ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

IAR-93 expus la Rosiorii de Vede

In jos 
+15
deltadagger
ALEKS
kampfmaschine
flight
bonsai
Dylan
eugen
gopo
Balki
vishzu
bogdanicus'71
RoNIN_731
neagu_laurentiu
YR-197
mihaiatanasie
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 EmptyJoi 09 Mai 2013, 11:46

I haven't calculated the distance to the hospital, but it the one you mention (Spitalul de pneumoftiziologie). It is placed at one end of the that "X", which represents the runways of the former airfield formerly used by the military.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 EmptySam 25 Mai 2013, 20:44

Am discutat cu unul dintre prietenii care au participat la asamblarea avionului in 2011 si am aflat ca 217 este montat si in curand va fi montata si placa de marmura. Va fi facut si un nou pavaj sub el.
Exista o poza pe facebook, facuta de un elev de-al meu. O sa merg si eu acolo sa vad cu ochelarii mei si cu camera ce si cum.
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 EmptyJoi 13 Iun 2013, 22:03

Azi, 13 iuinie 2013, a fost sarbatorita si la Rosiori Ziua Eroilor. Elevii si profesorii de la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" (asa se cheama acum scoala mea) au format doua echipaje. Primul s-a imbarcat la bordul rachetei rosii Yankee Echo Tango si au adus un omagiu Eroilor Aviatori la Mom=numentul lor aflat acum in curtea spitalului TBC. Echipajul condus de mine mai avea in componenta pe colegul meu Robert Savulescu si pe elevii Alin Cicic, Marian Velicu si Dan Relu. Am aprins lumanari si am pus niste flori:

IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 IMG_9126_zpsccd8e0c4

IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 IMG_9135_zps0f410431

Al doilea echipaj (mult mai numeros) a fost condus de dna directoare Daniela Gheorghescu si a depus o coroana de flori la monumentul Eroilor din centrul orasului.

IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 IMG_9174_zps1c74d9c7

Festivitatea din centrul orasului a fost, desigur, onorata de prezenta personalitatilor orasului (parlamentari, edili local). La 217 a fost prezent si directorul medical al spitalului, dr. Mihail Nastasescu, care nu a vrut sa apara in poze.

PS. Despre avion, la rece, cu alta ocazie. Dar observam ca nu s-a schimbat deloc.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 EmptyJoi 31 Oct 2013, 09:42

Unde este amplasat avionul in acest moment ? as vrea sa il pozez si eu ,am azi un drum pe acolo.
Sus In jos
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 EmptyJoi 31 Oct 2013, 11:10

In curtea Spitalulului de Pneumoftiziologie, Strada Aviatiei nr. 1. (DJ612A Rosiorii de Vede - Călmăţuiu de Sus) 44° 5'56.14"N, 24°57'50.27"E

Daca gresesc, sa ma corecteze Domnul profesor. Smile
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 EmptyJoi 31 Oct 2013, 11:23

din centura orasului spre vest, se vede pe camp cladirea spitalului tbc. Doar ca nu ti se permite sa intri in incinta decat daca vrea si directorul spitalului.
daca nu gasesti suna 0720575945.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: IAR-93 expus la Rosiorii de Vede   IAR-93 expus la Rosiorii de Vede - Pagina 3 Empty

Sus In jos

IAR-93 expus la Rosiorii de Vede
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Raid aerian Rosiorii de Vede - Silistea-Gumesti - Rosiorii de Vede
» Expozitie fotografica FotoAVIA2009
» 9 Mai 2012 la Rosiorii de Vede
» Roşiorii de Vede - aeronave in zbor
» Noaptea Muzeelor 2012 la Rosiorii de Vede

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum