mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Spotting - adaugarea a doua noi "categorii" Sam 21 Iun 2008, 18:56 | |
| Salutare, Nu credeti oportuna adaugarea a doua noi categorii la rubrica spotting: "Demonstratii (eu am o problema cu utilizarea cuvantului miting ) aviatice de pe la noi" si "Demonstratii aviatice din strainatate". Ganduri bune, mack NB - semnatura aia tot nu vrea sa se adauge... | |
|
ovidiu51 Membru activ
Numarul mesajelor : 1170 Varsta : 73 Localizare : Constanta (LRCK - CND) Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Spotting - adaugarea a doua noi "categorii" Sam 12 Iul 2008, 11:36 | |
| Sunt de acord, chiar voiam sa lansez aceasta propunere | |
|
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Spotting - adaugarea a doua noi "categorii" Sam 12 Iul 2008, 11:38 | |
| | |
|
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Spotting - adaugarea a doua noi "categorii" Mar 30 Sept 2008, 20:14 | |
| Vin si eu cu o propunere legata de topicul cu elicoptere militare, imposibil de urmarit daca doresti o informatie anume despre un anumit model.
Daca se poate adauga un nou forum cu elicoptere si sa fie impartit in sub 2 forumuri Civile si Militare, sau un singur forum Elicoptere Militare/Civile, iar in el sa fie disecat topicul de 19 pg, respectiv pe modele. | |
|
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Spotting - adaugarea a doua noi "categorii" Mar 30 Sept 2008, 22:28 | |
| - hayabusa a scris:
- Vin si eu cu o propunere legata de topicul cu elicoptere militare, imposibil de urmarit daca doresti o informatie anume despre un anumit model...
... si iar vin unii si spun: cand bagati o poza cu o zburatoare, in afara de a face ceva rectificari la poza, in masura in care este posibil...cautati-o pe net (ca slava Domnului!!!) si scrieti tot ce gasiti in legatura cu ce apare in poza, adica: owner, ex-owner, inmatriculare, alte inmatriculari, cn-ul, etc, etc, etc....nu va limitati numai la a posta fotografii....nu se poate sa nu gasiti un avion dupa inmatriculare sau companie in tot internet-ul asta! asta o spun acum si am mai spus-o, asa cum au mai spus-o si altii.....si deja lista celor care au mai scris chestia asta este lunga. inteleg, atunci cand fotografia este facuta de departe sau de dedesubt....dar cand se vede inmatricularea....chiar nu se poate "pierde un minut sau doua" pentru a scrie cat de cat ceva de subiect? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spotting - adaugarea a doua noi "categorii" | |
| |
|