| Călătorie în culisele TAROM | |
|
+5YR-SND valavia Voicu mihai atr_42_500 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Călătorie în culisele TAROM Mar 06 Mar 2012, 14:25 | |
| Salutare. În 10 februarie TAROM a organizat evenimentul Călătorie în culisele TAROM. A fost o experienţă fascinantă, iar organizarea a fost excelentă. Grupul de “călători” a fost dus întâi la biroul OCC (Operations Control Center) , apoi în una din sălile de briefing, unde am asistat la o simulare de briefing pentru zborul ROT703/704 spre Iaşi. Apoi am fost conduşi la aeronavă, am făcut walk-around. A urmat îmbarcarea. Grupuri de câte trei vizitatori au mers în cockpit, restul au fost informaţi de către însoţitoarele de bord despre aspecte specifice ale activităţii lor. A urmat vizita la Direcţia Tehnică, vizitarea hangarului TAROM, a laboratoarelor şi atelierelor. În final am asistat la o prezentare a direcţiei siguranţă şi calitate zbor. Dincolo de ideea în sine, care este excelentă, am fost impresionat de două “gesturi”: în avion am fost serviţi cu o masă, iar la final, am primit fiecare câte un cadou (machetă A318, stick memorie în formă de avion şi o jucărioară). Nu pot spune decât bravo TAROM!
| |
|
| |
mihai Flight Level 100
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 52 Data de inscriere : 09/03/2009
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Mar 06 Mar 2012, 14:49 | |
| Macheta de A318 cu suport de B737 ? Macheta si stick memorie, de unde se pot cumpara ? Sau...pentru muritorii de rand, mareata companie nu comercializeaza...? | |
|
| |
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Mar 06 Mar 2012, 15:01 | |
| De ce sa nu carcotim, nu? | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Mar 06 Mar 2012, 16:02 | |
| Foarte frumos si bine " documentat " cu poze tripul.......Felicitari atr_42_500 | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Mar 06 Mar 2012, 19:07 | |
| Bravo pentru TR. Eu am tot zis ca il fac dar nu am apucat nici pozele sa le vad bine dar nu uit de acest TR. A fost o experienta super! - mihai a scris:
Macheta de A318 cu suport de B737 ?
Macheta si stick memorie, de unde se pot cumpara ? Sau...pentru muritorii de rand, mareata companie nu comercializeaza...?
Suportul nu este cel original. ATR_42 o sa iti trimit curand o poza cu sistemul de prindere daca nu ti-ai dat seama pana acum. Macheta daca ar fi sa o vanda o vei gasi doar la bordul aeronavelor desi ma indoiesc ca vei gasi asa scala mare (ar fi primul legacy carrier care ar vinde 1:100 la bordul aeronavelor din cate cunosc eu), la fel si stick-ul. Pe de alta parte astea se numesc obiecte promotionale si fac parte din categoria agendelor, pixurilor si calendarelor, obiecte care nu se vand ci se dau cadou la sfarsitul unor meeting-uri, sedinte, actiuni promotionale etc. Dar de ce sa nu carcotim si sa aruncam gratuit cuvinte rautacioase, nu!? Ca asa-i romanul! PS: Actiunea "In culisele TAROM" a fost pentru muritorii de rand, asta asa ca sa nu te mai victimizezi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Mar 06 Mar 2012, 19:26 | |
| | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Mier 07 Mar 2012, 00:24 | |
| | |
|
| |
mihail Flight Level 200
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/12/2009
| Subiect: Bravo TAROM! Mier 07 Mar 2012, 07:21 | |
| Bravo Tarom, felicitari pentru initiativa! Eu sper ca data viitoare sa se viziteze YR-BGF sau YR-BGG, desi cred ca ar fi mai complicat. Recunosc ca am mai citit despre aceasta initiativa si in alte locuri, dar e interesant de vazut de fiecare data, alte poze, alte unghiuri. Multumim pentru TR, atr. | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Mier 07 Mar 2012, 14:57 | |
| Foarte Interesant! Cred ca a fost o experienta unica. Mi-a placut foarte mult sa vad Tarom MTC. Spre deosebire de alte hangare care le-am vazut, cea din OTP pare sa fie putin mai "murdara". De obicei poti sa mananci de pe jos asa de curat e... Oricum, super frumos si extrem de interesant. Vad ca au "Procedural Sim" (cockpit de carton). Unde se face training-ul pentru Boeing? Stiu ca ATR / Airbus se fac in Franta, nu? | |
|
| |
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Joi 08 Mar 2012, 16:21 | |
| Incearca sa isi spele si ei pacatele cum pot! Foarte misto pozele, mai ales cele cu revizia lui YR-BGD (prima mea dragoste) cu care am zburat la Munchen si am stat in cockpit. Felicitari pentru postare! | |
|
| |
daryus_i Flight Level 100
Numarul mesajelor : 107 Varsta : 43 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 17/02/2010
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Joi 08 Mar 2012, 22:04 | |
| Foarte frumos...FELICITARI TAROM !!!!! As dori sa stiu cum a fost mediatizat acest eveniment si care au fost conditiile pt a putea participa. ms | |
|
| |
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Vin 09 Mar 2012, 08:52 | |
| Ma bucur ca v-a placut. Evenimentul a fost anuntat pe pagina facebook a TAROM | |
|
| |
mihai Flight Level 100
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 52 Data de inscriere : 09/03/2009
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM Lun 12 Mar 2012, 16:59 | |
| - valavia a scris:
- Pe de alta parte astea se numesc obiecte promotionale si fac parte din categoria agendelor, pixurilor si calendarelor, obiecte care nu se vand ci se dau cadou la sfarsitul unor meeting-uri, sedinte, actiuni promotionale etc. Dar de ce sa nu carcotim si sa aruncam gratuit cuvinte rautacioase, nu!? Ca asa-i romanul!
PS: Actiunea "In culisele TAROM" a fost pentru muritorii de rand, asta asa ca sa nu te mai victimizezi! Imi cer scuze pentru carcoteala si cuvintele rautacioase pe care le-am spus. Sincer, nu am crezut ca fac asa ceva...dar Datorita faptului ca il cunosc foarte bine pe tatal tau, cu care am mancat o paine impreuna, il respect si te cunosc de cand erai un copil, veneai cu " tata la avioane " si mancai cu noi la popota, prefer sa nu-ti raspund la ceea ce ai scris mai sus, desi meritai cu varf si indesat. Nu doresc sa intru in polemica cu tine pe tema maretei companii sau a altei teme. Pentru tine, iti spun ca, cunosc foarte bine atat relatia pe care o ai cu mareata companie si maretul aeroport...nu de la tatal tau...dar si activitatea acestora chiar de cand mareata companie inchiria avioane la RyanAir. Te rog frumos, ca pe viitor sa fii putin mai atent la tonul si atitudinea ta fata de mine. Sunt un simplu om. Iti multumesc anticipat si iti doresc sa ai portanta ! Legat de actiunea maretei companii, o apreciez, mi-a placut si consider ca trebuie facuta mai des pentru a face cunoscuta aviatia si eventual a atrage tineri dornici sa zboare...la mansa. Felicitari tuturor celor care au participat si le multumesc pentru pozele prezentate. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Călătorie în culisele TAROM | |
| |
|
| |
| Călătorie în culisele TAROM | |
|