| Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" | |
|
+40Balki Alex_tm airliftpilot eugen k0b3 claudiup Radu_is YR-197 Karaya 1 Madone fularU xpino valavia alexconu mihaiatanasie Voicu crokodilu lrbc mouseinhouse pilotanda Boeing777-300 DrakulaBV Antoniu Mengelaus byteworks Skywalker llobregat neagu_laurentiu gabi-737 Virusu hayabusa electric mack Eurofighter YR-DNY Capt_Vio RATus VIC airbusA380 Dylan 44 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Joi 05 Mai 2011, 23:08 | |
| Hello! Una asa, doar de pofta cu PBUdrea in hainele vechi facuta prin 1995. Are "sunet" mult pe ea ... am rezolvat-o in 20 de secunde fara prea multa tragere de inima. O bucatica din vremurile frumoase ... mai am cateva scanate dar trebuie sa stau de ele ca arata oribil (ca si calitate). | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Vin 06 Mai 2011, 08:24 | |
| | |
|
| |
airliftpilot Airport Level
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 30 Localizare : Campulung Moldovenesc Data de inscriere : 03/05/2011
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Dum 05 Iun 2011, 21:01 | |
| | |
|
| |
Radu_is Fotograf
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Dum 05 Iun 2011, 22:49 | |
| - airliftpilot a scris:
- Cateava de weekendul asta...
Foarte frumoase pozele! Ma bucur sa-l vad pe VIZ si pe 1517. Se pare ca pe la Iasi anul asta nu-i de zbor din pacate ! | |
|
| |
neagu_laurentiu Flight Level 300
Numarul mesajelor : 342 Data de inscriere : 25/03/2008
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Lun 06 Iun 2011, 16:19 | |
| - Radu_is a scris:
- Se pare ca pe la Iasi anul asta nu-i de zbor din pacate !
De ce ? Au transferat Wilga ? | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Lun 06 Iun 2011, 16:33 | |
| - neagu_laurentiu a scris:
- De ce ? Au transferat Wilga ?
Da ! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 30 Localizare : Campulung Moldovenesc Data de inscriere : 03/05/2011
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Lun 06 Iun 2011, 19:00 | |
| Cred ca Wilga e venita doar pe perioada verii. | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Lun 06 Iun 2011, 20:00 | |
| - airliftpilot a scris:
- Cred ca Wilga e venita doar pe perioada verii.
ce noroc ca e doar pe perioada verii ca altfel era nasol cu planorismu... lasa ca s-o intoarce ea la iarna... | |
|
| |
Radu_is Fotograf
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Lun 06 Iun 2011, 21:33 | |
| - neagu_laurentiu a scris:
- De ce ? Au transferat Wilga ?
Din pacate nu e doar asta. Pana in acest moment la Iasi nu s-a zburat deloc in 2011. Si se pare ca nici in viitorul apropiat nu se va misca ceva. Oficial se desfasoara demersurile pentru autorizarea terenului de zbor. Neoficial... sper sa zburam macar in august. | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Dum 17 Iul 2011, 07:59 | |
| Inca doua poze vechi de pe Suceava, de prin sertarele cu fotografii ale lui tata. IS-29B2/YR-363. Subsemnatul pe locul din spate, in 1979, in ziua in care "ne-au facut" pionieri. Unde altundeva sa se intample asta daca nu intre avioanele de la Aeroclubul Soimii Bucovinei Suceava... Undeva in spate in dreapta se vede un IAR 818 iar in spatele lui era un Aero45, ambele scoase la pensie atunci. In stanga, in fata cladirii unde se afla si CZ-ul (turnul) se vede un IMS. Inca una veche tare, persoanele nu le cunosc. Daca cineva care a zburat pe Suceava in anii aia (YR-197, in special) cunoaste personajele va rog sa faceti completarile de rigoare. Poza-i facuta prin anii '80. Deci YR-PBU in culorile vechi: Scuzati calitatea imaginilor... | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Dum 17 Iul 2011, 17:29 | |
| - dylan a scris:
- Inca doua poze vechi de pe Suceava, de prin sertarele cu fotografii ale lui tata.
IS-29B2/YR-363. Subsemnatul pe locul din spate, in 1979, in ziua in care "ne-au facut" pionieri. Unde altundeva sa se intample asta daca nu intre avioanele de la Aeroclubul Soimii Bucovinei Suceava... Undeva in spate in dreapta se vede un IAR 818 iar in spatele lui era un Aero45, ambele scoase la pensie atunci. In stanga, in fata cladirii unde se afla si CZ-ul (turnul) se vede un IMS.Inca una veche tare, persoanele nu le cunosc. Daca cineva care a zburat pe Suceava in anii aia (YR-197, in special) cunoaste personajele va rog sa faceti completarile de rigoare. 1.Soimii Bucovinei.....Scheia... 2.doi mecanici proaspat aterizati din scoala de la Medias(raposata) Lica@Dorel | |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Dum 17 Iul 2011, 19:11 | |
| - YR-197 a scris:
- doi mecanici proaspat aterizati din scoala de la Medias(raposata)
Lica@Dorel Lica si Dorel ?!? Cum ii prind le arat poza asta sa vad ce reactie au Amandoi lucreaza inca aici! Cam pletosi pentru niste absolventi de scoala militara! Multam de info! | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Dum 17 Iul 2011, 20:35 | |
| - dylan a scris:
- Cam pletosi pentru niste absolventi de scoala militara!
Aveau astia...proaspat absolventi de sc.mil.un fix in acei ani:parul lung...si barba...si cei de la Medias si cei de la Boboc 3 ani sunt multi in regim de cazarma(domn'profesor ar comenta ca ce-i aia cazarma)...cunosc un specimen(ghiciti cine este) care dupa una luna la utilitara a refuzat sa-si taie pletele in schimbul primei simple pe AN-2... ajunsesem prin 82-83 sa cred ca noii piloti cu repartitie la aerocluburi erau de fapt absolventi ai Scolii de Marina,toti erau cu foto ptr. legitimatiile de aerodrom cu barbi... P.S.scuze de off topic,fac sapaturi dupa poaze de "pirati | |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mier 28 Sept 2011, 20:05 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Joi 29 Sept 2011, 17:30 | |
| Super! Ati fost azi la "vanatoare"? | |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mar 17 Ian 2012, 19:16 | |
| Odata cu multumirile de rigoare pentru Cristi Balan (scan-uri) si D-lui Mihai Drobota (Nea Miluta) care mi-a trimis pozele prin ficioru' sau Ciprian, va mai arat cate ceva de pe Salcea sau Scheia. Nu le-am "tavalit" prea mult prin PS ca nu am mai avut rabdare... Nea Milu langa Petre Barbu Haralambie Baietii, iarna la treaba pe Scheia cu incalzitorul langa YR-VIX. Ii stiu aici pe Fane Chirila, Nelu Gheorghiu, Prepelita, Stefanschi, Drobota. Pe ceilalti ii recunosc dar nu le mai tin minte numele si nici n-am mai apucat sa intreb pe nimeni pana la ora la care scriu postul asta. Pe Salcea, pregatindu-se de un salt. Primul din stanga, Mitica Soare. Daca va uitati atenti, undeva sub motorul AN-2-ului se vede un capat de aerogara si un AN-24/26 parcat la sudul platformei. De fapt se vede doar deriva, cee ce-i mai important! O poza cu Victor Ion Elena, inmatriculare mai rara pe forumul nostru. Dupa cum arata fundalul ala, tot la Scheia e pozata. Incheiem tot cu Nea Milu si cu batranul Udrea in hainele vechi. Aveti tot pe pagina asta o poza color cu el. In stanga o deriva de Zlin 50. | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mar 17 Ian 2012, 19:37 | |
| ISTORIE!!! MULTUMIM!!! ALecsu` | |
|
| |
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mar 17 Ian 2012, 20:22 | |
| Frumos. Multumim ca ai impartasit cu noi aceste poze!! | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mier 18 Ian 2012, 09:20 | |
| Faine Dylan!!! Ma infior de fiacare data cand vad una din batranele YR-VI...
| |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mier 18 Ian 2012, 10:29 | |
| Ma bucur ca va plac! Uite asa mai salvam si noi cum si cat putem din ceea ce a fost odata aviatia "de-a IV-a" prin zona asta... Aseara chiar imi spunea un coleg de forum pe mess ca am cazut in butoiul cu melancolie... Asa cum le-am editat in fuga ieri, am studiat fiecare detaliu din poze si asa am si gasit An-ul parcat pe platforma aeroportului. Mai am cateva promise de D-l Stefanschi, dar numai nu apuc sa le iau si sa le trag un scan. @YR-197: Pana ajung sa-l intreb pe tata de persoanele "necunoscute" de mai sus, poate ma ajuti tu... | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mier 18 Ian 2012, 15:32 | |
| Dylan, mai bine il lasam pe adi505,ca e de-al casei. Bine ai venit pe forum Adi! | |
|
| |
adi505 Airport Level
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 60 Localizare : bistrita Data de inscriere : 18/01/2012
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mier 18 Ian 2012, 15:48 | |
| bine v-am gasit, in foto cu fane chirila, nu e nelu gheorghiu, ci mecanicul lica in foto cu parasutisti e nelu soare- instructor - iar cu cipica alba e mocodean- azi instructor - faine poze | |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mier 18 Ian 2012, 16:40 | |
| Bine ai venit Adi! Combinatia asta din nickname, "Adi" + simpla "YR-505" ma duce cu gandul la o singura persoana... Asa este?!? Ala-i Lica Vicol?!? E nebunie! Din cauza mustatii l-am confundat cu Dom' Instructor... iar Johnny Mocodean pare mai batran in poza decat este acum Azi vad ca si Lica si Johnny is la munca. Am sa-i chem sa se vada | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mier 18 Ian 2012, 17:01 | |
| uita-te la Johny si la Poze cu noi...am postat una de la Arad din august anul trecut.. | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Mier 18 Ian 2012, 19:24 | |
| - balki a scris:
- Frumos. Multumim ca ai impartasit cu noi aceste poze!!
Subscriu! Merci Catalin Liviu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" | |
| |
|
| |
| Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" | |
|