| SkyEurope (NE / ESK) | |
|
+6Lyvyoo CDA gabi-737 aegean Nic Cayenne 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: SkyEurope (NE / ESK) Vin 11 Ian 2008, 01:34 | |
| | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Vin 11 Ian 2008, 06:57 | |
| Ai prins un B737-500 OM-SEE, cu care am zburat eu BBU-BTS in aprilie 2006. Acum zboara in Rusia, la Aeroflot-Nord, ca VB-BRE.
Am zburat de cele mai multe ori cu SkyEurope, 9 zboruri in total, astfel ca am facut multe poze cu aeronavele lor si pe zborurile respective. Cand am ceva timp mai mult, o sa postez cateva poze. | |
|
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Vin 11 Ian 2008, 10:24 | |
| Chiar e frumusel avionul asta! | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Vin 11 Ian 2008, 21:48 | |
| Poza facuta la Roma FCO, cu B737-700NG / OM-NGH care tocmai decola spre Praga. Am prins poza din OM-NGG, cu care urma sa decolez peste putin timp inspre BBU, pe 26 feb 2007. OM-NGH (1)
Alte poze tot cu OM-NGH, de data asta dupa ce chiar am zburat cu el, tot de la FCO la BBU, pe 16 apr 2007: OM-NGH (2) OM-NGH (3) | |
|
| |
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Sam 12 Ian 2008, 01:05 | |
| - Admin a scris:
- Poza facuta la Roma FCO, cu B737-700NG / OM-NGH care tocmai decola spre Praga. Am prins poza din OM-NGG, cu care urma sa decolez peste putin timp inspre BBU, pe 26 feb 2007.
OM-NGH (1)
Alte poze tot cu OM-NGH, de data asta dupa ce chiar am zburat cu el, tot de la FCO la BBU, pe 16 apr 2007: OM-NGH (2) OM-NGH (3) Misto de tot pozele, mai ales primele 2! Se vad intr-un mod deosebit...in prima (am un lapsus in ceea de priveste denumirea aripioarei verticale care previne aparitia turbulentei de siaj) si avionul care tocmai decola! Iar in cea de a 2-a felul cum bate lumina pe motor si trenul de aterizare! | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Sam 12 Ian 2008, 13:41 | |
| Faine poze,daca ai pozitie buna...alea mai detaliate is facute cu zoom digital peste cel optic?Pt Cayenne,la aripioara aia ii zice wingletta.Dupa cum bine spunea ajuta la micsorarea siajului dar mai face si putina economie la combustibil...Unele companii monteaza winglette la modelele vechi 737-300,757-200...E buna ideea. | |
|
| |
Cayenne Flight Level 300
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Lun 14 Ian 2008, 21:05 | |
| - gabi-737 a scris:
- Faine poze,daca ai pozitie buna...alea mai detaliate is facute cu zoom digital peste cel optic?Pt Cayenne,la aripioara aia ii zice wingletta.Dupa cum bine spunea ajuta la micsorarea siajului dar mai face si putina economie la combustibil...Unele companii monteaza winglette la modelele vechi 737-300,757-200...E buna ideea.
Asa, mersi pentru reimprospatarea memoriei! Apropo, ai vazut A330 de la BMI care avea un singur Winglett? | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Mar 15 Ian 2008, 00:38 | |
| Sincer nu am vazut BMI ala,dar parca am vazut un 747 fara o wingletta,nu stiu din ce cauza nu o mai avea...ori o fi cazut pe drum,ori asa o fi decolat fara ea.Oricum arata ciudat cu una singura . | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Joi 17 Ian 2008, 08:40 | |
| Scuze pentru rezolutie, un alt "special" livery de la SkyEurope, poza facuta pe Otopeni |
|
| |
gabi-737 Membru activ
| |
| |
CDA Flight Level 300
Numarul mesajelor : 387 Varsta : 49 Localizare : Copenhaga Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Mar 30 Sept 2008, 17:24 | |
| OM-NGK | |
|
| |
Lyvyoo Airport Level
Numarul mesajelor : 53 Data de inscriere : 17/04/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Lun 13 Oct 2008, 01:16 | |
| Singura (si probabil prima) companie cu zbor direct pe Coasta de Azur. BBU-NCE pt 1iunie 2009 69E(dus)...La intors pe 7iunie, 130 Fara taxe! Lufthansa il opereaza la 300E cu taxe, dar cu escala. | |
|
| |
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Lun 13 Oct 2008, 12:10 | |
| - Lyvyoo a scris:
- Singura (si probabil prima) companie cu zbor direct pe Coasta de Azur. BBU-NCE pt 1iunie 2009 69E(dus)...La intors pe 7iunie, 130 Fara taxe! Lufthansa il opereaza la 300E cu taxe, dar cu escala.
Hei, ciao Liviu, Mi se parea ciudata treaba, am si verificat, zborul exista insa este cu escala la Viena si nu direct. De asemenea mai poti ajunge la Nisa si cu Baboo facand escala la Geneva. Pretul pentru zborul cu Baboo este pe undeva pe la 200 de euro dus/intors totul inclus. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Lun 13 Oct 2008, 12:28 | |
| Salutare!
Nu este zbor direct. Sunt 2 zboruri separate. Bucuresti-Viena si apoi Viena-Nice. SkyEurope are 3 hub-uri: Viena, Praga si Bratislava in care aduna pasageri din restul destinatiilor sale si ii trimite mai departe.
Ca sfat si iti vorbesc din experienta - chestie probata - iesi mult mai ieftin, daca rezervi separat cele 2 zboruri adica faci un booking Bucuresti-Viena si apoi al booking cu urmatoarea destinatie, in cazul asta Viena - Nice, decat daca rezervi direct Bucuresti-Nice.
Totusi s-ar putea - cel putin asa ar fi normal - si ar justifica diferenta de pret, daca rezervi direct Bucuresti-Nice SkyEurope e posibil sa-ti garanteze cumva conexiunea - adica daca avionul din Bucuresti intarzie si nu mai prinzi din Viena avionul de Nice SkyEurope iti va pastreaza un loc in avionul de Nice de a doua zi - dar nu cred ca iti va asigura despagubiri sau cazare, etc. Low cost inseamna transport de la punctul A la punctul B. Low cost nu inseamna si transfer de bagaje/calatori intre punctul A si C trecand prin B. | |
|
| |
Lyvyoo Airport Level
Numarul mesajelor : 53 Data de inscriere : 17/04/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Lun 13 Oct 2008, 12:30 | |
| - mario antonio a scris:
- Lyvyoo a scris:
- Singura (si probabil prima) companie cu zbor direct pe Coasta de Azur. BBU-NCE pt 1iunie 2009 69E(dus)...La intors pe 7iunie, 130 Fara taxe! Lufthansa il opereaza la 300E cu taxe, dar cu escala.
Hei, ciao Liviu,
Mi se parea ciudata treaba, am si verificat, zborul exista insa este cu escala la Viena si nu direct. De asemenea mai poti ajunge la Nisa si cu Baboo facand escala la Geneva. Pretul pentru zborul cu Baboo este pe undeva pe la 200 de euro dus/intors totul inclus. ) Mi-ai stricat bucuria de a vedea o cursa directa spre Nice Nu am vazut in stanga escala in Viena! Greseala mea... | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Vin 07 Noi 2008, 18:10 | |
| Vad ca deja cele doua site-uri, Skyeurope si MyAir au "fuzionat" si poti face rezervari, dar te arunca dintr-un site in altul. Noile rute apar in cele doua site-uri si poti rezerva, dupa ce te "arunca" de colo colo. La Sky apare acum si limba italiana. Sky a amanat intrunirea actionarilor pana pe 22 Nov., sa-si mai faca socoteli dupa imprumutul de 10 bulioane eur, acordat de York in sept. a.c. Poate reducerea pretului la petrol o sa-i ajute, bine asta este valabil pt. toti. Sper sa le iasa bine... trebuie sa ma dau cu ei. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Vin 07 Noi 2008, 23:17 | |
| Articol din ziarul Gandul de maine 08/11/2008 si un reportaj ProTV legat de acest subiect.
Cele 2 companii au semnat tratatul de parteneriat la Bucuresti si SkyEurope confirma intr-un final zvonurile din vara ca planuieste o ruta Bucuresti - Praga. In plus sustin ca intenţionează să înfiinţeze o nouă companie aeriană în România, împreună cu un partener local. Aceasta urmează să opereze atât zboruri interne, cât şi internaţionale. | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Sam 10 Ian 2009, 00:18 | |
| Vremuri grele pentru SkyEurope :
http://www.skyeurope.com/Documents/investor_news_20090109_en.pdf
Se pare ca din cele 9 ramase , 4 sunt conservate la sol , asa ca opereaza cu doar 5 aeronave. Pe toate aeroporturile pe care am cautat , intarzieri uriase ale tuturor curselor NE ( la VIE , BTS , BGY , FCO etc. ). E posibil ca NE sa fi apelat la aeronave ale "surorii intru suferinta" MyAir ( e doar o presupunere ).
Sa fie inceputul sfarsitului? Se pare ca nici asocierea cu alt "schiop" (ma refer la myAir) nu a adus nici o imbunatatire in operatiile SkyEurope !
Mare pacat ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Sam 10 Ian 2009, 00:24 | |
| Aici : http://www.skyeurope.com/en/about-us/about-skyeurope-airlines/modern-fleet.aspx spun ca au 15 barzauni ..... |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Sam 10 Ian 2009, 00:35 | |
| - kkk a scris:
- Aici : http://www.skyeurope.com/en/about-us/about-skyeurope-airlines/modern-fleet.aspx spun ca au 15 barzauni .....
Asa e , sau mai bine spus asa ERA pana in 8 ianuarie 2009 . In comunicat se mentioneaza ca urmare a incheierii contractului de lease cu GECAS , cele 6 aeronave AU FOST RETURNATE catre GECAS. Undeva , la sfarsitul toamnei , citeam ca NE va pune 4 aeronave la sol pe durata iernii. De aia calculasem ca au ramas cu 5 . Probabil le-au activat pe cele 4 . Semnalul e oricum extrem de negativ. | |
|
| |
CDA Flight Level 300
Numarul mesajelor : 387 Varsta : 49 Localizare : Copenhaga Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Mar 13 Ian 2009, 18:59 | |
| Skyeurope la CPH | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Dum 15 Feb 2009, 22:11 | |
| - CalinCLJ a scris:
- kkk a scris:
- Aici : http://www.skyeurope.com/en/about-us/about-skyeurope-airlines/modern-fleet.aspx spun ca au 15 barzauni .....
Asa e , sau mai bine spus asa ERA pana in 8 ianuarie 2009 . In comunicat se mentioneaza ca urmare a incheierii contractului de lease cu GECAS , cele 6 aeronave AU FOST RETURNATE catre GECAS.
Undeva , la sfarsitul toamnei , citeam ca NE va pune 4 aeronave la sol pe durata iernii. De aia calculasem ca au ramas cu 5 . Probabil le-au activat pe cele 4 . Semnalul e oricum extrem de negativ. Într-o discuţie avută sâmbătă cu o însoţitoare de zbor, aceasta mi-a spus că urmează să primească alte 737, primul chiar săptămâna viitoare. |
|
| |
CDA Flight Level 300
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Vin 27 Feb 2009, 17:15 | |
| Sky Europe a renuntat la ruta Viena-Copenhaga.
Nu ma mira pentru ca Austrian Airlines a vandut multe bilete la pretul de 99 Euro pe aceasta ruta si aveau si 4 zboruri pe zi si i-a "stresat" foarte tare pe cei de la Sky Europe. | |
|
| |
CDA Flight Level 300
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) Dum 22 Mar 2009, 11:28 | |
| - CDA a scris:
- Sky Europe a renuntat la ruta Viena-Copenhaga.
Nu ma mira pentru ca Austrian Airlines a vandut multe bilete la pretul de 99 Euro pe aceasta ruta si aveau si 4 zboruri pe zi si i-a "stresat" foarte tare pe cei de la Sky Europe. OK Sky Europe muta doar zborul CPH-VIE la Bratislava (faci 1 ora cu trenul de la Bratislava la Viena). Dar nu stiu daca ii va ajuta cu ceva pentru ca daca poti sa zbori cu Austrian Airlines la Viena la pretul de 99 de euro, ca sa ma faca pe mine Sky Europe sa zbor cu ei la Bratislava si de acolo sa merg cu trenul sau cu autocarul la Viena ar trebui sa imi vanda biletul cu 20 euro. | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Recuperarea banilor - pentru biletele Skyeurope, achitate cu cardul !!! Sam 17 Oct 2009, 19:20 | |
| VESTI BUNE !!
Eu am primi banii de la Skyeurope !!
Asa cum am spus, imediat dupa faliment, am fost la banca emitenta a cardului cu care am platit biletele, am facut un REFUZ LA PLATA si dupa 6 saptamani, am primit banii in cont, la centima. Palaria jos pentru Skyeurope, dupa 12 zboruri superbe cu ei si dupa returnarea banilor, chiar ca regret falimentul lor.
Un alt prieten, a primit deasemenea banii, la o alta banca. Deci functioneaza 100%, pentru cei care au facut plata on-line cu cardul. Pentru ceilalti, nu ma pot pronunta.
P.S. Nu am vrut sa deschid al topic, dar cel pe care l-am deschis odata cu falimentul Skyeurope si unde postasem ceva legat de recuperarea banilor, a fost inchis si nu am putut posta acolo. Am considerat ca poate sunt si alti forumisti in aceasta situatie sau au prieteni/cunostinte si o veste buna este mereu binevenita. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SkyEurope (NE / ESK) | |
| |
|
| |
| SkyEurope (NE / ESK) | |
|