ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"

In jos 
+31
mariusoctavian1
AlexC
mandrei
lrbc
ALEKS
GYN
deltadagger
horia
Antoniu
retro
Vici
mihai
Geo
mihaiatanasie
eugen
grek
Vladut
zapacitu
YR-DNY
lancer_two_one
RoNIN_731
andreos18
NATO
bobocell
Virusu
Eurofighter
ovidiu51
mack
horizob
Dylan
Cayenne
35 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
mihai
Flight Level 100
Flight Level 100
mihai

Numarul mesajelor : 178
Varsta : 52
Data de inscriere : 09/03/2009

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyJoi 14 Mai 2009, 09:48

horia a scris:
mai este un an 24 si la Pucioasa, in curtea cladirii unde sa afla cercul de aeromodele.

La Pucioasa, in parcul de avioane de la Aeroclubul Henri Coanda, este YR-BMC care a fost al TAROM-ului.

Geo a scris:
Mihai, imi poti confirma ca se poate intra in interiorul gardului unde e AMC? Am vazut ca e destul de inalt si ma intreb daca e vreo poarta prin spate, chiar imi doresc foarte mult sa-i trag nsite fotografii, mai ales ca-i unul din avioanele mele preferate.

1. Daca te duci cu sau fara masina personala, va trebui sa ceri voie paznicului ca sa intri in curtea liceului si totodata sa-i spui ca vrei sa faci poze la avioane.

2. Noua imprejmuire a parcului de avioane are bineinteles si o poarta de acces. Pe aceasta poarta se afla " mutu " care are o cheie. Aceasta cheie din ce stiu nu se afla la paznic, totusi intreaba-l.

3. Mare grija sa nu te vada cineva din conducerea liceului cand faci poze, ca... Intreaba-l pe paznic daca este cineva din conducere pe acolo. De preferat sa mergi in week-end dar dupa-amiaza.

4. Daca te urci in avion, AI FOARTE MARE GRIJA, la cap si uita-te foarte atent pe unde calci pentru ca lipsesc capacele de la podeaua avionului si sunt destule capcane...si nu incerca sa faci ceva dpdv tehnic la avion, ca...mai patesti cine stie ce si...intri in istorie...

5. ATENTIE LA CAINII DIN CURTEA LICEULUI.

6. BAFTA SI DISTRACTIE PLACUTA.

Octavian a scris:

si palele de la motorul 1 taiate (probabil cu flexul)

Motorul 1 este cel din stanga in directie de zbor.

mihaiatanasie a scris:
Pt Mihai:
1. Nu am parul alb, si nici nu ma consider un mosh pe forum.

Nici macar nu m-am gandit ca sunteti un mosh. Inca o data RESPECTELE MELE.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyJoi 14 Mai 2009, 10:30

mihai a scris:

Octavian a scris:

si palele de la motorul 1 taiate (probabil cu flexul)

Motorul 1 este cel din stanga in directie de zbor.

Intentionat am facut "gresala " cu numarul motoarelor ca sa vad daca cineva a observat pozele retrase si avionul fara pale care mie imi par a fi taiate cu flexul folosindu-se si o scara la manevra asta .

Ma poate totusi lamuri cineva ce s-a intamplat cu pozele la care ma refer cat si la evenientul nefericit cu palele? Fie si pe MP.
Sus In jos
mihai
Flight Level 100
Flight Level 100
mihai

Numarul mesajelor : 178
Varsta : 52
Data de inscriere : 09/03/2009

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyJoi 14 Mai 2009, 11:04

Octavian a scris:

Intentionat am facut "gresala " cu numarul motoarelor ca sa vad daca cineva a observat pozele retrase si avionul fara pale care mie imi par a fi taiate cu flexul folosindu-se si o scara la manevra asta .

Ma poate totusi lamuri cineva ce s-a intamplat cu pozele la care ma refer cat si la evenientul nefericit cu palele? Fie si pe MP.

Octaviane, cu respect, dar cred ca ai cam confundat topicul.

Te rog frumos, uita-te in topicul " AN-24, AN-26 si AN-30 ". Acolo ai scris si tot acolo sunt si pozele la care te referi, la pag 2. Acolo le-am postat de la bun inceput.
Sus In jos
NATO
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor : 764
Varsta : 57
Localizare : bucuresti-nord
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: liceul henri coanda-22 august 2009   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyDum 23 Aug 2009, 22:37

dragii mei,sambata dupa amiaza am trecut pe la liceul pe care l-am absolvit acum 24 de ani.
la poarta sunt agenti de paza.am nimerit unul intelegator,care mi-a dat voie sa vizitez,cu cond. fara filmari sau poze.
bineinteles,am facut cateva poze prin curte cu savoniera care o aveam asupra mea.calitatea insa este execrabila;pur si simplu mi-e rusine de mine.parcul de avioane este inchis cu gard de plasa de vreo 6 m. cel din placi de beton,de pe vremuri,a disparut;stiti,cel de pe aleea spre sala de sport si camine.
am considerat un succes faptul ca nu am fost mancat de cainii (prea) numerosi.
acum,pt Dylan,care il intreba pe Cayenne.AN2 -ul este YR-ANN.pot,si voi dovedi
am gasit si o poza de grup din anul 1985 ,calare pe AN 24-AMC,in care se vede scris pe el: LABORATOR CIPA.o sa o postez dupa ce o scanez.este ,evident, b/w.
daca se mai duce careva,vin si eu.pot asigura si transportul a 2-3 pers. cu auto propriu.(trimiteti msg pe pm)
va pup,
cristian
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyDum 23 Aug 2009, 23:04

Foarte dure avioanele alea
Poti sa intri si in ele?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Avioanele din Henri Coanda...   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyDum 23 Aug 2009, 23:15

Eu am sa ma duc chiar maine acolo.
Am ceva treaba in zona duca care voi incerca sa intru in curtea scolii...au trecut 10 ani de cand am fost ultima oara si 20 de cand am terminat...apropo daca mai e cineva promotie '89....chiar mi-ar face placere sa ii revad.
o sa incerc sa fac si ceva poze
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

Numarul mesajelor : 324
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 06/11/2009

MesajSubiect: Avioanele din Henri Coanda   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyLun 09 Noi 2009, 16:49

Salut.Interesant topicul asta cu aeronavele din Henri Coanda.Am postat 2 foto vechi cu LI-2 "004" la topicul Li-2 in Romania.Pacat de starea in care au ajuns saracele avioane.Cand am invatat eu acolo,acum multi ani,aratau cat de cat mai bine.Chiar ma intreb daca stie cineva cu siguranta cum au ajuns acolo.Acum cand ma gandesc,chiar ma bucur ca am reusit candva sa urc la bordul lui An-2,Li-2,Il-14"922",An-24 RV YR-AMC.Din toate cel mai bine m-am simtit in IL-ul 14.Auzisem pe atunci ca ar fi fost avionul lui Ghe,Ghiorghiu Dej.Mi-a parut rau cand intorcandu-ma din vacanta de vara prin 1993,daca retin eu bine am gasit IL-ul 14 facut praf.N-am aflat nici pana in ziua de azi de ce a fost distrus in halul ala.Dar de altfel ce poti sa mai zici,in general noi romanii ne purtam ca niste frustrati fata de tot ce, normal in alte parti este conservat cum nu se poate mai bine.As fi curios sa aflu candva ce s-a intamplat de fapt cu Il-14(unul din avioanele mele preferate).An-ul 24 din ceea ce vad acum in foto mai recente arata jalnic.Pur si simplu jaf la drumul mare.Cand am urcat in el,pe vremuri era inca complet.Avea si interiorul intact si avea ca si IL-ul 14 acel miros specific de avion vechi.Cine a urcat in ele cand erau intregi stie sigur ce spun.Ramasesem cu gura cascata cand am vazut multitudinea de aparate si tot felul de butoane si ceasuri,asta in An-24.IL-14 era fara interior,la bord lipsea mult din aparatura de zbor dar avea scaunele.Cand m-am asezat in locul pilotului deja visam cu ochii deschisi.Li-2 era descompletat in totalitate si ii lipsea din geamuri.De celelalte aparate nu pot sa va spun decat ca erau mai mult sau mai putin complete.Mig-ul 21 F-13 arata bine pe atunci.Era cu cabina incuiata si avea aparatura de bord aproape completa.Oricum multe lucruri care lipseau in general de pe avioane au fost luate ca suvenir fara indoiala.Mig-urile 15(sau S-102 parca) erau ok in general.Normal ca le mai lipsea una-alta dar la anii care ii aveau,nu aratau rau deloc.Iak-ul 18 arata vai mama lui si atunci.Avea cupola sparta si era acoperit cu un soi de tabla.Elicopterul Mi-1 era de fapt SM-1 si asta deoarece am vazut cu ochii mei scris pe RS.Era incomplet la bord.Mai avea palonierele si mansele,parca,restul aparatelor lipsind in majoritatea lor.A-45 era deasemenea cam praf fiind acoperit cu tabla.Nu-mi aduc aminte sa fi urcat in el.Cam asta am avut de spus in legatura cu aeronavele din Lic.Ind.Nr 3"Aurel Vlaicu".Mai jos cateva poze(scuzati calitatea fotografiilor).Toate bune.
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 LI-2p4
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 LI-2p3
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 735
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Aeronavele-fotodinclasa
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Iak-18cupolasparta
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Iak-18siLi-2
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 IL-14922goodview
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Mig-15735ascunssubaripaluiAn-24
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Mig-15744
Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Mig-21F-13nr18
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Avioanele din Henri Coanda...   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMar 10 Noi 2009, 11:01

Felicitari pt poze. Sincer
am stat 4 ani in liceul ala si nu am nici macar o poza. Si imi aduc aminte ca intram cu respect si teama de a nu strica ceva in IL14 sau in Li2.
IL -ul chiar a fost al lui Ghe Ghe Dej.
Apropo Francu e grav bolnav, asta pt cei ce l-au cunoscut.
Din ce am vb pe la liceu, nu au de gand sa scape de avione, pur si simplu au construit acea cusca ca elevii sau alte persoane sa nu mai aiba acces la ele.
Pareau mai interesati de o nocturna si o plasa la terenul artificial de fotbal.
Sus In jos
retro
Flight Level 100
Flight Level 100
retro

Numarul mesajelor : 156
Varsta : 50
Localizare : CRAIOVA
Data de inscriere : 21/04/2008

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMar 10 Noi 2009, 11:17

Frumoase fotografii...
Nu ai posibilitatea de a le scana? Ar merita postate la o calitate mai buna.
Sus In jos
NATO
Flight Level 400
Flight Level 400

Numarul mesajelor : 764
Varsta : 57
Localizare : bucuresti-nord
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMar 10 Noi 2009, 14:24

asta e surpriza anului
de cand caut asa ceva;eu cred ca am pe acasa cateva poze de grup,la absolvire,in 1985;trebuie scanate
IL14 avea interiorul bleu
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

MesajSubiect: Avioanele din Henri Coanda   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMar 10 Noi 2009, 19:46

Salut.Regret,dar deocamdata nu le pot scana.Cu prima ocazie am sa le scanez si o sa arate banuiesc,mai bine.Unele sunt chiar clare si ceea ce ma bucura este faptul ca le mai am si nu le-am aruncat cum cred ca au facut altii.Recunosc ca foto nu au fost ale mele dar eu sunt cel ce le-a salvat.Toate bune.

P.S.Tin la ele ca la ochii din cap Very Happy
Sus In jos
GYN
Flight Level 400
Flight Level 400
GYN

Numarul mesajelor : 1026
Varsta : 61
Localizare : Cluj-EREDI
Data de inscriere : 09/02/2009

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMar 10 Noi 2009, 20:10

Deltadagger,ai o comoara acolo,n-am mai vazut asa ceva,felicitari cheers
Sus In jos
http://gyxtremespotting.time2forum.com/
RoNIN_731
Membru activ
RoNIN_731

Numarul mesajelor : 449
Varsta : 46
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMar 10 Noi 2009, 22:58

deltadagger: Te pot ajuta eu cu scanarea. Free of charge, desigur! Very Happy

(relativ) offtopic: pacat de Francu... Imi pare rau sa aud asta... Doamne ce ne mai "tortura" cu mainile alea ale lui cat niste lopeti cand ne prindea prin vreun colt! Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Icon_lol Oare Duta ce-o mai face?! Omuletu' ala e vesnic! Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Icon_lol

Off, iertare va cer... amintiri....
Sus In jos
http://www.aripi-argintii.ro
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

MesajSubiect: Avioanele din Henri Coanda   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMier 11 Noi 2009, 12:09

RONIN multumesc ptr.oferta,chiar ar fi frumos sa poata beneficia de foto mai clare toti membrii de pe forum dar nu stiu cum si cand am putea face lucrul asta.Ma refer la faptul ca am un job care ma cam tine de dimineata pana seara "in priza".Chiar imi pare rau ptr. Francu ptr. ca mi-a fost profesor(maistru) la orele de atelier.Si acum imi aduc aminte cum ne zgaria pe fata cu barba lui tare si tepoasa.Vorba ta:amintiri...Am profitat si eu de cateva zile libere.IL-14 cum l-am gasit dupa ce l-au distrus.Scuze ptr. calitatea foto

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 AsacumarataIL-14dupa
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Avioanele din Henri Coanda...   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMier 11 Noi 2009, 13:04

he he, cate generatii suntem pe aici dintre cei care am trecut prin acea institutie si care intr-un fel sau altul avem amintiri comune, chiar daca acestea sunt la ceva ani distanta.
Am pus o intrebare si sper sa primesc si un raspuns referitor la perechea de aripi ce au fost transformate in avizier (exista si o poza parca pe pagina 2) deoarece inregistrarea apartine unui BN2 ori nus alea's aripi de asa ceva.
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

MesajSubiect: Avioanele din Henri Coanda   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMier 11 Noi 2009, 13:46

...inca una cu IL-14 ars...no comment...

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 922distrus
Sus In jos
ovidiu51
Membru activ
ovidiu51

Numarul mesajelor : 1170
Varsta : 73
Localizare : Constanta (LRCK - CND)
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: 922/2002   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMier 11 Noi 2009, 13:50

Cu 922 si 2002 am zburat prin anii '75-80, retin cateva din numele comandantilor de atunci, Uta, Peter, Popescu, etc. Inca mai faceau zboruri de instructie pe ruta LROP-MZL-LRBC-LRSV-LRIA-LRBC-MZL-LROP sau invers, LRBC-LRIA-LRSV-LRBC, cu aterizare pe fiecare aeroport.
Interiorul era din plush gros, de, configuratie VIP. Tot cu aceste doua IL-14 se mai deplasau varfurile armatei cand era vorba de un meci ala Stelei.
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

MesajSubiect: Avioanele din Henri Coanda   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMier 11 Noi 2009, 14:06

Va puteti considera norocos ca a-ti avut ocazia sa zburati cu IL-14.Din pacate 922 se pare ca nu a avut noroc pana la urma si intr-un final cineva i-a "facut felul".Pacat de aceasta aeronava.Cand te gandesti ca a fost o evolutie a celui care nu era departe de el,acolo in parc:LI-2.Cam asa:DC 3 - LI 2 - IL 12 - IL 14.Imi pare ca nu l-am vazut zburand.Eram prea mic pe atunci.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyJoi 12 Noi 2009, 16:48

Am primit urmatoarele poze de la NATO de cand a absolvit liceul Henri Coanda. Vara anului 1985.

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Scan0010

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Scan0011
Sus In jos
ovidiu51
Membru activ
ovidiu51

Numarul mesajelor : 1170
Varsta : 73
Localizare : Constanta (LRCK - CND)
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: An   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyJoi 12 Noi 2009, 20:11

Antonovurile aratau bine, fata de stsrea jalnica de azi
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

MesajSubiect: Avioanele din Henri Coanda   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyJoi 12 Noi 2009, 22:07

Intr-adevar,din poze se vede ce bine arata An-2.Alte vremuri...Acum nu stiu sigur,dar m-am tot gandit la aripile alea care erau pe post de panou sau cam asa ceva,in atelier era cutaway un MIG-15 UTI,aripile sa fie de la el?Poate stie totusi cineva,aripile nu sunt de BN-2 sigur.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Avioanele din Henri Coanda   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyVin 13 Noi 2009, 00:02

nu, nu sunt de MIG 15.
sa reusesc sa ajung in timpul orelor, si aflu.
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

MesajSubiect: Avioanele din Henri Coanda   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptySam 14 Noi 2009, 18:40

In liceu aveam un coleg care stia aproape tot despre aviatie si implicit carui tip de avion ii apartineau respectivele aripi.Imi spusese de mult, ale cui apartineau aripile, dar am uitat.Din pacate nu am mai tinut legatura cu el,si era un adevarat pasionat,manca aviatie pe paine Very Happy.Ce pot sa zic despre el-tatal lui a zburat pe:Mig-15-toate variantele,Mig-17,Mig-19 interceptor cu rachete A-A(varianta P sau PM),Mig-21,L-29 la Bobocu,IL-28(Hong-5) si chiar si in fosta URSS la tot felul de antrenamente.Ce sa mai,omul era o adevarata enciclopedie.Poate il conving sa se inscrie pe forum daca dau de el cumva,pe undeva.
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

MesajSubiect: Aeronave in Romania :: Avioanele din Henri Coanda...   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyMar 24 Noi 2009, 21:58

Nu mai are nimeni poze cu avioanele din Henri Coanda?
Sus In jos
deltadagger
Flight Level 300
Flight Level 300
deltadagger

MesajSubiect: Aeronave in Romania :: Avioanele din Henri Coanda...   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 EmptyLun 30 Noi 2009, 19:45

3 foto cu SM-1 din parcul de aeronave din incinta Gr.Sc.Henri Coanda.Se gasesc si la topicul cu SM-1.

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 SM-1gv2

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 SM-1gv

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Mi-1SM-1
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"   Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda" - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Avioanele din Colegiul Tehnic de Aeronautica "Henri Coanda"
Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» IL-14 in serviciul TAROM
» Henri Coanda si avioanele sale 1910 - 2010
» Henri Coanda la TVR
» Turkish Airlines (TK / THY)
» Monografia Henri COANDA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum