ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia) Empty
MesajSubiect: Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)   Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia) EmptyJoi 05 Ian 2012, 20:07

Pe data de 8 mai 2012 trebuie sa plec la Bergen si am gasit o varianta cate de cat ok :

Oradea - Budapesta: auto;

Budapesta - Norvegia : Norwegian (NAX / DY)

Budapest - Oslo-Gardermoen
Tuesday 8. May 2012 12:40 - Terminal: 1
Flight DY1551 - Low fare
Oslo-Gardermoen - Bergen
Tuesday 8. May 2012 22:00
Flight DY632 - Low fare
2 Adults
x €110.20 €220.40

Return:

Bergen - Oslo-Gardermoen
Sunday 13. May 2012 08:00
Flight DY605 - Low fare
Oslo-Gardermoen - Budapest
Sunday 13. May 2012 09:40
Flight DY1550 - Low fare
2 Adults
x €108.60 €217.20

Total price
(all inclusive) €437.60

Pana aici pare ok, DAR mai jos apar urmatoarele:

[+] Taxes and transit fees account for
€170.40
Fuel surcharge account for €51.60

Mai se adauga si taxele alea sau nu? Pretul total e cum scrie sus (€437.60) sau + 170.40+51.61 care la totalul TOTAL da 660 euro ... ?
Sus In jos
norwegian
Airport Level
Airport Level
norwegian

Numarul mesajelor : 58
Varsta : 46
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 09/09/2009

MesajSubiect: Re: Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)   Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia) EmptyJoi 05 Ian 2012, 21:55

Salutari Smile

Eu sunt mare fun al calatoriilor in Scandinavia si nu m-am putut abtine sa caut, sa te ajut sa gasesti un bilet cat mai bun.

Am gasit 2 variante mult mai ieftine:

1. Lufthansa din CLUJ

CLJ-MUC-CPH-BGO 8 mai
BGO-CPH-MUC-CLJ 13 mai

279 Euro

1.1. Lufthansa din BUD

BUD-MUC-CPH-BGO 8 mai
BGO-CPH-MUC-BUD 13 mai

254 Euro

2. KLM din BUD

BUD-AMS-BGO 8 mai
BGO-AMS-CLJ 13 mai

285 Euro (cu intoarcere pe 12 sau 14 ar fi 229 Euro)

Sper sa ai parte de un drum superb si zile frumoase in Norvegia. E o tara foarte foarte frumoasa si care "te prinde".

P.S. Edit: scuze, acuma am observat ca tu ai rezervat pt 2 persoane. Intr-adevar e mai ieftin cu Norwegian. 420 Eur e pretul final. Taxele respective sunt deja inclusive in pret. De-altfel e o companie super ok,..... e si nickname-ul meu Smile
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)   Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia) EmptyJoi 05 Ian 2012, 22:08

Nu se mai adauga si taxele! "Taxes account for" inseamna ca din pretul total, taxele reprezinta 170+71.
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

MesajSubiect: Re: Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)   Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia) EmptyJoi 05 Ian 2012, 22:26

Mersi pentru raspunsuri. E prima data cand cumpar zboruri de pe net, si nici macar procedurile nu le stiu. Banuiesc ca e nevoie de un card Visa si un cont cu suma necesara tranzactiei. Am card pe care primesc salarul, logic ar fi ca sa ma duc la banca si sa alimentez contul cu cat e nevoie. Cum se procedeaza in cazul acesta?
Sus In jos
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/04/2010

MesajSubiect: Re: Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)   Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia) EmptyJoi 05 Ian 2012, 23:25

Mmmm, depinde de bancă. În mod normal, dacă nu e Maestro (și încă și alea merg la unele bănci) ai posibilitatea să plătești fără probleme. DAR (și e un mare dar), unele bănci nu permit implicit plățile online cu cardul. Trebuie să te duci la bancă și să ceri în mod explicit să ți-l activeze. Dintre băncile care permit știu de Raiffeisen și Transilvania, iar dintre cele care nu permit am auzit de BCR și CEC. Dacă tot ai drum la bancă, întreabă și de asta; dacă ți se pare că funcționara nu e 100% sigură insistă să verifice, ca să n-ai probleme și să pierzi vreo ofertă bună.

Iar dacă îți permiți să pierzi 12 ore pe drum, uite o ofertă la 252 EUR:

BUD-FRA/FRA-BGO cu Lufthansa pe 8 mai
6:10am-7:55am/3:45pm-5:45pm (ai timp să vezi și Frankfurt câteva ore)

BGO-FRA/FRA-BUD cu Lufthansa pe 13 mai
6:40am-8:50am/12:40pm-2:10pm

Dacă vii pe 14 mai, prețul coboară la 212 EUR

Ultima editare efectuata de catre strainu in Joi 05 Ian 2012, 23:28, editata de 1 ori (Motiv : matrix nu e chiar foarte precis la lufthansa)
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

MesajSubiect: Re: Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)   Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia) EmptyMar 24 Ian 2012, 10:26

Pana la urma, cea mai buna oferta am gasit-o la KLM:
BUD-AMS-BGO-AMS-BUD, total doi adulti 313,76euro.

Cu banca a fost relativ usor: am mers la o sucursala a BT, am depus niste cash pe cont si am cerut optiunea BT24 pentru plati pe internet. Apoi de acasa de pe siteul bancii am setat ce trebuia.

Datele sunt putin diferite, plecarea nu e pe 8 ci pe 5.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)   Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia) Empty

Sus In jos

Varianta decenta de transport Oradea - Bergen (Norvegia)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bergen - Flesland (BGO / ENBR)
» Norvegia nov 2012
» Norvegia 2012, KLM
» IAR-814 si varianta MR-2
» Varianta chinezeasca de AN-26

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: