ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Website Nou - propuneri idei sugestii

In jos 
+9
Dylan
Red13
horizob
Nic
Raduq
hayabusa
RoNIN_731
llobregat
RATus
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
free_flow77
Flight Level 200
Flight Level 200
free_flow77

Numarul mesajelor : 209
Varsta : 32
Localizare : Timisoara/South Bend
Data de inscriere : 23/06/2008

Website Nou - propuneri idei sugestii - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Website Nou - propuneri idei sugestii   Website Nou - propuneri idei sugestii - Pagina 2 EmptyVin 27 Iun 2008, 03:35

www.aviation.ro nu cred ca e ocupat si mi se pare potrivit cuvantul. aviatie.ro cred ca e ocupat dar e ok pe engleza si in plus cuvantul semnifica exact ceea ce se doreste prezentat acolo, adica tootul despre aviatie. Si e usor de accesat:)) Dar sa mai vedem alte propuneri Very Happy
Sus In jos
alexandru
Flight Level 200
Flight Level 200
alexandru

Numarul mesajelor : 211
Localizare : Singeorz-Bai
Data de inscriere : 19/03/2008

MesajSubiect: Re: Website Nou - propuneri idei sugestii   Website Nou - propuneri idei sugestii - Pagina 2 EmptyVin 27 Iun 2008, 12:47

In urma dicutiei pe messneger Smile cred ca cel mai portivit ar fi "ifly.com" in cazul in care nu e luat....

s-ar putea merge si pe .net , .org
Sus In jos
llobregat
Membru activ
llobregat

Numarul mesajelor : 756
Varsta : 33
Localizare : Bucharestork
Data de inscriere : 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Website Nou - propuneri idei sugestii   Website Nou - propuneri idei sugestii - Pagina 2 EmptyVin 27 Iun 2008, 13:33

ifly ca brand e luat din cate stiu sunt niste neni care fac avioane pentru flight simulator

ifly.com e luat

Ca sa verificati inainte sa propuneti domeniul folositi http://www.mxhost.ro/inregistrare_domeniu.php
Sus In jos
http://www.airbuzz.ro
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Website Nou - propuneri idei sugestii   Website Nou - propuneri idei sugestii - Pagina 2 EmptyMier 11 Noi 2009, 19:14

Hai sa readuc la viata topicul asta. Un update cu situatia la zi n-ar strica din partea lui RATus.

In cautarea unor informatii in legatura cu spottingul la Salzburg, pe unde am sa bantui la iarna am dat peste siteul asta de care am ramas placut surprins. Ceva asemanator, structurat astfel (aeroporturi -> informatii de spotting, baza de date cu poze, stiri) nu ne-ar strica nici noua. Nu cred ca ar trebui investit prea mult timp si zic eu ca am fi in stare sa punem mana de la mana, cativa oameni mai activi de pe forum, sa tinem un domeniu sus.
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Website Nou - propuneri idei sugestii   Website Nou - propuneri idei sugestii - Pagina 2 EmptyMier 11 Noi 2009, 19:17

Interesant!
Mi s-a facut rau cand am vazut ce poze sunt la OTP... affraid
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Website Nou - propuneri idei sugestii   Website Nou - propuneri idei sugestii - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Website Nou - propuneri idei sugestii
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Idei si sugestii pt MAv
» Idei.
» PROPUNERI
» Sugestii organizare forum
» Sugestii locatie pt. spotting - undeva in Europa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Diverse-
Mergi direct la: