| Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 | |
|
+25vishzu aegean B32fly Balki fly_emirates mckingtom gabi-737 LeCCa alexandrumih Geo Raduq Andrej3000 etravel Elful Alex_tm laurus conu gica roger malev2009 NATO eugen valavia arianne Zuky shouriken 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mier 01 Sept 2010, 12:21 | |
| O informatie de la vishzu: azi, in jurul orei 15 vine un El-Al cargo 747 (cel mai probabil pe 26)
Liviu | |
|
| |
Zuky Airport Level
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 49 Localizare : Anywhere Data de inscriere : 12/11/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mier 01 Sept 2010, 15:28 | |
| s-a schimbat ora, intarzie B747, va veni undeva intre 19.40 si 20.00. | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mier 01 Sept 2010, 20:37 | |
| - Zuky a scris:
- s-a schimbat ora, intarzie B747, va veni undeva intre 19.40 si 20.00.
Acum aterizeaza ICL505 - 4X-ICM Liviu | |
|
| |
Zuky Airport Level
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 49 Localizare : Anywhere Data de inscriere : 12/11/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mier 01 Sept 2010, 21:27 | |
| Da, el este. Pacat totusi ca a avut atatea delay-uri...trebuia sa vina mai devreme. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Joi 02 Sept 2010, 11:25 | |
| L-am vazut aterizand in jurul orei 20 din pacate nu am aparat si era si noapte. |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Sam 04 Sept 2010, 21:25 | |
| | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Sam 04 Sept 2010, 22:16 | |
| Faine poze tinere...si cata bafta sa ai sa prinzi doua retro livery si un AN12 si un 737 Dniproavia ....daca ai stii ce pofta am........ce locatii ati abordat in afara de pasajul de la N? Tre sa prind un weekend cu timp liber, vreme faina, sa imi iau scara in spinare (pe masina) si sa ma postez aproape de Tiriac Air ca e o zona ce merita incercata for touchdown 08L +taxi si take-off 26R+taxi ) | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Dum 05 Sept 2010, 08:55 | |
| Subscriu, faine fotografii ai mai tras! | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Dum 05 Sept 2010, 10:51 | |
| - valavia a scris:
- Tre sa prind un weekend cu timp liber, vreme faina, sa imi iau scara in spinare (pe masina) si sa ma postez aproape de Tiriac Air ca e o zona ce merita incercata for touchdown 08L +taxi si take-off 26R+taxi )
Multam. Pai chiar la Tiriac am fost. Si fara scara, prin gardul de sârma le-am facut Pentru avioanele de pe pista o sa ai mult heat-haze cat timp mai e cald. Dar cele de pe twy sunt extrem de aproape si ai sa ai multe pilot waves Ma gandesc ca am putea intra si la una dintre parcarile firmelor de pe dreapta, inainte de tunel pentru poze cu apronul. De incercat. | |
|
| |
NATO Flight Level 400
Numarul mesajelor : 764 Varsta : 57 Localizare : bucuresti-nord Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: retro Dum 05 Sept 2010, 10:55 | |
| AUA retro arata aproape la fel de bine ca al nostru | |
|
| |
malev2009 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 523 Varsta : 42 Localizare : Targu-Mures Data de inscriere : 24/09/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Dum 05 Sept 2010, 16:42 | |
| Ultima poza cu panorama e foarte faina!! | |
|
| |
roger Airport Level
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti/Toulouse Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Dum 05 Sept 2010, 21:45 | |
| Salutare tuturor ! O intrebare si o cerere de sprijin. Azi, 5.09, in jurul orei 18 ma aflam cu sotia si cu cele doua fetite, mari amatoare de avioane, decolari si aterizari, pe marginea DN 1, in dreptul pistei ( OTP ). La un moment dat, un echip[aj de supraveghere care face rondul pistei, a oprit in dreptul nostru, si peun ton destul de dur ne-a spus sa ne miscam din loc, pt ca stationarea este interzisa in zona. Ma aflam totusi in afara zonei protejate, la marginea DN 1, unde nu se afla niciun semn care sa imi interzica stationarea. Nu am facut poze, nu m-am suit pe gard. Stie cineva daca intr-adevar am incalcat vreo regula aeroportuara ? Daca nu, stiti cumva unde as putea sa fac o plangere ? Si oare stie cineva cum as putea sa le fac o surpriza fetelor mele sa le pot oferi un loc mai aproape / cu vizibilitate mai buna pt pistele de pe OTP ? | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Dum 05 Sept 2010, 22:00 | |
| - roger a scris:
- Salutare tuturor ! O intrebare si o cerere de sprijin. Azi, 5.09, in jurul orei 18 ma aflam cu sotia si cu cele doua fetite, mari amatoare de avioane, decolari si aterizari, pe marginea DN 1, in dreptul pistei ( OTP ). La un moment dat, un echip[aj de supraveghere care face rondul pistei, a oprit in dreptul nostru, si peun ton destul de dur ne-a spus sa ne miscam din loc, pt ca stationarea este interzisa in zona. Ma aflam totusi in afara zonei protejate, la marginea DN 1, unde nu se afla niciun semn care sa imi interzica stationarea. Nu am facut poze, nu m-am suit pe gard. Stie cineva daca intr-adevar am incalcat vreo regula aeroportuara ? Daca nu, stiti cumva unde as putea sa fac o plangere ? Si oare stie cineva cum as putea sa le fac o surpriza fetelor mele sa le pot oferi un loc mai aproape / cu vizibilitate mai buna pt pistele de pe OTP ?
Daca nu ai lasat masina pe sosea sau trotuar, nu ai incalcat nicio regula. Ai incalcat doar dogmele comuniste care dainuie inca in mintile unora. Gasesti PE SITE-UL AEROPORTULUI informatiile in privinta obtinerii unei legitimatii foto, care iti da acces in locuri excelente de pozat/privit. Poti merge si la terminalul plecari, la etajul 1, la restaurantul/cafeneaua de acolo, evident n-ai nevoie de permis pentru asta. Se vad avioanele excelent prin geam. | |
|
| |
NATO Flight Level 400
Numarul mesajelor : 764 Varsta : 57 Localizare : bucuresti-nord Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: pt roger Dum 05 Sept 2010, 22:02 | |
| inteleg ca erai pe sensul spre Ploiesti. ai urcat pe trotuar? oricum, nu e interzis. totusi,parca e un semn care interzice fotografiatul. ma uit si maine dimineata, si daca e ceva, revin. cat despre vazutul avioanelor, aici e aici. eu,de exemplu,mi-am dus nepotul la barul din aerogara, care are ferestrele cu o vedere buna. nu trebuie mare consumatie. eu am tras de cateva cafele si sucuri. alaturi,se poate si manca. multa bafta | |
|
| |
conu gica Fotograf
Numarul mesajelor : 568 Varsta : 62 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/09/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Lun 06 Sept 2010, 10:59 | |
| | |
|
| |
laurus Flight Level 400
Numarul mesajelor : 403 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Lun 06 Sept 2010, 14:47 | |
| superbe poze, conu gica!! | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Lun 06 Sept 2010, 16:16 | |
| | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Lun 06 Sept 2010, 18:32 | |
| Coane..multzam pentru poze. Foarte frumoase...frumoasa penultima!! Alex | |
|
| |
NATO Flight Level 400
| Subiect: precizare Mar 07 Sept 2010, 08:03 | |
| - roger a scris:
- Salutare tuturor ! O intrebare si o cerere de sprijin. Azi, 5.09, in jurul orei 18 ma aflam cu sotia si cu cele doua fetite, mari amatoare de avioane, decolari si aterizari, pe marginea DN 1, in dreptul pistei ( OTP ). La un moment dat, un echip[aj de supraveghere care face rondul pistei, a oprit in dreptul nostru, si peun ton destul de dur ne-a spus sa ne miscam din loc, pt ca stationarea este interzisa in zona. Ma aflam totusi in afara zonei protejate, la marginea DN 1, unde nu se afla niciun semn care sa imi interzica stationarea. Nu am facut poze, nu m-am suit pe gard. Stie cineva daca intr-adevar am incalcat vreo regula aeroportuara ? Daca nu, stiti cumva unde as putea sa fac o plangere ? Si oare stie cineva cum as putea sa le fac o surpriza fetelor mele sa le pot oferi un loc mai aproape / cu vizibilitate mai buna pt pistele de pe OTP ?
M-am uitat atent azi dimineata: E indicator rutier de stationare interzisa, iar dupa gard se vede o placuta pe care scrie Zona restrictionata;Acces interzis. Oricum,tu nu ai intrat si nici nu aveai cum pe acolo. Iar politia rutiera nu am inteles ca ar fi fost implicata in povestea ta. | |
|
| |
roger Airport Level
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti/Toulouse Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mar 07 Sept 2010, 09:47 | |
| Nu eram cu masina ( trebuia sa asteptam pe cineva in aeroprt, asa ca eram pe jos, plecati din aeroport special ca sa vedem decolari : se decola spre DN 1, ceea ce nu e tocmai frecvent ). Eram pe trotuarul DN 1, nu eram nici macar pe spatiul verde lat de cam 1 metru care desparte trotuarul de gardul aeroportului. Ni s-au aratat gesturi obscene, de catre soferul patrulei de supraveghere a aeroportului, care initial nu a oprit masina in dreptul nostru. A revenit insa in marsarier, si ne-a spus sa ne luam talpasita, ca aici nu e gradinita, si ca stationatul pietonilor e strict interzis. Nu am mai avut reactie, a fost destul de penibil, i-am cerut sa-mi arate semnul, la care el s-a urcat in masina si a demarat destul de nervos. Eram totusi pe spatiu public..... | |
|
| |
NATO Flight Level 400
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mar 07 Sept 2010, 12:38 | |
| Ma mira (dar nu prea mult) , obtuzitatea unor specimene. Sa nu stationezi pe un trotuar, asta-i buna. Mie mi s-a atras atentia, in centru, sa nu fotografiez Biblioteca Centrala Universitara; adevarat, pe o straduta din spate, nu din piata. Unii nu se pot remarca pe lumea asta decat impunand reguli imbecile, de neinteles pt oamenii normali. Nu mai vorbesc de turnatori, de care societatea a ramas plina, urmare a unei oranduiri pe care personal as vrea sa o vad disparuta definitiv. In definitiv, ce mare crima poate sa fie sa fotografiezi un avion,indiferent unde s-ar afla? | |
|
| |
roger Airport Level
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mar 07 Sept 2010, 12:46 | |
| ΝU fotografiam ! Doar ne uitam. Pe un spatiu public. Dar gata, nu vreau sa mai umplu forumul cu aceste probleme. Multumesc de sustinere. | |
|
| |
Elful Airport Level
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mar 07 Sept 2010, 16:27 | |
| Felicitori spoterilor pentru poze ,si pe aceasta cale vreau sa-i salut inca odata pe cei doi spoteri ce se aflau pe data 03.09 in jurul orei 19.00 la pasajul caii November si langa care am oprit si i-am salutat ,iar ei in schimb mi-au "fluturat "=)) legitimatiile crezand ca vreau sa-i intreb de sanatate !=)) ati fost foarte tari cu faza asta . Pentru Roger am un mesaj : s-ar putea sa te pot ajuta daca imi dai un mesaj privat . | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mar 07 Sept 2010, 16:42 | |
| - Elful a scris:
- Felicitori spoterilor pentru poze ,si pe aceasta cale vreau sa-i salut inca odata pe cei doi spoteri ce se aflau pe data 03.09 in jurul orei 19.00 la pasajul caii November si langa care am oprit si i-am salutat ,iar ei in schimb mi-au "fluturat "=)) legitimatiile crezand ca vreau sa-i intreb de sanatate !=)) ati fost foarte tari cu faza asta . Pentru Roger am un mesaj : s-ar putea sa te pot ajuta daca imi dai un mesaj privat .
Haha, Eu legitimatia n-am fluturat-o, dar e drept ca dupa n-spe controale si "Ba, nu e voie" puteam baga mana in foc ca iar trebuie sa luam povestea de la capat. Oricum mersi pentru salut si te asteptam intr-o zi la gard sa ne cunoastem, ca data viitoare sa stim si noi cine zbiara din masina | |
|
| |
Elful Airport Level
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 Mar 07 Sept 2010, 16:44 | |
| S-a facut! In seara asta daca veniti in jurul aceleiasi ore ne vedem acolo ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 | |
| |
|
| |
| Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda / Otopeni ) - Septembrie 2010 | |
|