| Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) | |
|
+32Voicu cavok mircea5 gisurvey Raduq YR-SND Alex_tm petrudimoff mihaiatanasie Mengelaus VIC liviu.dnistran ionut.vasile amigo eugen alexandru YR-197 D13-th_TakeOff claudiup valavia flysebi fularU byteworks Virusu lacibacsi propellerdream Soim mack RoNIN_731 ovidiu51 Capt_Vio Dylan 36 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Lun 10 Mai 2010, 19:39 | |
| - alexandru a scris:
- Pozele sunt mult mai calitative, s-a intamplat ceva in urma "resize"-ului.
Eu unul le-am dat resize cu ACDSee-ul...Nu m-am mai complicat sa deschid altceva pentru redimensionare. Cred si eu ca se "vedea mai bine" la 1024... | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Lun 10 Mai 2010, 19:52 | |
| Cand sunt pe graba, eu apelez tot timpul la resizeul din imageshack, mai ales cand uploadez multe poze | |
|
| |
amigo Airport Level
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 52 Localizare : Brasov Data de inscriere : 27/02/2010
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mier 14 Iul 2010, 19:46 | |
| | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mier 14 Iul 2010, 22:25 | |
| - amigo a scris:
- Pozele mele nu sunt extraordinare dar cred ca merita marcata intalnirea organizata acolo in weekendul 9-11.07
Ai marcat BINE,multzam ... | |
|
| |
alexandru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 211 Localizare : Singeorz-Bai Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Recent Pics Mar 20 Iul 2010, 11:14 | |
|
Ultima editare efectuata de catre alexandru in Mar 20 Iul 2010, 16:01, editata de 4 ori | |
|
| |
amigo Airport Level
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 52 Localizare : Brasov Data de inscriere : 27/02/2010
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 20 Iul 2010, 11:24 | |
| | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Bistritza Mar 20 Iul 2010, 12:06 | |
| Alexandru, banuiesc ca ai zburat cu Togo. Ati fost cumva si la Bistritza la inaugurarea aerodromului!? Stiu ca Togolino a fost. Ar fi interesante niste instantanee de acolo ! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 211 Localizare : Singeorz-Bai Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 20 Iul 2010, 12:41 | |
| - YR-197 a scris:
- Alexandru, banuiesc ca ai zburat cu Togo.
Ati fost cumva si la Bistritza la inaugurarea aerodromului!? Stiu ca Togolino a fost. Ar fi interesante niste instantanee de acolo ! Afirmative. Voi posta si poze de la Bistritala topicul aferent. | |
|
| |
D13-th_TakeOff Membru activ
Numarul mesajelor : 247 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 27/06/2009
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 20 Iul 2010, 15:38 | |
| - Citat :
- Asa cum a fost stabilit de mai multa vreme si am facut public pana acum , la sfarsitul saptamanii viitoare (mai exact in data de Sambata / 31 IULIE) are loc deschiderea oficiala a aerodromului FLORENI / VATRA DORNEI . Acei dintre voi care doresc sa participe si sa sustina evenimentul prin executarea de zboruri (demonstrative , de agrement , de antrenament etc.) sunt rugati sa ne confirme telefonic (la 0723.554792) sau prin e-mail (la dancobuz@yahoo.com ) , indiferent ce categorie de aviatie reprezinta.
Pentru a sti daca pista este corespunzatoare aeronavei pe care o zburati , pe pagina www.delta-aeroservice.ro la sectiunea"Descarca" veti gasi fisierul "Aerodromul Floreni / Vatra Dornei" unde sunt prezentate principalele caracteristici (geometrice , fizice, de amplasament , operationale etc.).
Pentru echipaje se asigura cazare (40 locuri in camere cu 2, 3, 4 si 5 paturi) , masa (de Vineri seara pana Duminica la pranz) si benzina MOGAS pentru zbor. Hangarul fiind deja plin , pentru aeronavele participante se asigura locuri de parcate pe platforma betonata sau pe iarba. Planificarea deplasarii si a zborurilor locale precum si mijloacele tehnice de asigurare a parcarii cade in sarcina fiecarui operator aerian.
Daca doriti sa executati un zbor deosebit va rugam sa ne comunicati din timp pentru a face pregatirile necesare.
Locuri de cazare si posibilitatile de servire a mesei fiind limitate , rezervarea se va face in ordinea primirii confirmarilor. Va putem oferi eventual numeroase oferte de cazare si masa contra-cost la pensiunile si hotelurile din zona.
Pentru alte detalii sau informatii va stau la dispozitie la telefon 0723.554792.
VATRA DORNEI ZONA ELIBERATA DE SUB AEROCLUBUL ROMANIEI | |
|
| |
ionut.vasile Flight Level 300
Numarul mesajelor : 379 Varsta : 43 Localizare : London, UK Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: vatra dornei- floreni Lun 26 Iul 2010, 15:08 | |
| in perioada 6-8 august la floreni linga vatra dornei... deschiderea oficiala a aerodomului... cine e pe aproape... poate face o vizita
| |
|
| |
liviu.dnistran Fotograf
Numarul mesajelor : 1216 Varsta : 38 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 22/07/2010
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 27 Iul 2010, 12:26 | |
| - D13-th_TakeOff a scris:
-
- Citat :
- Asa cum a fost stabilit de mai multa vreme si am facut public pana acum , la sfarsitul saptamanii viitoare (mai exact in data de Sambata / 31 IULIE) are loc deschiderea oficiala a aerodromului FLORENI / VATRA DORNEI . Acei dintre voi care doresc sa participe si sa sustina evenimentul prin executarea de zboruri (demonstrative , de agrement , de antrenament etc.) sunt rugati sa ne confirme telefonic (la 0723.554792) sau prin e-mail (la dancobuz@yahoo.com ) , indiferent ce categorie de aviatie reprezinta.
Pentru a sti daca pista este corespunzatoare aeronavei pe care o zburati , pe pagina www.delta-aeroservice.ro la sectiunea"Descarca" veti gasi fisierul "Aerodromul Floreni / Vatra Dornei" unde sunt prezentate principalele caracteristici (geometrice , fizice, de amplasament , operationale etc.).
Pentru echipaje se asigura cazare (40 locuri in camere cu 2, 3, 4 si 5 paturi) , masa (de Vineri seara pana Duminica la pranz) si benzina MOGAS pentru zbor. Hangarul fiind deja plin , pentru aeronavele participante se asigura locuri de parcate pe platforma betonata sau pe iarba. Planificarea deplasarii si a zborurilor locale precum si mijloacele tehnice de asigurare a parcarii cade in sarcina fiecarui operator aerian.
Daca doriti sa executati un zbor deosebit va rugam sa ne comunicati din timp pentru a face pregatirile necesare.
Locuri de cazare si posibilitatile de servire a mesei fiind limitate , rezervarea se va face in ordinea primirii confirmarilor. Va putem oferi eventual numeroase oferte de cazare si masa contra-cost la pensiunile si hotelurile din zona.
Pentru alte detalii sau informatii va stau la dispozitie la telefon 0723.554792.
VATRA DORNEI ZONA ELIBERATA DE SUB AEROCLUBUL ROMANIEI - Citat :
in perioada 6-8 august la floreni linga vatra dornei... deschiderea oficiala a aerodomului... cine e pe aproape... poate face o vizita
Oameni buni hotarati-va cand este ca eu chiar vreau sa vin . Sunt din zona dar stau la Cluj si vreau sa vin special pt asta, doar ca as vrea sa stiu cand e exact . De mult timp am asteptat sa vad ca se redeschide Aeroportul/Aerodromul Floreni asa ca pana la urma oricand ar fi treaba asta, e o veste foarte buna. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 379 Varsta : 43 Localizare : London, UK Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 27 Iul 2010, 12:31 | |
| informatiile pe care le am sunt e la dan cobuz... administratorul aerodromului....sau cum s-ar zice..... cel ce e cu organizarea | |
|
| |
liviu.dnistran Fotograf
Numarul mesajelor : 1216 Varsta : 38 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 22/07/2010
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 27 Iul 2010, 12:44 | |
| Deci partea cu 31 Iulie e picata? | |
|
| |
amigo Airport Level
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 27 Iul 2010, 12:56 | |
| Dan Cobuz a publicat ieri pe aviatia urmatorul anunt: http://groups.yahoo.com/group/aviatia/message/26427
"Salutare ,
mai sunt cateva zile pana la deschiderea oficiala a aerodromului FLORENI de la Vatra Dornei (Sambata , 31 Iulie, ora 10.00) . Am primit pana acum confirmari de participare si am ajuns la limita la care putem asigura gratuitate atat la cazare cat si la masa si transport (55 de persoane , 12 avioane, 2 autogire, 5 motodelta, 3 paramotoare). Ramane la discretie doar benzina pentru zbor.
Oricine doreste sa participe dar inca nu mi-a confirmat , este bine-venit dar, din pacate, va trebui sa-si suporte cheltuielile de cazare si masa. Tot ce pot sa va ofer sunt oferte numeroase (si la tarife pentru toate buzunarele) la vilele si pensiunile din zona.
Dan C."
Calin
www.kronfly.ro www.maule.ro | |
|
| |
liviu.dnistran Fotograf
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 27 Iul 2010, 13:21 | |
| Deci e clar ca e pe 31 Iulie . Ne vedem acolo . | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mar 27 Iul 2010, 13:46 | |
| Weekendul acesta este deschiderea :-) | |
|
| |
claudiup Membru activ
| Subiect: S-a redeschis Aeroportul Vatra Dornei Mier 28 Iul 2010, 22:16 | |
| | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mier 28 Iul 2010, 22:21 | |
| cu sloganu ala ce mai ii? | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Mier 28 Iul 2010, 22:26 | |
| - claudiup a scris:
- Aici gasiti stirea
Si zici ca nu respecti regulamentul pentru ca.... ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Joi 29 Iul 2010, 23:07 | |
| se pa ca data se schimba de la o zi la alta.... asta e... daca s-au hotarat in sa fie pana la urma 31...... spor la treaba | |
|
| |
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Sam 31 Iul 2010, 21:51 | |
| O poza din cadrul festivitatii de deschidere.... Maestrul de la Cluj in evolutie caracteristica... Observati directia pistei data de liniile formate de iarba dintre dale.... | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Sam 31 Iul 2010, 22:20 | |
| sa nu uitam de instalatia de fum Supeeer | |
|
| |
D13-th_TakeOff Membru activ
Numarul mesajelor : 247 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 27/06/2009
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Sam 31 Iul 2010, 22:44 | |
| Savanah cu instalatie de fum??? | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| |
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) Sam 31 Iul 2010, 23:42 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) | |
| |
|
| |
| Suceava, Vatra Dornei - Aerodromul Floreni (LRFL) | |
|