ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze

In jos 
+18
atr_42_500
cristi_avb
RwO
Capt_Vio
aegean
Mengelaus
Virusu
Edi
metalactual
allex
gabi-737
bogdan81
bobocell
llobregat
free_flow77
Nic
Dylan
dionescux
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
dionescux
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 29/01/2009

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyLun 02 Feb 2009, 18:42

Salut.

Majoritatea rechinilor aveau peste 2 m. Ce v-am aratat in poze erau cei din reciful de corali, puisori.
Am facut scufundari si am vazut rechini mari, dar din fericire nu am manifestat interes pentru ei.

Cei de la FirstChoice au fost ok, s-au ocupat de absolut tot. De la sosirea la aeroport ne-au condus la barcile care faceau transferul la insula, apoi ne-au vizitat pe insula sa ne intrebe de sanatate de 2 ori in decursul sejurului.

I-am mai vazut la sosirea in aeroport, cand ne asteptau cu pancarde ca sa ne ghideze catre check in.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyMier 04 Feb 2009, 11:23

frumoase poze, cred cà v-ati "distrat" bine, casà pe piatrà và doresc, càci casa de piatrà e rece .
Sus In jos
RwO
Membru activ
RwO

Numarul mesajelor : 767
Varsta : 41
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 11/03/2008

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyJoi 05 Feb 2009, 10:18

Excelenta destinatie si TR! Si pretul e super ok, m-ar tenta si pe mine in viitorul destul de apropiat o astfel de vacanta exotica.
Sus In jos
http://transeuroex.blogspot.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyDum 07 Feb 2010, 17:19

Salut,
Extraordinare poze, felicitari.
Te rog sa imi spui si mie cum ai reusit sa faci rezervarea pe firstchoice.co.uk.
Am incercat si nu reusesc sa trec de pasul PASSENGERS la PAYMENT, nu am nici un buton cu care sa trec la urmatorul pas.
Raman recunoscator pt ajutor.
Multam.
Sus In jos
cristi_avb
Flight Level 200
Flight Level 200
cristi_avb

Numarul mesajelor : 292
Varsta : 38
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 24/09/2009

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyDum 07 Feb 2010, 18:34

Casa de piatra DiaconescuX......Ce pot spune decat WOW, WOW, WOW, WOW.....Ai avut o vacanta pe cinste care e once i a lifetime!!! Excelent TR!!! PS: Si asa am ajuns la al 100-lea post in Maldive Razz
Sus In jos
http://www.expedia.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyLun 08 Feb 2010, 10:10

Salut,
AM REZOLVAT PROBLEMA LEGATA DE TRECEREA DE LA PASSANGERS LA PAYMENT, AM INCERVCAT PE ALT PC SI ACUM POT FACE REZERVAREA.
AR MAI FI URMATORUL LUCRU:
- CE "POSTCODE" COD POSTAL AI INTRODUS TU - NU ACCEPTA CODURI POSTALE DIN ROMANIA?
- DE UNDE AI RIDICAT BILETELE?
MULTUMESC
Sus In jos
atr_42_500
Flight Level 400
Flight Level 400
atr_42_500

Numarul mesajelor : 1059
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyLun 08 Feb 2010, 14:24

Super! Trebuie sa ajung acolo! Smile
Sus In jos
b707nicolae
Flight Level 100
Flight Level 100
b707nicolae

Numarul mesajelor : 110
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/04/2008

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyLun 08 Feb 2010, 14:50

In primul rand, casa de piatra. Inceputul a fost superb, dupa cum se vede. Locurile minunate, peisaje frumoase, pesti si alte vietuitoare interesante..
Si avioane tot asa.. Razz A propo, a remarcat cineva Airbusul A320 indian cu tren de aterizare dublu? foarte rare, numai compania asta le are, daca nu ma insel
Sus In jos
Lery
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 100
Varsta : 29
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 15/11/2009

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyLun 08 Feb 2010, 15:11

In primul rand casa de piatra si sa fiti fericiti impreuna, in al doilea rand felicitari pentru aceasta vacanta de vis si pentru Trip Report-ul facut.
Sus In jos
imperator
Airport Level
Airport Level
imperator

Numarul mesajelor : 31
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti / Kiev
Data de inscriere : 24/01/2010

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyLun 08 Feb 2010, 21:52

Casa de piatra si mult succes in continuare...
Am fost si eu in Maldive vreo 4 zile la inceputul lui ianuarie... am fost intr-o calatorie mai lunga in Sri Lanka si fiind acolo, la doi pasi, am dat o fuga. Am zburat cu UL (Sri Lankan, poreclit si "Usually Late" - ceea ce a fost adevarat la dus, a avut o intarziere de 4 ore) pe relatia CMB - MLE si am aterizat pe "portavion" (cum e poreclit aeroportul din Hulhule).
Nu am stat intr-un resort, am stat intr-un guesthouse din Male si am inchiriat un dhoni (barca cum sunt cele de fac naveta intre Male si Hulhule International Airport) si 3 zile am bantuit pe diverse insule (am fost si pe insule cu resorturi mai naspa si in cele de 5 stele).
Mai multe am scris aici:
Maldive

Uf, incerc sa uploadez, dar nu merge ImageShack-ul asta Sad
Sus In jos
http://imperatortravel.blogspot.com/
imperator
Airport Level
Airport Level
imperator

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyMier 10 Feb 2010, 14:23

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1910024

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1910216

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1910198

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1910321

Resort-ul Paradise Island de langa Male

Ultima editare efectuata de catre Red13 in Mier 10 Feb 2010, 19:28, editata de 1 ori (Motiv : resize poze la 800px)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyMier 10 Feb 2010, 16:00

[nice trip.pacat ca nu ai avut alt aparat mai quality
Sus In jos
imperator
Airport Level
Airport Level
imperator

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyMier 10 Feb 2010, 17:21

PHOTTON a scris:
[nice trip.pacat ca nu ai avut alt aparat mai quality
Am fost mai multi si un amic avea o scula mai faina,... dar acum le prelucreaza ca a inregistrat row-uri la 27M. Astept sa mi le dea si postez...

Pozele care urmeaza sunt de la resort-ul Ananthara

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1920626

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1920650

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1920740

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1920822

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1920789

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1920824

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 P1920827
Sus In jos
eddyz
Flight Level 100
Flight Level 100
eddyz

Numarul mesajelor : 167
Varsta : 37
Localizare : Canada
Data de inscriere : 06/04/2008

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 EmptyMar 16 Feb 2010, 13:26

Woow Excelent!
In primul rand Casa de piatra.
Superbe locuri, poze foarte faine.
Abia astept sa ajung si eu pe acolo
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze   Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» AIR INUIT MONTRÉAL (CYUL) - PUVIRNITUQ (CYPX) - SALLUIT (CYZG)
» YYC-SEA-CPH-HEL-TKU cu Alaska, SAS si Aero Airlines (poze multe)
» Aventuri prin Alaska... (poze multe)
» Excursia mea in Romania si Croatia - (multe poze) SEA JFK OTP cu Delta
» Vancouver - Calgary cu Air Canada Embraer 190 (cu multe poze)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Trip Reports-
Mergi direct la: