frumos bre! dar voiam sa vad aterizarea... v-ati agatat? ca mie imi arata a zi de 5 ore btw! spune-i domnului pailot ca a cam scapat botu la primele viraje
frumos bre! dar voiam sa vad aterizarea... v-ati agatat? ca mie imi arata a zi de 5 ore btw! spune-i domnului pailot ca a cam scapat botu la primele viraje
Nu a mai fost loc de card.. mi-a fost invatatura de minte, data viitoare golesc tot. Era o zi superba, din pacate dupa vreo juma' de ora am fost chemati jos..
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
Buna tuturor, am vazut ca ati dori mai multe informatii despre tanarul YR-5202, am sa postez cateva poze ce surprind primii lui pasi spre a deveni ceea ce ati surprins deja voi in pozele de mai sus
Si de ieri (realizate de un coleg). In dubla cu cel mai nou si mai incompetent instructor de la noi (ca sa va faceti o idee - aterizarea care am facut-o in dubla cu el, cu virajele 3 si 4 facute de dansul a fost aproape identica cu prima mea aterizare in SC), iar daca mai punem la socoteala si atitudinea, concluzionez ca face parte din aceeasi specie cu fostul comandant: flaius instructorus retardus.
O sa mai postez spre seara cateva poze la care prefer sa fac crop si momentan nu pot, fiind la serviciu.
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Iasi - Aeroclubul "Alexandru Matei" (LRIS) Mier 13 Mai 2009, 04:01
Cateva poze de Sambata, 09.05. La planor nu s-a zburat, deh.. conditie este, cu cheful stam mai prost!
PZL-Okecie PZL-104 Wilga-35A YR-RBK
Aztec Zephyr 2000 YR-5202
In timpul zborului, am preferat sa filmez - voi atasa si filmele in cursul zilei de maine.
Cessna 182 Skylane
Am prezentat actorii, urmeaza ceva instantanee din timpul "piesei"
CTSW-ul 5144 nu ne-a onorat cu prezenta decat la verticala
Apare si Charlie de la V3
Coavio DF 2000 Top YR-5141
5202 revine
Dova Skylark D-MGKM
That's all folks!
Radu_is Fotograf
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
In primul rand salutare la toata lumea! Am ajuns pe Romanian Spotters acum cateva saptamani, l-am explorat in mare parte si mi-a placut ce am vazut. Ma bucur ca exista o comunitate a pasionatilor de aviatie si a fotografiei de aviatie aici in Romania, comunitate ce are deja ceva istorie. Va felicit pentru ce s-a realizat pana acum si la cat mai mult spotting aviatic pe viitor!
Voi incepe cu ceva fotografii de la Iasi, realizate la aeroclubul "Alexandru Matei" Site-ul oficial al aeroclubului este aici: http://www.aeroclubul-iasi.ro/ Bineinteles batranul IS-28B2.
3 aprilie 2009:
15 aprilie 2009:
13 mai 2009:
19 iunie 2009:
15 august 2009:
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
A avut parte de o aterizare foarte urata, in urma careia a suferit avarii la trenul principal de aterizare si la bechie. Mai are o fuzee rupta la aripa dreapta. Din ce s-a discutat se pare ca totul s-a intamplat din cauza neaprecierii corecte a terenului de aterizare. S-a intamplat vineri 11 septembrie in cadrul unei probe "C argint". Pacat... Zbura asa de bine...
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007