| Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) | |
|
+30kayala felix Daniel Geo Maverick arnold757 Flori RATus allex Mengelaus CDA valavia VIC Nic eugen Edi mckingtom arianne laurus Dylan flaviu alexandru llobregat hayabusa bobocell metalactual gabi-737 Capt_Vio Virusu afusaru 34 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 01 Feb 2009, 23:00 | |
| Super poze, felicitari! Toate-mi plac. Tari cele cu turnul si cea cu Atomium. | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 22 Mar 2009, 17:19 | |
| | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 22 Mar 2009, 17:49 | |
| ARIANNE! Vrei sa iei primele pagini pe site-urile de poze de aviatie?!? Superb! Superb! Ti-a iesit fain MD-ul de la Scandinavian! | |
|
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 22 Mar 2009, 21:31 | |
| Super fotografii, arianne! Îmi plac în mod special OO-TNG, LN-RMD (flying cucumber) şi ultima, cu contrailuri în carouri... Nu ştiu dacă ai observat, dar I-BIXI îţi zâmbeşte, cred că ştia că este fotografiat. Edi | |
|
| |
CDA Flight Level 300
Numarul mesajelor : 387 Varsta : 49 Localizare : Copenhaga Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 22 Mar 2009, 21:36 | |
| Pozele sunt tari de tot. In special cele cu aeronavele in zbor. Primele poze (cele cu aeronavele aflate la sol) sunt mai slabe ca cele cu aeronavele aflate in aer. Probabil ca e din cauza soarelui prea stralucitor sau sunt "over sharped".
Dintre aeronavele aflate in aer cred ca cel putin 5 poze au sanse sa intre pe airliners. Brussel Airlinesurile OO-SSG, OO-VBR, Lufthansa Bae, Thomas Cook, Smart Wings, Luftwaffe etc.
E de apreciat faptul ca ai scris si tipul aeronavei, de unde vine, numarul de inregistrare, compania aeriana etc.
Incearca neaparat pe Airliners. Pozele sunt prea frumoase pt. Myaviation, si alte site-uri de mana a doua. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 23 Mar 2009, 10:19 | |
| Arianne este tare de tot Preferata, dupa indelungi dezbateri....Flying Cucumber | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 23 Mar 2009, 11:32 | |
| Apusu de soare cu cerul plin de contrails..... ?!........Mirific! | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 23 Mar 2009, 11:49 | |
| Arianne rules! | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 23 Mar 2009, 12:04 | |
| genial ! e mult de la invatat de la arriane.. se pare ca el chiar a vazut ca-i forum de spotting aici superb | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 23 Mar 2009, 12:26 | |
| bine punctat bogdan! arriane m-ai lasat paf! Castravetele e genial, iar EMB-190KLM e superb de tot! daca mai ai cu el, mai pune! super! asa se face spotting! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 23 Mar 2009, 19:17 | |
| Mersi tuturor De invatat ce sa fie - am noroc de trafic dens (care devine totusi banal dupa un timp) si tot noroc de aparat bunicel in rest deh sunt spotter de rand Totusi eu asa sper ca este (inca) site de spotting.... Pe airliners doar cu cate 2 poze pe saptamana e greu de incercat, dar le vine randul si pozelor astora. Intre timp i-am bombardat pe cei de la jetphotos. Adevarat CDA, nu stiu de ce din locul acela unde am stat la inceput ies asa slabute, se poate sa fie obiectivul meu prost la focale mai mari. Incerc sa ma dumiresc data viitoare cu setari diferite. LE: Adevarat graiti, nu stiu de ce nu am pus decat o poza cu E-190 KLM. Ciudat, nu l-am prins la AMS intr-o zi intreaga si l-am prins la BRU. Anyway, inca 2 din partea casei: | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 23 Mar 2009, 20:36 | |
| Radu, ma-nclin respectuos prietene....castravetele ii genial, nu departe vine si Jumbolino cu pilotii la vedere si mai sunt cateva....castravetele parerea mea e ca e o poza care va ajunge in top atat pe a.net cat si pe JP.net....bafta si te astept in vacanta pe la OTP sa mai stam la un spotting mic | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 23 Mar 2009, 20:56 | |
| e sublim EMB-190 in culorile astea! cred ca am un nou avion de pasageri preferat dupa rusesti | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Brussels : Welcome to Europe Sam 30 Mai 2009, 19:59 | |
| This photos are a part of this trip : https://romanian-spotters.forumgratuit.ro/trip-reports-f9/from-the-new-to-the-old-europe-sof-var-bru-bbu-otp-sof-t2087.htm#38410American airlines : Ethiopian Delta & Jet airways : SAS and My air : Tarom : Aer Lingus : Bmi Regional : El Al : Delta only :-D Jet airways : Jetairfly : Brussels air and FQ : Iberia : Jet airways : Tunis air, Thomas Cook, Croatia, Brussels, Turkish Aer Lingus И пак по малко от всичко... LH & LH Italia SN 330 : Lufthansa : Tarom, Croatia, Blue air US airways, United, SAS Tunis air, Blue air, Austrian, BA : Lufthansa, United, Ethiopian SN, Delta, VLM, Regional : Cargo 747 British, Blue air, United New aircraft for Bulgaria air, already in company' colours... Last check : |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 02 Iun 2009, 00:03 | |
| | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 02 Iun 2009, 18:44 | |
|
Ultima editare efectuata de catre arianne in Mar 02 Iun 2009, 22:26, editata de 1 ori | |
|
| |
Flori Fotograf
Numarul mesajelor : 765 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/01/2009
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 02 Iun 2009, 18:58 | |
| Superbe fotografiile, arriane!
Iar cele cu luna sunt chiar geniale.. | |
|
| |
arnold757 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 129 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 02 Iun 2009, 22:20 | |
| Arianne, mai lasat cu gura cascata! Extraordinar de frumoase fotografiile. Felicitari si de la mine! | |
|
| |
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 02 Iun 2009, 22:23 | |
| @Frumoase poze arriane, tu spui ca OM-CLB e premiera, dar in poza apare OM-CLA | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 02 Iun 2009, 22:25 | |
| - llobregat a scris:
- @Frumoase poze arriane, tu spui ca OM-CLB e premiera, dar in poza apare OM-CLA
Mersi pentru atentionare, asa-i, ideea e ca il cautam pe airliners si mi-a aparut doar o singura poza cu OM-CLB si am incurcat borcanele. Editez acum. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Futura Lun 08 Iun 2009, 22:14 | |
| Trafic pt un aeroport de talia Brussel este: acolo ai BAE....la LEMD avem 340, 330, 747, 767, 777 si alte "animalute de genul". Si ca sa nu uit...in interval de la 09-17:30 am pozat 560 de avioane.... Viva Espana y el Aeropuerto de Barajas Felicitari pentru poze...superi tari. Din pacate pe LEMD balizajul nu este accesibil noua muritorilor de rand, dar promit cu prima ocazie sa va arat si eu ceva "burti frumoase" Futura, companie spaniola este in faliment, iar avioanele cu tot cu echipaje unele, sunt pe la alte companii impartite. Promit sa revin cu detalii |
|
| |
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 09 Iun 2009, 05:44 | |
| Hats off Arianne! Imaginile sint superbe. Am adaugat Bruxelles pe lista locurilor de spotting unde vreau sa ajung in viitor.
Ai putea sa ne spui care au fost setarile pentru shot-ul cu luna si cum l-ai planificat? De mult timp urmaresc sa prind ceva asemanator dar pina acum nu am avut nici o ocazie prielnica.
Inca odata felicitari!
cheers! | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 09 Iun 2009, 18:10 | |
| - Maverick a scris:
- Hats off Arianne! Imaginile sint superbe. Am adaugat Bruxelles pe lista locurilor de spotting unde vreau sa ajung in viitor.
Ai putea sa ne spui care au fost setarile pentru shot-ul cu luna si cum l-ai planificat? De mult timp urmaresc sa prind ceva asemanator dar pina acum nu am avut nici o ocazie prielnica.
Inca odata felicitari!
cheers! Mersi pentru felicitari. Shot-ul cu luna: cam de la inceputul partidei de spotting mi-am dat seama ca e un awy (destul de busy, as zice 10 traficuri pe ora) care trece cat-decat prin dreptul lunii. Cand am vazut ca PIA asta are sanse mari sa taie luna m-am aruncat in iarba pe spate (asta da tehnica) ca sa nu misc si am tras o rafala buna. Am facut poza pe Manual la F8 si 1/1000, ISO 200 ca deja are mult noise. La pozele de contrail prefer sa nu las pe Aperture Priority ca supraexpune avionul. Apoi Auto-Levels in Photoshop pentru contrast. E pur noroc. PS. Cand m-am pus pe spate in iarba cativa spotteri din jur s-au uitat nedumeriti la mine apoi in directia obiectivului, cred totusi ca a fost prea tarziu pentru ei Daca se nimereste cineva la Bruxelles sa dea un semn, as veni cu placere la un spotting, fie el si din parcarea terminalului daca aveti legatura si sunteti grabiti | |
|
| |
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Joi 11 Iun 2009, 08:41 | |
| Multumesc mult pentru explicatii... acum mai imi trebuie o luna plina si un avion co-operant care sa treaca peste. Am incercat ieri la apus sa prin un avion peste soare pentru o silueta si treaba nu este de loc simpla chiar daca aparent soarele este plasat ideal... O sa revin cu niste exemple in topicul cu YVR. Daca o sa ajung in Bruxelles cindva iti dai seama ca o sa dau un semn. Acelasi lucru este valabil daca vei ajunge cindva in Vancouver. cheers! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) | |
| |
|
| |
| Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) | |
|