| Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) | |
|
+68Voicu ALEKS aeroemerich MateiSidon adiuss Alex_tm Doru Negru ela_crux danutvlad stefanu1 JAMS mckingtom strainu YR-197 razvangugila Vici claudiu_ne2000 ionut.vasile horia mig29ovt ROT_046 Karaya 1 fularU JAVIER Antoniu Kamob 50 sergiu felix NATO eugen deltadagger mihai Valy Griff crokodilu C_man marius codrutz valavia gaudi arianne Quebec SNA 46Pilot Mengelaus manu_21skw electric babacu CDA claudiup V.I.D. E-one vishzu Geo GYN grek horizob propellerdream hayabusa RATus Boeing777-300 allex mihaiatanasie ovidiu51 Virusu Eurofighter RoNIN_731 Dylan 72 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
JAMS Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/09/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 20 Mai 2010, 00:19 | |
| | |
|
| |
mig29ovt Flight Level 100
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 02/03/2010
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mar 25 Mai 2010, 22:04 | |
| sal,e posibil sa trec si eu in week-end pe la muzeu sper sa se mai fi schimbat ceva fata de anul trecut am in calculator poze din anii trecuti,nu stiu daca le pun acum,probabil in vacanta | |
|
| |
deltadagger Flight Level 300
Numarul mesajelor : 324 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/11/2009
| Subiect: Muzee de aviatie :: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 28 Mai 2010, 22:43 | |
| Cateva fotografii pe care le-am facut pe 24 aprilie fiind in vizita cu familia la muzeu. MiG-29 "Sniper" MiG-21 "714" MiG-21U "1120" Batrana Doamna MiG-19 MiG-17 "442" IAR-93 "002" | |
|
| |
mig29ovt Flight Level 100
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 02/03/2010
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Sam 29 Mai 2010, 13:25 | |
| m-am intors de la muzeu!!! frumos ca de obicei + bonus 2 grupuri de copii(un grup mare si unul mai mic) pe care le-am vazut ca vizitau muzeul foarte frumos din partea lor | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Dum 06 Iun 2010, 22:07 | |
| Fotografii de la fostul Muzeu al Aviatiei. by NATO |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Sam 12 Iun 2010, 20:50 | |
| Ronin si Cainele Franctiror, amanunte despre manifestarea de marti dedicata lui Vlaicu aveti? | |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Dum 13 Iun 2010, 14:04 | |
| Negativ - nu am fost prezent la MAv in ultimele zile... | |
|
| |
stefanu1 Airport Level
Numarul mesajelor : 99 Varsta : 37 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 16 Iul 2010, 09:41 | |
| arata deplorabil aproape toate exponatele. ma uit la poze vechi cu sniperul cand inca mai avea vopseaua pe el, acuma daca se mai intelege cate ceva.. aparerea mea e ca ar trebui angajat un arhitect care sa propuna o idee de amenajare si protectie pentru exponatele muzeului. ar putea fi construite niste "corturi" cu structuri metalice pentru protectia solara si asta ar rezolva multe dintre probleme, sau poate simpla plantare a unor copaci care sa creeze umbra naturala ar fi alta idee...totul e sa se vrea asta si din conducere, pentru ca financiar ar fi decent... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Dum 18 Iul 2010, 21:21 | |
| - stefanu1 a scris:
- arata deplorabil aproape toate exponatele. ma uit la poze vechi cu sniperul cand inca mai avea vopseaua pe el, acuma daca se mai intelege cate ceva.. aparerea mea e ca ar trebui angajat un arhitect care sa propuna o idee de amenajare si protectie pentru exponatele muzeului. ar putea fi construite niste "corturi" cu structuri metalice pentru protectia solara si asta ar rezolva multe dintre probleme, sau poate simpla plantare a unor copaci care sa creeze umbra naturala ar fi alta idee...totul e sa se vrea asta si din conducere, pentru ca financiar ar fi decent...
Probabil ca o sa raspunda Ronin, dar pana atunci zic si eu: ar fi bine daca ar mai exista Muzeul si peste cateva luni. Sa fii sigur ca sunt destui oameni in Muzeul ala care ar face mult mai mult daca ar avea cu ce. | |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Dum 25 Iul 2010, 21:16 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 03 Sept 2010, 19:46 | |
| Oameni buni, Muzeul Aviatiei asa cum este prezentat in aceste 10 pagini de forum va ramane doar o amintire in sufletele noastre si in hard-diskurile calculatoarelor. In link poze facute pe 1 sept. 2010 in "noul" MAv... Comentariile sunt de prisos. https://2img.net/r/ihimizer/g/img0096kp.jpg/ Interiorul hangarelor a ramas neschimbat. Momentan. |
|
| |
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 03 Sept 2010, 20:15 | |
| Trist. Foarte foarte trist. Am infrant si in lupta pentru MAv... Asa cum a ajuns acum, Muzeul este condamnat la moarte. Nu se va mai putea dezvolta. In ce tara traim... | |
|
| |
claudiu_ne2000 Flight Level 300
Numarul mesajelor : 301 Varsta : 48 Localizare : DEVA Data de inscriere : 10/09/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 03 Sept 2010, 20:33 | |
| Eu totusi nadajduiesc ca e pur si simplu vorba doar de o "relocare" a Muzeului Aviatiei si nu disparitia acestuia. Nu cred ca niste interese meschine...pot sa calce in picioare, pur si simplu...atatia ani de istorie. Pana la urma e un simbol national. | |
|
| |
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Vin 03 Sept 2010, 20:37 | |
| Nu am de gand sa ajung sa discut politica si mama m-a invatat ca nu-i frumos sa injur. Deci nu am nimic de zis. | |
|
| |
stefanu1 Airport Level
Numarul mesajelor : 99 Varsta : 37 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Dum 05 Sept 2010, 23:54 | |
| ce s-a intamplat? s-a restrans spatiul exponatelor? daca Doamne fereste dispare muzeul se alege praful si de istoria aviatiei romane cum s-a ales praful de prezentul si viitorul ei. eu, sunt mai tanar si desi mama m-a invatat la fel sa nu discut politica o fac totusi, in speranta ca daca nu tac se sesizeaza cineva, si mai si injur...dar nu aici. sper ca astia care ne conduc acuma sa o primeasca cu varf si indesat pt tot raul pe care il fac. orium e putin probabil sa nu se intample ceva rasunator pentru ca nu poti scapa cand agiti masele de oameni. cand toata ura e indreptata spre nenorocitii care ne conduc trebuie sa se intample ceva...sper sa se intample ceva cu ei. in alte tari s-ar intampla, poate si la noi dar un pic mai tarziu. oricum, daca maine ar iesi macar 1 milion de oameni in strada eu nu as sta acasa. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 08 Sept 2010, 00:46 | |
| Titlu: MApN şi Primăria Sectorului 2 vor construi peste 1.400 locuinţe pe un teren de lângă Muzeul Aviaţiei Sursa: Gandul.info Autor: *** Data: 7 septembrie 2010, 13:38 - Citat :
- Totodată, şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, Ion Aurel Stanciu, a declarat, marţi, la conferinţa de presă a lansării proiectului, că terenul respectiv era folosit "neraţional", fiind practic un cimitir pentru avioane vechi ale Armatei.
- Citat :
- "Foarte mulţi privaţi au vrut să pună mâna pe acest teren şi, dacă n-ar fi fost acest primar şi acest ministru al Apărării, ar fi reuşit", a declarat ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, prezentă la inaugurarea proiectului, alături de ministrul Apărării, Gabriel Oprea.
Articolul complet Ma duc sa vomit... | |
|
| |
stefanu1 Airport Level
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 08 Sept 2010, 19:43 | |
| .................................
Fara instigare la violenta te rog. Mengelaus | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| |
| |
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 09 Sept 2010, 09:39 | |
| - YR-197 a scris:
- CalinCLJ a scris:
- cine e CRETINUL ala de Stanciu? E aviator????? Cum poate spune ca muzeul e un "cimitir de avioane vechi"? !
Asta-i CIMITIRUL Vor depune si coroane?Miguri,Pume,s.a.... Nu gasesc postarea cu epiteul adresat lui I A Stanciu. Pot sa spun, asa cum stiu, de fapt, multi colegi ai nostri, ca distinsul domn general doctor Stanciu este un prieten sincer al Muzeului Aviatiei. La inceputul acestui an, domnia sa, in aceasta calitate (prieten etc.) a participat la unele manifestari organizate de si in incinta cimitirului de av ... scuzati, Muzeului Aviatiei. Si-a exprimat public atasamentul pentru institutia mentionata, promitand o colaborare asidua si un sprijin pe masura. De asemenea, in discursul prin care saluta si felicita Muzeul Aviatiei cu ocazia implinirii a douazeci de ani, excelenta sa, seful aviatiei militare romane, a deschis o dezbatere publica pentru schimbarea numelui institutiei in "Muzeul Aviatiei Romane", adica, implicit, extinderea preocuparilor acestuia. Deci, va rog, sa ne gandim mai bine inainte de a folosi epitete. Profit de ocazie pentru a-i multumi public, pe aceasta cale (parca asta e formula de lemn, nu?) distinsei doamne ministru cu parul de aur si respectabilului domn primar cu sediul intr-un AN-2 pentru modul darz si neninfricat in care au luptat impotriva rapacitatii unor privati care voiau terenul sub pretul pietei si au reusit sa puna ei insisi mana, gratis, pe acea suprafata folosita in mod nerational. Sa respectam glasul ratiunii!!! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 09 Sept 2010, 10:55 | |
| - Citat :
- Totodată, şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, Ion Aurel Stanciu, a declarat, marţi, la conferinţa de presă a lansării proiectului, că terenul respectiv era folosit "neraţional", fiind practic un cimitir pentru avioane vechi ale Armatei.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 09 Sept 2010, 11:22 | |
| - Mengelaus a scris:
-
- Citat :
Ma refeream la epitetul ala care incepe cu "c" si continua cu "retin" ... | |
|
| |
ionut.vasile Flight Level 300
Numarul mesajelor : 379 Varsta : 43 Localizare : London, UK Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mar 26 Oct 2010, 13:01 | |
| | |
|
| |
danutvlad Airport Level
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 60 Localizare : Bacau Data de inscriere : 12/07/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 27 Oct 2010, 20:53 | |
| http://www.repulomuzeum.hu/Tikuldtetek/DanutVlad/Danut_Bukarest.htm fotografiile sunt facute in octombrie 2009, imediat dupa mitingul de la Otopeni | |
|
| |
ionut.vasile Flight Level 300
Numarul mesajelor : 379 Varsta : 43 Localizare : London, UK Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Mier 03 Noi 2010, 19:11 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) Joi 04 Noi 2010, 02:22 | |
| Adica din vremurile bune .... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) | |
| |
|
| |
| Muzeul Aviatiei - Bucuresti (Pipera) | |
|