| Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze | |
|
+18atr_42_500 cristi_avb RwO Capt_Vio aegean Mengelaus Virusu Edi metalactual allex gabi-737 bogdan81 bobocell llobregat free_flow77 Nic Dylan dionescux 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
dionescux Airport Level
Numarul mesajelor : 15 Data de inscriere : 29/01/2009
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Lun 02 Feb 2009, 18:42 | |
| Salut.
Majoritatea rechinilor aveau peste 2 m. Ce v-am aratat in poze erau cei din reciful de corali, puisori. Am facut scufundari si am vazut rechini mari, dar din fericire nu am manifestat interes pentru ei.
Cei de la FirstChoice au fost ok, s-au ocupat de absolut tot. De la sosirea la aeroport ne-au condus la barcile care faceau transferul la insula, apoi ne-au vizitat pe insula sa ne intrebe de sanatate de 2 ori in decursul sejurului.
I-am mai vazut la sosirea in aeroport, cand ne asteptau cu pancarde ca sa ne ghideze catre check in. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Mier 04 Feb 2009, 11:23 | |
| frumoase poze, cred cà v-ati "distrat" bine, casà pe piatrà và doresc, càci casa de piatrà e rece . |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Joi 05 Feb 2009, 10:18 | |
| Excelenta destinatie si TR! Si pretul e super ok, m-ar tenta si pe mine in viitorul destul de apropiat o astfel de vacanta exotica. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Dum 07 Feb 2010, 17:19 | |
| Salut, Extraordinare poze, felicitari. Te rog sa imi spui si mie cum ai reusit sa faci rezervarea pe firstchoice.co.uk. Am incercat si nu reusesc sa trec de pasul PASSENGERS la PAYMENT, nu am nici un buton cu care sa trec la urmatorul pas. Raman recunoscator pt ajutor. Multam. |
|
| |
cristi_avb Flight Level 200
Numarul mesajelor : 292 Varsta : 38 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 24/09/2009
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Dum 07 Feb 2010, 18:34 | |
| Casa de piatra DiaconescuX......Ce pot spune decat WOW, WOW, WOW, WOW.....Ai avut o vacanta pe cinste care e once i a lifetime!!! Excelent TR!!! PS: Si asa am ajuns la al 100-lea post in Maldive | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Lun 08 Feb 2010, 10:10 | |
| Salut, AM REZOLVAT PROBLEMA LEGATA DE TRECEREA DE LA PASSANGERS LA PAYMENT, AM INCERVCAT PE ALT PC SI ACUM POT FACE REZERVAREA. AR MAI FI URMATORUL LUCRU: - CE "POSTCODE" COD POSTAL AI INTRODUS TU - NU ACCEPTA CODURI POSTALE DIN ROMANIA? - DE UNDE AI RIDICAT BILETELE? MULTUMESC |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Lun 08 Feb 2010, 14:24 | |
| Super! Trebuie sa ajung acolo! | |
|
| |
b707nicolae Flight Level 100
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Lun 08 Feb 2010, 14:50 | |
| In primul rand, casa de piatra. Inceputul a fost superb, dupa cum se vede. Locurile minunate, peisaje frumoase, pesti si alte vietuitoare interesante.. Si avioane tot asa.. A propo, a remarcat cineva Airbusul A320 indian cu tren de aterizare dublu? foarte rare, numai compania asta le are, daca nu ma insel | |
|
| |
Lery Flight Level 100
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/11/2009
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Lun 08 Feb 2010, 15:11 | |
| In primul rand casa de piatra si sa fiti fericiti impreuna, in al doilea rand felicitari pentru aceasta vacanta de vis si pentru Trip Report-ul facut. | |
|
| |
imperator Airport Level
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 52 Localizare : Bucuresti / Kiev Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Lun 08 Feb 2010, 21:52 | |
| Casa de piatra si mult succes in continuare... Am fost si eu in Maldive vreo 4 zile la inceputul lui ianuarie... am fost intr-o calatorie mai lunga in Sri Lanka si fiind acolo, la doi pasi, am dat o fuga. Am zburat cu UL (Sri Lankan, poreclit si "Usually Late" - ceea ce a fost adevarat la dus, a avut o intarziere de 4 ore) pe relatia CMB - MLE si am aterizat pe "portavion" (cum e poreclit aeroportul din Hulhule). Nu am stat intr-un resort, am stat intr-un guesthouse din Male si am inchiriat un dhoni (barca cum sunt cele de fac naveta intre Male si Hulhule International Airport) si 3 zile am bantuit pe diverse insule (am fost si pe insule cu resorturi mai naspa si in cele de 5 stele). Mai multe am scris aici: Maldive Uf, incerc sa uploadez, dar nu merge ImageShack-ul asta | |
|
| |
imperator Airport Level
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 52 Localizare : Bucuresti / Kiev Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Mier 10 Feb 2010, 14:23 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Red13 in Mier 10 Feb 2010, 19:28, editata de 1 ori (Motiv : resize poze la 800px) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Mier 10 Feb 2010, 16:00 | |
| [nice trip.pacat ca nu ai avut alt aparat mai quality |
|
| |
imperator Airport Level
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Mier 10 Feb 2010, 17:21 | |
| | |
|
| |
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze Mar 16 Feb 2010, 13:26 | |
| Woow Excelent! In primul rand Casa de piatra. Superbe locuri, poze foarte faine. Abia astept sa ajung si eu pe acolo | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze | |
| |
|
| |
| Ianuarie pe plaja - Maldive - multe poze | |
|