ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Wizz Air (W6 / WZZ)

In jos 
+117
LRCV
GYN
paulmare
mchidean
silubilu
ckristi
GAC
Andrei
bogdan17
petrudimoff
bistvan
fishbed
Dana
etravel
valir
vishzu
oldblueeyes
allex
georges
malev2009
maboss
mariusoctavian1
vic_atc
RwO
cavver
KOSTYK69
TheAce
mihai
NATO
AlexC
mitzaciobanu
MRares
mistretzu40
strainu
fularU
Celestin
AIR06
filip.serban
neagu_laurentiu
bumbutza
liviu.dnistran
fly_emirates
lrbc
Dan70
Karaya 1
Skylink
CDA
loplo
win_oradea
transporter
k0b3
valavia
robert24
geno
VicMures
raduvisitor
Griff
LeCCa
radudanutz005
flightfear
roger
silviubad
MrJack
ovivi
arianne
Iulius
minny
ionut.vasile
atr_42_500
alinushi
dc9northwest
norwegian
shouriken
Miţă_KRP
cipi_TM
kampfmaschine
Alex_tm
Mengelaus
Daniel
arnold757
nrares
cristi_avb
felix
andreos18
Ciprian
wizzair7
Quebec
Edi
Voicu
metalactual
eugen
lucian21
bgg
tudor
laurus
Thomas
Tila
RazVanAir
nicu1980
CalinCLJ
bobocell
Capt_Vio
Virusu
llobregat
mario antonio
RATus
gaudi
Dylan
Red13
Raduq
Lyvyoo
VIC
ovidiu51
B32fly
mihairosioru
gabi-737
Nic
121 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39  Urmatorul
AutorMesaj
Miţă_KRP
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 29
Localizare : Timisoara - LRTR - TSR
Data de inscriere : 12/02/2010

Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 17:50

Am mai multe nedumeriri:
1. Ce se poate pati Wizz Air, respectiv AIT daca acuzatiile aduse de V3 se dovedesc a fi adevarate?
2. In articol scrie asa:
Citat :
Potrivit informatiilor de pe site-ul sau, in total, Wizz Air opereaza din Timisoara 23 de curse dus-intors saptamanal, ceea ce reprezinta aproximativ un sfert din intreaga activitate operationala din Romania.
25 (DTM, FRL, BVA, VLC, MAD si TFS 2/7, FCO, LTN si BCN 3/7, BGY 4/7) x2 (dus-intors) =50 de curse
Intrebarea: Au gresit ei sau gresesc eu Question
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 18:21

CalinCLJ a scris:
In primul rand ca e o minciuna ! Marirea frecventelor apare pe site-ul lor de la 1 iulie , nu din 18 iunie , adica exat de la data la care incepe operarea Blue Air.

@transporter , ar fi cam nasol intr-adevar sa spuna si de FCO si de DTM ca opereaza in continuare de la CLJ. Mai mult , ca la FCO opereaza 5/7.

Sunt curios daca cineva din cei cu bilete pe ALC , CUF sau LCA a primit vreo notificare din partea Wizz.

Dar cred ca Wizz are acum alte probeme mai importante :

http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-8733910-comisia-europeana-deschis-investigatii-aprofundate-privind-ajutoarele-stat-din-sectorul-transportului-aerian-din-romania.htm

Pasagerii de LCA care ar fi trebuit sa se intoarca la Cluj in data de 18 Iunie au fost rerutati pentru data de 17 la Bucuresti si asta pe o destinatie turistica unde cazarea nu este chiar lesne (sau si daca ar fi) fara sa informeze pasagerii sau sa fie macar curiosi daca si ei sunt deacord cu modul in care Wizz se poarta cu ei.....
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 19:07

nu stiu ce lucreaza sau invart tinerii astia, dar fiti atenti modificare...
am rezervat pentru cineva un zbor la pisa cu datele astea

W6 3389 Cluj-Napoca 20. Jun 2011 11:15 Pisa 20. Jun 2011 12:25

si am primit mail cu asa ceva

Citat :
Dear Passenger,

We regret to inform you that there has been a schedule change, which affects your flight under confirmation code

Wizz Air sincerely apologises for any inconvenience the change may cause.

The new flight times are:
21/06/2011 Cluj-Napoca (0600) - Pisa (0700)

Please check the travel dates and departure times carefully!

If the new times are acceptable to you, please confirm this by ticking the acceptance box and clicking the ”accept schedule change” button.

PLEASE CLICK BELOW TO ACCEPT THIS FLIGHT CHANGE ONLINE:

mi se pare cam drastica schimbarea pentru a doua zi la 6 dimineata Shocked
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 19:43

virusu a scris:
nu stiu ce lucreaza sau invart tinerii astia, dar fiti atenti modificare...
am rezervat pentru cineva un zbor la pisa cu datele astea

W6 3389 Cluj-Napoca 20. Jun 2011 11:15 Pisa 20. Jun 2011 12:25

si am primit mail cu asa ceva

Citat :
Dear Passenger,

We regret to inform you that there has been a schedule change, which affects your flight under confirmation code

Wizz Air sincerely apologises for any inconvenience the change may cause.

The new flight times are:
21/06/2011 Cluj-Napoca (0600) - Pisa (0700)

Please check the travel dates and departure times carefully!

If the new times are acceptable to you, please confirm this by ticking the acceptance box and clicking the ”accept schedule change” button.

PLEASE CLICK BELOW TO ACCEPT THIS FLIGHT CHANGE ONLINE:

mi se pare cam drastica schimbarea pentru a doua zi la 6 dimineata Shocked

Despre PSA , virusule , e schimbare de schedule , incepand cu 18 iunie . Ramane tot 2/7 , dar nu se mai opereaza in (1,5) la amiaza , ci in (2,6) dimineata. Asta e inca un argument ca sa sustin ca : va e clar ca nu aveau aeronava disponibila ca sa inceapa pe 18 06 baza de la TGM si de aici tot circul ? Au bulversat , de la o luna la alta , tot programul de operare de pe CLJ , doar ca sa isi rezolve EI problema !
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 20:27

Mersi de raspuns Calin Smile nu stiam ca au modificat oraru... haos general. Tocmai vad la stiri ca e cu belea treaba dintre LRTM si Wizz.
Sus In jos
fularU
Fotograf
fularU

Numarul mesajelor : 1725
Varsta : 57
Data de inscriere : 22/04/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 20:50

virusu a scris:
Mersi de raspuns Calin Smile nu stiam ca au modificat oraru... haos general. Tocmai vad la stiri ca e cu belea treaba dintre LRTM si Wizz.

Oare ....LRTM? Ce zici Virusache? Very Happy
rendeer -le maine seara.....sari un rand! Asta daca vorbim despre ancheta Comisiei Europene....bla,bla...despre contractul dintre Aeroportul TIMISOARA si Wizz..... Shocked
Seara faina.
Sus In jos
Iulius
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 162
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 21:47

Cu toata debandada, nu e posibil oare sa primeasca in urmatoarea perioada inca o aeronava si sa o plaseze pe undeva pe la noi?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: ..info   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 21:49

Ce as putea eu sa adaug e ca am confirmarea anularii zborurilor Cluj- Alicante. Aveam bilete cumparate pt luna iulie. Solutia propusa de Wizz, a fost mutarea biletelor pe ruta Cluj - Valencia.

Ce ma dereanjeaza mai tare este ca nu m-au anuntat ei despre anularea zborurilor. Despre solutia cu schimbarea destinatiei catre Valencia am aflat doar cand am sunat eu la call center...cand de bun simt era sa fiu notificat printr-un email sau telefonic....dar la tara in care traim..!

...de preturi...nu ma mai leg, ca numai low cost nu sunt...adica pretul platit de mine (..si am cumparat biletele din februarie) este cel practicat de companiile nationale (...doar ca nu am avut variante din Cluj cu o companie nationala pt destinatia cautata de mine)...destinatiile de vara costa f mult char daca sunt cumparate cu luni bune inainte, cine nu ma crede se poate convinge singur!
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 21:52

fularU a scris:
virusu a scris:

Oare ....LRTM? Ce zici Virusache? Very Happy
rendeer -le maine seara.....sari un rand! Asta daca vorbim despre ancheta Comisiei Europene....bla,bla...despre contractul dintre Aeroportul TIMISOARA si Wizz..... Shocked
Seara faina.

Mai sti fularU-le , poate are gura "aurita" Very Happy Haide "U"!
Sus In jos
fularU
Fotograf
fularU

Numarul mesajelor : 1725
Varsta : 57
Data de inscriere : 22/04/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 22:01

Asa ,asa.....poate, cine stie.....da io zic sa ai grija ce scrii pe-aici....la topicu asta... Very Happy
Haide ,,U''
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 22:20

fularU a scris:
Asa ,asa.....poate, cine stie.....da io zic sa ai grija ce scrii pe-aici....la topicu asta... Very Happy
Haide ,,U''

Red Dog Fighter is asleep !!!
Sus In jos
felix
Fotograf
felix

Numarul mesajelor : 1009
Varsta : 31
Data de inscriere : 12/09/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 22:27

offtopic.Vai vai Very Happy voi cu Haide "U" Very Happy Eu va zic doar atat Haide CFR:D
Mesajul meu poate fii sters Razz
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 22:43

felix a scris:
offtopic.Vai vai Very Happy voi cu Haide "U" Very Happy Eu va zic doar atat Haide CFR:D
Mesajul meu poate fii sters Razz

Sa fie primit , felix !!!! E loc pentru toti aici ! Ai grija la pacatosii aia de "i" ca uneori sunt greu de folosit ! Dar ai vreme , ca vad ca esti tanar ! Asa si cu "haide...." ai vreme sa intelegi !

Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 23:25

Hahaha! V-am prins vrajitooooarelor! Cine (a)doarme?!?!? lol!
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 23:46

dylan a scris:
Hahaha! V-am prins vrajitooooarelor! Cine (a)doarme?!?!? lol!

Za Dylan-e , stai linistit ca nu de tine e vorba ! Am vaga impresie ca sti despre ce vorbesc dar na , te dai si tu fighter ! Very Happy
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 24 Mai 2011, 23:49

CalinCLJ a scris:
dylan a scris:
Hahaha! V-am prins vrajitooooarelor! Cine (a)doarme?!?!?
Za Dylan-e , stai linistit ca nu de tine e vorba ! Am vaga impresie ca sti despre ce vorbesc dar na , te dai si tu fighter !

Mai baieti ... eu tot intru sa citesc ce mai e nou cu WZZ si voi ... Rolling Eyes

Exista PM, messenger, mail etc. ...
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMier 25 Mai 2011, 00:02

Thomas a scris:
CalinCLJ a scris:
dylan a scris:
Hahaha! V-am prins vrajitooooarelor! Cine (a)doarme?!?!?
Za Dylan-e , stai linistit ca nu de tine e vorba ! Am vaga impresie ca sti despre ce vorbesc dar na , te dai si tu fighter !
Mai baieti ... eu tot intru sa citesc ce mai e nou cu WZZ si voi ... Exista PM, messenger, mail etc. ...

Thomas , decat sa ne enervam si sa ne minunam de "inventiile" Wizz , mai radem si noi ! Scuze pt "deranj" Very Happy
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMier 25 Mai 2011, 00:57

Revenind la subiectul Wizz si investigatia Comisiei Europene , sunt cateva lucruri de spus :

1. Schemele de "ajutor" exista peste tot , depinde cum le faci . Sunt reguli stricte , se accepta prin legislatia europeana discount-uri legate de rute noi (pe termen de max 12 luni) , se accepta (cu acordul Comisiei) declararea de rute de utilitate publica . Exemple : Olbia in Italia sau aeroporturile regionale din Irlanda , unde guvernul a licitat , a castigat RYR care astfel a inlocuit AerArann pe acele rute , iar acum e un scandal monstru cu guvernul irlandez pt ca RYR nu si-a respectat obligatiile contractuale referitor la frecvente ( de ex de la 3/zi contractat pe ruta KIR-DUB , au redus la 1/zi). La TSR probabil se "acuza" permanentizarea intelegerii legate de "new destination".

2. Trebuie stiut ca TSR e in proprietatea MT (ca si OTP,BBU si CND) , asadar Comisia Europeana e mult mai atenta fiind vorba de resurse bugetare . AIT nu se afla in categoria Hidroelectrica , etc , care nu au bugete aprobate de MFP , asadar au o anume "larghete" in afaceri (care din pacate se vede la modul negativ) . Orice capitol bugetar al AIT e strict reglementat de structurile MFP , deci , la nivel teoretic , acesta trebuia sa fie ferit de "discount-uri" care sa puna in pericol executia bugetara.

3. O sa ma intrebati de ce doar TSR . Celelalte aeroporturi (inafara celor 4 mentionate anterior) sunt ale Consiliilor Judetene , deci structuri locale comunitare. Reglementarile Comisiei Europene sunt mult mai relaxate , considerand ca e treaba (si raspunderea) deliberativului local sa raspunda . Incalcari grave ale Legilor Concurentei , politici de cartel , intelegeri "underground" sunt si in acest caz interzise , dar "pericolul" de aparitie a lor e mai mic , si e treaba statului membru sa le reglementeze .

4. Ce nu prea inteleg eu e afirmatia " ...precum si reduceri suplimentare de 72% pana la 85% la toate taxele de aeroport pentru aeronavele de mare capacitate, cele cu o greutate maxima la decolare de peste 70 de tone" La TOATE taxele ? Aici avem o problema , in cazul asta !

5. Oricum treaba trebuie privita cu oarecare circumspectie , avand in vedere ca "sesizarea" vine de la KRP , care nici ei nu sunt chiar niste "ingeri". Ce ne facem daca investigatia se extinde si se constata aceleasi "practici" (sau altele la fel de nocive" si in ceea ce priveste KRP?

Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyVin 27 Mai 2011, 10:42

Ciao tuturor,

BAietii au o noua jucarie:
Airbus A320 -232 4716 HA-LWK Wizz delivery 26may11 TLS-BUD ex F-WWBT.
Sus In jos
Daniel
Flight Level 200
Flight Level 200
Daniel

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 34
Data de inscriere : 23/02/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyJoi 02 Iun 2011, 18:22

horeabeni a scris:
Ce as putea eu sa adaug e ca am confirmarea anularii zborurilor Cluj- Alicante. Aveam bilete cumparate pt luna iulie. Solutia propusa de Wizz, a fost mutarea biletelor pe ruta Cluj - Valencia.

Ce ma dereanjeaza mai tare este ca nu m-au anuntat ei despre anularea zborurilor. Despre solutia cu schimbarea destinatiei catre Valencia am aflat doar cand am sunat eu la call center...cand de bun simt era sa fiu notificat printr-un email sau telefonic....dar la tara in care traim..!

...de preturi...nu ma mai leg, ca numai low cost nu sunt...adica pretul platit de mine (..si am cumparat biletele din februarie) este cel practicat de companiile nationale (...doar ca nu am avut variante din Cluj cu o companie nationala pt destinatia cautata de mine)...destinatiile de vara costa f mult char daca sunt cumparate cu luni bune inainte, cine nu ma crede se poate convinge singur!
Nu prea gasesti preturi accesibile, cu care eram obisnuit nici in extrasezon.Au cam marit preturile...
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 21 Iun 2011, 13:37

Ciao tuturor,

Inca ceva de prins in obiectiv:
Airbus A320 -232 4736 HA-LWL Wizz delivery 17jun11 TLS-BUD ex F-WWIO.
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1835
Varsta : 35
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 21 Iun 2011, 15:14

mario antonio a scris:
Ciao tuturor,

Multumim pentru toate informatiile pe care ni le dai! Smile

ALecsu`
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMar 21 Iun 2011, 15:30

Alex_tm a scris:
mario antonio a scris:
Ciao tuturor,

Multumim pentru toate informatiile pe care ni le dai! Smile

ALecsu`

Alex,

My pleasure! Spor la prins jucaria Smile!
Sus In jos
roger
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 54
Localizare : Bucuresti/Toulouse
Data de inscriere : 31/08/2010

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMier 22 Iun 2011, 12:08

Offf...Si eu ma gandeam ca am toata flota la activ. Am zburat cu toate din seria LP..., + toate din seria LW...( pana la LWE ). Acuma ma vad depasit de situatie Very Happy
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 EmptyMier 22 Iun 2011, 20:54

Cu riscul de a reveni , obsesiv , la anumite subiecte :

1. Sa le spuna cineva celor de la WIZZ sa nu mai puna add cu "Cele mai bune oferte din CLUJ-NAPOCA : Cuneo/Torin - de la 234 RON" , intrucat din 18 iunie , nu mai zboara acolo !

2. Cine a anticipat ca nu se va mai zbura la Weeze (NRN) a avut dreptate , din 18 iunie nu mai zboara nici din TGM.

Sa mai spun ca in booking engine apar listate inca ALC , CUF si NRN de la CLJ ? Chiar dacva zboruri nu se mai gasesc !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 18 Empty

Sus In jos

Wizz Air (W6 / WZZ)
Sus 
Pagina 18 din 39Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 3 in 1. TSR-BGY(Wizz), OTP(Tarom), DTM(Wizz)-TSR
» Aeroportul Arad - Martie 2009
» Vand machete avioane civile (multe raritati)
» BBU-CLJ cu Wizz Air
» Ryanair (FR / RYR)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Companii aeriene in Romania - Airlines in Romania-
Mergi direct la: