| Cuneo | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Daniel Flight Level 200
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Cuneo Joi 25 Feb 2010, 02:24 | |
| As dori sa va intreb daca ati fost careva, de cand a introdus WizzAir cursa catre Torino.Cu ce se poate ajunge de la Cuneo la Torino? | |
|
| |
cristi_avb Flight Level 200
Numarul mesajelor : 292 Varsta : 38 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 24/09/2009
| Subiect: Re: Cuneo Joi 25 Feb 2010, 02:48 | |
| Salut Daniel,
Ai in linkul de aici informatiile referitoare la transportul intre Aeroportul Cuneo Levaldigi si Torino.
Bafta! | |
|
| |
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Cuneo Joi 25 Feb 2010, 14:53 | |
| Ciao Daniel, ziua buna,
In ceea ce priveste informatiile legate de transport, Cristi ti-a dat link-ul perfect. Exista un autobuz ce face legatura intre aeroport si Torino (la Torino esti lasat la gara Lingotto). Daca ai nevoie de orice alta informatie legata de Torino sau zona respectiva da-mi de stire si voi incerca sa te ajut. | |
|
| |
Daniel Flight Level 200
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Re: Cuneo Lun 19 Apr 2010, 19:48 | |
| - mario antonio a scris:
- Ciao Daniel, ziua buna,
In ceea ce priveste informatiile legate de transport, Cristi ti-a dat link-ul perfect. Exista un autobuz ce face legatura intre aeroport si Torino (la Torino esti lasat la gara Lingotto). Daca ai nevoie de orice alta informatie legata de Torino sau zona respectiva da-mi de stire si voi incerca sa te ajut. Am o intrebare.Acuma cu toata agitatia asta cu anularile de zboruri.AM tot incercat sa sun la call center wizz, si nu-mi raspunde nimeni.Unde as mai putea sa mai incerc sa rerutez un zbor?As vrea pentru miercuri. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Cuneo Lun 19 Apr 2010, 20:27 | |
| - Daniel a scris:
- Am o intrebare.Acuma cu toata agitatia asta cu anularile de zboruri.AM tot incercat sa sun la call center wizz, si nu-mi raspunde nimeni.Unde as mai putea sa mai incerc sa rerutez un zbor?As vrea pentru miercuri.
Ciao Daniel, In mod normal ai putea sa faci treaba aceasta direct online fara sa suni nicaieri. Pe site introducand numarul rezervarii tale ai cateva optiuni de modificare. Ai incercat? Altfel poti incerca la o agentie de turism sau la aeroport (Baneasa/Cluj/Timisoara etc). Succes, si daca mai ai nevoie de informatii cu cea mai mare placere. | |
|
| |
RazVanAir Flight Level 100
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Cuneo Lun 19 Apr 2010, 21:43 | |
| [quote="Daniel"] - mario antonio a scris:
- Ciao Daniel, ziua buna,
Am o intrebare.Acuma cu toata agitatia asta cu anularile de zboruri.AM tot incercat sa sun la call center wizz, si nu-mi raspunde nimeni.Unde as mai putea sa mai incerc sa rerutez un zbor?As vrea pentru miercuri. Inccearca si aici daca nu ai incercat pana acum 0364 803 920. | |
|
| |
Daniel Flight Level 200
| Subiect: Re: Cuneo Mar 20 Apr 2010, 23:49 | |
- Daniel a scris:
- Am o intrebare.Acuma cu toata agitatia asta cu anularile de zboruri.AM tot incercat sa sun la call center wizz, si nu-mi raspunde nimeni.Unde as mai putea sa mai incerc sa rerutez un zbor?As vrea pentru miercuri.
Ciao Daniel,
In mod normal ai putea sa faci treaba aceasta direct online fara sa suni nicaieri. Pe site introducand numarul rezervarii tale ai cateva optiuni de modificare. Ai incercat?
Altfel poti incerca la o agentie de turism sau la aeroport (Baneasa/Cluj/Timisoara etc).
Succes, si daca mai ai nevoie de informatii cu cea mai mare placere. Nu am incercat pe site.Si la Torino o sunat la aeroport soramea, si o zis ca sa mearga in Romania.In Romania am fost eu la aeroport, mio zis ca in Italia.M-am enervat teribil...asta este.Am mai povestit si cu Mengelaus, ca l-am zarit la aeroport...pe la munca .Dar daca, codul de rezervare este pentru 2 persoane, cum fac?Ca acolo pe site imi cere codul, si numele persoanei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cuneo Mier 21 Apr 2010, 18:58 | |
| Ciao Daniel,
Cred in continuare ca poti rezolva rapid treaba online. Pentru accesare foloseste codul rezervarii si numele uneia dintre persoanele de pe rezervare. Totusi, la modificarea rezervarii, pentru a o accesa pe site ai doua optiuni, una dintre ele implica introducerea numelui calatorului, cea de-a doua insa presupune doar introducerea codului de rezervare, a datei de calatorie si a adresei de mail utilizata pentru a face rezervarea respectiva, deci nu ti se cere sa introduci niciun nume.
Hope this helps. | |
|
| |
Daniel Flight Level 200
| Subiect: Re: Cuneo Mier 21 Apr 2010, 20:30 | |
- Ciao Daniel,
Cred in continuare ca poti rezolva rapid treaba online. Pentru accesare foloseste codul rezervarii si numele uneia dintre persoanele de pe rezervare. Totusi, la modificarea rezervarii, pentru a o accesa pe site ai doua optiuni, una dintre ele implica introducerea numelui calatorului, cea de-a doua insa presupune doar introducerea codului de rezervare, a datei de calatorie si a adresei de mail utilizata pentru a face rezervarea respectiva, deci nu ti se cere sa introduci niciun nume.
Hope this helps. Mersi pentru informatie. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cuneo Lun 02 Aug 2010, 14:11 | |
| salutti, O sa ajung si eu in torino sambata asta si am vazut ca s-a mai discutat. Daca ma puteti ajuta si pe mine: am inteles k din aeroportul cuneo este autobuz catre torino dar ce nu am inteles eu este unde exact te lasa. Eu vreau sa ajung pe langa lingotto si am vazut k ati scris ca te lasa in gara lingotto....faza e k eu nu imi aduc aminte sa fie vreo gara pe langa lingotto. nu ma asteapta nimeni in aeroport si trebuie sa ma descurc sa nu ajung in alta parte ... Daca ma puteti ajuta, Multumesc! |
|
| |
| Subiect: Re: Cuneo Lun 02 Aug 2010, 17:31 | |
| - adriana a scris:
- salutti,
O sa ajung si eu in torino sambata asta si am vazut ca s-a mai discutat. Daca ma puteti ajuta si pe mine: am inteles k din aeroportul cuneo este autobuz catre torino dar ce nu am inteles eu este unde exact te lasa. Eu vreau sa ajung pe langa lingotto si am vazut k ati scris ca te lasa in gara lingotto....faza e k eu nu imi aduc aminte sa fie vreo gara pe langa lingotto. nu ma asteapta nimeni in aeroport si trebuie sa ma descurc sa nu ajung in alta parte ...
Daca ma puteti ajuta, Multumesc! Ciao Adriana, Autobuzul pleaca din fata aeroportului de la Cuneo, este foarte usor sa-l vezi, deci nu poti gresi. El ajunge exact in fata garii de la Lingotto. Daca ai mai fost la Torino, gara este de cealalta parte a centrului comercial. Exista si pasarela olimpica ce leaga centrul comercial de cealalta parte a orasului, si care traverseaza liniile ferate. Deci gara, si liniile ferate se gasesc practic in spatele centrului comercial. Oricum daca ai nevoie de orice informatie spune-mi si te ajut cu cea mai mare placere. Numai bine. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cuneo Mar 03 Aug 2010, 11:15 | |
- adriana a scris:
- salutti,
O sa ajung si eu in torino sambata asta si am vazut ca s-a mai discutat. Daca ma puteti ajuta si pe mine: am inteles k din aeroportul cuneo este autobuz catre torino dar ce nu am inteles eu este unde exact te lasa. Eu vreau sa ajung pe langa lingotto si am vazut k ati scris ca te lasa in gara lingotto....faza e k eu nu imi aduc aminte sa fie vreo gara pe langa lingotto. nu ma asteapta nimeni in aeroport si trebuie sa ma descurc sa nu ajung in alta parte ...
Daca ma puteti ajuta, Multumesc! Ciao Adriana,
Autobuzul pleaca din fata aeroportului de la Cuneo, este foarte usor sa-l vezi, deci nu poti gresi. El ajunge exact in fata garii de la Lingotto. Daca ai mai fost la Torino, gara este de cealalta parte a centrului comercial. Exista si pasarela olimpica ce leaga centrul comercial de cealalta parte a orasului, si care traverseaza liniile ferate. Deci gara, si liniile ferate se gasesc practic in spatele centrului comercial.
Oricum daca ai nevoie de orice informatie spune-mi si te ajut cu cea mai mare placere.
Numai bine.
Ok, Multumesc de info. Abia astept sa ajung |
|
| |
| Subiect: Re: Cuneo Mar 03 Aug 2010, 12:46 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cuneo Mier 18 Aug 2010, 19:53 | |
| Buna ziua, As dori si eu cateva informatii Aterizez si eu in Cuneo si vreau sa ajung in torino. Am si varianta tren sau doar autobuz? Cam care is preturile? O sa ma cazez la YHA Ostello di TORINO, Address: Via Alby 1 - Turin, Italy. Cum ajung aici? E cumva in centru sau macar aproape? Imi cer scuze pt miile de intrebari. Multumesc. Olga |
|
| |
| Subiect: Re: Cuneo Mier 18 Aug 2010, 21:51 | |
| - Olga a scris:
- Buna ziua,
As dori si eu cateva informatii Aterizez si eu in Cuneo si vreau sa ajung in torino. Am si varianta tren sau doar autobuz? Cam care is preturile? O sa ma cazez la YHA Ostello di TORINO, Address: Via Alby 1 - Turin, Italy. Cum ajung aici? E cumva in centru sau macar aproape? Imi cer scuze pt miile de intrebari.
Multumesc. Olga Ciao Olga, In primul rand, transportul de la aeroportul din Cuneo la Torino. Singura varianta pe care o ai la dispozitie este autocarul. Acesta pleaca din fata aeroportului si ajunge la Torino la gara Lingotto. Costul unei calatorii este de 10,50 euro pe segment, deci daca il vei folosi dus-intors calculeaza 21 de euro. Calatoria dureaza circa o ora. LA acest link gasesti mai multe informatii legate de orare si alte cele: http://www.aeroporto.cuneo.it/pagine/ita/dovesiamo/autobus.lasso . In ceea ce priveste ajunsul la hostel, ei bine acesta e putin mai complicat. Acest lucru deoarece hostelul se afla intr-o zona foarte frumoasa a orasului, pe colina, insa putin in afara centrului. Oricum variante exista, de la Lingotto trebuie sa iei autobuzul 14 sau 14/ in directia Solferino (catre centru). Mergi cu acest autobuz circa 17 statii si cobori la Vittorio Emanuele II. Aici schimbi (practic e vorba de o intersectie) si iei autobuzul 52 in directia Adua mergand 8 statii. Cobori la statia Lanza (via Crimea / corso Giovanni Lanza) si de aici mai mergi putin pe jos. De remarcat ca daca vii in week-end, in loc de autobuzul 52 trebuie sa il iei pe 64 (52 nu circula in week-end). Aici ai o harta a locatiei hostelului: http://www.tuttocitta.it/tcol/mappe/torino?cb=0&cx=7.69676&cy=45.05312&dv=Torino%20(TO),%20Italia&ind=Via%20Giuseppe%20Alby,%201&op=mc&ldv=Torino%20(TO),%20Italia&lpr=TO&lre=Piemonte&lcn=Torino&ccd=84588&cre=1<y=C&lcd=84588&isciv=1&z=1 Daca te pricepi putin la italiana aici ai informatii legate de traseul cu mijloacele de transport: http://www.5t.torino.it/5t/it/percorsi/percorso-dettagli.jsp?routeIndex=0&routeNumber=1 Sper sa te ajute cat de cat. Raman oricum la dispozitie pentru orice chestiune, asa ca da-mi de stire si incercam sa o rezolvam. Ciao. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cuneo Mier 18 Aug 2010, 22:00 | |
| ooo...pare complicat, sper sa nu ma pierd Multumesc frumos de tot! si probabil ca o sa te mai deranjez cu intrebari, sper sa nu te superi |
|
| |
| Subiect: Re: Cuneo Mier 18 Aug 2010, 22:07 | |
| - Olga a scris:
- ooo...pare complicat, sper sa nu ma pierd Multumesc frumos de tot! si probabil ca o sa te mai deranjez cu intrebari, sper sa nu te superi
Ciao Olga, Nicio problema, iti las pe un mesaj privat in forum adresa mea de mail si-mi scrii direct acolo ca sa nu ocupam spatiu aici. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: ALBA Lun 17 Ian 2011, 16:52 | |
| Salutare! Autobuzul de la aeroport spre Torino trece prin Alba? Si daca da, unde anume? Multumesc! |
|
| |
| Subiect: Re: Cuneo Lun 17 Ian 2011, 17:24 | |
| - Vlad1005 a scris:
- Salutare!
Autobuzul de la aeroport spre Torino trece prin Alba? Si daca da, unde anume? Multumesc! Ciao Vlad, Nu trece prin Alba, de la Cuneo merge putin pe strazile regionale apoi intra pe autostrada Savona - Torino si ajunge direct la Torino. Nu exista deci opriri intermediare. in cazul in care ai nevoie de alte informatii sau ajutor da-mi de stire. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cuneo Lun 17 Ian 2011, 21:27 | |
- Vlad1005 a scris:
- Salutare!
Autobuzul de la aeroport spre Torino trece prin Alba? Si daca da, unde anume? Multumesc! Ciao Vlad,
Nu trece prin Alba, de la Cuneo merge putin pe strazile regionale apoi intra pe autostrada Savona - Torino si ajunge direct la Torino. Nu exista deci opriri intermediare.
in cazul in care ai nevoie de alte informatii sau ajutor da-mi de stire. Multumesc pentru promptitudine! Inseamna ca trebuie sa apelez la vreun cunoscut. Multumesc inca o data si iti doresc o seara linistita! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cuneo | |
| |
|
| |
| Cuneo | |
|