| Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) | |
|
+30kayala felix Daniel Geo Maverick arnold757 Flori RATus allex Mengelaus CDA valavia VIC Nic eugen Edi mckingtom arianne laurus Dylan flaviu alexandru llobregat hayabusa bobocell metalactual gabi-737 Capt_Vio Virusu afusaru 34 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mckingtom Fotograf
Numarul mesajelor : 422 Varsta : 54 Localizare : Bern, Bucharest Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Sam 08 Noi 2008, 14:01 | |
| Desi este aeroportul pe care l-am folosit cel mai mult (foarte mult) nu prea am poze de-acolo (shame on me!). Intr-o zi mai senina am reusit-o pe aceasta:
Ultima editare efectuata de catre dylan in Dum 11 Ian 2009, 07:14, editata de 1 ori (Motiv : resize foto 800x600) | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Sam 08 Noi 2008, 18:25 | |
| Faine poze, si trafic care nu te plictiseste,daca in 4 ore ai avut asa captura buna, de recunoscut te pricepi bine, un singur avion ai "botezat", si anume un Pegasus care era 800 si nu 400, poza care e inainte de alt turc-Onur. | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Sam 08 Noi 2008, 20:21 | |
| Prima tura de spotting cu noul aparat, de-a lungul careia vantul dinspre sud mie mi-a indurerat urechile si avioanelor - trenurile de aterizare: EasyJet EZY2795 A319 de la Milan Malpensa Brussels Airlines SN2258 Avro RJ100 de la Copenhaga Brussels Airlines SN2582 A319 de la Berlin Tegel Un vizitator foarte neobisnuit insa si foarte frumos care habar n-am ce cauta pe la noi avand in vedere ca nu era in orar; poate vreun incident. - British Airways B757W Brussels Airlines SN3618 Avro RJ 100 de la Nisa Air Via A320 de la Sofia Lufthansa LH4576 A319 de la Frankfurt, cu o schema interesanta insa careia nu prea ii inteleg menirea Brussels Airlines SN1247 A330 de la Monrovia cu intarziere de 7 ore EasyJet EZY4701 A319 de la Berlin Schonefeld Atlas Blue 8A412 B737-500 de la Marrakech British Airways BA394 A320 de la Londra Heathrow Cam atat pe ziua de azi... | |
|
| |
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Sam 08 Noi 2008, 20:26 | |
| Cele 3 757 ale Open Skies zboara decat New York-Amsterdam-Paris | |
|
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 09 Noi 2008, 23:58 | |
| - arianne a scris:
- Lufthansa LH4576 A319 de la Frankfurt, cu o schema interesanta insa careia nu prea ii inteleg menirea
"LU" este mascota programului pentru copii al Lufthansa. - Lufthansa a scris:
- Our programme for kids "Lu's World" makes flying child's play. Trademark of the programme is LU, the little crane.
Sursa: Lufthansa. Edi | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Lun 10 Noi 2008, 17:07 | |
| - Edi a scris:
- arianne a scris:
- Lufthansa LH4576 A319 de la Frankfurt, cu o schema interesanta insa careia nu prea ii inteleg menirea
"LU" este mascota programului pentru copii al Lufthansa.
- Lufthansa a scris:
- Our programme for kids "Lu's World" makes flying child's play. Trademark of the programme is LU, the little crane.
Sursa: Lufthansa.
Edi Am cautat ceva timp si n-am gasit nimic. Mersi frumos, am invatat ceva nou | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 09 Dec 2008, 19:46 | |
| Noua tura de spotting in weekend: decolari pe rwy 20 si aterizari pe 25L si 25R - configuratie ciudata. O selectie cu cateva poze: D-ACRA CRJ-200ER de la Berlin Tegel SU-GBC A320 de la Luxor OO-DJO RJ85 de la Bilbao HB-IXQ RJ100 de la Geneva S5-AAI CRJ-200LR de la Ljubljana OO-TCP A320 de la Tenerife G-EUPU A319 de la London Heathrow Un spotter profi flamand cu care am schimbat doua vorbe | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 09 Dec 2008, 19:54 | |
| Desi am hotarat ca nu o sa mai postez ca sa spun ca unele poze sunt superbe ( deja am depasit toate standardele la numar de posturi ) de data asta trebuie sa o fac : Arianne super poze, felicitari si la cat mai multe |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 09 Dec 2008, 20:10 | |
| Arianne, acel avion care l-ai prins ("Martinair B767-300ER PH-MCL from Cancun") vopsit in culorile "vechi", e singurul care il au vopsit asa? Cred ca l-am prins si eu odata in Vancouver. (Poza de mai jos). | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mar 09 Dec 2008, 20:29 | |
| Da, e singurul. Nici nu mi-am dat seama de asta atunci... | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Mier 10 Dec 2008, 11:19 | |
| Felicitari, arianne! Foarte frumoase pozele, informatii detaliate la fiecare, bravo! | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 11 Ian 2009, 00:34 | |
| Inca OO-DWH OO-VEG G-EZIU Fratele G-EZBE D-ESCS - scoala de zbor de la Oostende. LZ-MDB OO-DJS D-AVRI CS-TTH CN-ROB HB-IYZ Parca era un topic cu inregistrari amuzante... OO-JAM OO-VES PH-XRY, o noutate la BRU. Aduce schiorii de la Salzburg. OO-TNG G-EUUF OM-NGQ Silueta inconfundabila... Un Saudi Arabian Cargo 747 EC-JLI... dedicatie pentru llobregat Delta del Llobregat OO-VEK Contrailurile (care includ - din nou - EK A380) pe cand voi mai avea timp. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 11 Ian 2009, 10:09 | |
| M-am uitat pe pagina asta de sus pana jos si am vazut ca de la o tura la alta pozele sunt tot mai bune, Felicitari. Mi-ar place si mie sa stau 4 0re (am mai stat ) si sa prind atata amar de zburatoare ....... |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 11 Ian 2009, 10:46 | |
| arianne, chiar sunt poze super. Ar trebui sa incerci sa le si publici, ce zici? - kkk a scris:
- Mi-ar place si mie sa stau 4 0re (am mai stat ) si sa prind atata amar de zburatoare .......
Atunci kkk, probabil ca ti-ar placea si sa locuiesti intr-un oras mult mai mare decat Cluj-ul, pentru ca e logic sa ai putine avioane la un oras mic si nu atat de important in context european. | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 11 Ian 2009, 11:28 | |
| - Nic a scris:
- arianne, chiar sunt poze super. Ar trebui sa incerci sa le si publici, ce zici?
- kkk a scris:
- Mi-ar place si mie sa stau 4 0re (am mai stat ) si sa prind atata amar de zburatoare .......
Atunci kkk, probabil ca ti-ar placea si sa locuiesti intr-un oras mult mai mare decat Cluj-ul, pentru ca e logic sa ai putine avioane la un oras mic si nu atat de important in context european. Pai incerc n-ai tu grija - pe pp.net si jp.net si a.net te referi? Sigur, incerc, am sa va tin la curent cu rezultatele Ideea e ca Bruxelles nu e mare, e chiar cam jumatate sau 2/3 din Bucuresti, are cam 1 milion si ceva de locuitori. Intr-adevar are trafic intens pentru ca e capitala Europei insa aeroportul nu este decat destinatia unei retele de zboruri scurte, intra-continentale. Heavy-uri numai cargo sau dimineata devreme americanii. Dupa ceva timp te plictisesti de Brussels Avro-uri si atatea A320-uri. La vara mi-am propus sa ma car la AMS o zi, acolo sa vezi heavy-uri | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 25 Ian 2009, 19:38 | |
| Inca, poze de ieri, de data asta n-am prea avut mult noroc cu soarele care a stat mai toata ziua in spatele unui strat subtire de cirrusi... Avro 1 Avro 2 Avro 3 La astia imi place livery-ul... Din nou... de la Malpensa OO-TUA De la Frankfurt, m-a surprins vechitura de 735, de obicei trimit CRJ sau A320 Un mastodont pe 25R Si asta tot de la Malpensa O companie in premiera pentru mine, cred ca si pe forum. De la Luxor. ... Avro 4 OO-VEK Cu asta am zburat la Roma. -VEJ de la Barcelona Acelasi zbor pe care l-am spottat acum 2 saptamani de la Salzburg cu schiori G-EUPZ.. Eram prea aproape si nu mi-a intrat tot in poza asa ca a iesit un unghi mai special LH CRJ-700 Munich Castravete lung... LN-ROR Copenhaga TC-JPG Istanbul Pe inserat am avut ocazia sa ma antrenez la panning. Cred ca e mult mai usor cu trepied, sa blochezi miscarile verticale si sa urmaresti avionul pe orizontala. Ceea ce mi-a placut a fost ca un tip umbla prin aeroport cu o masina galbena (care se vede in spatele Swissului) si arunca rachete ca cele de Revelion care faceau poc mare sa alunge pasarile. Adevarul e ca se ridica din cand in cand cate un stol numeros din iarba... Sincer mi se pare mai eficienta metoda decat catei sau ulii sau altele... Inca un lucru, iarba din aeroport e uscata in mod intentionat. Cred ca din acelasi motiv. | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 25 Ian 2009, 20:06 | |
| SUPERBE POZEE mai ales cea cu CRJ-ul felicitari!!!!! | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 25 Ian 2009, 20:20 | |
| Super misto fotografiile!!! Mare varietate! Cica astia de la BEL au 4 cu winglet din 5 bucati seria 300. Chiar, aia cu OO-VEH a iesit fain! Imi place si livery-ul de la Asiana cargo. | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 25 Ian 2009, 20:34 | |
| Boeing 737-500 D-ABIS al Lufthansa l-am prins si eu la LROP in vara-toamna. Arianne, scoti poze din ce in ce mai bune....unghiul la OO-VEH e super, felicitari. | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 25 Ian 2009, 20:36 | |
| Intr-adevar, au 4 733 cu winglets si anume -VEG, -VEX, -VEH si -LTM. In lume sunt destul de rare 737 "old generation" cu winglets dar eu zic ca nu arata rau. - Wikipedia a scris:
- Most planes have an altered 'b' logo after superstitious travelers complained about the thirteen dots bringing bad luck.
Acum am aflat si eu. Mersi pentru aprecieri. | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 01 Feb 2009, 21:42 | |
| Inca o tura (stiu, sunt maniac...) insa de data asta am avut un scop precis, si anume: vant din est, deci directia de decolare inversa, deci unghiuri noi. In plus, am gasit un loc nou de spotting pe un morman de nisip. Rezultatele: G-MIDT... asta e pentru virusu ca prea mult l-a vazut pe bmi sus sa-l mai vaza si pe pamant Adevaru ca si mie imi place c/s. OO-SFW I-BIXQ Bestia m-a luat prin surprindere... N781UA 777 sau MD-80? G-BUSH E cazul sa facem un topic cu inregistrari amuzante... Se vedea Atomium B-6089 EC-ILS CS-DRI frumusete de bizzjet SX-BKF N947UW OO-TCH D-ACKJ Ouch! Asta e ca WZZ de la CLJ... Late and smoky touchdown. SU-GBC Aproape la fel si TAP CS-TJG Haioase zburatoarele astea PH-KVH CN-ROB EC-HXM D-ABIR OO-DJN OO-DJL. Imi place cum se vede exhaust peste turn Alt bizzjet portughez. CS-DMD OO-VEH Frumos E-190 asta. EI-DFH SE-DJX Malmo Aviation operating for SAS de la Oslo.. murdar OO-DJR CS-TJG Pe cuvant de nu-i cel mai frumos pictat al nostru. Bravos JOR! BIA EC-KKT intra tot la reg amuzante Dupa aia a intrat soarele in nor si m-am indreptat spre casa si eu. SU-GBC OO-JAT OO-DWC Ei, acuma numarati cate Avro-uri am prins... Ia ziceti... Care sa-si incerce norocu pe a.net? Ca locurile is limitate si timpul de asteptare luung | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 01 Feb 2009, 22:00 | |
| arriane jos palaria... ai mana, ai si trafic, in concluzie, superbe poze! felicitari L.E. abia acum am vazut mi-e dedicat BMI... multumesc mult
Ultima editare efectuata de catre virusu in Dum 01 Feb 2009, 22:56, editata de 1 ori | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 01 Feb 2009, 22:12 | |
| Reusita iesire Arianne! Toate au iesit ca lumea! Cu toate ca nu-s eu cel mai nimerit sa fac aprecieri in ceea ce priveste fotografia...imi spun totusi parerea: Hawker-urile portugheze au iesit faine, Avro-ul OO-DJL (poate putin decupat in stanga) Crj-ul 900 de la DLH si Airbus-ul de la Vueling eventual putin "fardate" cu photoshop-ul. In alta ordine de idei, imi place livery-ul chinezoilor si cel de pe 757-le american! | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 01 Feb 2009, 22:14 | |
| Reusite poze , si chiar inmatriculari haioase, oare EC-ILS a venit cu ILS? ordinea corecta ar fi: BUSH-KKT . Avioane de la 10 locuri la 350...super. Felicitari. | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) Dum 01 Feb 2009, 22:26 | |
| Multam frumos! Pai toate sunt un pic "fardate"... deh un pic de contrast si sharpen trebuie. In G-BUSH sigur era Bush ca de-aia au si sters United Kingdom de pe fuselaj, ca sa nu se supere domnu fost presedinte | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) | |
| |
|
| |
| Bruxelles - Zaventem (BRU / EBBR) | |
|