| Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
drabant Airport Level
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 40 Localizare : Kassel Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Lun 12 Oct 2009, 00:41 | |
| | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Lun 12 Oct 2009, 14:15 | |
| Aceasi mancare. pui cu orez, painica, un pachetele de unt si ...cele 3 prune. Se pare ca cei de la catering au idei putine si fixe:)) | |
|
| |
RazVanAir Flight Level 100
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Lun 12 Oct 2009, 14:45 | |
| Felicitari pt poze! imi place grafica acelei navigatii. | |
|
| |
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Lun 12 Oct 2009, 16:09 | |
| - RwO a scris:
- Aceasi mancare. pui cu orez, painica, un pachetele de unt si ...cele 3 prune. Se pare ca cei de la catering au idei putine si fixe:))
Dar totusi ideei mai bune decat covrigeii de la ALITALIA ! Slava Domnului si pentru atat! | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Lun 12 Oct 2009, 16:51 | |
| Foarte misto pozele drabant! Mi-a adus aminte de scurtul zbor cu Tarom care l-am facut din Bucuresti la Cluj. Imi place mult A318 la Tarom. Un avion comfortabil si extrem de frumos | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Mar 13 Oct 2009, 10:46 | |
| salutare!
am fost pasager in acelasi avion.din pacate n-am poze. mi-a placut f. mult atitudinea comandantului (Augustin Niculescu), care si-a cerut scuze pasagerilor -in engleza si germana- ca decolam cu 10 min intarzaire, si care ulterior l-a prezentat pe FO (Oancea), spunand ca zborul va fi executat de acesta. |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Mar 13 Oct 2009, 11:20 | |
| Frumos TR! Hmm, vad ca se serveste mereu acelai fel de mancare, LOL. | |
|
| |
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Joi 16 Sept 2010, 00:08 | |
| Legat de "?" din acea toaleta, maneta actioneaza un plastic care iese deasupra capacului....practic il asezi cu mana peste capac, acesta are forma "colacului" si te asezi linistit. La noi se mai consuma 1-2 suluri de hartie sa pui peste, daca esti mai civilizat, sau curajos...in caz contrar te urci cu picioarele. E o masura de igiena! | |
|
| |
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom Joi 16 Sept 2010, 09:49 | |
| Mancarea de pe Tarom pe care ai primit-o arata destul de ok (era cumva mancarea de seara???). Din cate vad cele 3: prune + untul + painica aia sunt prezente indiferent de meniul zilei. Cand am fost in Spania, dimineata, am primit o omleta cu rosii + cele 3 prunte + unt + painica aia iar la pranz pe langa clasicele "3" am avut niste paste. | |
|
| |
drabant Airport Level
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 40 Localizare : Kassel Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: un räspuns Joi 16 Sept 2010, 10:55 | |
| la zborurile mele cu alte companii am primit de cele mai multe ori mai putin. am zburat de 6 ori cu lufthansa la budapesta si londra acolo ai primit un Corny si un sanwich iar la viena numai o ciocolatä milca sau toblerone. in zborurile mele cu tarom am primit prima datä asat iar la zborul inapoi din bucuresti spre francfurt am primit tot omletä (mai amänuntit descris de vishuzu).la un zbor de la tg mures la bucuresti cu un atr 42 am primit o ciocolatä twix care e in ordine pentru un zbor de jumätate de orä (cel mai fain zbor al meu) la un zbor cu cathay pacific de la francfurt la hong kong am primit o mäncare care nu pot sä identific, dar am pus poze pe forum sub rubrica cathay pacific. am in decembrie si ianuarie douä zborui cu taromul de la frankfurt la cluj si sunt tare interesat ce se serveste. Toaleta specialä. Imediat in semestrul urmätor la facultate am avut cursuri de igenie in spitale cu un microbiolog, si el a fost tare umilit cä toalete de acest gen se gäsesc la aeroportul heny condä. am dat poza lui si acum se folooseste in cursurile lui. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom | |
| |
|
| |
| Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt Tarom | |
|