ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

cuneo-nice

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyLun 05 Iul 2010, 23:03

stie cineva daca trebuie schimbat trenul din cuneo pana la nice(franta)?sau ii un singur tren?astept raspuns.multumesc.
astept mai multe informati daca stie careva cat costa trenul de la cuneo-nice si mai multe detalii despre tren
Sus In jos
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/04/2010

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyMar 06 Iul 2010, 00:48

Cred c-ai greșit forumul, ăsta e de avioane Very Happy

Dar totuși, pentru că m-ai făcut curios: lista trenurilor, toate indirecte, la majoritatea schimbi în Ventimiglia.
Sus In jos
Iulius
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 162
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 02/04/2008

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyMar 06 Iul 2010, 09:23

Exista mai multe variante: Fossano (cea mai apropiata gara) - Savona - Ventimiglia - Nice
sau
Cuneo - Ventimiglia (ruta pitoreasca) - Nice.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyMar 06 Iul 2010, 22:49

mersi mult si scuze,dar nu stiam unde sa scriu.daca aleg ruta cuneo-ventim.-nice ii departe gara din cuneo de aeroportul din cuneo?cand trebuie schimbat in ventim. tot de acolo iau trenul spre nice nu?si oare care varianta ii mai ieftina ca nu am gasit pretul?mersi mult si scuze de deranj
Sus In jos
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyMar 06 Iul 2010, 23:18

Vezi că ai și prețuri pe situl ăla. Din Ventimiglia la Nice nu prea are cum să fie mai mult de 10 eur, e la 2 pași. Vezi și www.voyages-sbcf.com pentru partea franceză
Sus In jos
Iulius
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 162
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 02/04/2008

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyMier 07 Iul 2010, 00:04

Daca vrei ieftin, iti recomand varianta: Cuneo - Ventimiglia (tren) din cate imi aduc aminte e 7 euro.
Ventimiglia - Monte Carlo (tren)
iar din Monte Carlo (chiar din fata garii) iei autobuzul. E 1 euro. Trenul e mai scump.
Sus In jos
MrJack
Airport Level
Airport Level
MrJack

Numarul mesajelor : 65
Varsta : 42
Localizare : Bucureşti

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyMier 07 Iul 2010, 10:09

Salut,

Vezi că trebuie să iei în calcul şi preţul unui taxi de la Levaldigi (unde este aeroportul) la cea mai apropită gară.

Există un serviciu de taxi care te duce la cea mai apropiată gară, Fossano, la un pret de 7 EUR. Deci îţi poţi planifica biletele de tren începând din Fossano. Detalii ai aici http://www.taxiservicecn.it/navetta.htm

Dacă nu vrei să mergi la Fossano, ci direct la Cuneo atunci trebuie să iei un taxi până la Cuneo. Distanţa este de 20 de km.

Succes!
Sus In jos
DouglasMD11
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 72
Varsta : 30
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 20/03/2010

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyMier 07 Iul 2010, 23:32

de ce nu incercati cel mai bine pe www.trenitalia.com ? si poti sa iti iei biletul online.. cat despre cum sa ajungi la gara. stiu ca este o linie de autobuz microbuz.. cu care ajungi in 15 minute... da nu prea avea clienti deci cel mai bine e sa suni
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyJoi 08 Iul 2010, 22:42

Va multumesc foarte mult.Sper sa ma descurc. Am vazut ca este si tren din aeroport care face legatura cu cuneo gara de unde pot lua trenul spre nice?cred ca asa e cel mai simplu.chiar daca as lua trenul din fussano trebuie sa schimb de 3 ori terenul si cam tot acolo sunt pt ca din fussano merge in cuneo.pretul de aprox 7 euro e pentru o singura schimbare-linie?
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyVin 09 Iul 2010, 02:47

ionuk a scris:
Va multumesc foarte mult.Sper sa ma descurc. Am vazut ca este si tren din aeroport care face legatura cu cuneo gara de unde pot lua trenul spre nice?cred ca asa e cel mai simplu.chiar daca as lua trenul din fussano trebuie sa schimb de 3 ori terenul si cam tot acolo sunt pt ca din fussano merge in cuneo.pretul de aprox 7 euro e pentru o singura schimbare-linie?

Ciao ionuk,

De la aeroport nu este niciun tren. Singurele alternative de deplasare catre Fossano sau Cuneo sunt pe sosea, deci ori cu taxi ori cu navetele indicate de ceilalti baieti. Chiar daca trebuie sa schimbi nu trebuie sa-ti faci oribleme, treci prin gari mici deci nu e greu sa te orientezi deloc. Sfatul de a folosi site-ul cailor ferate italiene (www.trenitalia.it) e foarte bun, ai programe si preturi pentru orice varianta alegi.

Drum bun si distractie placuta!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice EmptyVin 09 Iul 2010, 08:36

ok.ms mult.poi atunci cu taxi voi aunge la gara si sper sa ma descurc de acoloam vazut si situl ala e ft bun intradevar.mersi mult de toate sfaturile
Sus In jos
Continut sponsorizat

cuneo-nice Empty
MesajSubiect: Re: cuneo-nice   cuneo-nice Empty

Sus In jos

cuneo-nice
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cuneo
» USAF Thunderbirds over Maxwell AFB - 2010
» Cluj Napoca - Nice
» Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN)
» Bucuresti Baneasa-Nice Cote d'Azur cu Blueair

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: