atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: OTP/SBZ cu ATR 72-500 TAROM Mar 03 Noi 2009, 12:05 | |
| Salutare În sfârşit am prins AT7-ul . Nou, curat, aerul miroase proaspăt : ). Pt ATI şi echipaj a fost primul leg din zborul OTP SBZ MUC şi retur. A fost un zbor frumos, deşi am prins overcast peste munţi (dar norii au fost spectaculoşi) şi la Sibiu vremea era mohorâtă. La ATRrizare camera focusa pe stropii de pe geam aşa că nu am poze „uploadabile” cu touchdown … Notă bună pentru echipajul amabil, cele două FA au zâmbit când ne-au oferit câte un baton de Mars şi băuturi. Comandantul Zaharia ne-a vorbit (nouă sau pasagerului „VIP” Adrian Năstase). Precizez că uşa dinspre cala de bagaje s-a deschis accidental şi că echipajul de cabină a corectat repede situaţia : ( De la întoarcere nu are sens să pun poze, a fost noaptea, nu am prins nimic, dar vreau din nou să o laud şi pe şefa de cabină de pe acel zbor care, spre deosebire de colegul ei zâmbea, în ciuda oboselii acumulate (am prins zborul retur de la MUC). Ei, nu a fost excesiv de amabilă când am rugat-o să vorbească în faţa dacă pot vizita cockpitul după aterizare . Dar eu o sa tot încerc, trebuie să ajung odată în cockpitul de ATR ! Prin urmare zborurile cu TAROM au fost o experienţă plăcută. Abia aştept următorul trip, la CLJ cu A318 la dus şi 737 la întoarcere! | |
|
C_man Flight Level 100
Numarul mesajelor : 171 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti, Romania Data de inscriere : 26/07/2009
| Subiect: Re: OTP/SBZ cu ATR 72-500 TAROM Mar 03 Noi 2009, 13:24 | |
| Nice! Vad ca ai prins, totusi, si o felie de cockpit . Sunt curios, intrucat am zburat cu 42, nu si cu 72, cum e locul la picioare? In 42 m-am simtit tare stingherit cu picioarele datorita faptului ca am 1,95 inaltime... | |
|
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: OTP/SBZ cu ATR 72-500 TAROM Mar 03 Noi 2009, 18:02 | |
| Frumos report. Chestia cu insotitorii de bord de la Tarom e cunoscuta. Nu prea le place sa zambeasca, dar sper sa se schimbe in viitor. Blue Air, si restul incurajeaza ca echipajul lor sa fie "placuti", cu bancuri, glume, zambete, etc. Cel putin asa am observat eu.
In fine, frumos report. Poate ajung si eu odata la Sibiu cu avionul. Nu am mai fost acolo din 1998. | |
|
geno Airport Level
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 41 Localizare : CLJ/LYS(pentru o vreme) Data de inscriere : 27/01/2008
| Subiect: Re: OTP/SBZ cu ATR 72-500 TAROM Mier 04 Noi 2009, 10:34 | |
| Super poze , super Trip!!! Asteptam cu mult interes si pe cel de la Cluj. Pozele de la aterizare Sibiu sunt foarte clare si frumoase.Arata foarte interesant vazuta de sus sala sporturilor.In poza urmatoare trebuie sa fie ceva cartier "ieftin" de prin Sibiu ca arata foarte bine inconjurat de verdeata. | |
|
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: OTP/SBZ cu ATR 72-500 TAROM Mier 04 Noi 2009, 10:36 | |
| Multumesc tuturor. Din pacate zborurile urmatoare vor fi pe timp de noapte asa ca nu stiu ce poze as putea face:( Nu stiu daca e vreo diferenta in ceea ce priveste locul dintre fotolii... la 42 stiu sigur ca e stramt. La 72 nu imi amintesc eram prea coplesit de entuziasm | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: OTP/SBZ cu ATR 72-500 TAROM | |
| |
|