| Otopeni AIR SHOW 2010 | |
|
+74Vlad Iosif hornise Geo puma330 amigo hayabusa eugen Stefan VIC Virusu D13-th_TakeOff deltadagger mack propellerdream felix codrutz GAC Eich Justme Skywalker maverick737 Griff fify DrakulaBV LeCCa NATO Kamob 50 Flori Cayenne adisky stefanu1 cipi_TM crisvsv YR-SND Mengelaus xpino win_oradea ytsirc Tryby lrbc RoNIN_731 conu gica claudiu i shouriken mesterul manolescu llobregat vishzu horizob Madone mckingtom kayala kampfmaschine babacu arianne Dylan craft737 mihail retro mihaiatanasie valencio Lyvyoo Skylink YR-197 abrazivu Vipero mig29ovt valavia stendec Balki soimar Alex_tm claudiup Voicu flysebi 78 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Joi 01 Iul 2010, 16:24 | |
| Multumim pentru vestile bune si, cel putin eu, de abia astept sa ne revedem. Speram ca vremea va fi mai buna decat in octombrie trecut! | |
|
| |
Skylink Membru activ
Numarul mesajelor : 218 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Joi 01 Iul 2010, 17:29 | |
| - valavia a scris:
- Din cate stiu eu intrarea va fi libera.
- Skylink a scris:
- Va fi cam dat peste cap traficul mai ales in orele alese...dar na, organizare pur romanesca
Ce va mai place gargara!!!! Plecand de la premisa ca romanul e omul priceput la toate, nu vrei sa ne spui cum ar putea fi organizat ca sa nu fie "pur romanesc"? NOTAM-ul s-a dat cu trei saptamani inainte de miting, e prea putin? Ca nu cunosc legislatia? In alta ordine de idei, aveti idee cate presupune organizarea unui miting de 3,5 ore pe un aeroport international? Cate lucruri trebuiesc luate in considerare? De la securitatea aeroportuara, securitatea zonei de desfasurare, blocarea unei piste pe o perioada de cel putin 4 ore samd!? Traficul nu va fi deloc dat peste cap in acea perioada (gandeste-te ca timp de cateva luni bune pista 08L-26R a fost in reparatii) mai ales ca traficul este mai scazut in acest interval de timp; faptul ca esalonarile probabil vor fi duse spre minimul posibil nu inseamna ca traficul se da peste cap......gata ma opresc aici ca ma enervez de pomana. Hai Valavia ca nu vreau sa intru intr-o polemica gratuita Si nici nu-mi place gargara, ba chiar deloc. Intotdeauna vorbesc in cunostiinta de cauza si doar despre ce ma "pricep"... Notam-ul nu a fost dat inca nici azi spre informarea ta. Ce a fost dat inainte a fost doar o informare oficiala dupa cum urmeaza. " We inform you that on July 17th 2010, at 10.00 a.m., at the Bucharest Henri Coanda International Airport, will be taking place an aviation meeting " Otopeni Air Show - 2010", event that is part dedicated to the Centenary Vlaicu -Coanda. At this meeting there will be flying over 60 aircrafts, among the participants counting Romanian Air Force, Romanian Aero Club, Special Air Services, The School of Civil Aviation, Tarom, Romavia, Direct Aero Services and special guest Jurgis Kayris (Lithuania), one of the most talented acrobats of the world . On this occasion the airport will be closed for air traffic GAT and OAT, except for aircrafts participating in rally as follows; -on July 10th between 11.00-12.00a.m. LT for training -on July 16th between 10.00-12.00a.m. LT for training -on July 17th between 10.00-14.00a.m. LT for actual rally. In case the weather conditions will not allow the development of rally, on July 17th 2010, this will be rescheduled for July 18th 2010, at 10.00 - 14.00 LT. We kindly ask you to take necessary measures for the proper modification of the flights schedule on Otopeni for the mentioned dates. We thank you for your understanding and we invite you to participate together with us at this event OAT...ce crezi tu ca insemana ) ei bine traficul aerian va fi blocat timp de 3 zile cate 3 ore aprox. Mai spui ca traficul nu va fi blocat deloc? Nu am contestat niciodata un asemenea eveniment care este mai mult decat binevenit, dar lucrurile se putea face putin altfel. In aceele 3 zile poate ca sunt si oameni care ar fi dorit sa zboare peste ocean si nu resuesc deoarece cursele lor vor fi anulate si ttrebuie sa zboare in alte zile . La show-urile din EU de ex a fost asa, raspunsul este NU. Cel care doreste sa zboare nu este afectat iar cei care diresc sa se bucure de miting o pot face...Democratie ) Si sa nu uitam in ultimul rand de problemele cauzate companiilor aeriene.. Hai sa fim obiectivi ca asa e mai bine. O zi buna tuturor si ne vdm la miting | |
|
| |
valencio Airport Level
Numarul mesajelor : 44 Varsta : 58 Localizare : Otopeni Data de inscriere : 21/09/2009
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Joi 01 Iul 2010, 18:56 | |
| Mitingul va produce un eventual disconfort pasagerilor catorva curse, al caror program de operare va fi modificat. Totusi, ziua si intervalul orar au fost alese astfel incat sa fie afectate cat mai putine zboruri comerciale. Cred ca e bine sa vedem jumatatea plina a paharului - odata ce traficul va creste si mai mult, va fi tot mai greu sa organizam astfel de mitinguri. Desigur, exista si alternativa comoda pentru toata lumea, inclusiv pentru mine: sa nu mai organizam astfel de manifestari! Sincer, nici mie nu-mi convine aceasta varianta!
Referitor la acces, acesta va fi liber, ca si parcarea in imediata vecinatate. O noutate fata de anul precedent: stand de carte de aviatie. | |
|
| |
retro Flight Level 100
Numarul mesajelor : 156 Varsta : 50 Localizare : CRAIOVA Data de inscriere : 21/04/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Joi 01 Iul 2010, 19:05 | |
| - valencio a scris:
- O noutate fata de anul precedent: stand de carte de aviatie.
Poti sa dai detalii, te rog. Cine? Ce? | |
|
| |
valencio Airport Level
Numarul mesajelor : 44 Varsta : 58 Localizare : Otopeni Data de inscriere : 21/09/2009
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Joi 01 Iul 2010, 20:01 | |
| - retro a scris:
- valencio a scris:
Poti sa dai detalii, te rog. Cine? Ce? Nu am inca detalii. Abia am avut o prima discutie... Oricum, vor fi 15-20 titluri, inclusiv noutati! | |
|
| |
Skylink Membru activ
Numarul mesajelor : 218 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Joi 01 Iul 2010, 20:12 | |
| In ciuda micilor "disconforturi" multa bafta organizatorilor, vreme cat mai buna, si cat mai multe low pass-uri | |
|
| |
mihail Flight Level 200
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/12/2009
| Subiect: Machete Vin 02 Iul 2010, 11:07 | |
| - valencio a scris:
- retro a scris:
- valencio a scris:
Poti sa dai detalii, te rog.Cine? Ce? Nu am inca detalii. Abia am avut o prima discutie... Oricum, vor fi 15-20 titluri, inclusiv noutati!
Machete nu vor fi? | |
|
| |
craft737 Airport Level
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 20/04/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Lun 05 Iul 2010, 10:03 | |
| O intrebare legata de Air Show-ul de pe 17... cum este cu intrarea? Este libera, sau trebuie invitatie, ceva? (imi cer scuze daca informatia asta era afisata pe undeva si am ratat-o ) | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Lun 05 Iul 2010, 10:05 | |
| Liber, liber...Uite aici: - valencio a scris:
- Mitingul va produce un eventual disconfort pasagerilor catorva curse, al caror program de operare va fi modificat. Totusi, ziua si intervalul orar au fost alese astfel incat sa fie afectate cat mai putine zboruri comerciale. Cred ca e bine sa vedem jumatatea plina a paharului - odata ce traficul va creste si mai mult, va fi tot mai greu sa organizam astfel de mitinguri. Desigur, exista si alternativa comoda pentru toata lumea, inclusiv pentru mine: sa nu mai organizam astfel de manifestari! Sincer, nici mie nu-mi convine aceasta varianta!
Referitor la acces, acesta va fi liber, ca si parcarea in imediata vecinatate. O noutate fata de anul precedent: stand de carte de aviatie. | |
|
| |
craft737 Airport Level
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 20/04/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Lun 05 Iul 2010, 10:36 | |
| | |
|
| |
valencio Airport Level
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Lun 05 Iul 2010, 10:38 | |
| - mihail a scris:
- valencio a scris:
- retro a scris:
- valencio a scris:
Poti sa dai detalii, te rog.Cine? Ce? Nu am inca detalii. Abia am avut o prima discutie... Oricum, vor fi 15-20 titluri, inclusiv noutati!
Machete nu vor fi? Vor fi si ceva machete, posibil - inca nu am confirmarea - si un "pilot-shop" | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Lun 05 Iul 2010, 19:23 | |
| Mare atentie! Machete si diverse exponate gasiti la Muzeul de Istorie, de pe Calea Victoriei, vis-a-vis de CEC.
Mai multe detalii AICI
PS Sunt cam dezamagit ca nimeni nu a specificat nimic pe forum de acest eveniment... Eu l-am descoperit accidental | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Lun 05 Iul 2010, 20:15 | |
| - claudiup a scris:
- PS Sunt cam dezamagit ca nimeni nu a specificat nimic pe forum de acest eveniment... Eu l-am descoperit accidental
Dragule, despre ce nu a specificat nimeni si nimic?!? Depre mitingul asta de la OTP? Daca da, atunci vezi ca e deschis de Sebi al nost' exact pe 5 iunie.... si de atunci s-au tot vorbit vreo 2 pagini... Sau am inteles eu aiurea?!? Vad si posturi de ale tale pe prima pagina... | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| |
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mar 06 Iul 2010, 02:40 | |
| Dylan, cum spunea si Arianne, vorbeam de expozitia de la Muzeul de istorie, din Bucuresti. Au fost aduse o gramada de exponate de la Pucioasa. E munca de o viata a regretatului maestru Nicolae Diaconescu. Merita vizitata! | |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mar 06 Iul 2010, 07:02 | |
| Sorry! Eram cu ochii in doua locuri in acelasi timp...ma gandeam eu, pentru ca am vazut si posturile tale de pe prima pagina... | |
|
| |
babacu Airport Level
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 48 Localizare : Tîrgovişte Data de inscriere : 29/07/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mar 06 Iul 2010, 16:52 | |
| - claudiup a scris:
- Dylan, cum spunea si Arianne, vorbeam de expozitia de la Muzeul de istorie, din Bucuresti. Au fost aduse o gramada de exponate de la Pucioasa. E munca de o viata a regretatului maestru Nicolae Diaconescu. Merita vizitata!
Regretatul maestru e Dumitru Diaconescu, Nicolae e fiul său mai mic. | |
|
| |
claudiup Membru activ
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mar 06 Iul 2010, 17:23 | |
| @Babacu Da, asa e, scuze! Mereu le-am incurcat numele... | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mar 06 Iul 2010, 17:28 | |
| - claudiup a scris:
- Mare atentie! Machete si diverse exponate gasiti la Muzeul de Istorie, de pe Calea Victoriei, vis-a-vis de CEC.
Mai multe detalii AICI
PS Sunt cam dezamagit ca nimeni nu a specificat nimic pe forum de acest eveniment... Eu l-am descoperit accidental Claudiu, iarta-ma, nu ai fost tu atent. O relatare si poze de la vernisajul expozitiei am postat eu, la topicul despre aniversarea lui Vlaicu (pe care l-ai initiat chiar tu). Vezi la https://romanian-spotters.forumgratuit.ro/demonstratii-aeriene-2010-f3/100-de-ani-de-la-zborul-lui-vlaicu-la-afi-cotroceni-t4256.htmIn alta ordine de idei, eu am aplicat (ca sa folosesc expresia asta anglofona care nu-mi place) pentru Ziua Portilor Deschise la Otopeni. Sper ca nu am fost singurul dintre noi. Astept vesti de la Valencio. A, si tot pentru ziua de 17 iulie, eu cred ca mai am o veste, dar astept sa mi se confirme inainte de a o face publica. De la Baza (Flotila?) 90 Otopeni mai vine vestea buna a Portilor deschise? | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mar 06 Iul 2010, 21:11 | |
| si eu am aplicat pentru ziua portilor deschise. cand ar trebui sa primim info pentru cand si cum putem veni ? macar sa stiu ca s-a inregistrat "aplicatia" mea | |
|
| |
kayala Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 30 Localizare : Adjud Data de inscriere : 15/10/2009
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mar 06 Iul 2010, 21:21 | |
| Eu sunt deja pe lista\ / ...o sa te anunte pe email daca esti ..sa ma anunti daca reusesti si o sa ne intalnim acolo:) | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mar 06 Iul 2010, 21:29 | |
| Ai primit deja mail ? Eu nu... | |
|
| |
mckingtom Fotograf
Numarul mesajelor : 422 Varsta : 54 Localizare : Bern, Bucharest Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mier 07 Iul 2010, 01:16 | |
| - kampfmaschine a scris:
- Ai primit deja mail ? Eu nu...
Si eu m-am inscris, dar n-am primit nici un email (inca?) | |
|
| |
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mier 07 Iul 2010, 09:14 | |
| si eu m-am inscris, pana acum nu am primit nimic | |
|
| |
mckingtom Fotograf
Numarul mesajelor : 422 Varsta : 54 Localizare : Bern, Bucharest Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 Mier 07 Iul 2010, 17:08 | |
| Tocmai am primit, mai jos. Ma inscrisesem la 9.20 Dorim să vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră pentru programul "Ziua Porţilor Deschise - Centenarul Vlaicu-Coandă" Reacţia publicului la această invitaţie ne-a onorat, fiind deosebit de impresionaţi de numărul foarte mare de solicitări.
Subliniind faptul că ocuparea locurilor disponibile s-a realizat în ordinea transmiterii formularelor electronice, vă informăm cu regret că solicitarea dumneavoastră a fost înregistrată după ocuparea locurilor prevăzute în program. De altfel, doar aproximativ 10% dintre cereri au fost confirmate în vederea participării la acest eveniment.
În speranţa că veţi fi unul dintre participanţii la "Programul Ziua Porţilor Deschise 2011", vă aşteptăm şi vă urăm mult succes.
Cu prietenie, Echipa "Porţi Deschise la Aeroport" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Otopeni AIR SHOW 2010 | |
| |
|
| |
| Otopeni AIR SHOW 2010 | |
|