Numarul mesajelor : 313 Varsta : 43 Localizare : Targoviste Data de inscriere : 04/02/2010
Subiect: Cu Lufthansa : Heathrow-Frankfurt-Otopeni Lun 30 Mai 2011, 18:41
Un scurt report din cele trei aeroporturi din care am zburat si am aterizat,scuzati insa calitatea pozelor ,nu sunt profesionale camera foto fiind un N8 Sa incep cu cele de pe Heatrow,nu se luminase prea bine ,ora decolari fiind 6:30 aparatul de zbor Airbus A 320-200 compania Lufthansa
Deasupra Angliei cu cer partial noros
Pasarile de pe aeroportul din Frankfurt
Si pasarea care ma adus pana aici in Frankfurt
Si decolarea din Frankfurt,cerul mai mult noros
Bineinteles si masa care a fost consistenta
Deasupra Romaniei,munti nostri
Si aproape de aterizare
Si pasarile de pe Otopeni care se odihneau de erea doar ziua de paste
Noul terminal din Otopeni ,seamana si si la noi a occident
Si ultima ramas bun de la pasarea care m-a adus acasa
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Cu Lufthansa : Heathrow-Frankfurt-Otopeni Lun 30 Mai 2011, 20:20
Nu cred ca ti-a scapat nici-un Tarom frumoasa plimbare
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
Subiect: Re: Cu Lufthansa : Heathrow-Frankfurt-Otopeni Lun 30 Mai 2011, 23:28
Frumos. Vad ca ai avut parte de noile scaune LH (cele subtiri). Cum sunt ? Confortabile ? Este mai mult spatiu pentru picioare ?
Skylink Membru activ
Numarul mesajelor : 218 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/01/2009
Subiect: Re: Cu Lufthansa : Heathrow-Frankfurt-Otopeni Mar 31 Mai 2011, 00:57
kampfmaschine a scris:
Frumos. Vad ca ai avut parte de noile scaune LH (cele subtiri). Cum sunt ? Confortabile ? Este mai mult spatiu pentru picioare ?
Eu sapt trecuta am incercat scaunele noi, atat LH cat si OS....in realitate sunt identice doar culoarea difera putin. Sunt f comfortabile si nu simiti nici o diferenta fata de cele dinainte. Aceste scaune sunt doar pe cursele continentale, nu stiu cum ar fi sa zbori mai mult de 8h. Pitch-ul intre scaune este f ok, chiar putin mai mare decat cel anterior, iar companiile LH si OS au facut o afacere f buna cu aceste scaune. Fiind mai usoare si mai subtiri au introdus un rand suplimentar de scaune, in acelsai timp marind si pitch-ul. Un singur dezavantaj este de observat si anume scoatetea locker-ului din fata, un disconfort pt clasa business, care va fi observat in special la iarna.
flight Flight Level 300
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 43 Localizare : Targoviste Data de inscriere : 04/02/2010
Subiect: Re: Cu Lufthansa : Heathrow-Frankfurt-Otopeni Mar 31 Mai 2011, 22:47
Au fost foarte confortabile fata de altele de la airbus a320 si spatiu pentru picioare suficient sa te poti intinde fara sa amortesti din cate am vazut cred ca aeronava nu avea prea multi ani arata ca noua.
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010