]Mami sa faca bine sa se multumeasca cu titlul de anul trecut... ...si sa-i lase pe astia mai TINEREI si mai RASARITI sa se afirme si dansii...
OK, incerc sa vorbesc cu el, dar va costa multe beri... PS cand spui "tineri si mai rasariti" te referi la juniorii adolescenti Panzaru, Iftodi sau Campean, nu?
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
OK, incerc sa vorbesc cu el, dar va costa multe beri... PS cand spui "tineri si mai rasariti" te referi la juniorii adolescenti Panzaru, Iftodi sau Campean, nu?
Bun inteles Berile le luam de la cei trei "PUSTI"(Claudiu, Petrica si Simi)
Radu_is Fotograf
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
De la Iasi tocmai au plecat (in urma cu aproximativ 30 de minute) YR-1600 si YR-1561 remorcate de Wilga. Am facut ceva poze si filme (nu prea multe si nu prea bune - speram sa mai apara vreun elev/sportiv pe la aerodrom, dar cum am fost singurul a trebuit sa tin la plan asa ca decolarea nu am prinso). Sper ca vor ajunge cu bine la Oradea si sper ca voi avea ceva timp in acest week-end sa mai urc din pozele care le-am facut in ultima vreme (sunt muuuuulte) pe forum.
Madone Flight Level 400
Numarul mesajelor : 426 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 03/08/2009
Doua filme de la Iasi cu promisiunea ca voi veni cu un nou set de poze in curand!
Radule, lasa pozele, mai baga filmeee... despre primul, zine si noua cum ai urcat peste plafon... despre al doilea,la orele dupamiezii...hai ca am uitat ce vroiam sa zic...de parca ar mai fi de zis oaresce...
Radu_is Fotograf
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
Radule, lasa pozele, mai baga filmeee... despre primul, zine si noua cum ai urcat peste plafon...
Raspunsul s-ar putea sa fie cam prea banal: cu Wilga! Secventele de peste plafon sunt filmate din YR-1600 de catre domnul instructor Adrian (cu camera mea) la intoarcerea de la Oradea. Cat despre continuat seria de filme... va continua. Promit! Si poze....
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
Multumesc! Multumesc! Vine si berea! Si la multi ani si tie ca doar nu mai e mult!
Vizitato Vizitator
Subiect: Iasi aeroclubul Dum 24 Apr 2011, 11:59
Pana in anii 70', si la Husi a existat un aerodrom (mai bine spus teren de aterizare), cu pista inerbata. Era situat la marginea orasului, in zona "Dric", si era utilizat pentru parasutari de medicamente si ocazional pentru avioanele sanitare. Ulterior, este desfiintat, pe locul respectiv fiind acum plantatii viticole. Tot la Husi, IAS-ul utiliza elicoptere la stropirea viilor, iar "Castelul"(Hotelul) IAS-ului are si o platforma betonata pentru elicopere. A fost utilizata si de Nicolae Ceausescu, cand venea la vanatoare in padurile din zona Husi.
Radu_is Fotograf