Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
Subiect: Re: Iasi - Aeroclubul "Alexandru Matei" (LRIS) Sam 28 Noi 2009, 20:57
Am reusit sa ajung pe la aeroclub si sa am si ceva timp la dispozitie asa ca vin cu informatiile pe care le-ati solicitat. Imi cer scuze pentru intarziere!
YR-197 a scris:
Sunt sigur insa ca i-am spart cabina cu capul,la acea penultima aterizare...la rulajul de dupa contact... Pe chestia asta,il rog pe Radu sa verifice daca cabina a fost schimbata sau este aceiasi...pe cupola,deasupra capului,ar trebui sa fie o bucata de plexiglas(aprox.de marimea unei palme) sarita si lipita cu adeziv.Daca e asa,as dori o foto si promit sa va povestesc istoria cu bucatica...
Am vizitat ambele planoare IS-3D (YR-905 si YR-915). Cupola lui 915 e ok, nu se observa absolut nimic suspect la ea. Cea a lui 905 in schimb este sparta... Nu am reusit sa aflu ce s-a intamplat cu ea (daca s-a spart cand au fost "suite" planoarele pe schela sau in alte imprejurari). Sper ca imaginile vor lamuri ceea ce am spus mai devreme. Astept sa aud si ce s-a intamplat cu acea aterizare... Pozele deci:
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
Subiect: Re: Iasi - Aeroclubul "Alexandru Matei" (LRIS) Mar 29 Dec 2009, 22:12
Pentru ca nu prea am poze de sezon si in ultima vreme nu prea am mai pus ceva pe forum m-am hotarat sa frunzaresc hard-disk-ul ca sa vad ce mai pot selecta. Asa ca am intrat in arhiva din luna octombrie si m-am oprit asupra zilei de 15. Asadar ziua de 15 octombrie 2009 pe aerodromul Iasi-Sud.
Subiect: Re: Iasi - Aeroclubul "Alexandru Matei" (LRIS) Sam 09 Ian 2010, 02:07
8 noiembrie 2009 a fost o zi speciala pentru aeroclubul "Alexandru Matei". A fost ziua in care s-a sustinut examenul de brevetare pentru promotia de elevi piloti ai anului 2009, promotie printre ale carei randuri m-am numarat si eu. Postez cateva imagini din aceasta memorabila zi, de care, personal, imi voi aminti de fiecare data cu placere.
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Subiect: Re: Iasi - Aeroclubul "Alexandru Matei" (LRIS) Sam 16 Ian 2010, 22:55
Radule, incep sa placa ochiului fotografiile tale!! Multe din ele sunt superbe ca si culori, ca si idee! La close-up-uri fii atent la focalizare. Incearca sa le bagi in Photoshop si scoate tot ce se poate din ele! Fa-le sa apara in fotografie pe cat posibil asa cum se vad in realitate! Frumos! Mai asteptam! Multam pentru derive!
Radu_is Fotograf
Subiect: Re: Iasi - Aeroclubul "Alexandru Matei" (LRIS) Dum 17 Ian 2010, 20:56
Multumesc pentru sfaturi si aprecieri Cataline! Inca mai am multe de invatat atat la setarea camerei cat si la postprocesare, dar sper ca in timp si cu multa rabdare voi reusi sa vin pe forum cu mai multe poze si mai de calitate. Vazand fluxul de fotografii frumoase ce sunt postate pe forum in ultima vreme (cele din concursul lunar si nu numai) te simti dator sa progresezi.
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Iasi - Aeroclubul "Alexandru Matei" (LRIS) Dum 07 Feb 2010, 20:59
Frumoasa serie. Foarte dragut Zephyrul.
Radu_is Fotograf
Subiect: Re: Iasi - Aeroclubul "Alexandru Matei" (LRIS) Dum 14 Feb 2010, 19:23
Multumesc Andrei!
YR-RBK - PZL-Okecie PZL-104 Wilga-35A - Privat - Aerodromul Iasi-Sud - 14 Octombrie 2009 - Ultimele pregatiri inainte de a duce parasutistii la traditionalul salt de Sfanta Parascheva
... am mai multa vechime in aviatia sportiva decat PBJ.Argumentez:am efectuat primul zbor pe 5.mai.1977 (IS28-B2 YR-285-instr.Claudiu Panzaru), pe cand J-anul s-a nascut abia pe 2 octombrie acelasi an...
Incredibil! Primul meu zbor a fost cu exact acelaşi planor (YR-285), cu acelaşi instructor dar, în... 1992.
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
... am mai multa vechime in aviatia sportiva decat PBJ.Argumentez:am efectuat primul zbor pe 5.mai.1977 (IS28-B2 YR-285-instr.Claudiu Panzaru), pe cand J-anul s-a nascut abia pe 2 octombrie acelasi an...
Incredibil! Primul meu zbor a fost cu exact acelaşi planor (YR-285), cu acelaşi instructor dar, în... 1992.
Bine ai venit pe forum Mihai!
Claudiu ne-a nasit pe-amandoi... Poze din acea perioada?
gogu Airport Level
Numarul mesajelor : 79 Data de inscriere : 13/02/2009
Iftode Petru si Claudiu Panzaru amandoi ieseni, se "bat" la Oradea. http://rcc.aeroclubulromaniei.ro/registered-pilots Pariuri?
Claudiu este instructorul meu, asadar ar trebui sa "pariez" pe el! Cu Petrica am facut echipa la cateva concursuri, asadar 1-1. Avand in vedere recordul de viteza pe 500 in DC obtinut anul trecut de Petrica, merg pe mana(mansa) lui... Dar sa nu-i uitam nici pe ceilalti dublisti, Florin Stauceanu & Co. tuturor concurentilor! si spor la spotterit, mai ales ca se intentioneaza sa se tina probe si pe teritoriul Ungariei !
P.S. Ferice de tinerii care vor avea sansa sa zboare in DC cu veteranii...ii invidiez sincer;)
D13-th_TakeOff Membru activ
Numarul mesajelor : 247 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 27/06/2009
Iftode Petru si Claudiu Panzaru amandoi ieseni, se "bat" la Oradea. http://rcc.aeroclubulromaniei.ro/registered-pilots Pariuri?
Claudiu este instructorul meu, asadar ar trebui sa "pariez" pe el! Cu Petrica am facut echipa la cateva concursuri, asadar 1-1. Avand in vedere recordul de viteza pe 500 in DC obtinut anul trecut de Petrica, merg pe mana(mansa) lui... Dar sa nu-i uitam nici pe ceilalti dublisti, Florin Stauceanu & Co. P.S. Ferice de tinerii care vor avea sansa sa zboare in DC cu veteranii...ii invidiez sincer;)
Stai asa, ca pe ultima suta de metri s-a mai inscris cineva la clasa "geriatric"... Mami... So, let's make the bets
YR-197 apreciază acest mesaj
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009