| Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! | |
|
+9Mengelaus Balki marius claudiup atr_42_500 gaudi tataie2010 RwO metalactual 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mar 01 Sept 2009, 07:09 | |
| Sursa - Skyeurope
Ieri dupa-masa, aeroportul din Praga a spus "STOP" la toate zborurile Skyeurope - neplata datorii. Au incetat si toate zborurile spre/dinspre Bratislava....cam asta a fost.
Pe site-ul lor scrie:
Those of you who have purchased flights with a credit card, please turn to your credit card issuing bank to seek refunds for unused portions of SkyEurope's flights.
A mai facut cineva asa ceva ?? O sa ma duc la banca.... | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mar 01 Sept 2009, 09:14 | |
| Si inevitabilul s-a produs pana la urma.Cei care au platit biletele prin transfer bancar nu isi vor mai putea recupera nimic din banii platiti. | |
|
| |
tataie2010 Airport Level
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mar 01 Sept 2009, 13:34 | |
| Se pot inscrie insa la masa credala, ca si creditori chirografari si...cine stie. Totusi mici sanse...tind spre 0. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mar 01 Sept 2009, 14:15 | |
| Am 12 zboruri la activ cu SkyEurope. Am fost (mult timp) un fan declarat SkyEurope si imi pare rau ca nu au reusit sa se salveze. Legat de refund…. Eu am asteptat pentru un refund din martie pana in iulie si doar cu multe amenintari, telefoane si emailuri am reusit sa vad banii inapoi. Ma tare indoiesc ca is va mai recupera cineva banii pe bilete, indiferent de modul in care a fost facuta plata. Interesant de vazut daca pe ruta de Vienna va intra alt operator low-cost. WizzAir-ul deja a sarit cu o oferta: - Citat :
Pasagerii care au efectuat rezervari SkyEurope pentru calatorii in perioada 1 septembrie 2009 - 26 martie 2010 pot beneficia de un tarif special de 30 de euro (cu toate taxele incluse, valabil pentru o singura calatorie).
Mai mult aici | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mar 01 Sept 2009, 14:57 | |
| Pacat! Am fost f multumit de zborurile cu Sky! | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mar 01 Sept 2009, 16:14 | |
| no comment! si mie imi pare rau... totusi ma gandesc la oamenii care raman cu banii luati. acum o saptamana eram pe punctul de a face rezervare spre Viena pentru octombrie. bine ca am fost inspirat... citisem cateva articole bine documentate prin Capital despre o posibila retragere in toamna, insa nu mi-am imaginat ca fix in prima zi a lui septembrie vor inchide taraba. oare cine va cumpara flota si echipajele? chiar... or avea vreo aeronava blocata pe undeva? | |
|
| |
marius Airport Level
Numarul mesajelor : 96 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/05/2008
| Subiect: SkyEurope suspends its operations Mier 02 Sept 2009, 14:09 | |
| "Dear Guests
Please be advised that SkyEurope has suspended its sales and operations immediately.
Those of you who have purchased flights with a credit card, please turn to your credit card issuing bank to seek refunds for unused portions of SkyEurope's flights.
In case you have paid directly to SkyEurope in other means than credit card (e.g. bank transfer, cash), please be advised that a refund may not be possible.
If you have ordered your flight tickets via a travel agency or organizer, you should discuss the matter with them first.
If you are already at the destination or have rented a car through SkyEurope's business partner, you may stay at the hotel and use the vehicle during the period originally agreed. You must, however, order a return flight from some other airline at your own expense.
You may also wish to contact your insurance provider to seek further guidance and support.
We regret for the inconvenience that have been caused to you."
http://skyeurope.com/en/skyeurope-suspends-its-operations | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mier 02 Sept 2009, 14:24 | |
| Salut! Vezi ca stirea exista deja pe forum, in aceasta sectiune. O poti reporsta in locul respectiv, insa neaparat sa pui toate specificatiile indicate de Hayabusa la inceputul threadului | |
|
| |
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mier 02 Sept 2009, 21:00 | |
| ce rau imi pare...cu ei am facut primul zbor international. pacat. | |
|
| |
marius Airport Level
Numarul mesajelor : 96 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/05/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Joi 03 Sept 2009, 12:06 | |
| scuze pentru repostare... | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Vin 04 Sept 2009, 20:02 | |
| Compania TAROM ofera pasagerilor afectati de falimentul companiei Sky Europe posibilitatea de a calatori la un tarif special de 100EUR/sens pe destinatiile Amsterdam, Bruxelles, Paris, Viena si Roma. - Citat :
- Compania TAROM ofera pasagerilor afectati de falimentul companiei Sky Europe posibilitatea de a calatori la un tarif special de 100EUR/sens pe destinatiile Amsterdam, Bruxelles, Paris, Viena si Roma.
Conditii:
Tariful nu include taxele de aeroport; Oferta este valabila pana la data de 30 septembrie 2009, data de vanzare; Pasagerul trebuie sa prezinte dovada detinerii unei rezervari sau bilet SKY EUROPE; Oferta este in limita locurilor disponibile pe zborurile solicitate si este supusa unor termeni si conditii.
Pentru achizitionare bilete sau detalii suplimentare puteti contacta orice agentie TAROM.
| |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Vin 04 Sept 2009, 21:44 | |
| Pai si ce drac de oferta e aia? 100 de euro la care mai pui taxele, mai pui si tariful de servici de 25 eur... la cat ajungi? Si asta doar one way. | |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Vin 04 Sept 2009, 22:46 | |
| Chiar ca asta e oferta 100euro+70,80 euro taxa!!Nu cred ca multi ar face asta!!Cred ca multi se duc la Wizzair si la Blueair!! | |
|
| |
laurus Flight Level 400
Numarul mesajelor : 403 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Lun 07 Sept 2009, 01:28 | |
| Se zvoneste c-ar veni Niki pe piata romaneasca pentru a acoperi gap-ul creat de lipsa SkyEuope. Ar fi tare sa-i vedem !
Eu cred ca ar opera pe Otopeni dar mai mult mi-ar placea sa apara o companie noua pe Baneasa ! | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Lun 07 Sept 2009, 17:08 | |
| Pana una-alta , din 14 septembrie BBU-VIE cu Blueair (JOR 153/154) , ;a inceput 6/7 , iar din 24 octombrie 12/7. S-a miscat bine de tot JOR !!! | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mar 08 Sept 2009, 20:37 | |
| Frumoasa miscarea celor de la BlueAir - zboruri multe spre VIE si vor fi si mai multe. Superba miscarea - aplaud pur si simplu - zborul ( deocamdata saptamanal ) catre SZG !!! Pret min.: 79 EUR/dus-intors/toate taxele/plata la agentie - atat spre VIE cat si spre SZG !! Pretul catre SZG este fara concurenta, astept cresterea frecventei - sper sa nu ajunga la concluzia ca nu merita. Romanii inca au un fetish, cu masina spre Austria...poate le mai vine mintea la cap. | |
|
| |
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! Mar 08 Sept 2009, 23:00 | |
| - metalactual a scris:
- Romanii inca au un fetish, cu masina spre Austria...poate le mai vine mintea la cap.
Pai, da, dar e mai greu sa-ti cari rosiile si branza (ca sa nu platesti mincarea la hotel) in Austria cu avionul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! | |
| |
|
| |
| Skyeurope a suspendat toate operatiunile !! | |
|