| Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) | |
|
+6felix Boeing777-300 delu Capt_Vio coropijnita metalactual 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Joi 01 Oct 2009, 22:35 | |
| Aéroport Nice Côte d'Azur ( NCE / LFMN)Site OficialPozele sunt realizate cu sapuniera Canon. Un aeroport care mi-a placut. Din pacate am aterizat / decolat mai pe seara si pozele au iesit mai slabute. Aeroportul este format din 2 terminale: T! si T2. Eu am aterizat pe TI. Terminalul T2 este nou construit si l-am vazut un pic pe dinafara, arata bine. Aeroportul, ca un tot, este foarte bibilit, spatios, cu de toate pentru toti si este construit, din cate stiu eu pe o insula artificiala, cel putin pistele. Nu este ceva spectaculos dar mi-a lasat o foarte buna impresie. Intre cele 2 terminale exista o naveta gratuita, daca este nevoie de transfer intre cele 2 terminale la zboruri de legatura. Bus-urile care fac legatura intre aeroport si Nisa, opresc in amandoua terminale si biletul costa 4 eur ( valabil toata ziua, pe tot ce inseamna liniile bus+tramvai in Nisa ) Am aterizat pe directia W-E. Capatul vestic al pistei este cel indepartat in poza de mai sus, respectiv cel pozat de catre mine in poza de mai jos. Nu cunosc nr. pistei - fac parte din categoria membrilor neavizati de pe acest forum. O poza cu terminalul T2. Cum iesiti din T1, chiar in fata ( 10-15 m ) gasiti statia pt. cele 2 bus-uri care merg in Nisa. Nr. 99 merge la gara SNCF si nr. 98 merge la Gara Rutiera. Tot de prin zona, pleaca si bus-uri spre Monaco, Cannes, etc. Naveta gratuita intre T1 si T2 si iesirea din T1. T2 - vedere din bus-ul nr. 98. Sosirile la T1. Un acvariu. Plecarile, la etaj. T2 - vazut din T1. Am o blocare in sistem, scuze...revin. Ceva haios pt. mine - propriul bagaj. In concluzie, un aeroport placut, foarte curat si aerisit, cu o buna deservire pentru transfer ieftin catre Nisa, Cannes, Monaco, etc. Pentru doritori, Apasa Aici - 80 photos ! | |
|
| |
coropijnita Flight Level 100
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti/Craiova Data de inscriere : 16/09/2008
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Joi 01 Oct 2009, 23:48 | |
| hei! avionul din a 5-a poza seamana ff mult cu avionul cu care a venit Albert de Monaco la Tulcea. Probabil inchiriat, din moment ce ar fi cam funny sa existe "avion prezindential" intr-o tara care nu are aeroport ...si nici presedinte. | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Mier 14 Oct 2009, 20:50 | |
| - coropijnita a scris:
- hei! avionul din a 5-a poza seamana ff mult cu avionul cu care a venit Albert de Monaco la Tulcea.
Probabil inchiriat, din moment ce ar fi cam funny sa existe "avion prezindential" intr-o tara care nu are aeroport ...si nici presedinte. Da, nu stiu, poate ca seamana. Monaco nu are aeroport, asa este, are doar un helioport - suficient in opinia mea. Oricum, aeroportul din Nice deserveste foarte bine si principatul Monaco. Alte poze cu aeroportul. Daca voi, in general, faceti tot posibilul sa fiti cat mai aproape de aeroporturile/aeronavele pozate, eu "fac" tot posibilul....pe invers. Adica reusesc poze "geniale" de la distante optime, ceva gen: 5 km, 12 km....dar cred ca v-ati obisnuit deja cu stilul meu "spotteresc". Incep cu 4 poze, realizate din EZE - adica in linie dreapta aprox. 12 km. Pe langa distanta apreciabila la nivelul solului, cetatea medievala din EZE se afla la aprox. 450 m peste nivelul marii / aeroportului. Acum ceva poze din Nisa, de la aprox. 4 km distanta de aeroport. Poze realizate de pe terasa Muzeului de Arta Contemporana din Nisa. Scuze, daca unele poze nu au formatul cerut pe forum.
Ultima editare efectuata de catre Mengelaus in Joi 15 Oct 2009, 10:06, editata de 1 ori (Motiv : Resize photo 800x600.Respectati dimensiunile maxim acceptate va rog.) | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Mier 14 Oct 2009, 21:18 | |
| Foarte misto pozele metalactual!! | |
|
| |
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Mier 14 Oct 2009, 22:23 | |
| Fara cuvinte la asa aeroport!!! | |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Joi 15 Oct 2009, 15:52 | |
| | |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Joi 15 Oct 2009, 17:45 | |
| Superbe poze baieti!Chiar ca pista nu iarta la prima greseala! | |
|
| |
metalactual Membru activ
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Joi 15 Oct 2009, 20:38 | |
| Va multumesc pentru feedback ! Bune pozele postate de catre Boeing777-300, chiar daca vremea nu a fost prielnica, dar se vede super pista la aterizare. De fapt, pista este toata "smecheria" acestui aeroport, pentru ca cele doua terminale si restul se incadreaza in limitele obisnuitului, nu exceleaza. Pista este insa super. Si mai este o chestie misto la acest aeroport: poti face spotting la greu stand cu burta la plaja sau plimbandu-te prin oras. Am mai gasit cateva poze, le pun si cu aceasta ocazie inchid. Sunt facute la miezul zilei. Zona din fata a aeroportului ( T1 ) unde sunt plasate plecarile. Din nou zona de la sosiri - locul unde trag bus-urile care pleaca spre Nisa, Monaco, Cannes, etc. Bafta la spotting ! | |
|
| |
cocolino Airport Level
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 51 Localizare : Nisa Data de inscriere : 09/11/2011
| Subiect: Peste gard la Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Mier 05 Iun 2013, 23:41 | |
| Citeva poze facute cu mobilul, deci scuzati calitatea, ale unor pasari interesante parcate la NCE. Fostul barzaune al lui Donald Trump Boeing 727-23, actualmente VP-BDJ: Alt BBJ, al unui magnat rus, B737 M-YBBJ: Si unul dintre asset-urile tatalui magnatilor rusi, Roman Abramovici, B763 P4-MES: | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Joi 06 Iun 2013, 15:18 | |
| Astea da bizz-jeturi Felicitari pentru capturi. | |
|
| |
cocolino Airport Level
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 51 Localizare : Nisa Data de inscriere : 09/11/2011
| Subiect: Alte poze de la NCE Vin 07 Iun 2013, 18:25 | |
| Una dintre aeronavele regelui Bahreinului B744, A9C-HMK Zborul New York JFK - Nisa, B764, N825MH Doua LCC, Norwegian si Easyjet, in acelasi cadru | |
|
| |
strainu Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/04/2010
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Lun 19 Aug 2013, 00:05 | |
| Da' zace de ceva vreme micuțu' 744 pe acolo! Vineri era tot lângă terminal, împreună cu 2 A318 albe cu "număr" de Rusia. O să pun și poze săptămâna viitoare, deocamdată aș vrea doar să remarc numărul enorm de curse al Norwegian. În jurul prânzului am numărat 5 avioane în mai puțin de o oră, în total cred că sunt 10-15 curse pe zi (site-ul aeroportului zice că sunt 8, dar cred c-am văzut mai multe, mai ales că nu prea există vreo companie cu un livery asemănător). | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Lun 19 Aug 2013, 00:56 | |
| Nimic nu zice "F*ck the poor" ca un B744 "business jet" hehehehe | |
|
| |
cocolino Airport Level
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Mar 20 Aug 2013, 16:19 | |
| - strainu a scris:
- Da' zace de ceva vreme micuțu' 744 pe acolo! Vineri era tot lângă terminal, împreună cu 2 A318 albe cu "număr" de Rusia.
N-a stat continuu din iunie pina acum... Cind l-am pozat in iunie a ramas o saptamina sau 10 zile si-a sters-o. - strainu a scris:
- deocamdată aș vrea doar să remarc numărul enorm de curse al Norwegian. În jurul prânzului am numărat 5 avioane în mai puțin de o oră, în total cred că sunt 10-15 curse pe zi (site-ul aeroportului zice că sunt 8, dar cred c-am văzut mai multe, mai ales că nu prea există vreo companie cu un livery asemănător).
Intradevar, intre LCC, Norwegian si EasyJet sint leaderi pe NCE la numarul de curse. Norwegian cred ca-s campioni vara. Au curse nu numai din Peninsula Scandinava catre NCE ci si de pe aeroporturi din Marea Britanie, Germania sau Danemarca. | |
|
| |
cocolino Airport Level
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Joi 03 Oct 2013, 14:17 | |
| De acum cateva zile, unul dintre BBJ-urile unuia dintre cei mai bogati magnati rusi, Alisher Burkhanovich Usmanov, A343 M-IABU: | |
|
| |
LRCV Flight Level 400
Numarul mesajelor : 2060 Varsta : 38 Localizare : LRCV Data de inscriere : 26/05/2014
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) Joi 25 Iun 2015, 22:08 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) | |
| |
|
| |
| Nice - Côte d'Azur (NCE / LFMN) | |
|