Nu stiu daca e facuta de mine sau de altii dar am mai multe la gramada trebuie sa le tot selectez dar ti-am mai zis ... nu prea am timp .. si zilele astea promit sa pun o poza cu un personaj foarte drag tie )
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Deci fii atent la fotografia de mai jos si daca-ti spune ceva...sa nu se mai intample! Iti spune ceva banda bleu din partea de jos a fotografiei?!?
Cum poti sa iei o fotografie de pe net si s-a o expui spunand ca-i a ta.....Ai citit REGULAMENTUL cand te-ai inscris pe forumul asta?!?
Citat :
3. Publicarea imaginilor 3.1. Imaginile publicate pe forum trebuie sa fie personale. 3.2. Nu se vor incarca imagini sub Copyright, preluate de pe alte site-uri sau forumuri. Se pot insa posta doar link-uri catre acele imagini.
Am mai avut colegi pe aici care au fost dati afara de pe forum pentru furt de fotografie! Grija mare!
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
"Nu stiu daca e facuta de mine sau de altii dar am mai multe la gramada" am mai multe nu am de unde sti si nu am zis ca e a mea ci is gasite in calculator sunt facute de mine de altii nu stiu deci .. repet NU ESTE NICI UNA DIN ELE FACUTA DE MINE ... trebuia sa pun de la bun inceput asta da sorry my fault
byteworks Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Data de inscriere : 23/12/2008
Subiect: Re: Suceava, Salcea - Aeroclubul "Grigore Bastan" Sam 10 Oct 2009, 10:15
byteworks a scris:
A luat foc si-i da cu apa?
Proaspat venit cu el de la depasare de la c`u de argin 50 KM hehe nu a luat foc nimic faceam noi ... pregateam termica pe ziua respectiva ca in zona la noi cam slabut cu termica
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Frumos byteworks! Chiar nu stiam ca ati fost amandoi atunci. L-am "auzit" doar pe 5230 cand a spus ceva de ..."poze" si atat! Ati avut lumina faina in dupa-amiaza aia!
Trebuie sa trag si eu o tura zilele astea pe acolo sa mai vedem ce s-a mai intamplat de cand n-am mai fost!
Ultima editare efectuata de catre dylan in Vin 03 Sept 2010, 23:59, editata de 1 ori
Buna ziua Urmaresc de catva timp forumul dumneavoastra pe care il gasesc foarte animat si interesant. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu cateva raspunsuri: 1. Exista posibilitatea de a obtine brevetul de pilot de avioane usoare la Suceava? Este acest brevet recunoscut in UE? 2. Stiti cam cat ar costa? 3. Cu un avion usor inmatriculat in Romania as avea dreptul sa circul liber in spatiul aerian al oricarui stat din UE? As putea sa fac calatorii de 1500 km fara probleme?
Da il poti obtine sunt cativa instructori particulari la suceava daca te uiti mai bine vezi cateva ulm`uri te interesezi ai cui is si gasesti un instructor ... iar la restu nu sunt asa avizat sa spun dar dupa parerea mea e ca poti bani sa fie )
Buna ziua Urmaresc de catva timp forumul dumneavoastra pe care il gasesc foarte animat si interesant. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu cateva raspunsuri: 1. Exista posibilitatea de a obtine brevetul de pilot de avioane usoare la Suceava? Este acest brevet recunoscut in UE? 2. Stiti cam cat ar costa? 3. Cu un avion usor inmatriculat in Romania as avea dreptul sa circul liber in spatiul aerian al oricarui stat din UE? As putea sa fac calatorii de 1500 km fara probleme?
Va multumesc T.
1. Da, da. 2. Undeva pe la 3 - 4.000 euro. 3. Poti zbura oriunde daca avionul e echipat corespunzator, statie radio si transponder. Cat despre zboruri de 1500 km, se poate, tocmai acum 2 avioane sunt plecate la Friedrichshafen in Germania, e drept ca-s din cele mai scumpe, Flight Design CTLS. Dar trebuie sa tii cont ca nu poti lua bagaje, depinzi prea mult de lumina zilei si conditiile meteo astfel incat aceste zboruri se pot considera aventuri de vacanta.
Va multumesc foarte mult, alexkinder si byteworks. Am intrat in contact pentru foarte putin timp cu niste cunostinte care poseda o licenta de pilot si care mi-au indus un pic acest microb. Dorinta de a avea posibilitatea de a pilota un avion usor vine mai ales dintr-o chestiune practica, si anume, sa pot calatori cat de des pot spre Suceava, in weekenduri. Problema e ca ma aflu la 2000 km de Suceava (pe rute terestre), si uitandu-ma pe Internet dupa avioane cu asemenea perimetre de zbor, aceastea sunt destul de scumpe, departe de posibilitatile mele financiare actuale... Stiti ce ULM uri au o raza de actiune de 2000Km, si cat ar costa? Va multumesc inca o data pentru raspunsurile voastre, T.
Niciunele, si nici macar altele mai mari gen Cessna 182, pentru care trebuie minim licenta PPL, nu bat atat. Si chiar de-ar zbura atat, cursele regulate low-cost sunt de departe mult mai avantajoase.
Pentru distractie se merita sincer dar mnah .. cu un plin la ctls`u faci cel putin jumatate din 1500 de km acuma depinde de fiecare cum ii este mai comod:D
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Am vazut ca un VIRUS 912 SW 80 Pipistrel are o autonomie de 1650 km. Cum as calatori singur, fara bagage, ma intreb daca as putea pune niste rezervoare mai mari... O sa incerc sa contactez fabricantul. Oricum, ar fi si pentru distractie, dar in primul rand as dori un ULM pentru a putea sa ma deplasez din Belgia pana la Suceava, cand am timp liber, si mai ales cand e timp frumos... Pentru un avion cumparat in kit, as gasi un inginer in Romania care sa poata monta avionul, evident contra cost? Numai bine, T.
In legatura cu rezervoare nu prea cred eu .. doar daca face fabricantul in rest ... nu cred trebuie omologate musai! iar sa ti`l montezi eu iti recomand caduros sa`l ei gata montat gata vopsit ca daca te apuci tu sa`l faci o sa ai cateva belele cu astia de la bucuresti ca daca nu le place ceva ... fac urat cel putin asa am auzit acuma nu stiu cat de adevarat o fi dar mna vezi tu te descurci:P