mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede Joi 09 Mai 2013, 11:46 | |
| I haven't calculated the distance to the hospital, but it the one you mention (Spitalul de pneumoftiziologie). It is placed at one end of the that "X", which represents the runways of the former airfield formerly used by the military. | |
|
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede Sam 25 Mai 2013, 20:44 | |
| Am discutat cu unul dintre prietenii care au participat la asamblarea avionului in 2011 si am aflat ca 217 este montat si in curand va fi montata si placa de marmura. Va fi facut si un nou pavaj sub el. Exista o poza pe facebook, facuta de un elev de-al meu. O sa merg si eu acolo sa vad cu ochelarii mei si cu camera ce si cum. | |
|
| Subiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede Joi 13 Iun 2013, 22:03 | |
| Azi, 13 iuinie 2013, a fost sarbatorita si la Rosiori Ziua Eroilor. Elevii si profesorii de la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" (asa se cheama acum scoala mea) au format doua echipaje. Primul s-a imbarcat la bordul rachetei rosii Yankee Echo Tango si au adus un omagiu Eroilor Aviatori la Mom=numentul lor aflat acum in curtea spitalului TBC. Echipajul condus de mine mai avea in componenta pe colegul meu Robert Savulescu si pe elevii Alin Cicic, Marian Velicu si Dan Relu. Am aprins lumanari si am pus niste flori: Al doilea echipaj (mult mai numeros) a fost condus de dna directoare Daniela Gheorghescu si a depus o coroana de flori la monumentul Eroilor din centrul orasului. Festivitatea din centrul orasului a fost, desigur, onorata de prezenta personalitatilor orasului (parlamentari, edili local). La 217 a fost prezent si directorul medical al spitalului, dr. Mihail Nastasescu, care nu a vrut sa apara in poze. PS. Despre avion, la rece, cu alta ocazie. Dar observam ca nu s-a schimbat deloc. | |
|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede Joi 31 Oct 2013, 09:42 | |
| Unde este amplasat avionul in acest moment ? as vrea sa il pozez si eu ,am azi un drum pe acolo. |
|
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede Joi 31 Oct 2013, 11:10 | |
| In curtea Spitalulului de Pneumoftiziologie, Strada Aviatiei nr. 1. (DJ612A Rosiorii de Vede - Călmăţuiu de Sus) 44° 5'56.14"N, 24°57'50.27"E Daca gresesc, sa ma corecteze Domnul profesor. | |
|
| Subiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede Joi 31 Oct 2013, 11:23 | |
| din centura orasului spre vest, se vede pe camp cladirea spitalului tbc. Doar ca nu ti se permite sa intri in incinta decat daca vrea si directorul spitalului. daca nu gasesti suna 0720575945. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede | |
| |
|