noi din Bucuresti Otopeni si Arad.

Din Bucuresti Otopeni, incepand din 2 iulie, Wizz Air va crea legaturi intre Romania si Palma de Mallorca. In plus, sambata pasagerii pot calatori si spre Milano Malpensa, ruta adaugata celei existente deja spre Milano Bergamo.

Incepand cu aceasta luna, a fost adaugat pachetul city break pentru Verona si zboruri spre Memmingen, situat la aproximativ o ora de vestul orasului Munchen.

Wizz Air a inceput deja din 30 iunie operarea de zboruri de pe Aeroportul International Arad spre Milano Bergamo. Noua ruta se adauga celei operate din Timisoara si va disponibila de doua ori pe saptamana, marti si sambata.

Wizz Air opereaza din Bucuresti cu 5 aeronave, avand 123 de zboruri saptamanale (segmente) catre 24 de destinatii din Europa de Vest. Compania opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 15 baze, facand legatura cu 70 de destinatii din 25 de tari.
Sus In jos
kampfmaschine
Moderator
kampfmaschine

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iul 2012, 23:32

Sus In jos
kampfmaschine
Moderator
kampfmaschine

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyLun 09 Iul 2012, 20:42

Titlu: Wizz Air are o nouă politică a bagajelor de cabină. VEZI ce s-a schimbat
Sursa: evz.ro
Autor: Bogdan Biszok
Data: 9 iulie 2012

Citat :
Wizz Air a anunţat că, de la 1 august, va începe testarea unei noi politici a bagajelor de cabină pentru a mări performanţele de punctualitate şi pentru a îmbunătăţi experienţa pasagerilor din timpul procedurilor de îmbarcare.

Testul, va fi iniţiat începând de luna viitoare pe toate zborurile de la Londra Luton spre Katowice (şi retur) şi răspunde unei probleme aflate în creştere pentru zborurile scurte, şi anume că spaţiul limitat de la bordul aeronavelor reduce confortul din timpul îmbarcării, când prea multe bagaje de mână sunt aduse în cabină.

Bagajele sunt descărcate frecvent de către membrii echipajului, cauzând de cele mai multe ori întârzieri. Pentru a îmbunătăţi performanţele de punctualitate şi pentru a reduce disconfortul pasagerilor, în mod special al celor care călătoresc cu copii sau al vârstinicilor, pasagerilor li se sugerează să aibă bagaje mai mici.

Începând cu 9 iulie, pasagerii care vor rezerva locuri pe ruta aflată în test şi vor călători după 1 august, pot avea un bagaj mic de cabină sau pot plăti 10 euro pentru a transporta un bagaj mare. Cei care vor alege să plătească pentru un bagaj mare de cabină, vor beneficia de îmbarcare prioritară (după pasagerii care au prioritate, de exmplu mamele cu copii) pentru a garanta spaţiu în compartimentele de depozitare. Bagajul opţional de cală continuă să fie disponibil tuturor pasagerilor. Bunurile cumpărate în aeroport (o sursă importantă de venit pentru cei 78 de parteneri Wizz Air) vor fi permise în continuare în cabină, în mod gratuit. Wizz Air consideră că acest test va reduce aglomerarea din timpul îmbarcării şi va îmbunătăţi performanţele de punctualitate şi va rezulta într-o experienţă de călătorie mult mai bună. Perioada de test este planificată să se încheie la sfărşitul lunii august. Cu toate acestea, dacă rezultatele nu vor fi concludente, această perioadă poate fi extinsă. Dacă perioada de test se dovedeşte un succes politica bagajului de cabină va fi extinsă pe toată reţeaua Wizz Air.

Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 RTEmagicC_wttJPG

Politica bagajului de cabină: un singur bagaj mic de cabină sau un bagaj mare de cabină pe pasager. Bunurile cumpărate în aeroport după controlul de securitate vor fi permise la bord în mod gratuit !

“Considerăm că o taxă 10 de euro pentru bagajele mari de cabină va încuraja cea mai mare parte dintre pasageri să călătorească doar cu un bagaj mic de cabină, care poate fi aşezat sub scaunul din faţă. Acest lucru va crea din procedurile de îmbarcare o experienţă mult mai plăcută, fără disconfortul culoarelor aglomerate, prin supraaglomerarea spaţiului redus de depozitare şi fără întârzirile constante pentru debarcarea bagajelor în exces. Mai puţină greutate la bord va rezulta şi în mai puţin combustibil folosit, reducând costurile şi protejând mediul înconjurător. Sperăm că pasagerii se vor bucura de aceste beneficii în timpul perioadei de test pe ruta Londra Luton – Katowice. Dacă testul se dovedeşte de succes, vom extinde noua politică a bagajului de cabină şi beneficiile sale din timpul îmbarcării pe toate cele 244 de route, din 28 de ţări”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.
Sus In jos
k0b3
Flight Level 200
Flight Level 200
k0b3

Numarul mesajelor : 234
Localizare : LRIA
Data de inscriere : 03/09/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 10 Iul 2012, 00:05

Să vezi acum distracție la îmbarcare...
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 10 Iul 2012, 08:41

Sunt foarte curios cum poate treaba asta sa imbunatateasca "experienta pasagerilor". Sau se refera la faptul ca orice imbarcare va ramane o amintire vie in mintea pasagerilor prin tiganiile care se petrec acolo?
Sus In jos
Voicu
Moderator
Voicu

Numarul mesajelor : 2513
Varsta : 62
Localizare : Arad - ARW - LRAR
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 10 Iul 2012, 11:51

totul e legat de bani . 10 euro in plus la fiecare pasager care are 1 bagaj " mare " de cabina....se aduna ceva in plus....

din pacate notiunea de " low cost "....incet , incet ramine o amintire......
Sus In jos
mariusoctavian1
Membru activ
mariusoctavian1

Numarul mesajelor : 266
Varsta : 46
Data de inscriere : 26/04/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 10 Iul 2012, 12:37

Mengelaus a scris:
Sunt foarte curios cum poate treaba asta sa imbunatateasca "experienta pasagerilor". Sau se refera la faptul ca orice imbarcare va ramane o amintire vie in mintea pasagerilor prin tiganiile care se petrec acolo?

Tiganie?Daca ai vedea ce se petrece la poarta la .......,ma rog,nu numai la dumnealor.Out of record.Cind nu is in time sa vezi ce lasa pasagerii cu bagaje 'neformole'!
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 10 Iul 2012, 13:19

Voicu, daca "mare" ar fi insemnat si mai "mult" as fi inteles. Dar greutatea maxima ramane aceeasi indiferent de dimensiuni. Asta inseamna ca e doar o alta metoda de jegmanire a oamenilor.
Sus In jos
Edi
Membru activ
Edi

Numarul mesajelor : 712
Varsta : 54
Localizare : Ilfov
Data de inscriere : 26/02/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 10 Iul 2012, 23:18

kampfmaschine a scris:
Wizz Air are o nouă politică a bagajelor de cabină. VEZI ce s-a schimbat
Oricum aș citi acest comunicat de presă, de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga, de sus în jos sau de jos în sus, tot același rezumat îmi iese: ”Dragi clienți, noi ne-am gândit să vă mai luăm €10 sub forma unei noi taxe”. Da' chiar, ce se fac dacă 80% din pasageri vor plăti taxa pentru bagaj de mână ”mare” și implicit pentru îmbarcarea prioritară? Doar nu o să înceapă să repartizeze locurile în avion?

kampfmaschine a scris:
”Dacă testul se dovedeşte de succes, vom extinde noua politică a bagajului de cabină şi beneficiile sale din timpul îmbarcării pe toate cele 244 de route, din 28 de ţări”, a declarat Daniel de Carvalho.
Aș putea pune pariu că testul se va dovedi un succes fulminant... Wink

Edi
Sus In jos
Celestin
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 99
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/09/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 24 Iul 2012, 15:56

Incepand cu 06 August, WizzAir inceteaza operarea zborurilor pe ruta OTP-BUD si retur.... Mad
Sus In jos
norwegian
Airport Level
Airport Level
norwegian

Numarul mesajelor : 58
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 09/09/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 24 Iul 2012, 23:09

Incepand cu 21 iulie, Wizzair a introdus inca o cursa in plus pe relatia CLJ-BGY.

http://www.airportcluj.ro/index.php?news=139
Sus In jos
roger
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 54
Localizare : Bucuresti/Toulouse
Data de inscriere : 31/08/2010

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyJoi 23 Aug 2012, 22:23

Pentru toate zborurile pe care le-am cumparat ipentru luna septembrie pentru Roma Ciampino am primit instiintare de la Wizz ca vor fi operate de pe Fiumiciino. Intra aeroportul in modernizare, sau isi muta Wizz si zborurile de la Bucuresti pe fiumicino? Lucrurile stau la fel pt Ryanair. Ultimele zboriuri cumparate pentru septembrie sunt cu pleare din Fiumicino.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyVin 24 Aug 2012, 10:59

roger a scris:
Pentru toate zborurile pe care le-am cumparat ipentru luna septembrie pentru Roma Ciampino am primit instiintare de la Wizz ca vor fi operate de pe Fiumiciino. Intra aeroportul in modernizare, sau isi muta Wizz si zborurile de la Bucuresti pe fiumicino? Lucrurile stau la fel pt Ryanair. Ultimele zboriuri cumparate pentru septembrie sunt cu pleare din Fiumicino.

Ciao Roger,

Este vorba de lucrari de intretinere la Ciampino. Lucrarile au loc in perioada 24 septembrie - 2 octombrie. Deci miscarea e temporara.
Sus In jos
cristi_avb
Flight Level 200
Flight Level 200
cristi_avb

Numarul mesajelor : 292
Varsta : 38
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 24/09/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyMar 11 Sept 2012, 21:36

Se lanseaza operarea a 2 curse noi de pe BUD incepand cu data de 6 decembrie catre Tel-Aviv (3x /saptamanal) si din 14 decembrie catre Kiev Zhulyany (3x /saptamanal).
Sus In jos
http://www.expedia.com
filip.serban
Airport Level
Airport Level
filip.serban

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 43
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 12/06/2010

MesajSubiect: Rezervare   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyDum 30 Sept 2012, 11:09

Salut. Am si eu urmatoarea dilema. Am facut o rezervare pentru trei persoane in urma cu ceva vreme pentru un zbor la Roma (tur-retur). Una dintre persoane nu poate samai vina din oarecare motiv. Intrebarea mea este: Daca nu achit "taxa de anulare" pentru acea persoana, celelalte doua rezervari vor fi afectate in vreun fel? Stiu ca poate parea prosteasca intrebare, insa nimic din ce am citit in regulamentu lor nu-mi da un raspuns clar. Multumesc antiipat.
Sus In jos
TheAce
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 67
Data de inscriere : 17/02/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyDum 30 Sept 2012, 14:05

Din cate am inteles eu platesti taxa aia de anulare daca vrei sa iti ramburseze diferenta dintre ea si pretul platit pe bilet, vezi 6.5.1 din regulament.
Sus In jos
filip.serban
Airport Level
Airport Level
filip.serban

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 43
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 12/06/2010

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyDum 30 Sept 2012, 14:17

TheAce a scris:
Din cate am inteles eu platesti taxa aia de anulare daca vrei sa iti ramburseze diferenta dintre ea si pretul platit pe bilet, vezi 6.5.1 din regulament.

Merci, Citisem si eu asta, dar voiam s ma asigur.
Sus In jos
maboss
Airport Level
Airport Level
maboss

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 49
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 06/10/2012

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptySam 06 Oct 2012, 10:33

Salutare tuturor

Sunt nou pe acest forum, m-am inregistrat pentru ca imi place enorm de mult sa zbor, imi plac avioanele, pentru mine au asa un aer mistic si sper ca am ajuns in locul potrivit pentru a-mi aprofunda cunostintele despre aviatie, in general.

Sa fiu la subiect, urmeaza sa plec cu Wizz, joi 11.10.2012 de la Otopeni la Memmingen. Wizz urmeaza sa fie o experienta noua pentru mine, nu am mai zburat cu ei pana acum. Din ce am citit despre ei, nu prea ies din tiparele obisnuite de low cost, sunt acolo unde sunt toti. Atata timp cat am platit pentru low cost nu am pretentii pentru o companie de linie insa as vrea sa stiu cum sunt, ma intereseaza comportamentul lor in zbor, parerea voastra despre ei, practic un feed-back.

Aveti mila de mine, sunt boboc si poate cu o oarecare doza de naivitate in exprimare.... Laughing

P.S. O sa incerc sa revin cu poze, atat inainte de zbor, in timpul acestuia cat si dupa....
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptySam 06 Oct 2012, 14:40

maboss a scris:
Salutare tuturor

Sunt nou pe acest forum, m-am inregistrat pentru ca imi place enorm de mult sa zbor, imi plac avioanele, pentru mine au asa un aer mistic si sper ca am ajuns in locul potrivit pentru a-mi aprofunda cunostintele despre aviatie, in general.

Sa fiu la subiect, urmeaza sa plec cu Wizz, joi 11.10.2012 de la Otopeni la Memmingen. Wizz urmeaza sa fie o experienta noua pentru mine, nu am mai zburat cu ei pana acum. Din ce am citit despre ei, nu prea ies din tiparele obisnuite de low cost, sunt acolo unde sunt toti. Atata timp cat am platit pentru low cost nu am pretentii pentru o companie de linie insa as vrea sa stiu cum sunt, ma intereseaza comportamentul lor in zbor, parerea voastra despre ei, practic un feed-back.

Aveti mila de mine, sunt boboc si poate cu o oarecare doza de naivitate in exprimare.... Laughing

P.S. O sa incerc sa revin cu poze, atat inainte de zbor, in timpul acestuia cat si dupa....

Ciao Maboss,

In primul rand bine ai venit, mai sunt prieteni din Sibiu insa tot timpul e loc pentru noi veniti. Si daca spui ca te pasioneaza zborul si avioanele atunci esti cu siguranta in locul potrivit.
In ceea ce priveste Wizzair, ei bine asa cum ai spus si tu sunt o companie lowcost normala (in bine si rau). Ca sfaturi, sa dai atentie bagajelor, atat cel de cala cat mai ales cel de mana. De multe ori se vad comentarii legate de companie si comportamentul personalului de la sol (check-in, gate) legate de bagaje, cu concluziile negative de rigoare, insa asa cum spuneai si tu, conditiile sunt clare stii ce te asteapta cand cumperi biletul. Deci pentru a evita probleme incearca sa aranjezi cum se cuvine bagajele. In rest, in ceea ce priveste zborul, foarte probabil vei avea parte de echipaje romanesti, sau mai bine spus de echipaj de cabina romanesc (in ceea ce priveste pilotii sunt foarte multi straini), ceea ce te va ajuta in caz de nevoie si evident in cazul in care nu te descurci in alte limbi straine. Aeronavele sunt noi, cum, din nou, este norma companiilor lowcost cu un anumit model de business.
In consecinta, zbor placut si drum bun!
Sus In jos
maboss
Airport Level
Airport Level
maboss

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 49
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 06/10/2012

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptySam 06 Oct 2012, 17:06

@mario antonio

Mersi de raspuns...legat de bagaje sunt pus in "tema" de Blue air, am avut o asa zisa experienta cu ei si acum suflu si in iaurt, adica in genti.... Very Happy
Ok...o sa revin cu poze si impresii. Sper sa ma lase sa iau cateva cadre, astia de la Blue air m-au luat drept spion si au vrut sa imi retina telefonul....

Salutare...
Sus In jos
kampfmaschine
Moderator
kampfmaschine

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyLun 08 Oct 2012, 07:32

Incearca sa nu faci foto la aterizare sau decolare (nu ea=ste permisa folosirea echipamentelor electronice de nici un fel), in rest nu va fi o problema cu fotografiatul.
Sus In jos
VicMures
Membru activ

Numarul mesajelor : 314
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 29/12/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyJoi 18 Oct 2012, 11:03

Citat :
Wizz Air introduce 3 noi zboruri de la Cluj Napoca. Vezi destinatiile.

Compania low-cost Wizz Air va opera din 2013 trei noi zboruri de la Cluj-Napoca, o dată cu achiziționarea încă unei aeronave. Wizz Air are acum trei aparate de zbor în baza de la Cluj.

Noile rute sunt din Cluj-Napoca spre/de la Bari, Bruxelles Charleroi și Eindhoven cu tarife pornind de la 93 de lei.

Wizz Air este încântată să anunțe noile rute din Cluj spre/de la Bari, Bruxelles
Charleroi și Eindhoven, fiind operate de două ori pe săptămână.
Tarifele noastre scăzute pe aceste rute încep de la 93 de lei și
considerăm că îi vor ajuta atât pe cei care lucrează peste granițe, dar
vor oferi și familiilor acces la una dintre destinațiile de plajă din
Italia”, a explicat Gyorgy Abran, chief commercial officer la Wizz Air.

Cele trei rute vor fi operaționale din 2013: spre Bari din 18 mai 2013, spre Bruxelles Charleroi din 18 mai 2013 și Eindhoven din 20 mai 2013.

Compania
nu a garantat perioada în care vor fi operaționale aceste zboruri și
nici că noua aeronavă nu va fi mutată în cazul în care tarifele
practicate de Aeroportul Internațional Cluj nu vor fi flexibile.

O astfel de criză a mai fost semnalată anii trecuți, când Wizz Air s-a mutat la Târgu Mureș.

Sursa : Stiridecluj.ro
Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

Numarul mesajelor : 758
Localizare : Hell
Data de inscriere : 27/08/2011

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 EmptyJoi 18 Oct 2012, 11:59

VicMures a scris:
Citat :
Wizz Air introduce 3 noi zboruri de la Cluj Napoca. Vezi destinatiile.

Compania low-cost Wizz Air va opera din 2013 trei noi zboruri de la Cluj-Napoca, o dată cu achiziționarea încă unei aeronave. Wizz Air are acum trei aparate de zbor în baza de la Cluj.

Noile rute sunt din Cluj-Napoca spre/de la Bari, Bruxelles Charleroi și Eindhoven cu tarife pornind de la 93 de lei.

Wizz Air este încântată să anunțe noile rute din Cluj spre/de la Bari, Bruxelles
Charleroi și Eindhoven, fiind operate de două ori pe săptămână.
Tarifele noastre scăzute pe aceste rute încep de la 93 de lei și
considerăm că îi vor ajuta atât pe cei care lucrează peste granițe, dar
vor oferi și familiilor acces la una dintre destinațiile de plajă din
Italia”, a explicat Gyorgy Abran, chief commercial officer la Wizz Air.

Cele trei rute vor fi operaționale din 2013: spre Bari din 18 mai 2013, spre Bruxelles Charleroi din 18 mai 2013 și Eindhoven din 20 mai 2013.

Compania
nu a garantat perioada în care vor fi operaționale aceste zboruri și
nici că noua aeronavă nu va fi mutată în cazul în care tarifele
practicate de Aeroportul Internațional Cluj nu vor fi flexibile.

O astfel de criză a mai fost semnalată anii trecuți, când Wizz Air s-a mutat la Târgu Mureș.

Sursa : Stiridecluj.ro

Pentru finalul stirii exista un copiright exclusiv pentru stiridecluj....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 25 Empty

Sus In jos

Wizz Air (W6 / WZZ)
Sus 
Pagina 25 din 39Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 3 in 1. TSR-BGY(Wizz), OTP(Tarom), DTM(Wizz)-TSR
» Aeroportul Arad - Martie 2009
» Vand machete avioane civile (multe raritati)
» BBU-CLJ cu Wizz Air
» Ryanair (FR / RYR)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Companii aeriene in Romania - Airlines in Romania-
Mergi direct la: