ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII

In jos 
+82
Fencer
Ovidiu Veres
victors
MrRzv
strainu
46Pilot
dudueleven
Dan70
GYN
bogdan17
Voicu
neutryno
Flori
edforceone
flightfear
Richelieu
evo
lecar
arnold757
MRares
fly_emirates
Daniel
bumbutza
eli-arw
mitzaciobanu
RATus
ness
cavver
vishzu
cipi_TM
ionescu63
Balki
allex
felix
Bestian
AIR06
Men In Black
transporter
GAC
Tila
DouglasMD11
lrbc
shouriken
eugen
liviu.dnistran
Edi
rallyzone
Griff
norwegian
mario antonio
armi13
Miţă_KRP
geno
fularU
Vipero
PUPUKE
loplo
VIC
gabi-737
petrudimoff
Alex_tm
arianne
mihaiatanasie
malev2009
flaviu
kampfmaschine
dc9northwest
Capt_Vio
Virusu
Raduq
neobluenet
raduvisitor
Dylan
B32fly
atr_42_500
YR-DNY
Thomas
CalinCLJ
demorra
Mengelaus
coropijnita
CDA
86 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyVin 18 Noi 2011, 16:36

Yap, am sperat ca scapam anul asta de ceata dar se pare ca nu Sad

LE: Scade si la noi (300m) si la TGM (100m)
Sus In jos
loplo
Fotograf
loplo

Numarul mesajelor : 911
Varsta : 45
Localizare : EDDK
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyVin 18 Noi 2011, 16:42

LRTR e 7000 decreasing. Cat de curand trebuie sa se decida `nea comandant.
Daca nu, ajunge la Baneasa, ca si la Budapesta e destul de nasoala vremea.

LE: damn, mi-a picat winampu si nu am prins unde pleaca Smile
LE2: s-a dus la Mures pe vremea asta. Godspeed.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyVin 18 Noi 2011, 17:01

Aia am vrut sa spun, ca se duce pe Mures, dar nu stiu ce vrea sa faca acolo la 100m ...
Sus In jos
loplo
Fotograf
loplo

Numarul mesajelor : 911
Varsta : 45
Localizare : EDDK
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyVin 18 Noi 2011, 17:09

Poate era un 100m mai bun decat 300m Smile Culoarea cetii

LE1:
ROT647 a ajuns la Sibiu.

LE2:
WZZ2650 a cerut informatii despre conditii, iar controlorul i-a zis ca se poate duce si la LRTM, restul au mers acolo pentru ca au CAT II.

LE3:
pana la urma 2650 a plecat la LRTR, dupa un go around la LRCL.
Sus In jos
mitzaciobanu
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 4
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 12/05/2009

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 21 Noi 2011, 11:53

Buna ziua,

incep prin a va felicita pentru calitatea deosebita a fotografiilor de pe acest forum, in special de aici de la CLJ.

Scopul mesajului meu este unul practic: poate cineva sa imi recomande o pensiune sau un hotel cat mai aproape de aeroport? Multumesc
Sus In jos
Raduq
Fotograf

Numarul mesajelor : 1764
Varsta : 33
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 06/05/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 21 Noi 2011, 19:12

mitzaciobanu a scris:
Buna ziua,

incep prin a va felicita pentru calitatea deosebita a fotografiilor de pe acest forum, in special de aici de la CLJ.

Scopul mesajului meu este unul practic: poate cineva sa imi recomande o pensiune sau un hotel cat mai aproape de aeroport? Multumesc
Salut, multumim pentru aprecieri.
Cred ca cea mai aproapiata pensiune de aeroport este : http://www.turistinfo.ro/cluj_napoca/cazare-cluj_napoca/pensiunea_casa_cionca-c70229.html
Sus In jos
eli-arw
Flight Level 100
Flight Level 100
eli-arw

Numarul mesajelor : 164
Varsta : 46
Localizare : ARAD ARW LRAR
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 21 Noi 2011, 22:14

Salut.
Sunt din Arad si nu pot sa_ti recomand o pensiune sau hotel aproape de aeroportul Cluj.
Eu am stat la HOTEL PAMI 3*** http://www.hotelpami.com/, si am nimerit la o camera 408 la etajul 4 de unde se vedeau superb mai ales avioanele care veneau la aterizare din vest. Pe 8 si 9 decembrie mi-am rezervat tot camera aia pentru ca se vede fain. Daca vrei sa le vezi asa e super locatia, daca vrei la gard, mergi pe strada Elicei, langa benzinaria OMV.
Trebuie sa cau niste poze facute cu telefonul la gard,
Salutari.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 21 Noi 2011, 22:47

eli-arw a scris:
Salut.
Sunt din Arad si nu pot sa_ti recomand o pensiune sau hotel aproape de aeroportul Cluj.
Eu am stat la HOTEL PAMI 3*** http://www.hotelpami.com/, si am nimerit la o camera 408 la etajul 4 de unde se vedeau superb mai ales avioanele care veneau la aterizare din vest. Pe 8 si 9 decembrie mi-am rezervat tot camera aia pentru ca se vede fain. Daca vrei sa le vezi asa e super locatia, daca vrei la gard, mergi pe strada Elicei, langa benzinaria OMV.
Trebuie sa cau niste poze facute cu telefonul la gard,
Salutari.

Hotel Pami e la 10 km de aeroport in cealalta parte a orasului. E adevarat ca privelistea e superba pentru aterizarile pe 08 , stiu pentru ca locuiesc in apropiere dar dar distanta face ca sa traversezi orasul intre 20 min si o ora depinde de trafic si acum in prag de iarna si de vreme.
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyDum 27 Noi 2011, 01:00

Pentru 2012 se preconizeaza un charter CLJ-JSI (Skiathos) operat de catre Tarom (02.06.-08.09), o destinatie complet noua din CLJ, cât si un charter CLJ-ZTH (Zakynthos) operata de Air Bucharest (05.06.-25.09).

La care se adauga desigur si deja "traditionalul" charter operat de Aegean Airlines la HER, si desigur AYT dar si spre Tunisia exista oferte care încep sa (re)apara.
Sus In jos
bumbutza
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 43
Varsta : 64
Localizare : Acasa
Data de inscriere : 06/02/2010

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyDum 27 Noi 2011, 14:59

Aeroportul Cluj pierde cursă după cursă

Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca are cu opt zboruri mai puţin. În decursul ultimelor luni au plecat companiile Blue Air şi Carpatair, iar cei de la Wizzair şi-au anulat cursă după cursă. Mai mult, anul trecut a existat un zbor estival spre Grenoble care a fost rezervat în proporţie de 100%.
În aceeaşi perioadă a anului trecut, aeroportul sărbătorea pasagerul cu numărul un milion, cifră ce depăşea aşteptările cu 200.000 de pasageri. În acest an, planificarea nu depăşeşte un milion de pasageri, cu toate că la începutul anului se vorbea de 1.080.000 de oameni.

Ultimul zbor a cărui anulare a fost anunţată de compania low-cost este cel spre Pisa, Italia. “Începând cu 10 ianuarie 2012, Wizzair nu va mai opera zboruri de la Cluj Napoca spre Pisa. Decizia are ca scop optimizarea reţelei de rute în concordanţă cu cererea locală. Pasagerii care au efectuat rezervări pentru zboruri după 10 ianuarie vor fi contactaţi de companie. Conform reglementărilor în vigoare, pasagerii pot alege între a li se returna contravaloarea biletelor sau a li se oferi o nouă rezervare pentru un alt zbor cu aceeaşi valoare”, a spus Balazs Varro, Corporate Communications Manager Wizzair. Dar, cu toate acestea, conducerea aeroportului nu pare îngrijorată.

“În perioada de iarnă multe companii îşi reduc frecvenţa, semnificativ este că în 2011 Lufthansa şi-a dublat capacitatea la Cluj. Cei de la Wizzair sunt liberi să îşi ajusteze cursele în funcţie de profit”, a declarat pentru citynews.ro David Ciceo, directorul aeroportului.

Blue Air şi Carpatair “au luat” trei zboruri

Plecarea companiei Blue Air din cauza unor impedimente legale de spaţiul Schengen a dus la anularea zborurilor spre Roma şi Dublin după doar trei luni de la introducerea lor. Odată cu plecarea firmei Carpatair a fost anulat şi zborul spre Timişoara, ce avea o frecvenţă de patru curse pe săptămână.

Wizzair, cu un pas afară din Cluj

Compania low-cost a început să renunţe la curse la începutul acestui an. Primul a fost cel spre Dusseldorf şi apoi au urmat Alicante, Larnaca şi Torino. Motivul pentru toate aceste plecări a fost acelaşi: Decizia are ca scop optimizarea reţelei de rute în concordanţă cu cererea locală.

Alexandra Groza

Foto: citynews.ro

http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/aeroportul-cluj-pierde-cursa-dupa-cursa-209041/
Sus In jos
Daniel
Flight Level 200
Flight Level 200
Daniel

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 34
Data de inscriere : 23/02/2009

MesajSubiect: Lucrare de Licenta   AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyMier 14 Dec 2011, 12:48

Anul viitor termin facultatea si lucrarea mea de licenta este despre Influienta factorilor meteorologici asupra traficului aerian de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.As vrea sa va rog, daca puteti sa ma ajutati cu niste poze, in care sa apara pista in intregime.Am vazut ca ratus a postat o poza de genu.O sa fie citat in lucrare, nu-i nici o problema:).Va multumesc!
Sus In jos
fly_emirates
Flight Level 100
Flight Level 100
fly_emirates

Numarul mesajelor : 170
Varsta : 43
Localizare : Bucharest
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyJoi 15 Dec 2011, 01:05

Daniel a scris:
Influienta factorilor meteorologici asupra traficului aerian de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

Sper din tot sufletul ca titlul lucrarii tale sa sufere o "mica" modificare... nu de alta...dar zici ca e lucrare de licenta (de facultate)...? Cum zicea celebrul Creanga... "nu stiu altii cum sunt..." dar parca pe vremea mea mai punea omul mana pe o carte de limba romana... (fara suparare...doar un sfat ca sa treci cu brio la licenta...).
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyJoi 15 Dec 2011, 16:22

@Daniel daca te ajuta, am si eu poza asta http://photoavia.net/photo/view//11729
Sus In jos
Thomas
Membru activ

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyVin 16 Dec 2011, 13:55

Thomas a scris:
Pentru 2012 se preconizeaza un charter CLJ-JSI (Skiathos) operat de catre Tarom (02.06.-08.09), o destinatie complet noua din CLJ, cât si un charter CLJ-ZTH (Zakynthos) operata de Air Bucharest (05.06.-25.09).

La care se adauga desigur si deja "traditionalul" charter operat de Aegean Airlines la HER, si desigur AYT dar si spre Tunisia exista oferte care încep sa (re)apara.

O sinteza a charterelor ce au început sa apara pe diversele site-uri, ca de obicei cu ceva rezerve, dar în mod destul de sigur o sa mai si apara (ma gândesc aici în special pentru vara la AYT):

- chartere de revelion, ambele ar fi în 28.12 (HRG si TUN) nu cunosc companiile, dar tinând cont de turoperatori si din experientele din trecut ar trebui sa fie tot Nesma Airlines si Tunisair Express. Sa vedem daca se gasesc destui turisti ... Rolling Eyes

primavara-vara 2012:

AYT:

- Air Bucharest 2/7 (luni si joi, din 21.05 respectiv 07.06)
- Corendon Airlines 3/7 (marti si 2x vineri, din 29.05 respectiv 11.05 si 08.06)
- Sky Airlines 1/7 (marti, din 05.06)

BJV:

- Air Bucharest 1/7 (vineri din 15.06)

HER:

- Aegean Airlines 1/7 (luni din 04.06)

ZTH:

- Air Bucharest 1/7 (marti din 05.06)

JSI:

- Tarom 1/7 (sâmbata din 02.06)

TUN:

- Tunisair Express (?) 1/7 (miercuri din 29.02)

HRG:

- Nesma Airlines 1/7 (miercuri din 07.03)

Datele de start ca de fiecare data cu anumite rezerve ... si ca de obicei nu sunt informatii de la diverse "surse" ci adunate de prin ofertele aparute pe net la diversi turoperatori.
Sus In jos
Raduq
Fotograf

MesajSubiect: 1 milion de pasageri la Aeroportul international Cluj-Napoca   AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 19 Dec 2011, 14:17

Link articol: LINK
Autor: Alexandra Groza
Sursa: Ciynews
Citat :
Al doilea an consecutiv, cu câteva zile înainte de Crăciun, al Aeroportului Internațional Cluj-Napoca ajunge la numărul de un milion de pasageri.

La fel ca și în anul 2010, norocosul este un pasager al companiei Tarom, fiind vorba în acest an de Vasile Voie. "Nu mă așteptam la acest premiu și nu mă așteptam să fiu pasagerul cu numărul un milion. Zbor cam de două ori pe săptămână către București cu afaceri", a spus Vasile Voie.

Ca premiu, compania Tarom i-a oferit bărbatului două bilete cu plecare spre orice destinație a companiei Tarom.

@Thomas: Multumim pentru informare, asteptam noutati legate de chartere. Sambata au fost doua curse TUN-CLJ-TUN operate de Tunisair Express, sa fi fost studentii?

Sus In jos
Daniel
Flight Level 200
Flight Level 200
Daniel

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 34
Data de inscriere : 23/02/2009

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 19 Dec 2011, 14:53

fly_emirates a scris:
Daniel a scris:
Influienta factorilor meteorologici asupra traficului aerian de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

Sper din tot sufletul ca titlul lucrarii tale sa sufere o "mica" modificare... nu de alta...dar zici ca e lucrare de licenta (de facultate)...? Cum zicea celebrul Creanga... "nu stiu altii cum sunt..." dar parca pe vremea mea mai punea omul mana pe o carte de limba romana... (fara suparare...doar un sfat ca sa treci cu brio la licenta...).
O mica greseala la primul cuvant s-a strecurat...in rest titlul a fost fixat impreuna cu profesorul de licenta.Daca stii tu mai bine...
Sus In jos
Thomas
Membru activ

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 19 Dec 2011, 17:48

Raduq a scris:

@Thomas: Multumim pentru informare, asteptam noutati legate de chartere. Sambata au fost doua curse TUN-CLJ-TUN operate de Tunisair Express, sa fi fost studentii?

Da, alea absolut sigur au fost de studenti.

În ceea ce priveste informarile, cu placere. Din când în când ma apuca asa si dau câte un tur pe la turoperatori Laughing , site-uri de oferte etc.

Pentru vara viitoare Alibaba si Tez Tour înca n-au introdus ofertele pe site-uri si nici Paralela 45 nu are decât o parte. O sa urmaresc din când în când.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyMier 28 Dec 2011, 16:03

Maine, undeva in prima parte a zilei va veni Basescu la Cluj cu ceva charter. Nu stiu cu ce avion va veni, stiu doar ca nu-i cu Tarom. Daca aflu mai multe amanunte scriu aici.
Sus In jos
Raduq
Fotograf

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyMier 28 Dec 2011, 20:04

Mengelaus a scris:
Maine, undeva in prima parte a zilei va veni Basescu la Cluj cu ceva charter. Nu stiu cu ce avion va veni, stiu doar ca nu-i cu Tarom. Daca aflu mai multe amanunte scriu aici.
Da, maine dimineata va ateriza la cluj charterul cu demnitari.. mai exact la ora 10:00 YR-ATH este programat sa puna rotile jos, iar plecarea este programata pentru ora 16:00.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyMier 28 Dec 2011, 20:13

Ahh, atunci nu-i nici o noutate. Eu stiam ca nu va fi ATR. Asta e.
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyMier 28 Dec 2011, 20:23

Raduq a scris:
Mengelaus a scris:
Da, maine dimineata va ateriza la cluj charterul cu demnitari.. mai exact la ora 10:00 YR-ATH este programat sa puna rotile jos, iar plecarea este programata pentru ora 16:00.

Poate ca ar trebui sa ma abtin . Dumnezeu sa il odihneasca , a fost un om , in fata mortii suntem solidari , DAR .....exista un DAR si o anume intrebare......Mai bine nu o mai pun .......
Sus In jos
CDA
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 387
Varsta : 49
Localizare : Copenhaga
Data de inscriere : 22/03/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyVin 30 Dec 2011, 00:10

In sezonul de vara 2012, Lufthansa va zbura pe ruta Munchen-Cluj cu CRJ 900.
Precizez lucrul acesta, pt. ca in anul 2011 Lufthansa a zburat cu CRJ 700.
Ma bucur de lucrul acesta, pt. ca pana acum companiile aeriene de linie zburau la Cluj cu aeronave mici: Dash8-Q400, Saab 2000, CRJ 700. In 2-3 ani o sa vedem ca Lufthansa zboara la Cluj cu Airbus sau Boeing.

Inca ceva.
Am citit un articol in care directorul aeroportului Cluj - dl Ciceo, declara ca a avut discutii cu reprezentantii Tarom, si ca le-ar fi sugerat sa deschida o ruta Cluj-Amsterdam in 2012.
Ar fi perfect, mai ales ca ar fi o ruta in code share cu KL-AF.
Nu inteleg de ce ezita Tarom asa de mult. Toata lumea asteptam aceasta ruta de cca. 3 ani, si ei inca analizeaza daca e oportun sa deschida aceasta ruta.
Come on Tarom! Daca nu e profitabila ruta Cluj-Amsterdam in C/S cu KLM/AF - atunci ce alta ruta Tarom din Cluj ar fi profitabila?

Sus In jos
transporter
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 40
Varsta : 44
Data de inscriere : 17/04/2010

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 09 Ian 2012, 09:12

Salut

Am si eu o intrebare pentru cei care lucreaza in domeniul aviatiei sau cunosc mai bine acest domeniu.

In vara am zburat de mai multe ori cu Malev pe ruta Cluj - Budapesta si de acolo mai departe tot cu Malev. Spre dezamagirea mea avioanele pe care la trimitea Malev la Cluj erau mici de 30 pax - Embraer 120. Nu am avut nici macar odata norocul de un DH4 sau un 737. Acum vad ca in sezonul de iarna cand traficul ar trebui sa fie mai mic ei zboara cu DH4 sau 737 la Cluj.

Care ar fi explicatia pentru acest lucru ?

Mersi
Sus In jos
http://aviationforum.aero
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 09 Ian 2012, 09:56

transporter a scris:
Salut

Am si eu o intrebare pentru cei care lucreaza in domeniul aviatiei sau cunosc mai bine acest domeniu.

In vara am zburat de mai multe ori cu Malev pe ruta Cluj - Budapesta si de acolo mai departe tot cu Malev. Spre dezamagirea mea avioanele pe care la trimitea Malev la Cluj erau mici de 30 pax - Embraer 120. Nu am avut nici macar odata norocul de un DH4 sau un 737. Acum vad ca in sezonul de iarna cand traficul ar trebui sa fie mai mic ei zboara cu DH4 sau 737 la Cluj.

Care ar fi explicatia pentru acest lucru ?

Mersi

In general cursa de noapte se face cu EMB 120 Brasilia de la Budapest Airport Services. Cursa de zi e facuta de Malev cu ce apuca. Efectiv asta e explicatia , am zburat si eu cu Malev via BUD si am mers cu 737-600 cu 14 pax. Nu exista asadar alta explicatie decat ca functie de aeronavele libere le programeaza pe CLJ. Uneori (mai rar) apeleaza chiar la comasare CLJ si TGM. E si acolo , la Malev , o debandada totala .
Sus In jos
transporter
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 40
Varsta : 44
Data de inscriere : 17/04/2010

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 EmptyLun 09 Ian 2012, 10:17

CalinCLJ a scris:

In general cursa de noapte se face cu EMB 120 Brasilia de la Budapest Airport Services. Cursa de zi e facuta de Malev cu ce apuca. Efectiv asta e explicatia , am zburat si eu cu Malev via BUD si am mers cu 737-600 cu 14 pax. Nu exista asadar alta explicatie decat ca functie de aeronavele libere le programeaza pe CLJ. Uneori (mai rar) apeleaza chiar la comasare CLJ si TGM. E si acolo , la Malev , o debandada totala .

Inteleg. In vara in sistemul de rezervare al Malev intr-adevar cursa de noapte si cateodata si cursa de zi apareau cu EMB 120 Brasilia si erau operate ca atare, chiar am fost atent. Acum in sistemul de rezervare pana prin martie apare fie DH4 fie 737 atat la cursa de noapte cat si la cea de zi si se pare ca le opereaza tot asa cum sunt trecute.
Sus In jos
http://aviationforum.aero
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII   - Pagina 14 Empty

Sus In jos

AEROPORTUL CLUJ - STIRI - DISCUTII
Sus 
Pagina 14 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» AEROPORTUL CRAIOVA - STIRI - DISCUTII
» AEROPORTUL CARANSEBES - STIRI - DISCUTII
»  AEROPORTUL BRASOV - STIRI - DISCUTII
» AEROPORTUL ORADEA - STIRI - DISCUTII
» AEROPORTUL TUZLA - STIRI - DISCUTII

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din Romania - Romanian Airports :: Cluj-Napoca (CLJ / LRCL)-
Mergi direct la: